On se surullista seurattavaa perussuomalaisten matka hallitukseen

Anonyymi-ap

Ei mitään kynnyskysymyksiään saa lävitse, mutta hallituksessa tulee PS istumaan. Itse asiassa niitä todellisia kynnyskysymyksiä ei PS:llä enää edes ole.
Haitallinen maahanmuuttokin tullaan esittämään että siinä onnistuttiin kun yksi thaimaalainen käännytetään kotiin. Se on se suuri suoritus maahanmuuttokriittiseltä puolueelta.

PS tulee toimimaan Kokoomuksen kumileimasimena.

20

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä persunatsit hallituksessa tekisi ?? Ei siellä voi sarjavalehdellla, sarjavihaa ja sarjarasismii huutaa !!!

      • Anonyymi

        Ja taas sinä näet natseja taidat olla joku eläkeläinen koska joka ikisellä keskustelu palstalla on aikaa natsi juttuja levitellä


    • Anonyymi

      Hanki elämä ja älä kitise

    • Anonyymi

      Meitä taas säälittää punavihreiden hallituksesta uloslento tyyli, kun rääkyvät yötäpäivää, kuin päätä leikattaisiin. Sen täytyy jotenkin liittyä jauhojen nuuskimiseen ja niiden levittämiseen nuorisolle.

    • Anonyymi

      Tulee taas PS romahdus 2. Tyrivät hallituksessa kuten viimeksi realiteettejen edessä ja heidän fanit tulevat olemaan vihaisia.

    • Anonyymi

      Miten SDP voisi päästä hallitukseen kun juuri sen mokat pitää nyt korjata.

      Toisaalta Saarikko vaikuttaa saaneensa ohjeet WEF Sannalta. Käsittämätöntä, että Keskusta joka meinasi monta kertaa jättää Sannan hallituksen, ei halua Orpon hallitukseen.

      Millaista politiikkaa Keskusta haluaa tehdä? Miksi Keskusta edes on eduskuntapuolue?

      • Anonyymi

        Keskusta tulisi lakkauttaa, täysin turhaa jengiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskusta tulisi lakkauttaa, täysin turhaa jengiä.

        Kokemusta on vuosikymmenten kuluessa sekä nepotismistä että hyvä-veli-menettelystä.


    • Anonyymi

      Ei PS pääse hallitukseen. Se on menneisyyden puolue, joka voi keskittyä kotiseutumuseoiden pystyttämiseen kannattajilleen.

    • Anonyymi

      Tiedän tunteen SILLÄ koko vihervasemmistohallituksen taival oli surullista seurattavaa!

      Velkaa otettiin JOKAISENA PÄIVÄNÄ neljän vuoden ajan YLI 30 MILJOONAA ja mikä on tulos? Onko Suomi huippukunnossa - tiestö, terveydenhoito, koulutus jne. jne...

      Kuten yllä olevasta voidaan todeta niin velalla ei asiota saada kuntoon kestävälle pohjalle VAAN TYÖN TEOLLA joka tunnetusti ei ole vasemmiston vahvin laji!

      • Anonyymi

        Ei se työnteko kyllä kuvaa millään tapaa perussuomalaisia. Ei ainakaan siviilityö. Vankilasta harvemmin pääsee käymään työssä.


    • Anonyymi

      Persuista tulee uusi "kepu" jota tosin äänestää maalaiset sekä kaupunkilaiset ja kaikki siltä väliltä valtakunnan laajuisesti.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten politiikka on tuhon politiikkaa. Persujen politiikalla kansa eristäytyy, alkaa vihaamaan maailmaa, taantuu taloudellisesti, sosiaalisesti ja henkisesti. Ops, tämähän on samaa mitä voidaan sanoa Venäjästä, Pohjois-Koreasta, Turkista, Unkarista,.

      • Anonyymi

        Onneksi suomalaiset ovat liian fiksuja että alkaisivat persuilemaan kokonaista vaalikautta yhtä soittoa. Hajoaminen uhkaa teki se niin tai näin. Populisti ei voi ottaa vastuuta.


    • Ideologinen massamaahanmuutto on ollut viime vuosina vastatuulessa jokseenkin kaikkialla Euroopassa. Työperäiseksi naamioidun ideologisen massamaahanmuuton vastustaminen ei pitäisi olla persuille vaikeaa kunhan valitsee tarkasti mitä sanoo. ettei ainakaan helpota rasismiksi leimaamista. Kyllä kehitysmaistakin, kuten Keniasta ja Filippiineiltä voidaan maahan tuoda koulutettuja ja englannin kieltä taitavia vaikka sairaanhoitajia, mikäli sellaisia löytyy. Ei sellaisia kuitenkaan massoittain löydy ja aina on otettava huomioon se, että palvelutyössä kielitaito on tärkeä asiakkaiden kannalta.

      Ollakseen ihan oikeasti työperäistä niin maahanmuuton täytyy olla niin tiukasti hallittua, että mitenkään ei voida puhua kymmenistä tuhansista ihmisistä / vuosi - hyvä jos saadaan joitain tuhansia. Ilmaista ylläpitoa tarjoamalla maahan kyllä saadaan vaikka massoittain ammattitaidottomia ja kielitaidottomia ihmisiä, joilla voi kyllä olla slummeissa tarvittavia hengissäpysymistaitoja. Ne taidot kuitenkin Suomen kaltaisessa maassa menevät sinne haittapuolelle.

      • Anonyymi

        Nykyajan talous perustuu odotuksiin. Vähenevä väestö heikentää taloudellista potentiaalia ja karkottaa investointeja.

        Suomalaiset tuhkamunat ei lisäänny ja nykymenolla väestö alkaa vähentyä 2030-luvulla. Siksi Suomeen pitää tuoda ihmisiä muualta, kun kantaväestö koostuu reppanoista.

        Isossa osassa EU:a hankitaan maahanmuuttajia samasta syystä, koska niissäkin pidemmän ajan väestöennusteet on huonot. Ylipäänsä voisi sanoa, että eurooppalaiset kansat on lisääntymiskyvyttömiä tuhkamunia ja reppanoita ja siksi pitää tuoda ihmisiä muualta varmistamaan eurooppalaisten valtioiden tulevaisuus.


    • Anonyymi

      Velat ei muuttuneetkaan saataviksi. Persu pettyy aina.

    • Anonyymi

      Ei taida persujen tie käydä hallitukseen. Epäluotettavuus ja yhteistyökyvyttömyys sekä vastuunpakoilu suurimpina esteinä.

      Persut suuntaa vankasti oppositioon vastuuta kantamaan (pakoilemaan).

    • Anonyymi

      Täysin arvattavaa. Hallitus joutuu tekemään järkipolitiikkaa ja perussuomalaisuus on populismia. Nämä kaksi eivät voi kohdata ilman huomattavaa joustoa. PS:n kannattajat eivät ole joustavia, joten.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      132
      1503
    2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1162
    3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1150
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      76
      1022
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      187
      839
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      789
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      742
    8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      77
      714
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      70
      657
    10. Palstalaisten

      Paino. Paljonko siis painat?
      Sinkut
      86
      626
    Aihe