Lervo ja Cummins

Anonyymi-ap

CUMMINS KESTÄÄ!
Oli Lervo mylvinyt seompaarilla pajatsolle kiukkuisena, delirium kekkuleissaan, kun oletti pajatson Scanian DS14 moottoria kehuneen! Saatana, vittuako menee lervoa kaniapuheilla jumalauta ärsyttään! Kerran lervo oli niin päissään että näki pikku-ukkoja ktk paarin vessassa ja huuteli niille hävyttömyyksiä. Vievät kuulemma ajot taksoja polkien! ONHAN SE JUMALAUTA KONNA!

12

615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      KA-lervo oli sitte sannan aju hommissa kun ajoivat 13:sta kasetilla santoja Kyrvästölästä Peijolaan massa-asemalle niin rovasti hyppäsi Lervon kyytin, tarkoituksenaan jäädä naapurikunnan pappilan kohdassa pois. No, LERVO ajoi ohi tietenkin kun niin huppelissakin oli ja KTK:n sannan aju ringissä ei edes kusitaukoja pidellä niin rovasti arasti huomautti "Arvon herra duck rideri, mielestäni ajoimme jo Kullikosken pappilan ohitse"? Johon LERVO:
      "JUMALAUTA, OSTA OMA AUTO SAATANAN SAARNAMIES, OSTA KTK:N OSAKE JUMALAUTA NIIN TIÄT MITÄ TOUHUA TÄMÄ ON SAATANA, MULLA VEKSELI PYÖRII LUJEMPAA KU AKSELI JA SITTE SAATANA ET SITÄ PAARITYTÖN PERSETTÄ KATTELE SITTE JUMALAUTA"

      Ja joi pitkällä huikalla puolet pikkukossusta pois ja irvisti, ja jatkoi vielä:
      "JUMALAUTA, SEN LAULUJA LAULAT KENEN LEIPÄÄ SYÖT"!!!

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😍 ­­N­­y­­­m­f­o­­­m­a­­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17884015h

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Gumminski on paras.

      • Anonyymi

        Joo gummikssi ja fulleri !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo gummikssi ja fulleri !

        Tai allitsoni.


    • Anonyymi

      Lervo oli kerran kylän rovastin uuden 240 volvon kyydissä ja päästi härskisti karmian roisketuhnun. Pappi sätti lervoa, lervo vaan mylvi "JUMALAUTA PASTORI, LAPPU LATTIAAN JA URKU AUKI! VIE MUT SEOLLE KALJALLE, ÄLÄKÄ MUSSUTA!"
      ON SE SITTE PERKELELEENMOINEN RAHTIKONNA TÄÄ LERVO!

    • Anonyymi

      "SEN LAULUJA LAULAT, KENEN LEIPÄÄ SYÖT"!

      Tiedetään KA-lervon mylvineen roisketuhnuja varsien kanssa päästellen vitospöytän alla Bändalan SEOlla talvelle 1980. Lervo kun söi eväitä aina Kwai joen siltaa laulellen!

    • Anonyymi

      Aina just pahoissa nousuissa ja laskuissa Lervolla turahtaa paniikkipaska kolitsiin. Siitä riemukkaasti kiljuen ÄLAASA toimittelee tutuille aju kolleekoille, ja mylvii. Lervon omin sanoin: "TÄÄLLÄHÄN TUOKSUU PASKA, KAS, VASTAAN PUHALTAA KUNTTAKOSKEN JASKA" ja nakkas räpylää tuulilasia kohti moikkaukseks!

    • Anonyymi

      Lervo meni seomppaariinja ostaa turautti uusimman ratto-lehden ja jätesäkillisen vundepaummeja kolitsikin liikkui ylös alas kuin fjn takateli sellasta reilun 8 tuuman edestakaista ylösalasliikettäja föijjä tuoksui kovemmin kuin tuoksukuusimuovipussi. konnan töissä oli taas lervo ja pelkät pillujjutut mielessä. tarina on kansallisarkiston tutkijoiden todeksi vääittämä. kukaan ei tiedä mihin ne vunderit oli menossa.

      mylvintä, karjunta, kolitsin ruskistus, härskimmät nussimisjutut, krillimpirkkojen majavien kostutus, hääräily ja rahtimiesmäinen juomakulttuuri,5 pöydän ylä ja alapuolet, ällaapuhelin, höyrärit, isolohko v-8, pikku piereskely, musisointi, soittelee marssilaulut c-duurissa, riplasuolat, tumutus, KTK:n pikkujouluissa kännääminen, puheitten pitäminen pikkujouluissa.
      Höyrärin ja pikimustan sumpin lervo tilaa la-mikkiin karjuen jo hyvissä ajoin. Kerkeää kehuskella nuorille kassatytöille enemmän nussimisjutuista tarinoita. Niistä kassatytöt tykkää. Vitospöydässä kertaa vielä samat jutut kolleekoille ja sitte paasaa pennosia pajatsoon pers uraa kuus tuumaa komeesti esillä, mylvien

    • Anonyymi

      "Ajumies se tulee kolitsiin paskojastakin, vaan ei tyhjänä ajajasta" -murjais LERVO, tuo perkeleenmoinen kairari, Keikyän Kesoilille saapuessaan kun väliteli Sisullaan parkkiin ajoi. Kuormaa ei päällä ollut tokikaan, raharattaat ylväästi lennossa kuin Lervon jutut ja tyhjät Lahden Erikois -pullot kilikolisten putoilivat kun Lervo avas Kanjan oven ja löntysteli paariin jossa jo tutut kuomat vitospöydässä paiskoivat mitä uskomattomampia rahtilekentoja ja mylvivät. Oli ne aikoja. Tarina on tosi koska löysin sen SEOn vuosikirjasta.

    • Anonyymi

      KA-lervo on kuulema laitettu vetämällä käyntihin Lörviölän SEOLLA Kesoililla. Jarru kliineriä oli ruiskutettu pullollinen Lervo imuaukkoon, samalla oli saatu käsittämättömän raakan tuoksuinen tuhnu Lervon rahtiperseestä ulos ja pahaksi onnekseen tupakka suussa vieressä notkunut Silta-Hessu poltti partansa karrelle. Saatana on se Lervo kumma tyyppi, kesällä se käy monta päivää ilman mittää, talavella sitä hinataan ties millä tiekarhulla käyntihin aina!

    • Anonyymi

      Kassu, Kyrpäkoski ja Kaireniuksen Kallu olivat kyselleet Protestilan Kesoililla:

      "Hieman tässä ollaan epätietoisia että miten tää homma nyt menee, siis kumpi otetaan ensin, kotti vai vekseli. Kun tarvetta olsi molemmille ja hitosti mutta ku toiset sanoo että aina kottia ensin, sitten vekseliä. Toiset taas sanoo toisin."

      KA-lervo oli vaa vitos pöydästä murjaissut:

      "Brojo ei ota mitään vekseleitä. Kunnon katkenneet aksilat ja paskaa kolitseissa. Brojo on kaamein tietämäni rahdin kairari, paskoo aina kolitseihi, on sittä ajussa, häissä tahi hautajaisissa. Brojohan tapaa huutaa äl aa mikkiin mylvimällä, jotta "Kun paskaa kollareihin työtää Brojo, on tunne senjälkeen mojo".... Ja mylvinyt päälle paskaista röhösikanaurua ja puhaltanut aju kolitseihinsa takuumureaa!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe