Liian pitkä deittailujakso

Anonyymi-ap

Muilla tietoa mitä negatiivisia asioita voi alkaa tulla henkilöille jotka deittailevat liian pitkään siis useinde henkilöiden kanssa ja ilmeisesti useita vuosia?

7

416

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lapsettomuutta ja vaihdevuodet

    • Anonyymi

      Kiertopalkinnot enintään viihdekäyttöön.
      Rasittavia. Ei jaksa perehtyä niiden koodistoon.

      • Anonyymi

        Eihän sitä viihdettä tarvitse vastaanottaa jos ei kiinnosta, ja silloin se ei myöskään rasita.


    • Anonyymi

      Voi käydä todella huonosti. Voi käydä niin kurjasti että löytää vuosien sinnikkään etsimisen jälkeen ihmisen jonka kanssa on hyvä olla. Jos ei olisi ollut niin nirso, olisi jo nettideittailun alkuvaiheessa saanut puolivillaisen ja merkityksettömän suhteen.

      Minulle kävi niin että roikuin nettideitissä melkein kolme vuotta ja kävin kymmenillä treffeillä. Sitten löytyi se jota olin etsinyt. Olisin saanut vakituisen suhteen kuukaudessa ellen olisi ollut niin hemmetin kronkeli.

      Olihan se iso virhe jäädä vuosikausiksi roikkumaan? Nyt en ole roikkunut enää vuoteen. Ei ole tarvetta etsiä ketään.

    • Anonyymi

      Mitä haittaa siitä muka on? Profiili voi pyöriä vuosikausien ajan siellä taustalla olematta edes käytössä. En ymmärrä mitä hankaluuksia se sieltä käsin aiheuttaisi omistajalleen.

      Mutta Ok, puhuit siitä että joku on vuosikaudet profiiliaan aktiivisena ja käy "liian" monilla treffeillä.

      Ensinnäkin. Kuinka paljon on liian monta? Kuka sen määrittelee? Jos asianomainen ei itse koe sitä ongelmana, niin silloin se ei ole ongelma eikä se ole liikaa. .

      Tietysti jos koko elämä alkaa pyöriä parisuhteen saamisen ympärillä, jos miettiii sitä asiaa aamusta niin eihän tuo ihan tervettä ole. Silloin ehkä kannattaa hiljentyä tahtia, poistaa profiili, lopettaa treffailu ja tehdä.jotain muuta.

      Mistä tahansa asiasta voi tulla pakkomielle. Myös parisuhteen.löytä.ksed. Addiktio on addiktio. Luulisin kuitenkin että jos etsii vuosikaudet niin se osoittaa että parisuhde EI ole pakkomielle. Jos olisi, niin ei sitä loputtomiin jaksaisi etsiä vaan ottaisi jonkun jo alkumetreillä.

      Jolla kulla voi olla profiili mutta hän tutkii sitä harvakseltaan ja käy ehkä 2-3 treffeillä vuodessa. Ja välillä miettii että pitäisikö se profiili poistaa kun en nytkään ole käynyt tarkistamassa sitä ainakaan kuukauteen.

      Olisiko tässä kyse siitä aloittajaa itseään jostain syystä ärsyttää ajatus että joku käy monilla treffeillä eikä edelleenkään kelpuuta ketään? Se on siis ongel,a aloittajalle, ei niille ihmisille joista hän puhuu?

      Miksi se ärsyttää? Eihän se kuulu sinulle. Minusta on säälittävämpää olla niin epätoivoinen että ottaa kenet vain. Mutta sekin on ko. henkilön oma asia eikä kuulu muille.

      Tunnen ihmisiä jotka etsivät kumppania Tinderissä Vuosikausien ajan ja kävivät monilla treffeillä, pitivät välillä taukoa kun homma kyllästytti ja sitten jatkoivat taas. Ja löysivät etsimänsä vuosien jälkeen. Mitä väärää siinä on? Minä olin Tinderissä lähes neljä vuotta ja kävin todella monilla treffeillä. Ei vain kolahtanut. Sitten se mies löytyi. Poikani oli Tinderissä puolitoista vuotta kunnes tapasi unelmiensa tytön. Hänkin kävi todella monilla treffeillä. Olisiko pitänyt ottaa ensimmäinen mätsi tyttöystävä ksi?

    • Anonyymi

      Poikani oli Tinderissä puolitoista vuotta kunnes tapasi unelmiensa tytön. Hänkin kävi todella monilla treffeillä. Olisiko pitänyt ottaa ensimmäinen mätsi tyttöystävä ksi?"

      Tietenkin olisi pitänyt. Palstaprinssit eivät itse saa ketään joten sinun poikasi olisi pitänyt huolia ensimmäinen tarjokas, vaikka tämä ei olisi miellyttänytkään. Ei ole reilua että toiset saavat hyvän parisuhteen ja toiset eivät! Jos joku saa parisuhteen niin olisi oikeus ja kohtuus ettei se ainakaan ole hyvä suhde!

      Sekin on hävytöntä kun jotkut naiset ovat tosissaan menossa treffeille jonkun kiinnostavan miehen kanssa! Se on vääryys! Sekin on vääryys että jotkut naiset eivät huoli alkoholistia tai huonosti käyttäytyvää miestä vaan blokkaavat.

    • Anonyymi

      Ei mitään. Nettifeittipalstalla roikkumisesta ei koidu kenellekään vahinkoa, jos ei hyötyäkään. Sen pahempaa ei voi tapahtua kuin ettei löydä ketään. Mutta silloinhan ollaan vain lähtötilanteessa, ei sen huonommassa. Ja pihan se kaveri löytyä livemaailmassa vaikka netissä olisikin profiili olemassa. Ei nettideittailu estä tutustumasta perinteiseenkin tapaan.

      Siitä koituu vahinkoa jos pitää hitonmoista kiirettä ja lähtee parisuhteeseen suunnilleen ensimmäisen tsinsä kanssa. Voi ku.ittua kurjaan suhteeseen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe