Lervo ja Cummins

Anonyymi-ap

CUMMINS KESTÄÄ!
Oli Lervo mylvinyt seompaarilla pajatsolle kiukkuisena, delirium kekkuleissaan, kun oletti pajatson Scanian DS14 moottoria kehuneen! Saatana, vittuako menee lervoa kaniapuheilla jumalauta ärsyttään! Kerran lervo oli niin päissään että näki pikku-ukkoja ktk paarin vessassa ja huuteli niille hävyttömyyksiä. Vievät kuulemma ajot taksoja polkien! ONHAN SE JUMALAUTA KONNA!

10

570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      KA-lervo oli sitte sannan aju hommissa kun ajoivat 13:sta kasetilla santoja Kyrvästölästä Peijolaan massa-asemalle niin rovasti hyppäsi Lervon kyytin, tarkoituksenaan jäädä naapurikunnan pappilan kohdassa pois. No, LERVO ajoi ohi tietenkin kun niin huppelissakin oli ja KTK:n sannan aju ringissä ei edes kusitaukoja pidellä niin rovasti arasti huomautti "Arvon herra duck rideri, mielestäni ajoimme jo Kullikosken pappilan ohitse"? Johon LERVO:
      "JUMALAUTA, OSTA OMA AUTO SAATANAN SAARNAMIES, OSTA KTK:N OSAKE JUMALAUTA NIIN TIÄT MITÄ TOUHUA TÄMÄ ON SAATANA, MULLA VEKSELI PYÖRII LUJEMPAA KU AKSELI JA SITTE SAATANA ET SITÄ PAARITYTÖN PERSETTÄ KATTELE SITTE JUMALAUTA"

      Ja joi pitkällä huikalla puolet pikkukossusta pois ja irvisti, ja jatkoi vielä:
      "JUMALAUTA, SEN LAULUJA LAULAT KENEN LEIPÄÄ SYÖT"!!!

    • Anonyymi

      Gumminski on paras.

      • Anonyymi

        Joo gummikssi ja fulleri !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo gummikssi ja fulleri !

        Tai allitsoni.


    • Anonyymi

      Lervo oli kerran kylän rovastin uuden 240 volvon kyydissä ja päästi härskisti karmian roisketuhnun. Pappi sätti lervoa, lervo vaan mylvi "JUMALAUTA PASTORI, LAPPU LATTIAAN JA URKU AUKI! VIE MUT SEOLLE KALJALLE, ÄLÄKÄ MUSSUTA!"
      ON SE SITTE PERKELELEENMOINEN RAHTIKONNA TÄÄ LERVO!

    • Anonyymi

      "SEN LAULUJA LAULAT, KENEN LEIPÄÄ SYÖT"!

      Tiedetään KA-lervon mylvineen roisketuhnuja varsien kanssa päästellen vitospöytän alla Bändalan SEOlla talvelle 1980. Lervo kun söi eväitä aina Kwai joen siltaa laulellen!

    • Anonyymi

      Aina just pahoissa nousuissa ja laskuissa Lervolla turahtaa paniikkipaska kolitsiin. Siitä riemukkaasti kiljuen ÄLAASA toimittelee tutuille aju kolleekoille, ja mylvii. Lervon omin sanoin: "TÄÄLLÄHÄN TUOKSUU PASKA, KAS, VASTAAN PUHALTAA KUNTTAKOSKEN JASKA" ja nakkas räpylää tuulilasia kohti moikkaukseks!

    • Anonyymi

      Lervo meni seomppaariinja ostaa turautti uusimman ratto-lehden ja jätesäkillisen vundepaummeja kolitsikin liikkui ylös alas kuin fjn takateli sellasta reilun 8 tuuman edestakaista ylösalasliikettäja föijjä tuoksui kovemmin kuin tuoksukuusimuovipussi. konnan töissä oli taas lervo ja pelkät pillujjutut mielessä. tarina on kansallisarkiston tutkijoiden todeksi vääittämä. kukaan ei tiedä mihin ne vunderit oli menossa.

      mylvintä, karjunta, kolitsin ruskistus, härskimmät nussimisjutut, krillimpirkkojen majavien kostutus, hääräily ja rahtimiesmäinen juomakulttuuri,5 pöydän ylä ja alapuolet, ällaapuhelin, höyrärit, isolohko v-8, pikku piereskely, musisointi, soittelee marssilaulut c-duurissa, riplasuolat, tumutus, KTK:n pikkujouluissa kännääminen, puheitten pitäminen pikkujouluissa.
      Höyrärin ja pikimustan sumpin lervo tilaa la-mikkiin karjuen jo hyvissä ajoin. Kerkeää kehuskella nuorille kassatytöille enemmän nussimisjutuista tarinoita. Niistä kassatytöt tykkää. Vitospöydässä kertaa vielä samat jutut kolleekoille ja sitte paasaa pennosia pajatsoon pers uraa kuus tuumaa komeesti esillä, mylvien

    • Anonyymi

      "Ajumies se tulee kolitsiin paskojastakin, vaan ei tyhjänä ajajasta" -murjais LERVO, tuo perkeleenmoinen kairari, Keikyän Kesoilille saapuessaan kun väliteli Sisullaan parkkiin ajoi. Kuormaa ei päällä ollut tokikaan, raharattaat ylväästi lennossa kuin Lervon jutut ja tyhjät Lahden Erikois -pullot kilikolisten putoilivat kun Lervo avas Kanjan oven ja löntysteli paariin jossa jo tutut kuomat vitospöydässä paiskoivat mitä uskomattomampia rahtilekentoja ja mylvivät. Oli ne aikoja. Tarina on tosi koska löysin sen SEOn vuosikirjasta.

    • Anonyymi

      KA-lervo on kuulema laitettu vetämällä käyntihin Lörviölän SEOLLA Kesoililla. Jarru kliineriä oli ruiskutettu pullollinen Lervo imuaukkoon, samalla oli saatu käsittämättömän raakan tuoksuinen tuhnu Lervon rahtiperseestä ulos ja pahaksi onnekseen tupakka suussa vieressä notkunut Silta-Hessu poltti partansa karrelle. Saatana on se Lervo kumma tyyppi, kesällä se käy monta päivää ilman mittää, talavella sitä hinataan ties millä tiekarhulla käyntihin aina!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8564
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe