Mamu-pokeria pelataan taas

Anonyymi-ap

Teknologiateollisuuden "asiantuntijan" mukaan Suomi tarvitsee 1,4 miljoonaa mamua vuoteen 2050 mennessä.

Ruotsi ajoi tämän teknologiateollisuuden ihanteen syvään päätyyn asti ja miten yhteiskunnan kävi? Ruotsissa ei toimi enää mikään ja Ruotsista on tullut läntisen Euroopan väkivaltaisin maa. Afganistanin ja Balkanin "hädänalaiset" toivat kulttuurinsa mukanaan. Ruotsi taantui Pohjois-Afrikan tasolle. Pohjolan Marokko, jolla ei ole enää edes uskottavaa maanpuolustuskykyä tai edes -tahtoa.

Kuka nokittaisi teknologiateollisuuden tarveharkinnan esim 1,5 miljoonalla mamulla?

27

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ja kuka hoitaa muuttajien vanhukset 15 vuoden päästä?

      onkohan kaikkea ajateltu loppuun saakka

      • Anonyymi

        Entäs kuka hoitaa mamuvanhemmat varsinkin naiset? Hyvin monella niistä ei ole lainkaan eläkekertymää, koska ovat olleet kotirouvia ja tehneet ja hoitaeneet runsasta lapsilaumaa. Monet lapsetkaan eivät ole oleet töissä. Tulevat sukupolvet ovat todella kaulaa myöten vaikeuksissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäs kuka hoitaa mamuvanhemmat varsinkin naiset? Hyvin monella niistä ei ole lainkaan eläkekertymää, koska ovat olleet kotirouvia ja tehneet ja hoitaeneet runsasta lapsilaumaa. Monet lapsetkaan eivät ole oleet töissä. Tulevat sukupolvet ovat todella kaulaa myöten vaikeuksissa.

        Kalevalainen veronmaksaja maksaa ja Viro hoitaa.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍒 ­­­N­­­y­­­m­f­­­o­­m­­a­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17850644T

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      tekoäly hoitaa kohta kaikki työtehtävät , joten koitapas keksiä suojatyöpaikkalaisille hommia ja nyt puhun korkeasti kouluetuista 🤣

      • Anonyymi

        älykäs moktar


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        älykäs moktar

        jospa se onkin tekoälyn luomus ?


      • Anonyymi

        Investointeja ei tipu pieneen maahan, jossa väkiluku laskee.


    • Anonyymi

      Kuka hoitaa somalit nyt ja tulevaisuudessa

      • Anonyymi

        lopullinen ratkaisu 🤣


    • Anonyymi

      Mikäs siinä, otetaan 2 miljoonaa tummaa naista, persutkin kannattaa.

      • Anonyymi

        CuckJukkisMokkis tahtoo vain miehiä.


    • Anonyymi

      Maahanmuuttoa tarvitaan, koska kantaväestön reppanat on lisääntymiskelvottomia.

      • Anonyymi

        Hyvä. Maailmassa on jo nyt liikaa ihmisiä.


    • Anonyymi

      Miten kukaan "asiantuntija" voi tietää kuinka monta maahanmuuttajaa Suomi tarvitsee edes 10 vuoden kuluttua, saati sitten 27 vuoden päästä? Todennäköisesti 2050 tekoälyllä varustettu robotti suorittaa suurimman osan teknologian kokoonpano-, ohjelmointi-, ja laadunvalvontatöistä. Uskoisin että vuoteen 2050 mennessä metrot, bussit ja ehkäpä myös taksit eivät enää tarvitse kuljettajia, kauppojen kassaneidit ovat historiaa jne.

      Muistelkaapas millaista oli vuonna 1997 joka on suunnilleen yhtä kaukana menneisyydessä kuin 2050 on tulevaisuudessa. Ns. "asiantuntijoilla" ei ollut mitään käsitystä miltä maailma näyttäisi 2023, joten miten he nyt voisivat tietää montako maahanmuuttajatyöntekijää Suomen teknologiasektori tarvitsisi 2050?

    • Anonyymi

      Opettele ensin suomi sanastoa,mamut on matuja eli maahantunkeilijoita,on aivan eri asia kun puhutaan TYÖ peräisestä maahanmuutosta,jossa vaaditaan selkeät vaateet,ja moninaiset selvitykset.Tyhmän ei kannattaisi viisastella,kun ei edes ymmärrä mistä on kysymys ja piste.

      • Anonyymi

        Työperäisestä maahanmuutosta puhuminen on petosta. Suomessa on 400.000 mamua/matua ja jokainen kalevalainen tietää millä tasolla näiden keskimääräinen työllisyysaste on. 400.000 matun joukkoon mahtunee myös vähintään sata tuhatta "työperäistä", mutta ihme ja kumma matujen työllisyysaste on mikä on.

        On selvääkin selvempää että kehitysmaista Suomeen ollaan valmiita tulemaan alipalkattuihin töihin, kun 6 kk työskentelyn jälkeen palkintona on Ke-La Gold, täysihoito ja ilmainen opiskelu tai koko elämä ja vastikkeettomana tottakai.


    • Anonyymi

      Lukutaidottomat 65 älykkyysosamäärän omaavat kehitysmaalaiset tulevat pelastamaan tämän maan, sanokaa minun sanoneen.

    • Anonyymi

      Globalistit pitävät kansaa pilkkanaan. Suomi ei todellakaan tarvitse lisää muslimi tuholaisia ja loisijoita.

    • Suomi on suomalaisia varten, ei teknologiateollisuutta ja mamuja varten. Se on kuitenkin aatekysymys. Se vanha itsenäisen kansanvaltaisen Suomen ajatus on poissa muodista. Siitä on yritetty tehdä fasismia ja natsismia. Vain yksi puolue kannattaa ajatusta valtiosta, joka on sen omia kansalaisia varten. Sitä mustamaalataan, halveerataan, ääritetään ja eristetään. Nyt jos kyseinen puolue kansan vaaleissa antaman mandaatin avulla pääsee hallitukseen niin kovasti toivotaan, että puolue epäonnistuisi, hajoaisi ja poistuisi kuvioista.

      Muodissa ovat nyt imperiumit ja mahtavat globaaliyhtiöt. Niille molemmille kansallisvaltio on pelkkä riesa. Kuuluuko Suomi tulevaisuudessa byrokraattiseen hierarkiseen imperiumiin vai hallitsevatko täällä monikansalliset suuryhtiöt, jotka saavat vapaasti riistää mamutyövoimaansa kun kansallisvaltion lait eivät enää aseta esteitä riistolle. Tuleeko Suomesta imperiumin syrjäseutu ja takapajula vai valtava mamufarmi? - tai ehkä molempia? Vielä meillä demokraattisen Suomen kansalaisilla olisi siihen jotain sanomista kunhan vain tajuamme missä mennään. Eivät demokraattiset kansallisvaltiot vielä ole mennyttä aikaa. Ne ovat edelleen paras ja toimivin malli yhteiskunnalle ja valtiolle.

    • Anonyymi

      No, eri alojen korkeasti koulutetut ammattilaisethan ovat haluttuja kaikissa länsimaissa, mutta USA:ssa tai vaikka Saksassa koulutettu insinööri ei taida olla sama asia kuin Somaliassa tai Afganistanissa oppinsa saanut mutta todistuksensa hukannut koneinsinööri.

      Saksalainen, Sveitsiläinen tai brittiläinen teknologian osaaja ei tosin useinkaan halua tulla töihin Suomeen ja miksi tulisi kun voi esim. Saksassa asia halvemmalla ja tienata paljon enemmän. Jotain somalialaista tai syyrialaista "koneinsinööriä" ei taas kannata ottaa töihin, sillä samassa ajassa ja pienemmällä vaivalla luin Somali, syyrialainen tai afgaani-insinööri oppii suomea, englantia, tai saa ammattitaitonsa Suomessa vaadittavalle tasolle, koulutetaan jo kantasuomalaisestakin nuoresta teknologian osaaja.

      Näiden "Suomi tarvitsee satojatuhansia maahanmuuttajia töihin Suomeen" julistusten takana taitaa olla eri päämäärä kuin todellinen työvoiman tarve. Suomessa on joku 200 tuhatta työtöntä joilla on Suomen perus-ja usein myös jatkokoulutus, osaavat lukea ja kirjoittaa ja joiden äidinkieli on Suomi. Myöskään kulttuuri ja arvomaailma ovat kotosuomalaisia joten niitäkään ei tarvitse näille henkilöille opettaa - joten kuinka voi olla mahdollista että Suomelle olisi parempaa ja edullisempaa kuskata työntekijöitä ulkomailta kuin saada omat työttömät heille sopiviin töihin.

      Kaikki on vain poliittisesta tahdosta ja rohkeudesta kiinni.

    • Anonyymi

      Joo, erikoistutaan ottamaan hädänalaisia nuoria naisia, niitähän on Afrikka, Aasia ja Etelä-ja Väli-Amerikka täynnä. Näillä alueilla tytöt ja naiset kärsivät elämänsä ajan, kun näiden alueiden miehet eivät välitä tasa-arvosta pätkääkään.

      • Anonyymi

        Muista kuitenkin, että suomalaisen feministin mielestä suomalainen mies on kaikista pahin.


    • Anonyymi

      Ruotsista tulee näitä haittamajua jo tännekin. Mm. näissä katujengeissä liikkuu niitä.

    • Anonyymi

      Naapurimaallehan on suorastaankusessa niiden kanssa. Myös yksityishenkilöt:
      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009561204.html

    • Anonyymi

      Aivan mahtavaa!
      Nyt aloitetaan heti se EK:n vaatima 44000 kehitysmaamuslimin suomeen tuominen vuosittain!
      Tulijoita on varmasti, vaikka kuinka paljon….
      Kunhan nämä ihmisoikeudet toteutuvat: vastikkeeton ikuinen elatus, ilmainen asunto, mahdollisuus lisääntyä holtittomasti yhteiskunnan piikkiin ja mahdollisuus perseillä islamin mukaisesti ilman mitään vastuuta tekemisistään…
      Nämä ehdot kun täytetään niin kehitysmaamuslimeita tulee parijonossa suomeen niin paljon kuin vaan halutaan…

    • Anonyymi

      UUTINEN ON VALHETTA ALUSTA LOPPUUN sekä NOKIA ETTÄ ERICSSON VÄHENTÄVÄT TYÖVÄKEÄ ja lisäksi molemmilla on kotimaissaan hyvin vähän työntekijöistä. Nokialla on alle 8 prosenttia työläisistään Suomessa
      KUMPIKAAN EI TEETÄ töitä paljon kotimaassaan

      https://riikkapurra.net/2023/02/01/galgojen-paiva/#comment-5104

      Toimitusjohtajan Pekka Lundmarkin kommentti, että Nokia muka tarvitsee maahanmuuttajia Suomeen on liioittelussa virheellinen

      Ei Nokia kehitysmaapakolaisia palkkaa ja on sitä paitsi vähentämässä väkeä

      Nokialla oli vähän aikaa sitten 100 000 työntekijää, joista runsaat 5 prosenttia oli Suomessa. Totta, että Nokialla on ulkomaisia työntekijöitä esim. Intiassa, mutta ne asuvat perheineen kotimaassaan

      Näinhän se toimii

      Lundmark on irtisanomassa koko ajan väkeä, äskettäin työläisiä oli 90 000,
      jolloin luvattiin lisävähennystä 10 000 ja Suomessa vähennystarve oli runsaat 300

      Nyt työväkeä Nokialla lienee runsaat 80 000, josta 6500 eli VAIN 8 PROSENTTIA ON SUOMESSA

      Ja niistäkin pieni osa on maahan hankittuja ULKOMAILTA kuten EUROOPASTA. Ja ne on valittu tarkasti poimimalla ammattilaisista eivätkä ole mitään yleistä maahanmuuttoporukkaa kehitysmaista

      https://yle.fi/a/3-11839104 Nokia kertoo karsivansa maailmanlaajuisesti 5 000–10 000 työpaikkaa kahden vuoden sisällä. Yhtiöstä kerrotaan Ylelle, että Suomi tulee selviämään keskimääräistä vähemmällä. – Tällä hetkellä arvioimme Suomen neuvottelujen piiriin kuuluvan 314 työpaikkaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2377
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      177
      1430
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      97
      1178
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1177
    5. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      96
      1127
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1082
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1045
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      987
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      960
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      901
    Aihe