Omakanta-palvelu

Anonyymi-ap

Tuo omakanta-palvelu ei ole mun oma kanta, vaan lääkärin kanta ja monesti kirjoitettu vasta päivien jälkeen potilaan käynnistä. Lääkäri kirjoittaa mitä muistaa ja lisää loput. Monesti lukee, että potilas oli hiljainen ja masentunut tai liian äänekäs. Toisella käynnillä eri lääkäri lukee tiedot ja muodostaa jo oman mielipiteensä potilaasta. Potilas ei itse tiedä mitään kirjoituksista. Uskomatonta kirjoittelua, myös terveystiedot ihan väärää tietoa. Minultakin on kuulema leikattu vaikka mitä elimiä joita ei ole poistettu, ovat edelleen tallella. Uusi lääkäri saa siis väärää tietoa. Ennen lääkäri saneli, potilaan läsnäollessa, potilaan diagnoosin ym tiedot ja potilas pystyi ne silloin korjaamaan jos korjattavaa oli. Nykyisin tieto tulee myöhässä omakanta an ja monesti väärin. Sanon, että omakanta-palvelu ei toimi niin kuin kuuluisi, on paljon parannettavaa vielä.

13

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voit tehdä muistutuksen tuosta. Oman sote alueen sivuilta pitäisi löyty valmis muistutuslomake jonka voi täyttää ja lähettää liitteineen annettuun osoitteeseen. Itse olen tekemässä muistutusta jos tämän päiväisestä vastaanottokäynnistä ei tehdä oikeita merkintöjä. Ainakin psykiatrian puolella aikasempia merkintöjä ei voida poistaa mutta paikkansa pitävistä tiedoista tehdään uusi asiakirjamerkintä/potilaskertomus.

      • Anonyymi

        Entä psykiatrisen sairaanhoitajan kirjaus onko mahd. poistattaa, joissa vääristelty asioita ja sanomisia.


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍑 ­N­y­­m­f­­o­m­­a­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17860830j

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Hoitajatkin kirjoittavat usein mitä sattuu.
      Vaikka kuinka selkeästi kertoo hoitajalle, mikä on ongelma, niin tekstit on vähän sitä sun tätä.
      Sen perusteella sitten lääkärin luokse, saa kaiken kertoa juurta jaksain uudestaan, ja oikoa hoitajan kirjoituksia.

      • Anonyymi

        Ei se nyt niin saa olla , onkohan niillä niin kiire etteivät ehdi heti kirjoitella ja sitten kun kirjoittaa niin menee väärin.
        Tottakai saa oikaista jos lukee elimien poistoja jota ei ole poistettu .
        Mutta näitä ei tapahdu usein, joten tavallisesti ovat luotettavia tietoja


    • Anonyymi

      Omakanta on romuttanut ihmisen yksityisyydensuojan ja lääkärin vaitiolovelvollisuuden, niitä ei enää käytännössä ole. Minun kohdallani sinne kirjattiin tarkka kuvaus yksityiselämäni ahdistavasta tilanteesta ja sotkettiin sinne vielä tietoja sukulaisteni edesottamuksista, voi hävetys. Minä luulin että ahdistusta aiheuttavista asioista voi puhua luottamuksella. En koskaan enää kerro lääkäreille/hoitajille mitään ja toivottavasti kuolen niin pikaisesti ettei siihen ehditä väliin härkkimään.

      • Anonyymi

        Minustakin on kirjoitettu vaikka psykiatrian puolelle. Suuri osa pelkkää puppua. Harhainen en ole ollut kuin ohimenevässä tilanteessa. Siitä on vetäisty elinikäinen skitsofrenia. Se on juuri muuttunut sellaiseksi. Haistakoot pitkän p***kan. Kyllä minä oman tilanteeni itse tiedän paremmin kuin joku ulkopuolinen.


      • Anonyymi

        Tämä on ilmeisesti tapahtunut psykiatrian puolella ?
        Kyllähän ne kirjoittaa paljon asioista, joista heille puhuu. Ja totta sekin, että aika paljon sinne ilmestyy tekstiä, jota ei ole sanonut, tai sitten asiaa on käännetty päinvastoin, mitä on itse sanonut.

        Mutta miksi kuolla haluaisit ? Et kai tuon takia, että tunnet tulleesi petetyksi, ettet voinut luottaa lääkäriin/hoitajaan ?


    • Anonyymi

      Minunkin tiedoissani on ollut joskus outoja kirjoituksia.
      Yhden käynnin yhteydessä minulta oli muka otettu sydänfilmi. Teksti piti muuten paikkaansa käyntini kanssa, mutta sydänfilmiä minulta ei otettu. Kenen sairaan ihmisen filmin tulokset lienee, näytti olevan kyseessä joku pahempi sydänvika.

      Ja kerran oli otettu jotkut verikaasut, eikä todellakaan sellaisia otettu käynnin aikana.
      Niissäkin tuloksissa oli joitain arvoja jonkin verran koholla. Miten mahtanut käydä sen potilaan kohdalla, jonka tulokset oli merkattu minun tietoihini.
      Muistan kun lääkäri minulle silloin sanoi, että pyysi ottamaan lisää verikokeita, kun oli jotain ongelmaa. Sanoin kyllä hänelle heti, että ei minulta oltu ottamassa kokeet kuin yhden kerran. Lääkäri ei sanonut mitään, katsoi vain vähän oudolla ilmeellä.

      • Anonyymi

        Viitaten aloitukseen , olen samaa mieltä kirjoittajien kanssa. Omakantaan todella kirjautuu
        ns. mitä on satuttu ymmärtämään ja nekin tiedot melkoisesti myöhässä. Ja muuten, oletteko sitä mieltä, että tk-lääkäri todella kuuntelee potilasta, vai luottaako enemmän mahd. hoitajan
        välissä touhuamiin arviointeihin , ja lääkitsee tällöin enemmänkin omavaltaisesti?


    • Anonyymi

      Omakanta rikkoo räikeästi yksityisyydensuojaa ja vaitiolovelvollisuutta.

    • Anonyymi

      Yli viikko verikokeistsa eikö tulokset näy vieläkään. Soitin joku pv sitten ns oma hoitajalla 1 x oli ja ei toiminut oikein en saanut vastauksia paperilla kotiin. En käyttäisi oma kanavaa yutball syistä. Vastasi silloin n2 t kuluttua ja nyt soitin aamulla 2x niin ei kuulunut takaisin soittoa tänään. Eipä siellä ole näkyvissä juuri mitään tietoa minusta koska En ole käynyt moneen vuoteen tk vastaanotolla. Hammaslääkäri kohdassa oli vain 2 mainintaa dental karies vuosi sitten poistettu hampaita jotka piti paikata v2020. Surkea ollut ajan saanti sen jälkeen. Puudutus myrkyt epöilyttää. Käärmeöljy kauppiaat.
      Kuukausia taas odotin lohkeaman korjausta joka sitten lähti pois muutaman pv päästä ja joudiåuin odottamaan poistoa n kk vielä mätä hämäys suussa joka oli hankkinut kokonaan ja samalla 2 myös joka ehti lohjeta kun ei ollut aikoja terv keskus. Nyt pitäisi saada korjattua lohkeama ja 1 poisto tulossa taas. Reseptin uusiminen ei onnistunut. Olisin halunnut lukea vanhempia tietoja en nähnyt txt ? Oli niin outoja kesälääkäri käynti kokemus pahassa nivelkivussa ja kohteli huonosti ikääntyvää.
      Hoitajan kertomus puhelin yhteys viikon takaa oli mutta ei löydy verkkoa tuloksia joita fin iän tekivät. .? Mikään ei toimi meillä Suomessa. Kyvyttömien touhuja joka paikassa ja uudet sairaala rakennukset kauhean rumia satanist tyyliin.

    • Anonyymi

      Omakantaan oli kirjattu neljä eri satuilua ja käyntiä. En ole käynyt kyseisissä ,
      Tapahtumakirjauksissa lainkaan.
      Kerran vaan tuli viesti johon vastasin Stop. Sekä kerran soitti joku naisääninen
      Henkilö, olisi tullut mittailemaan.johon sanoin minulla olevan verenpainemittari ja sokeri-.
      Yhteiskunta vielä maksaa noille jotka lääkeaineissa satuilee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe