Vääristyneet ajatukset

Anonyymi-ap

1. Möykkäävä ja uhoava sekä kaiken kostava mies on alfa johtaja. Väärin alfa johtaja on rauhallinen mies joka osaa hoitaa tilanteet niiden vaatimalla tavalla ja sivuuttaa epäolennaiset jutut joilla ei ole merkitystä ja joissain tilanteissa jopa olla hiljaa koko asiasta antaa myös anteeksi koska on älykkäämpi kuin toinen joka möykkää.
2. Lihaksikas mies on hyvä tappelemaan. Väärin isot lihakset haittaa nopeutta eikä kerro todellisuudessa yhtään mitään hänen taidoistaan esim vapaaottelussa. Bodarit lähtee yleensä salilta häntä koipien välissä kun heidät on pyörittänyt puolet pienempi tyyppi mattoon jolla on taitoa ja tekniikkaa.
3. Menestymisen mittari on ainoastaan raha. Väärin raha ja materialismi merkitsee joillekkin onnea ja menestymistä toisilla se ei liity juuri millään tavalla rahaan muuten kuin niin että perustarpeet on täytetty.
4. Miehinen mies on supliikki joka on kokoajan äänessä. Väärin miehinen mies on hiljainen nallekarhu tyyppinen joka puhuu tarpeelliset asiat. Jos mies puhuu jatkuvasti ja lörpöttelee sekä juoruaa hän on naisellinen.
5. Itseään kehuvalla miehellä on hyvä itseluottamus. Väärin itseään joka paikassa kehuva mies tuntee itsensä arvottomaksi ja siksi kiertää hakemassa kaikilta huomiota. Joskus tekee myös niin että lyttää toista että pääsisi itse ylemmäs. Terveellä itseluottamuksella varustettu ihminen ei tarvitse huomiota eikä hänen tarvitse olla keskipiste tai paras aina kaikessa hän pystyy antamaan kunnian myös toiselle.
6. Mies on synnynnäisesti johtaja. Väärin mies elää samassa maailmassa kuin muut ja jos esim nainen on työssä merkitty johtajaksi vetäjäksi tai miksi tahansa ei miehen kuulu silloin johtaa yhtään mitään siinä paikassa vaan olla johdettava. Hyvä mies pystyykin olemaan tarvittaessa johtaja ja myös johdettava. Hänen itsetuntonsa ei mene pohjalle jos hän on alainen jollekkin.
7. Mies ei halua naista hänen ulkonäkönsä takia. Väärin suurin osa miehistä on visuaalisia jotka kiihottuvat naisen ulkonäöstä ja onkin persoonallista mistä kiihottuvat ja tykkäävät. Naisen ulkonäöllä on suuri merkitys seksihaluihin.
Naisen vartalosta pitävä mies ei siis ole perverssi tai viallinen vaan ihan normaali mies. Jotkut miehet myös valehtelee ja esittää ettei muka vaikuta vaikka todellisuudessa ovat ihan samanlaisia. Haluatko valehtelevan vai rehellisen miehen?

Kannattaa naiset miettiä millainen on mies kuvanne ja mistä se on tullut. Jos haluatte hyvän miehen ottakaa mies jonka pää on kunnossa älkääkä antako väärien mielikuvien ja pojaksi jääneiden teatteri esitysten vaikuttaa.

8

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Selvästi psykoottinen jätä se

      • Anonyymi

        Mikähän tässä aloituksessa oli muuten filungin yrityksen arvoista? Addghjbklmm


    • Anonyymi

      Kuvasit noissa väitteissä erinomaisen hyvin palstapoikien mieskuvan. Naisten kanssa tuolla mieskuvalla ei ole mitään tekemistä, joten en tiedä miksi naisten kuuluisi mieskuviaan muuttaa.

    • Anonyymi

      Jaahans, katsotaanpa mitä arvon leidien logiikka tästä sanoo, josko oltaisiin kerrankin samaa mieltä 😁

      • Anonyymi

        No siis miehethän tälläkin palstalla tuppaavat muuta väittämään. Tuskin tuohon kovin monella naisella on muuta sanottavaa kuin että näinhän se on.


    • Anonyymi

      Eiköhän nuo ole monellakin naisella selviä asioita. Miehethän itse luovat muuta kuvaa.

    • Anonyymi

      1. Möykkäävä ja uhoava sekä kaiken kostava mies on alfa johtaja.
      - tällaista ajatusta tuskin kukaan nainen allekirjoittaa. TUollainen tyyppihän on vain huonostikäyttäytyvä juntti
      2. Lihaksikas mies on hyvä tappelemaan.
      - mistäpä tuon tietää?
      3. Menestymisen mittari on ainoastaan raha.
      - naurettava väitä että olisi AINOASTAAN RAHA. JOkainen tervejärkinen ja -itsetuntoinen osaa määritellä omat menestymisen mittarit mutta toki yleisesti raha on selkeä mittari, jolla menestymistä mitataan; tätäkään on turha kenenkään väittää vastaan. Tosin raha ei automaattisesti tuo itselle sitä menestymisen tunnetta jos muu elämä on solmussa tai merkityksetöntä
      4. Miehinen mies on supliikki joka on kokoajan äänessä.
      - voi olla, ei kai se onko supliikki tai ei määrittele miehisyyttä
      5. Itseään kehuvalla miehellä on hyvä itseluottamus.
      - toki pitää tunnistaa ja uskaltaa kertoa , missä on esim. taitava. Kehuminen on huono verbi ja hyvin asenteellinen, kertoo tosin enemmän kuulijan asenteesta
      6. Mies on synnynnäisesti johtaja.
      - hahahahah
      7. Mies ei halua naista hänen ulkonäkönsä takia.
      - kyllä niin kuin me kaikki mutta kauneus on aina katsojan silmissä

      Kannattaa naiset miettiä millainen on mies kuvanne ja mistä se on tullut. Jos haluatte hyvän miehen ottakaa mies jonka pää on kunnossa älkääkä antako väärien mielikuvien ja pojaksi jääneiden teatteri esitysten vaikuttaa.
      - sinulla tuntuu olevan väärä mielikuva naisten mielikuvista

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3537
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1389
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1219
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1124
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      52
      904
    Aihe