Treffien peruuntuminen saman päivän aikana

Anonyymi-ap

Onko turn of, jos mies peruu treffit samana päivänä? Piti siis toissapäivänä nähdä, mutta mies reilusti soitti ja kertoi tilanteen. Välimatkaa on siis lähes 500 km, miehellä oli pitkä työrupeama takana. Hänelle tuli myös yksi muu keikka vielä seuraavalle päivälle mikä oli suurin syy peruuntumiselle. Uudet treffit on jo suunnitteilla. Ainoa harmitus oli, kun olin ehtinyt kokkailla kaikenlaista. Kannattaako jatkaa tutustumista tässä tilanteessa?

15

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joku toinen nainen pääsi nyt sinun sijasta nauttimaan jännätatista.

      • Anonyymi

        Sinun surkeaan pikku aivokoppaasi ei mahdu sellainen ajatus, että kaikki ihmiset eivät ole sellaisiakin sinä. Kaikki miehet eivät ole aivottomia pimperoriippuvaisia reppanoita. Kaikki ihmiset eivät koko ajan ajattele ja tavoittele seksiä. Sinua fiksummat haluavat treffeillä jotain ihan muuta: tutustua toisiinsa, jutella, vaihtaa ajatuksia. Se että sinä itse et pystyisi keksimään treffeillä muuta tekemistä kuin sekstailun, ei tarkoita että kaikki ovat yhtä tylsiä, pintapuolisia, rajoittuneita ja lapsellisia. Etpä sinä treffeille pääsekään.


    • Anonyymi

      Miksikäs ei, mutta älä laske vain tämän yhden miehen varaan. Miehiä on maailma täynnä.

    • Anonyymi

      Jos vaikuttaa ihan hyvältä tyypiltä, niin kannattaa antaa toinen mahdollisuus. Jos se sen kanssa peruu just samana päivänä, niin ei enää jatkoon.

      • Anonyymi

        Tämä kuulostaa hyvältä ohjeelta. Mies vaikuttaa hyvältä tyypiltä. Sehän tässä onkin hankalaa, kun olisi jo palava halu nähdä toinen sekä ottaa selvää missä mennään.


    • Anonyymi

      Maistuupi keinotekoiselle

    • Anonyymi

      No siis elämähän on, yllätyksiä täynnä. Ei se tietenkään positiivista ole, mutta aikatauluihin tulee valtaosalla ihmisistä joskus muutoksia ja joskus se voi osua jopa treffien kohdalle. Yksi on itselleni vielä ok, mutta toistuva peruminen olisi ehdoton nou nou.

    • Anonyymi

      Tais käydä klassiset eli mies menikin tapaamaan jotain toista naista. Ihan tuttua tavismiehille jotka yrittävät tavisnaisia.

      Nyt kun naiselle käy samoin, niin siitä pitää nostaa hirveä meteli.

      • Anonyymi

        Meteli? Miten niin? Ap. vain selosti tilanteen ja pohtii miten toimia. Missä sinä sitä kauheaa meteliä havaitset kun minä en näe sitä missään?
        Kyllä hän aika rauhalliselta vaikuttaa.


      • Anonyymi

        Täällä ihmiset elää ihan omissa fantasioissaan. Todellakaan mies ei mennyt kenenkään toisen kanssa treffeille, vaan piti minuun yhteyksiä koko illan ja soittikin useamman kerran. Eli siis aivan ihanasti hoiti tilanteen. Se kertoo kyllä aika paljon miehestä. Ja myös minusta, kun reagoin aivan tyynesti tilanteeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä ihmiset elää ihan omissa fantasioissaan. Todellakaan mies ei mennyt kenenkään toisen kanssa treffeille, vaan piti minuun yhteyksiä koko illan ja soittikin useamman kerran. Eli siis aivan ihanasti hoiti tilanteen. Se kertoo kyllä aika paljon miehestä. Ja myös minusta, kun reagoin aivan tyynesti tilanteeseen.

        Palstalle kirjoittavissa miehissä on ilkeitä, pahantahtoisia ihmisiä jotka eivät voi sietää ajatusta että joku nainen löytäisi hyvän miehen ja tulisi onnelliseksi. He yrittävät kaikin mahdollisin tavoin estää naisia tapaamasta hyvää miestä ja luulevat että heidän manipulointiyrityksillään on vaikutusta. Kun joku nainen kertoo tutustuneensa kiinnostavaan mieheen niin palstaprinssit ryntäävät paikalle sössöttämään iänikuista soopaansa pelkän seksin perässä olevista mallimiehistä, yhteisen hyvän jakamisesta (millä he tarkoittavat ettei komea mies muka voi olla uskollinen ja niinkuin he siitäkään mitään tietäisivät: ovatko muka jossain vaiheessa päässeet siinä luvittelemassaan jaossa osingoille?) .He jankkaavat että älä tapaa sitä miestä, älä luota siihen, se mies on roisto, ota ennemmin minut eli peräkammarinpoika-nörtti-ätmi. Älä niistä teksteistä välitä.

        Luonnehäiriöiset ätmit ovat vallanneet tämön palstan ja luulevat olevansa kunnon taviksia. Eivät todellakaan ole. Ilkeys ei kuulu kunnon taviksen tunnusmerkkeihin. Siinäpähän räjäyttävät kuin rakkikoirat, mutta eivät he maailmaa muuta.

        P.S. Mies vaikuttaa kivalta. Älä vielä anna periksi. Mutta jos seuraavatkin treffit peruuntuvat niin sitten ehkä kannattaa jo vähän miettiä. Ei siksi että mies olisi epäluotettava vaan koska hänen työnsä voi tehdä seurustelusta hyvin hankalaa.


    • Anonyymi

      On.

    • Anonyymi

      Ei kannata.

    • Anonyymi

      New York Post ja News.com.au kertovat uudesta ikävästä deittailutrendistä, zombauksesta, eng. zombied. Ikävän klangin antava termi on lähtöisin TikTokista. Laulaja Mariel Darling kysyi viraalilla videollaan 256 000 faniltaan, oliko ketään heistä koskaan zombattu?

      – Se on kuin ghostaaminen, mutta hän palaa kuolleista muutaman kuukauden jälkeen ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

      • Anonyymi

        Ahaa. Mutta miten tämä liittyy viestiketjun aiheeseen?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5896
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2536
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1785
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe