Olet USA:n presidentti ja sinun pitää päättää seuraava asia

Anonyymi-ap

Suomeen on hyökätty.

Vaihtoehto A

Määräät artikla 5 toimeenpantavaksi ja lähetät kaikki joukkosi Venäjän kimppuun. Se tietää ydinsotaa. Sinun monisatamiljoonainen kansasi kohtaa varman tuhon ja kaikki yltäkylläisyys, saavutetut edut ja etuoikeutettu elämä maailman rikkaimpana kansana ovat mennyttä. Koko ihmiskunnan kehitys satojen tuhansien vuosien aikana valuu viemäristä alas. Kaiken tulet menettämään. Tämä Suomen takia, joka sijaitsee syrjässä ja on maailman mittakaavassa hyvin vähämerkityksellinen kansa, jonka olemassaolo ei vaikuta mitenkään oman kansasi eli amerikkalaisten hyvinvointiin.

Vaihtoehto B

Annat asian olla. Toteat ettei Venäjä ole hyökännyt Natomaahan, vaan tekee ainoastaan sotilasoperaation. Sitä paitsi Suomihan on entinen Venäjän alue. Naton ei pidä puuttua tilanteeseen, jottei tilanne eskaloituisi ydinsodaksi. Koko Suomen natojäsenyyskin oli itse asiassa väärinkäsitys. Naton maine ja uskottavuus menee, mutta mitä sitten. Ei USA tarvitse Natoa. Sinun monisatamiljoonainen kansasi saa jatkaa etuoikeutettua yltäkylläistä elämää rikkaudessaan eikä maailma tuhoudu. Jatkossa voidaan sopia Venäjän kanssa etupiireistä. Kyllä yhteisymmärrys aina löytyy ja rauha on aina totaalista sotaa parempi ratkaisu. Koko ihmiskunta kiittää.

11

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      hukkaan meni, tee uusi

      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😍 ­­­N­­­y­­­m­­f­­­o­m­­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17837465Y

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Suomeen hyökätty?
      Aloittaisit vaikka Baltian mailla.
      Ai niin, eihän niihin vieläkään ole hyökätty, vaikka Natomaita ovatkin.
      Aloittajan skenaario meni uusiksi.
      Ei jatkoon.

    • Anonyymi

      Vaihtoehto C : kaikki lähtee siitä että Tukholman profetia toteutuu. Kunhan ei unohdeta sitä tosi asiaa että maa on litteä.

    • Anonyymi

      Tarkkispoika ei vieläkään OLE TOIPUNUT SIITÄ, ETTÄ SUOMI PÄÖÄSI NATO:N JÄSENMAANA TURVAAN JA NYT HÄN YRITTÄÄ EPÄTOIVOISESTI SEPITELLÄ SKENARIOTA, JOISSA NATO EI MUKA ”USKALLA” TOTEUTTAA VIUIDENNEN ARTIKLAN VELVOITETTA!

      TURHA VAIVA!

    • Skenaariossasi on pahoja virheitä. USA:n ei esim. tarvitsisi laittaa kaikkia sotilaitaan Venäjää vastaan voittaakseen sen. Ja hyökkäys Suomeen olisi nykyään hyökkäys NATO:a vastaan, joten kyse ei olisi vain syrjäisestä Suomesta pienen väkilukunsa kanssa, vaan koko Euroopan ja USA:n ja Kanadan turvallisuudesta. Ja se merkitsee sitä, että hyökkäjä tuhottaisiin.

    • Anonyymi

      C) .... Tulen ja laitan suomalaisen SEKUNDARYSSÄN "jäihin".

    • Anonyymi

      Valitsen vaihtoehto C: Nostaa ladatun ja viritetyn pistoolin josta varmistin poistettu ohimolleen ja vetää liipaisimesta.

    • Anonyymi

      Vaihtoehto D: Runkkaat Oval officessa niin , että liisterit lentää seinille ja annat asian Turkin ja Unkarin ratkaistavaksi.

    • Hehehehehee. Jos Venäjä haluaisi ydinsotaa niin se olisi sen jo aloittanut.

      Ensinnäkin, Venäjä ei voi tehdä yllätyshyökkäystä Suomeen. Jos Venäjä olisi aikeissa hyökätä Suomeen niin Naton tiedustelu kertoisi sen hyvissä ajoin. Suomi varustautuisi torjumaan hyökkäyksen. Suomella on itsellään varsin hyvät valmiusjoukot. Pian apuun tulisivat Naton nopean toiminnan joukot. Norjalaiset, tanskalaiset, ruotsalaiset, puolalaiset, britit, saksalaiset ja muutkin tulisivat Suomen avuksi amerikkalaisten lisäksi. Venäläiset perääntyisivät verissä päin ja häntä koipien välissä. Putin ja kaverit eivät selviäisi hyökkäyksestä Nato-maahan ja sen he tietävät oikein hyvin.

      Varsinainen Nato-tuntija tuo aloittaja, hehhehhehheee. Taitaa Nato-tietämys olla peräisin Pietarin trollitehtaasta.

    • Anonyymi

      Olet USA:n presidentti ja sinun pitää päättää seuraava asia

      Suomeen on hyökätty.

      Vaihtoehto A

      Määräät artikla 5. toimeenpantavaksi ja lähetät kaikki joukkosi Venäjän kimppuun.

      Stoppia stoppia!!!

      USA ei voi määrätä 5. artiklan käytöstä, mutta se voi lähettää omat USA:n joukot Briteillä ja Ausseilla vahvistettuna Afganistania pommittamaan ja siviilejä tappamaan, niinkuin tapoihinsa kuuluu.


      Vaihtoehto B

      Annat asian olla. Toteat että siitäs saavat kun luovuttivat juutalaiset Saksaan keskitysleireille. Sitä paitsi Suomihan on entinen Venäjän alue. Suomen sotavoima on Niinistönkin mukaan Euroopan kovin ja rys.............sille aivan liian kova vastus. Naton ei pidä turhaan sekaantua tilanteeseen. Antaa Nato Tiltujen sotia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2467
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      178
      1491
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      100
      1271
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1187
    5. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      99
      1169
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1092
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1065
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1037
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      1010
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      931
    Aihe