Pakastin pullollaan ja marjat pitäisi syödä, mutta ei uppoa millään. Mustikat menee juuri ja juuri kun lisään niitä puuroon tai rahkaan, mutta mikään makunautinto se ei ole. Puolukat ja karpalot jää syömättä kokonaan ellen tee hilloa, enkä aio tehdä ko. sokeriherkkua.
Marjat ovat terveellisiä, joten miten saan nuo mokomat kitusiini? Mehustus ei onnistu, enkä blenderiäkään omista.
Onkos kenelläkään kikka kakkosta tai edes kolmosta, vai nielenkö marjat hampaat irvessä?
Puolukka, karpalo ja mustikka
11
522
Vastaukset
- Anonyymi
Ruispuolukkapuuro on hyvää. Tai vispipuuro tummista mannaryyneistä.
- Anonyymi
Smoothieen saisi upotettua helposti kasviksia, hedelmiä tai marjoja 200 g / annos.
Hyvän blenderin saa jo vajaalla tonnilla. - Anonyymi
Puolukka on suurta herkkua jos se on poimittu kypsänä.
Se pitää ensin survoa ja lisätä puolukkasurvokseen hieman sokeria.
Siinä menee noin 1,5 viikkoa kun se on syötävässä kunnossa ja kunnolla kypsynyt sopivaan hapokkuuteen.
Minullakin on itsellä pakastimessa puolukkaa iso pystypakastin melkein puolillaan.Puolet olen syönyt talven aikana ja nyt poimin sinne mustikkaa josta teen mustikkapiirakkaa.
Mustikoista tulee erittäin hyvä mootshie kun laittaa siihen kookosmaitoa.
Olen jo aivan laiha joten saan kyllä jo herkutella.
Nuo herkut on laihduttajalta täysin kielletty. - Anonyymi
Sokerin kanssa marjat varmaankin uppiaisi, mutta ideana on laihtua ja siksi sokeri on ei, ei ja ei.
Blenderin ostamista en harkitse, ainakaan vielä, sillä rahaa kuluu muuhunkin ihan tarpeeksi ja toisaalta, maku ei muuttune jos marjat mössöksi pyöräytetään. Tietysti olisi helpompi niellä "sormi nenään ja alas äkkiä" tekniikalla.- Anonyymi
Ne pitää vain survoa,ei soseuttaa,ja pieni sokerimäärä lisää kaloreita vain vähän.
Puolukat pitää olla ehdottomasti kypsänä poimittuja.
Jos ne poimii raakana ne on vain paskanmarjoja jotka ei maistu miltään. - Anonyymi
Niin ja karpalot on aivan kuin karkkeja kuivattuna.
Kuivaajia saa kaupoista noin 50 eurolla.
- Anonyymi
Minulla sama ongelma puna- ja mustaherukoiden kanssa.
- Anonyymi
Kuinka tehdä marjoista mehua jos ei omista puristinta tai mehumaijaa?
- Anonyymi
Mehumaija on aina turha.Keittää marjat ja sekoittaa sauvasekoittimella lopussa siivilöi.Sen voi tehdä kahteen kertaan niin lähtee marjoista kaikki maku,laittaa toisella kerralla vain vähemmän vettä .
Mehua ei kannata kuitenkaan tehdä koska kuorissa on paras ravinto.
- Anonyymi
Jatkoa ajatellen kannattaa hankkia pakastimeen kaikkea itselleen syötäväksi kelpaavaa. Itselläni ei ole pakastimessa tallessa lehmän kieltä tai sian munuaista.
Muutama vaihtoehto jo muiden antamien lisäksi:
1) Lisää joukkoon minimimäärä sokeria, jotta saat marjat maistumaan.
2) Lisää keinomakeutusainetta.
3) Syö hampaat irvessä ajatuksella, että se on terveellistä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Hei sinä nainen
Haluan olla rehellinen – olet hämmentänyt minua todella paljon. En ota sinusta mitään selvää, ja ehkä juuri siksi huomaa903326Kelan perkeleellinen käytäntö
Kun äiti joutuu hakemaan Kelalta tukia vähien tulojen tähden, niin aina otetaan huomioon lapsen tilillä olevat rahat. Ei3342933Putin ei suostu tulitaukoon nyt kun Kurskin taistelut ovat kesken
ja venäjä on viimein päässyt niskan päälle, suuren ylivoiman turvin. Ukraina ilmeisesti suorittaakin taktista vetäytymi1911576Martinan firma haastettiin käräjille
Seiska: Martinan firma haastettiin käräjille, taustalla outo rahasotku.2421364Voi kulta rakas
Kyllä minäkin olen sinuun rakastunut. Oisit avautunut tunteistasi aiemmin niin ei tarvitsisi kiertoteitä kuulla tästä. �621292Miksi haluat satuttaa
Sillä tiedolla ettet välittäisi minusta vaikka se ei ole totta. Silti tiedän että rakastat minua edelleen. Niinkuin sano281051- 791017
- 741010
- 117980
- 72934