Haluttaa kokoajan

Help me!

Olen pulassa itseni kanssa! Rakkauselämäni toimii rakastelemme kauniin vaimoni kanssa vähintään 3 krt viikossa. Joskus jopa useita kertoja päivässä.

Siitähuolimatta ongelmani on se että janoan naista..omaa..vierasta.. ehkä nimeenomaan vierasta miltei aina kun asiakaskeikalla kauniiseen naissukupuolen edustajaan törmään.

En ole pettänyt mutta pelkään sortuvani siihen. Melkein yhtä pahaa on se että asiakassuhteeni kärsii valtavasti tästä. Naiset usein flirttaa kravattikaulaiselle miehelle ja lähden tähän helposti mukaan. Miehen havaittua tämän, jokainen arvaa lopputuloksen. Olen alimpaan kastiin kuuluva kusipää tämän jälkeen miehen mielessä.

Päätän muuttua mutten KYKENE!! Lopetanko suihkussa käymisen ja parran ajamisen... vai mikähän olisi parasta. Asiallisia vinkkejä olisi kiva kuulla!

3

1016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hkp

      Tiedän tunteen! Omakin rakkauselämäni toimii loistavasti, ja seksiä on runsaasti. Mieheni on komea, älykäs, hauska, vastuuntuntoinen ja kaikkea mahdollista. Hänen kanssaan haluan elää elämääni, toteuttaa yhteisiä unelmia, perustaa perheen jne.

      Olen törmännyt muutama kuukausi sitten hauskaan mieheen, joka myöskin on tahollaan naimisissa. Joudumme tekemisiin päivittäin. Olemme hyvin ihastuneita toisiimme, ja rakastan kuulla ihania kohteliaisuuksia häneltä. Mies olisi valmis pettämään omaa vaimoaan koska tahansa.

      Ei kuitenkaan auta itkut markkinoilla. Lupaus on annettu, enkä petä miestäni. Tällä hetkellä olisin valmis hyppäämään toisen miehen petiin, mikäli kyseessä olisi vain minun elämäni, haluni ja tunteeni. Tiedostan kuitenkin, että yksikin syrjähyppy voisi aiheuttaa turhaa pahaa mieltä molempien puolisoille ja ennen kaikkea miehen lapsille.

      Fiilikset tulevat ja menevät. Pakko erottaa tunteiden ja tekojen raja. Ei sun tarvitse pelätä sortumista, jos todella tahdot sitä.

      • kravattikaula

        ..minun mieheni, niis saat välittömästi kenkää. Minä en enää jaksa sinun kanssa. Haluan minäkin miehiä haluan , haluan ja haluan. Sitäpaitsi olen alkanut muuttamaan itseäni juuri tuon takia: minä haluan eron, minä haluan eron...


    • Älä vaan ala sitä, ehkä jo itsellesi ongelmaksi tullutta asiaa, yksinäsi yrittää ratkoa vieraitten naisten avulla. Kaikkein paras menetelmä on mielestäni ehdottomasti teidän kahden luottamuksellinen ja toisillenne entistäkin läheisemmäksi tekevä läheinen keskustelu omista mieliteoistanne ja haluamisistanne.

      Monipuolistakaa omaa keskinäistä seksielämäänne. Näin yhä enemmän toisianne tuntemaan oppien ja vain näin, myös toinen toisenne huomioonottaen voitte rakentaa tosi nautittavan ja kunnioitettavan suhteen, joka toivon mukaan saattaa kestää lopun elämänne. Muistakaa suhteessanne, ettei ole mitään asiaa, jota ei keskenään keskustelemalla voi selvittää. Ja jos joskus siltä tuntuisi, että muka olisikin, niin siinä tilanteessa kääntykää rohkeasti asiantuntijoiden apuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      2723
    2. Jos voisit kääntää kelloa taaksepäin

      Mihin hetkeen palaisit?
      Ikävä
      137
      1499
    3. Pitäisikö valtion lopettaa Terveysjättien tukeminen

      Nyt annetaan puoli miljardia veroparatiiseihin ja kavereille, eikö olisi järkevää että valtio tukee vain Julkista puolta
      Maailman menoa
      152
      1393
    4. Mitä luulet kaivattusi ajattelevan sinusta?

      Oletko ollut hänen mielestään reilu, rehellinen ja ymmärtäväinen? Vai oletko hänen mielestään se, joka ei ollut reilu ei
      Ikävä
      9
      1296
    5. Sofia ei taida tajuta, että kaikki nauravat hänelle

      Sofia feikkaa luksuslokkeilua muttei tajua, että se aiheuttaa lähinnä myötähäpeää ja kaikki nauravat hänelle.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      157
      1211
    6. Yllätyskäänne: Kivitipun huutokauppa rauksesi, myynnissä uudelleen.

      Kivitipusta käydään edelleen kauppaa, vaikka alkuperäinen huutokauppamyynti raukesikin. https://ilkkapohjalainen.fi/ta
      Lappajärvi
      38
      1039
    7. Mukava nainen on

      Hyvännäköinen ja jollain tavalla räväkkä. Katsoin häntä, mutta mietin sinua kuitenkin. Ihan vaikka koko pitäjän kauneimm
      Ikävä
      58
      958
    8. Mikä oli se suurin syy, ettet kertonut tunteistasi?

      Olisitko voinut tai halunnut?
      Ikävä
      65
      896
    9. Pertikki out

      Lopeta nyt Pertikki tuo poliitiikan jauhaminen täällä. Mene jonnekin poliitiikan erikoissivuille ja jankkaa tuota muuall
      70 plus
      209
      890
    10. Lauantai aaumua

      Silmät aukesivat todellisuuteen. Hyvää huomenta. ☕🍁😊❤️
      Ikävä
      148
      863
    Aihe