Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ruokavalio jolla laihdutat -15kg

Anonyymi-ap

Haluat pudottaa 15 kiloa painoa, koska olet tyytymätön itseesi. Vaatteet puristavat ja peilistä näet vaan selluliittia. Ei ole hyvä olla näin. Googletat tuskaisena laihdutusvinkkejä ja valmentajia. Heti maanantaina aloitat uuden dieetin. Takaraivossa sinua kolkuttelee aikaisemmat epäonnistuneet laihdutusyritykset, mutta mitä jos tämä kerta olisi erilainen. Kyllä tämä uusi ruokavalio toimisi! Lupaat itsellesi. Klink. Sähköpostiin tulee viesti valmentajalta jonka löysit netistä. Mietit että kyllä tämä asiansa osaa varmasti! Uusi valmentajasi laittaa antamillasi taustatiedoillasi tehdyn ruokavalion.
Alat lukemaan tehtyä ruokavaliota; aamuisin puuroa, raejuustoa, mehukeittoa, pähkinää ja marjoja. lounaaksi 100g kanaa, riisiä/pastaa/perunaa hiilihydraattina, 10g rasvaa ja vapaavalintaisia kasviksia. Välipalaksi rahkaa hedelmillä ja vähän pähkinöitä mukaan. Päivällinen sama kuin lounas ja iltapalaksi samaa kuin välipala.
Tällä pitäisi laihtua. Menet valmentajan nettisivuille, jossa entiset ja nykyiset asiakkaat kehuvat kuinka kepeä olo valmentajan ruokavaliolla tulee. Kuukaudessa viime kesän mekko menee hyvinkin päälle!

Alat syömään ruokavalion mukaisesti, jokaisen ruuan keittiövaa’an kautta.
Kuukausi jo mennyt nykyisellä ruokavaliolla. Olet oppinut syömään ruokasi ilman kastikkeita ja alat kyllästyä jo samojen proteiinien syömiseen. Laihtunut kyllä olet 4kg kuukaudessa ja olo on kepeä kun turhia nesteitä on lähtenyt pöhötyksen takia.
Paras ystäväsi laittaa sinulle viestiä keskiviikkona että lähdetään kakkukahville. Kerrot että voit lähteä kahville muttet kakulle koska olet dieetillä ja et voi lipsua ruokavaliosta. Ystäväsi harmistuu mutta menette kahville. Kahvilassa ystäväsi kertoo kuinka yksi kakkupala ei pilaa dieettiä jos vaan jatkaa samaan malliin kakun jälkeen. Et silti pysty ottamaan kakkua, koska et tunne ansaitsevasi sitä.
Kotona illalla kahvilan jälkeen katsot itseä peilistä ja olet hieman tyytyväisempi itseesi kun et ottanut kakkua. Katsot itseäsi silmiin ja sanot ääneen; tämä me vedetään loppuun asti.
Neljä kuukautta on kulunut ja paino on tippunut jo 15 kg. Olet ylpeä itsestäsi että olet jaksanut tämän dieetin loppuun. Ei enää ruokavalion mukaista ruokaa. Enään koskaan. Maksat valmentajalle 5 kuukauden laskun eli 500€. Valmentaja kiittelee yhteistyöstä ja sanoo kuinka ahkera olet ollut.
Mitä nyt.
Olet laihduttanut halutut kilot pois muttet siltikään tunne että kiloakaan sinusta olisi lähtenyt. Silti et halua rannalle bikineissä tai kylpylälomalle. Tunnet vieläkin itsesi lihavaksi. Etkä halua syödä kanaa, riisiä, rahkaa ja sokeritonta mehukeittoa koko loppu elämääsi. Et halua vetää miinuskaloreilla koko aikaa.
Hoksaat vasta nyt että tämäkin oli yksi epäonnistuminen muiden joukossa. Eihän mikään dieetti voi onnistua ruokavaliolla jossa määrätään mitä saat syödä ja kuinka paljon.
Alat syömään normaaleja kotiruokia, joita sinulla oli ikävä dieetin aikana; makaroni-jauhelihalaatikkoa, sokerillista jogurttia, kanapastaa, pinaattilettuja, falafel pyöryköitä, itsetehtyä leipää.
Paino alkaa pikkuhiljaa nousta ja et enään laske kaloreita. Kovin rasvaisia ja sokerillisia ruokia syöt kohtuudella mutta paino silti nousee ja housun nappia kiristää. Haluat syödä samoja ruokia kun muutkin kotona. Haluat lopettaa jatkuvan laihduttelun.
Päätät mennä terapiaan ja alkaa hyväksymään itsesi juuri sellasena kuin olet.

7

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitos kun jaoit tarinasi ja olen pahoillani kun et onnistunut elämäntapamuutoksessa.

    • Anonyymi

      Väitän että näin EI tarvitse syödä.Kyllä normaalilla kotiruualla laihtuu jos jättää pois kaikki lihottavimmat ruokaaineet ja herkut.
      Ruokien kaloripitoisuus pitää olla 100g 20-150 kal EIKÄ 150-600
      Minäkin olen näistä bodausdieteistä ja muista toimimattomista dieteistä monesti varoitellut
      Ruoka pitää olla sellaista mitä voi aina syödä

      En söisi esim puuroa,maitorahkaa koska näille löytyy huomattavasti maistuvampaa vaihtoehtoja joiden kaloripitoisuus 100g 70-120 kal
      Myös iltasyönnin osuus on liian pieni ja siitä puuttuu herkullisuus

      Minä laihduin itse nyt 3 kiloa 15 päivässä syömällä paljon parempaa ruokaa ja huomattavasti enemmän.
      Kalorit 2300 päivässä

      NÄIN EI TARVITSE SYÖDÄ LAIHDUTUSAIKANA
      niinkuin tuossa aloituksessa oli
      Aamuisin puuroa, raejuustoa, mehukeittoa, pähkinää ja marjoja. lounaaksi 100g kanaa, riisiä/pastaa/perunaa hiilihydraattina, 10g rasvaa ja vapaavalintaisia kasviksia. Välipalaksi rahkaa hedelmillä ja vähän pähkinöitä mukaan. Päivällinen sama kuin lounas ja iltapalaksi samaa kuin välipala

      • Anonyymi

        Fasupaloja kannattaa syödä lihottavien puurojen ja maitorahkojen tilalla.Päälle täytekakkukahvit.Myöhemmin 342,4 g karkkia.


      • Anonyymi

        "Minäkin olen näistä bodausdieteistä ja muista toimimattomista dieteistä monesti varoitellut"

        Milloin olet bodannut? Etkö tavoittele veitsenteräviä vatsalihaksia? Ei niitä mansikkakakulla tule.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Minäkin olen näistä bodausdieteistä ja muista toimimattomista dieteistä monesti varoitellut"

        Milloin olet bodannut? Etkö tavoittele veitsenteräviä vatsalihaksia? Ei niitä mansikkakakulla tule.

        Tässä se pointti juuri tuleekin että bodausdiettiä noudattavat ihan tavalliset tallaajaat ketkä haluavat laihduttaa, eivätkä mene kisalavalle dieetin avulla. Vatsalihakset saa mansikkakakulla ja ihan tavallisella ruokavaliolla. Treenin avulla.


    • Anonyymi

      Hyvä niin sitä pitää!
      Itse olen niin kyllästynyt kaiken maailman dietteihin ja ne maksaa. Tsiisus mitä jos on lihava tai pyöreä se ei maailmaa kaada. Toisaalta on helpottavaa syödä rennosti on paljon iloisempi olo kaikin puolin. Toivon niin että minut hyväksytään lihavana.

      • Anonyymi

        Sinua ei hyväksytä lihavana. Et jaksa edes mitään kuin puhista vain.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe