Vaistot suhteessa

Anonyymi-ap

Mikä suhteessa on ongelmana, kun ei vaistota pettämistä?
Ei olla kovin läheisiä?

20

535

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskitytään hoitamaan isossa perheessä käytännön asioita ja keskitytään töihin. Luotin sinisilmäisesti, siihen mitä sanoo. En huomannut heti, ihmettelin puolison käytöstä kyllä. Niistä tuli usein riitaa..Sitten tajusin.

    • Anonyymi

      Nih

    • Anonyymi

      Kyllä sen vaistoaa, mutta miten siihen reagoi? Se on ratkaisevaa. Yksi teinin tasolle jäänyt 34- vuotias jäi juuri rannalle ruikuttamaan. Ihan oikein sille kun koitti sotkea pariskunnan välejä.

    • Anonyymi

      Ei se paljon vaikka vaistoaa, kun toinen valehtelee suut ja silmät täyteen.

      • Anonyymi

        Todisteita?


    • Anonyymi

      Vaisto, kun toinen ei ole "läsnä". Olet ilmaa, ei ole kiinnostunut sinusta, on ärtyisä sinulle, ei kiinnosta tehdä yhteisiä suunnitelmia, omat menot tärkeitä, ei ota huomioon sinun aikatauluja. Ei kiinnosta seksi, ei kiinnosta läheisyys, vietetään aikaa mieluummin eri huoneessa, puhelin tärkeä kuin aarre, ei kiinnosta sinun mielipiteet, ei kiinnosta keskustelut sinun kanssasi. Näihin asioihin vaisto iskee.

      • Anonyymi

        Näin kävi ja ero tuli lopulta.


      • Anonyymi

        Amen tälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amen tälle.

        Siis 2023 04 14


    • Anonyymi

      Luottaa liikaa toiseen

    • Anonyymi

      Luotin siihen että vaimon libido vain on näivettynyt vuosien saatossa, niinkuin sanoi itsekkin kun seksistä puhuttu aina suht avoimesti. Arki ja elämä sujui hyvin, välit lämpimät. Harrasteltiinlasten kanssa ja matkusteltiin sekä vietettiin vapaa-aikaa yhdessä. Siksi oli pikku ylläri kuulla, että vaimon työkaverin kieli pyörii sen suussa ja sormet pillussa säännöllisesti.... Hain pankista asuntolainan omiin nimiin, löin mimmille rahat kouraan ja sanoin heipat.

    • Anonyymi

      Kyllä sen siis vaistoaa että jotain on tekeillä, mutta kai sitä -typerästikin? haluaa saada sen oman kultansa rysän päältä kiinni. Tekee virheen ennen pitkää. Eikö se yleensä näin ole? Rupeaa olemaan varomaton pikku hiljaa kun luulee, ettei nainen äkkää mitään kun ei kysele menoista ym.
      Totuus vain on ihan toinen.Kyllä sen vain tietää.
      Jos joskus olet kysynyt, pettääkö hän sinua niin ärsytyskynnys ylitetty ja seuraavaksi olet vainoharhainen jne. joten kysyminen on oikeastaan ajanhukkaa.
      Tässä vaiheessa nainen yleensä on alitajuisestikin ruvennut erkaantumaan tästä miehestä joka on hyvä. Katsotaan, milloin vain kärähtää.

    • Anonyymi

      Jaa-a. Osa ihmisistä on hyviä valehtelemaan ja salailemaan asioitaan. Parhaat valehtelijat ja salailijat osaavan vaikuttaa hyvin vilpittömiltä ja avoimilta, vaikka puhuvat ihan puutaheinää.

      • Anonyymi

        Mikä sinun mielestäsi on sitä Puutaheinää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä sinun mielestäsi on sitä Puutaheinää?

        Sehän nyt riippuu tilanteesta, että mitä sen. Pettämistilanteissa useinmiten kai valheita, puolitotuuksia, tekosyitä ja selityksiä, jotka voi olla pahimmillaan suunniteltu vaikka miten pitkälle ja se selittelijä suurinpiirtein uskoo itsekin niiden olevan totta.


    • Anonyymi

      Viisi vuotta minua petettiin ja asiat etenivät juuri niin kuin täällä kirjoitetaan. Ei kiinnostanut matkustaa yhdessä, seksistä hiipui ensin läheisyys ja sitten loppuui kokonaan. Puhelin lukittu ja WhatsApp ei näkynyt milloin oli ollut online viimeksi. Pitkiä päiviä töissä (todellisuudessa panemassa uuden tuttavuuden kanssa iltapäivisin, sitten pakko tehdä töitä koko ilta kotona kun ei töissä ehtinyt). Minä hoidin lasten ruuat ja muut kotityöt. Ulkoilutti vain koiraansa kun silloin pystyi puhumaan ihastuksensa kanssa puhelimessa.
      Ero oli kova paikka mutta nyt alkaa pikku hiljaa ymmärtää ettei tällaisen ihmisen kanssa voi elää.

    • Anonyymi

      Joskus ero-vaikka koville ottaa, on uuden elämän alku.
      Hän ilmeisesti jatkaa toimintaansa mutta sinut on menettänyt.

    • Anonyymi

      Arjen pyörittäminen, lasten kouluasiat, työssäkäynti, harrastukset vievät huomion ihan muualle kuin avioelämän tarkasteluun. Varsinkin kun se sujuu entiseen malliin. Lopulta huomaatkin, että mies on pettänyt vuosien ajan saman naisen kanssa, joka myös tahollaan naimisissa. Koska tämä suhde on ollut virkistävää poikkeusta, pelkkä seksisuhde ei mies ole sen antanut vaikuttaa avioliittoon millään tavalla. Siksi pettäminen tuli täytenä yllätyksenä. Ja sellaisena ajankohtana, kun se oli jo loppunut. Ihan voimaton olo, kun tuntee itsensä petetyksi ja eläneensä täydellistä kulissiavioliittoa monet vuodet. On kuitenkin niin paljon yhteistä, ettei menneen tapahtuneen vuoksi viitsi erota. Jos olisi jäänyt kiinni rysän päältä, tilanne toisin.

    • Anonyymi

      Luottamus siihen rakkauteen ja kumppaniin, niin ei osaa epäillä mitään. t.nyyti

      • Anonyymi

        Niinpä, sitä kuvittelee helposti, ettei se toinen tee mitään sellaista, mitä ei itsekään tekisi. Perheen kokee niin tärkeäksi yhdistäväksi tekijäksi. Mutta eihän se niin olekaan, jos miehen päähän ei mahdu muuta kuin seksi ja porno. Oma vaimo ei riitä, se on niin varmaa saantia. Sitä pitää testata omaa viehätysvoimaansa muihin naisiin ja saada tuntea olevansa haluttu ja kiihottava. Kirjoitin tarkoituksella muihin naisiin, sillä miehelleni ei ainakaan ollut mitään estoja kaataa myös sisareni sänkyyn. Alkoholi oli vahvasti mukana näissä seikkailuissa ja sitä kiinnostavampi nainen, mitä enemmän yhteisiä laseja kilisteli. Ei sitä voinut kuvitellakaan, mihin kaikkeen se oma hyvä ja tunnollinen aviomies selän takana pystyikään. Eikä kotiin tullessa ollut pätkääkään syyllisen näköinenkään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe