Outo tilanne.

Anonyymi-ap

Olen kirjoittanut avioliitto sivulle useita vuosia aikaisemmin vaimon haluttomuudesta. Sitten kirjoitin yllättävän pitkistä seksitauoista. Olen purkanut olotilaa useamman kerran ja useampina vuosina. Olen kirjoittanut parisuhteen ongelmia ja riitoja omiin sähköposteihin ja eri palstoille. Kun olen niitä halunnut itselleni samalla purkaa ja käydä läpi. Vaimoon en saanut noina vuosina mitään puheyhteyttä, lapsista ja hänen työasioistaan juteltiin. Mutta ei meistä. Minua ei ollut hänen suunnitelmissaan.

Nyt tilanne on se, että näistä kirjoittamistani muistiinpanoista alkaa syntyä selkeä tarina. Siinä tarinassa vaimo on pettänyt minua ja ties kuinka monta kertaa. Käymme pariterapiassa, minua epäillään lähinnä mielisairaaksi, kun vaimo käyttäytyy niin hienosti. Minulta vietiin noina menneinä vuosina itsetunto. Sain sydänoireita, rintakipuja erektiohäiriöitä, siitä etten saanut millään tavalla vaimoon henkistä yhteyttä. Vaimo oli kotona, mutta ei läsnä. Yritin ja odotin, että elämäni rakkaus , vaimoni, palaisi sieltä minä-minä maailmasta ja alkaisimme olemaan jälleen pariskunta. Lopulta, kun tajusin, että mitä selkäni takana on tehty, syytin vaimoa pettämisestä ja mietin eroamista, koska avioliitossa ei ollut mitään mitä halusin, minulla oli vain toive paremmasta. Sitten vaimo muuttui täysin, oli seksiä, halauksia, pusuja jne, rupesi ottamaan minut huomioon monella eri tapaa, alkoi ottamaan vastuuta lapsista ja heidän kouluhommista ja harrastuksista.

Tämä on uskomatonta, kun vaimoa uskotaan ja minulle tehdään eri testejä, koska mielialani vaihtelevat rajusti. Varmaan muillakin petetyillä vaihtuu rajusti, kun tajuaa että puoliso, johon olet luottanut, pettää sinua. Kaikki mitä olet rakentanut häntä ja lapsia varten menettää merkitystään. Vaimo kieltää kaikki mistä syytän häntä. Minulla ei ole valokuvaa, mutta yli viisikymmentä merkkiä tai viitettä pettämisestä. Esimerkkinä pidentyneet työmatkat ja puhelin aina kädessä tai näkyvillä, puhelin meni myös aina suihkuun mukaan. Valehtelustakin jäi kiinni monta kertaa.

Nyt ongelma on, että mun pitäisi hyväksyä, ettei mitään pettämistä ole ollut vaikka jäljet viittaavat siihen, että pettämistä on ollut luultavasti melkein koko avioliiton ajan.
En saa vaimolta anteeksipyyntöä, koska hän kieltää pettämisen. Pariterapeutti epäilee, että kehitin mustasukkaisuuden takia pettämisteorian ja kaikki on vaan minun omaa mielikuvitusta. Pariterapeutti ehdotti minulle lääkkeitäkin. Tämä on ihan hullua.
Tiedän mikä on totta. Vaimon puhelimessa oli Badoo, en tiennyt silloin, mutta muistan sen violetin hymylogon. Myöhemmin, kun tutkin puhelimen, badoo oli poistettu, mutta siellä oli jälki sen käytöstä ja kuvia. Vaimo välillä tietää vanhasta kondyloomasta ja sitten yhtäkkiä esittää ettei tiedä mitään mistään kondyloomasta. Puhelin mukaan suihkuun ja vessaan oli totta. Unikeosta muuttui yökyöpeli. Kun syytin pettämisestä, jonka vaimo kieltää, mutta on kysynyt minulta esimerkiksi olenko jo kostanut? Vaimo kertoi minulle haluttomuudesta, mutta sitten kiinnostuu kokeilemaan minuun kynsiä, erään tyttöporukanreissun jälkeen opin pari uutta asentoa. Toinen sellainen, että voin kuvitella, että se onnistuu hyvin vain hotellihuoneessa, jossa on sänky korkeammalla. Tietyllä ajanjaksolla, kun vaimo väittää, että hormonikierukka aiheuttaa hänelle haluttomuutta, meille on villeintä seksiä ikinä. Nämä kolmena vuotena peräkkäin samanlaisen juopottelureissun seurauksena.
Yhden reissun jälkeen kertoo kuinka oli tavannut nuoren miehen ja kuinka mukava se oli ollut. Oli vain jutellut sen kanssa tyttöjen mökillä. Sitten kehuu parin viikon päästä minun silkin pehmeää ihoa jaloissani seksin päätteeksi ja samalla kuinka vartaloni on niin poikamainen. Outo sattuma vaan, miten osaa verrata minua vartaloa johonkin pojan vartaloon... kun myöhemmin kysyn lisää tästä reissusta. Ei siellä mitään miehiä tai poikia ole ollut. Seksi loppui kokonaan muutaman viikon päästä ton reissun jälkeen, kun ensin oli kiihkeitä seksiä vuosiin. Seuraavana vuonna sama toistui, reissun jälkeen kiihkeää seksiä ja kehuu mun silkin pehmeää ihoa. Tiedän, että minulla on lähes karvaton ja pehmeä iho. Erilainen kuin muilla miehillä. Vaimon kehut tuntuu kuin vertailuilta.

Mutta kai mä vaan kuvittelen kaikki. En tiedä miten pääsen tästä henkisesti eteenpäin.

Vaimo käyttäytyy nyt ihan täydellisesti ja on ikäisekseen hyvin kaunis. Vaihtamalla ei ainakaan parane.

4

806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aina pitäis kuulla molempien kokema tarina. Joskus luin "mies ja ero"kirjan, jossa joku tarina liippas hyvin läheltä, mutta oli siis miehen näkemys tarinasta. Se pani miettiin, millaisen tarinan nainen olis kirjoittanut omista kokem6ksistaan eli oman version kokemastaan. Voiko suoraan kuunnella vain toista osapuolta ja pitää sitä ainoana ja oikeana versiona. Siis jos molemmat ovat rehellisiä.
      Tarinat, kokemukset voivat olla yllättävän erilaisia. Varsinkin jos ei puhuta. Monesti mies ei halua puhekumppania, eikä siis haluta nähdä ongelmia, joista pitäisi puhua.

    • Anonyymi

      Näin terapeutit meidän tapaukseen suhtautuu. Epäillään ja kyseenalaistetaan.

      Miksi vaimo valehtelee mökkireissun tapahtumista, jos kerron että olen menettänyt vaimon luottamuksen ja pyydän että nyt kertoo totuuden luottamuksen saamiseksi. Sitten vaimo kertoo, ettei voi muistaa vanhoja tapahtumia. Tämä on 1. Valhe.
      Hän oli aikaisemmin minulle heti silloisen reissun jälkeen, että mökillä oli jutellut nuoren miehen kanssa ja kertoi tästä hyvin innoissaan. Miksi kiinnitin tähän huomiota oli se, että seksielämä muuttui kuin yö ja päivä tämän reissun seurauksena. Sitten myöhemmin kertoo, ettei mökillä ollut ketään miehiä, naiset olivat keskenään. Tämä on 2. Valhe.
      Sitten muistutan häntä nuoresta miehestä josta kertoi reissun jälkeen. Nyt vaimo korjaa tarinaa, että ei istunut kenenkään vieressä. Oli vaan kuunnellut sivu korvalla mitä pöydän toisessa päässä oli juteltu. Tämä on 3. valhe samasta asiasta. Sitten muistutan vaimoa mistä he olivat puhuneet. Sitten vaimo kertoo lopulta, että oli jutellut kyseisen miehen kanssa mökin pöydän ääressä. Siellä oli enemmänkin miehiä. Osa oli paljussa, osan hänen kavereidensa kanssa ja osa sisällä mökissä. Vaimo ei osannut sanoa olivatko miehet edes samaa porukkaa.
      Miksi vaimon piti valehdella monta kertaa, jos vain juttelivat? Miksi piti peitellä, kun piti rakentaa luottamusta? Tämä tapahtui Himoksella.
      Reissun jälkeen vaimo ei tuonut lakanoita kotiin, kun hänen kaverinsa oli oksentanut niihin. Vaimo ei oikein muistanut missä oli nukkunut.
      Miksi valehteli, kun luottamusta piti rakentaa?

      Mutta sain vaimon reissun jälkeen villiä ja estotonta seksiä muutaman viikon ajan ja hän kehui minun vartaloani nuoren miehen vartaloksi. Hän kehui toisena päivänä minun silkkistä ihoa jaloissani ( minulla pehmeä ja erityisen sileä iho). Jotenkin kehu tuntui aidolta, mutta samalla vertailevalta. Seksiä oli paljon takaapäin, eikö vaimo halunnut katsekontaktia. Kuukausi tämän reissun jälkeen seksi loppui tyystin joksikin aikaa.

      Tässä vain yksi tapaus.
      Jos etsin netistä mitä ovat merkit kun vaimo pettää, niin 30 yleisestä merkistä vaimo toteuttaa 28.

      • Anonyymi

        Niin meillä vaimo ei halunnut jutella vaikeista asioista. 2019 ei halunnut pariterapiaan, sanoi vain mene sinä sinulla niitä ongelmia on.
        Yritin monta kertaa, ehdottaa pariterapiaan, kun emme voineet ollenkaan kommunikoida.
        2019 Himosreissun villiseksiviikkojen jälkeen tuli yhtäkkiä 7 viikon tauko seksissä. Vältteli minua kokoajan menemällä eri huoneisiin. Tämmöistä välttelyä oli kaiken kaikkiaan pari vuotta.
        2020 tammikuussa syytti minua lyömisestä, kun unissani olin kääntynyt ja käsi osui häneen. Pyysin monta kertaa heti anteeksi että käsi osui vahingossa häneen, mutta hän vaan haukkui minut väkivaltaiseksi ja pelottavaksi.
        Sitten seuraavana päivänä myönsi, että ei ole tiennyt että meidän parisuhde on tällaisissa ongelmissa.
        2020 päästiin pariterapiaan, jossa vaimo otti ohjat ja käänsi puheet minun työpaikan ongelmiin. Tajusin parin kerran jälkee että emme puhuneet parisuhteesta mitään vaan vaimo vedätti pariterapeuttia ja minua.
        2020 terapeutti käski minun harrastaa tai tehdä jotain, mistä saan hyvän mielen. Vaimo kuuli tämän myös. Kun sitten toukokuussa olin poissa 2h tekemässä jotain mistä tykkään. ( Olin valokuvaamassa suolla perhosia) palattuani kotiin vaimo syyttää minua siitä miten pilasin hänen päivänsä. Tästä löytyy ihan whatsapp viesti eli tapahtunut on totta eikä minun mielikuvitusta.

        Vaimo rupesi menemään nukkumaan ihan eri aikoihin kuin minä, unikeosta tuli yökukkuja. Aikaisemmin oli aina ollut vaimolle tärkeää mennä nukkumaan yhtäaikaa. Nyt hän jäi valvomaan myöhään.

        Seksielämä oli sitä, että vaimo sanoi kahdesti kuussa, että nopeasti nyt., asento oli lusikka. Ainoastaan vuosittaiset Himoksen reissut toivat asiaan vipinää.

        2020 tyttöporukan Himoksen reissu on taas ihan oma tarinansa. Sellaisia tarinoita taas tuli, että en tiedä mikä on totta ja mikä ei. Ja kun ne tarinat vaihtelevat.

        Minkälainen mies olen? Huolehdin lapsista, heidän koulusta, läksyistä, kokeista, harrastuksista, ruuasta, tiskistä, pyykeistä. Sain lapset harrastamaan urheilua ja kaksi vanhinta pärjäsivät SM tasolla.
        Pyykeistä sen verran, että kerran vaimo sai jonakin vuonna hepulikohtauksen ja raivosi minulle, etten saa pestä pyykkkejä, kun pilaan ne. Olin tästäkin ihmeissäni, en ollut pilannutnpyykinpesulla mitään vaatteita ylin10 vuoteen. Nyt ajattelen, että pyykkien joukossa oli jotain mitä en saanut nähdä.

        Vaimo keskittyi itseensä ja minä olin hänelle vain ilmaa.


    • Anonyymi

      Sä olet huono. Etkö ymmörrä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      109
      7883
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2882
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2185
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1609
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe