Haluttoman vaimon mies kyselee apua

Anonyymi-ap

Moi. Tekstistä tuli pitkä mutta toivoisin että luet sen kokonaan ennen vastaamista, kiitos:)

Saisikohan palstalta apua parisuhteen ongelmiin. Ongelmat kulminoituu läheisyyden ja seksuaalisuuden lähes täydelliseen yksipuolisuuteen aloitusten osalta. Eli minä miehenä joudun aina tekemään aloitteet lähes kaikkeen fyysiseen läheisyyteen ja saan usein pettyä kun vaimo ei haluakaan.

Olemme 30v, 3 lapsen pariskunta. Molemmat korkeakoulutettuja työssäkäyviä "nuorehkoja" vanhempia. Meillä on ollut jo suhteen aikana joitain isompiakin riitoja yms. (jotka kuulemma on jäänyt mieleen) ja sillon on tullut sanottua välillä liiankin pahasti (olen pyytänyt niistä aina anteeksi). Yleensä pahimmat riidat ovat syntyneet kun toistuvasti jäänyt ilman seksiä kun sitä on kysellyt että olisko nyt aika.

Vaimo on ollut aina hieman estoinen ja selkeästi vähähaluisempi ja taas itse olen seksuaalisesti paljon avoimempi. Olen ajatellut että kyllä tuo tuosta kun aikaa kuluu mutta muutosta ei vaikuta tulevan vaikka nuorin kohta 3v. Seksissä huomioin Aina vaimoani ja yritän tyydyttää hänet ensin jos ei erikseen kielletä.

Kropat molemmilla hyvässä kunnossa, ei ylipainoa ja mitään isompia asioita ei ole taakkana. Lapset hoidetaan aina yhdessä ja harrastuksiin yms. saa mennä vapaasti.

Toivoisin vastauksia mielellään samaa asiaa kokeneilta naisilta ja miehiltä että mitä voisin tehdä että läheisyys ja seksi palautuisi taas suhteeseen. Moni ehdottaa varmasti eroa mutta se ei tietysti "vastuulliselle" vanhemmalle tule nyt mieleenkään.

Kiitos vastauksista jo etukäteen!

51

1267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensimmäisenä pistää silmään tuo, että "Vaimo on ollut aina hieman estoinen ja selkeästi vähähaluisempi". Jos hän olisi joskus ollut halukkaampi, niin tilanne olisi helpompi, mutta jos hän on aina ollut haluttomampi ja ehkäpä jopa harrastanut vaikkei ole oikeasti edes tehnyt mieli, niin vaikealta kuulostaa. Tietenkin kannattaa puhua ja voihan tuohon hakea vaikka ammattiapuakin, mutta jos ei toinen oikesti halua, niin sitten hän ei halua. Ikävää, mutta totta.

    • Anonyymi

      Kolmen lapsen vanhemman pääkoppa käy kierroksilla koko päivän. Huolet, murheet ja väsymys voivat vaikuttaa. Ehkäisyasiat myöskin vähentävät halukkuutta. Joko sen puute tai vääränlaisuus.
      Yhteinen aika ja romantiikka saattaa huomaamatta vähentyä. Itseäni henkilökohtaisesti on ärsyttänyt seksin arjistuminen. Kuin se olisi jokin pakkotoiminto kun lapset nukahtavat.
      Itse tunnet vaimosi parhaiten mutta naisen aivoitus on monimutkainen hellyyden, läheisyyden, arjen onnistumisten, kunnioittamisen ja toisaalta oman tilan tarpeen kanssa.
      Luottamussuhteessa teidän aidosti olisi hyvä puhua mitä elämä vaatii ollakseen kummallekin mieluisaa.

    • Anonyymi

      Suhteenne on tullut tiensä päähän, on aika erota, vaimosi ei halua sinua enää.

      • Anonyymi

        Tuota, sinulta jäi avaus lukematta? Parisuhteessa on aikoja, jolloin suhde venyy kuin kuminauha. Etäännytään ja lähestytään. Jotkut kaltaisesi luulevat, että etääntyminen on lopullista, mutta eihän se ole. Roihu syttyy aina uudestaan, kun malttaa mielensä. Ne jotka ajatteleva, kuten sinä, ovat säälittäviä. He etsivät jotain, jota ei ole olemassa ja jota ei voi siten saavuttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuota, sinulta jäi avaus lukematta? Parisuhteessa on aikoja, jolloin suhde venyy kuin kuminauha. Etäännytään ja lähestytään. Jotkut kaltaisesi luulevat, että etääntyminen on lopullista, mutta eihän se ole. Roihu syttyy aina uudestaan, kun malttaa mielensä. Ne jotka ajatteleva, kuten sinä, ovat säälittäviä. He etsivät jotain, jota ei ole olemassa ja jota ei voi siten saavuttaa.

        Mitäs sitten valitat, odottele sitten sitä suhteen uudelleen roihumista, ja malta mielesi.


    • Anonyymi

      Laita perheesi etusijalle ja munasi toiselle,niin hyvin menee.💩♥️

      • Anonyymi

        Kun saimme lottopotin syntyä ihmisiksi,pitäisi osata laittaa toissijaiseksi eläimellisyys. Kaikki ei osaa,ei kykene.💩


    • Anonyymi

      Kyse on sinulle siis seksistä ja läheisyydestä ja sen puutteesta. Mistä vaimosi kohdalla kiikastaa, oletko kysynyt? Helposti olettaa jotain ja toinen näkee asian aivan eri tavalla. Vapaasti saa esim harrastaa mutta soljuuko arjen järjestäminen yhtä huolettomasti? Tuletteko molemmat kuulluksi vai onko se päivittäinen keskustelu jäänyt tasolle moi kuka hakee lapset ok? Tällaisia pohdintoja mietin tilaanteen avaamiseksi

    • Anonyymi

      Kaikki ei halua tai tarvi hellyyttä, seksiä samatin lailla kuin toinen. Itse olen ollut naimissa vuosia a ajattelin kyllä se aika vielä tulee. Ei tullut, olen nainen ja on tullut selväksi että mieheni ahistuu läheisyydestä kun hän inhoo sitä. Seksiä en ole vuosiin pyydellyt, siinäkin tuli minulle hyväksikäyttäjän olo kun hän vain suoritti eikä ollut läsnä. Edelleen olen naimisissa. Olen yrittänyt pussailla miestäni, kehua, näykkiä reisistä ym.. hän inhoo sellaista lääppimistä. Jos olisin nuori olisi jo seurustelu aikana pitänyt juosta ja kovaa suhteesta pois. Samaa taikkuilua se oli jo silloin. Lapset ovat lähteneet jo pesästä.

    • Anonyymi

      Samanlaisessa tilanteessa ollaan. Olen puhunut vaimolle asiasta monia kertoja ja hän tietää tilanteen olevan ongelma, mutta ei mitään muutosta ole tapahtunut. Itselläni ei ole enää keinoja. Näyttää, että eroon tämä päättyy.

    • Anonyymi

      Kuulostaa siltä, ettei vika ole siinä mitä sinä teet. Kerrot osallistuvasi lasten arkeen, ilmeisesti myös kotitööihin ja mahdollistavasi toisen harrastamisen. Se on tärkeää, jaksamisen kannalta ja koska jos ei jaksa, ei luultavasti haluta sen takia.

      Toinen asia minkä tekstistä saa rivien välistä kuvan, että keskustelette. Jos tunneyhteys ei ole kunnossa, monella naisella halut vähenee tai loppuu. Tähän asiaan voi panostaa järjestämällä välillä lapset hoitoon ja ottamalla teille aikaa kaksin. Pariin ekaan kertaan ei kannata odottaa seksiä, vaan keskittyä läsnäoloon, katsoa silmiin ja kertoa toiselle teoin, kosketuksin ja sanoin miten tärkeä hän on.

      Tuntuuko sinusta, että tunneyhteys ja vuorovaikutus on välillänne kunnossa? Saatko naisesi tuntemaan itsensä naiseksi vaikka flirttailemalla ja osoittamalla ilmeillä ja eleillä, että hän on haluttava. Oletko kokeillut houkutella hänen haluaan kuitenkaan koskematta intiimeille alueille ja jättää asiaan vain hellyyteen? Kiusoittelu voi saada halun purskahtamaan ja antaa hänen itse löytää halunsa. Sinulta se toki vaatii paljon malttia ja turhautumisen sietokykyä (jos toinen aistii turhauman ”peli” on menetetty ja hyvä tarkoitus voi alkaa ahdistaa vastapuolta). Siis joudut luultavasti onnistuaksesi samaistumaan vastapuolen asemaan ja laittamaan itsesi taka-alalle, vaikka samaan aikaan omat tarpeet huutaa hoosiannaa.

      Jos naista ei haluta, paine siitä että pitäisi voi estää halut, itse tein haluttoman miehen (seksi, kosketus, henkinen ja fyysinen läheisyys) kanssa niin, että sanoin, että en halua painostaa, jos et halua ja vastuu seksistä ja läheisyydestä siirtyy hänelle. Sen jälkeen seksiä on vuodessa 2 krt ja sen jälkeen 3v ainoa läheisyyden osoitus oli yksi taputus olalle selibaatissa. Luovutin ja halusin erota. Odotin vain, että pienin on 5v ja kestää eron vanhemmastaan. Seksi, niin että tuntee ettei toista juurikaan kiinnosta on kamalaa. Se, että teet itse kaikki aloitteet, mutta saat torjunta 95% syö naiseutta/mieheyttä. Silti vaikka erosimme, suosittelen esim. 3kk jaksoa, jossa annat puolisosi tehdä aloitteet. Hyvässä tapauksessa hän löytää itsestään halun, kun ei ole enää pakko. Sen sijaan suosittelen, että teet silti aloitteita hellyyteen ja ei seksuaaliseen kosketukseen, ja teet niitä paljon. Ajan pitää olla riittävän pitkä, jotta toinen ehtii löytää sen kadonneen seksuaalisuutensa ja hänellä pitää olla siihen aikaa ja lupa etsiä rauhassa.

      Tiedätkö masturboiko nainen? Onko hänen libidonsa vaan alhainen? Oma ex taitaa olla lievästi asperger. Ei kaipaa kosketusta, ei ymmärrä toisen tunteita eikä empatia ole vahvuus. Paljon hyviä piirteitä oli toki kompensoimassa. Kun sanoin lopulta, että haluan erota, hänen näkökulmansa oli, että nythän on mennyt pitkän aikaa tosi hyvin (selibaatti, vuorovaikutus vähäistä). 😳 Mikään pieni vihjailu tai edes kosketus ei saanut häntä haluamaan. Toista ei voi muuttaa, hän muuttuu, jos itse haluaa. Jos ei halua, ei voi kuin itse valita jääkö silti, vai lähteekö. Se mitä voit tehdä, on kertoa syyllistämättä miltä sinusta tuntuu, kun toinen torjuu tai ei halua sinua. Sen voi tehdä vaikka kirjeellä, niin ei pystyy harkitsemaan sanojaan ja sanoa lopuksi, että on valmis keskustelemaan. Toisen loukkaaminen sen takia, ettei halua ole, on hyvin hyvin vahingollista. Niitä sanoja sinuna pyytäisin kirjeen alussa suoraan ja aidosti anteeksi.

      Kun teillä on 3 lasta, ja jos omin neuvoin ei onnistu, saattaisitte päästä perheterapiaan. Esimerkiksi perheasiain neuvottelukeskukset on ilmaisia. Varaudu, ettei tulos ole sellainen, että vain puolisossa on vikaa. Näissä tilanteissa kummankin pitää muuttua lähes aina. Luulen, että pistävät paukkunsa tunneyhteyden luomiseen ja kun se puoli aukeaa, seksielämäkin vilkastuu, jos on vilkastuakseen.

      Pidä huoli, että puolisostasi huolimatta et menetä miehisyyttäsi. Torjunta ja se ettei toinen halua on rankka rasti.

      • Anonyymi

        Paljon helpompaa on erota, kun alkaa tuolaiseen peliin, naisia on maailma väärällään, ja vanhemmuus jatkuu erosta huolimatta.


      • Anonyymi

        Tässä oli paljon asiaa, joka puhuttelee minua, joka olen samassa tilanteessa. Myös lohduttaa, koska näillä keskustelupalstoilla tai somessa miehen seksuaalisuus tuntuu saavan aika harvoin empatiaa.

        Olen kirjoittanut aiheesta usein erilaisissa paikoissa ja todella usein ensimmäiset vastaukset ovat minua syyllistäviä ja tilannetta yksinkertaistavia. Ja kai se on tavallaan ymmärrettävääkin, sillä eihän tallaisiin viesteihin ikinä saa tallennettua tilanteen monimutkaisuutta.

        Mutta halusin siis kiittää sinua tästä kommentista.

        Oma henkilökohtainen avautumiseni koskien omaa parisuhdettani tulikin jo aiemmin jonnekin tuonne alemmas.


    • Anonyymi

      Odottavan aika on pitkä. Vaihda puolta, anna naisen odottaa, älä huomio seksuaalisesti. Huomioi muuten, ole ystävällinen ja iloinen. Harrasta mistä itse pidät, nauti elämästä. Se seksi kyllä tulee kun sitä ei pidä liikaa mielessä.

      AV

    • Anonyymi

      Itse erosin juuri pitkästä suhteesta ja seksiä ei ollut puoleen vuoteen ollenkaan. Mies koko ajan painosti minua seksiin. Hän oli fyysisesti huonossa kunnossa, peliriippuvainen eikä huomioinut minua mitenkään esim ystävänpäivinä. Jos hän olisi ostanut ystävänpäivänä kivat kukat ja suklaat niin olisin varmaan seksiä antanut. Sen sijaan odotti vain muna pystyssä että milloin saa eikä mitään vaivaa nähnyt asian eteen. Sitten hän ihmetteli miksei saa ystävänpäivänä seksiä. Jätin hänet enkä ole katunut ollenkaan.

      • Anonyymi

        Turhauttavaa, miten vähän miehet naista ymmärtävät


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhauttavaa, miten vähän miehet naista ymmärtävät

        Ehkä tässä ei ollut enää kyse pelkästä ymmärtämisestä, vaan myös miehen oman elämänhallinnan puuttumisesta. Kyllä miehet ymmärtää tai ainakin yrittää jos ovat todella kiinnostuneita säilyttämään parisuhteen.

        Mutta miehen seksuaalisuutta ei saa oikein kytkettyä pois. Ja jos sitä yrittää, siitä voi tulla kuin pakottava tarve, jossa et ajattele enää paljon mitään muuta. Tiedän, että tämä voi kuulostaa naisesta kamalalta. Siltä se varmasti joskus tuntuu miehestäkin.

        Se, että haluaa vaan koko ajan ilman vastakaikua, syö ihmistä. Nolottaa, hävettää, suututtaa...

        Se on vietti. Luonnon muovaama pakko, joka on istutettu miehen sisään, jotta laji säilyisi.

        Samanlainen on kai naisen suojeluvaisto.

        Sanopa jollekin äidille, että me viedään sulta lapset pois. Ne on ihan turvassa eikä niille tapahdu mitään. Sä näet niitä sitten, kun me päätetään niin. Ole nyt alkuun pari kuukautta niin, ettet mieti niitä ollenkaan. Että annat vaan asian olla. Kyllä kai sä nyt siihen pystyt?

        Tiedän, että vertaus on aika huono, mutta onko luonnon edessä näillä jutuilla juurikaan eroa tai tärkeysjärjestystä?

        Ymmärtääkö naiset miehiä yhtään sen paremmin?


    • Anonyymi

      Oon samassa tilanteessa ollut mies. Kaikkea tuli vuosien mittaan koettua, mutta pikkuhiljaa läheisyyden puutteen ja seksin eritahtisuuden vuoksi välit viilenija lopulta erottiin 16v avioliittovuoden jälkeen.

      Itse ajattelen jälkeenpäin, että kummassakaan ei erikseen ollut mitään vikaa. Me ei vain sovittu toisillemme mikä teki kyllä kipeää aikanaan myöntää ja antaa periksi. Ja toivoin jopa eron jälkeen, että muuten hyvä kumppanuus ja suhde olisi voitu jotenkin pelastaa. Mutta ei suhde vain toimi jos siitä joku osa-alue puuttuu tai ei täytä toiveita riittävästi. Oli se sitten keskusteluyhteys, arvopohja tai seksuaalisuus.

      Toista ei saa haluamaan lisää eikä toista haluamaan vähempää varsinkaan jos on kokonaan seksittömiä kausia. Ne tosiaan raastoi minut rikki henkisesti, ja tottakai myös silloisen vaimon joka tunsi itsensä riittämättömäksi.

      Olen siinä onnellisessa asemassa, että löysin uuden rakkauden, jonka kanssa myös seksi sujuu kaiken muun lisäksi. Vasta tämän suhteen tullessa kohdalle ymmärsin mitä toimiva seksi ja seksuaalisuus on. Se kun aloitteita tekee myös kumppani, tai myös naiselta kuulee ihailua ja kaipauksia viesteitse jne. Ei siihen ole vieläkään tottunut/kyllästynyt, että puhelimeen kilahtaa keskellä päivää viesti, että "mua panettaa ja kun päästään töistä kotiin niin odotan sua makkarissa".

      Tsemppiä sinne, ja varaudu sekä mieti asiaa siltä kantilta että naisesi ei koskaan tästä kiihdytä haluaan. Varsinkin jos hän on aina ollut "estoisempi ja haluttomampi".

      • Anonyymi

        💀💀💀💀


    • Anonyymi

      Mitä poistwttavaa on viestissä että riita poikki ja munat pölkylle?

    • Anonyymi

      Puolivuotta aloituksesta kulunut, onko irronnut vai runkkaatko.

    • Anonyymi

      Minä naisena ymmärrän vaimoasi. Seksi on sinulle kuin urheilulenkki. Naisen seksuaalisuus vaatii henkisen puolen kiihottamista ensin. Miehet ovat täysin hukassa. Kun nainen rakastaa ja rakastuu, seksi sujuu. Sinun on huomioitava hänet ihmisenä ensin. Annettava huomiota sille persoonalle ja lakattava puhumasta kehosta kuin autosta.

      • Anonyymi

        👍👍


    • Anonyymi

      En ehkä osaa kovin paljon auttaa, mutta tämä aloitus pisti silmään, joten ajattelin jakaa omat kokemukseni aiheesta.

      Meidän tilanteemme eroaa teistä siten, että meillä oli mieletöntä seksiä ja vaimo oli aivan erilainen kuin muut tapaamani naiset. Avoin ja seksuaalinen. Eikä meillä vieläkään ole ollut todella isoja riitoja.

      Mutta minä minä olin päättänyt jo nuorena, etten ikinä mene naimisiin, en hanki taloa enkä lapsia. Olin läheltä katsonut, kuinka nämä asiat tekivät vanhemmistani onnettomia.

      Sitten parikymppisenä kohtasin tämän naisen, joka oli niin hyvä tyyppi, että kerroin hänelle nämä asiat ihan suoraan. Meillä juttu luisti, seksiä oli paljon ja näin jatkui yli kymmenen vuotta. Ja lopulta menimme naimisiin, hankimme lapsia ja talon. Ja oikeastaan jo silloin, kun näitä isoja päätöksiä alettiin tehdä, seksin määrä väheni merkittävästi. Olimme silloin vielä melko nuoria, oli muutakin elämää molemmilla ja oltiin oltu yhdessä niin kauan, että ymmärsin sen olevan luonnollistakin. Yhteiselo sujui kuitenkin ihan hyvin.

      Sitten tuli töiden myötä muutto kauemmas kotiseudulta ja omaan kotiin. Olin ja olen mielestäni hyvä isä ja puoliso edelleen, vaikka tietysti olisin voinut panostaa moneen asiaan enemmänkin. Ja nykyään tietoisesti panostankin. En tietenkään ole täydellinen, vaan kaukana siitä. Mutta vaimonikin säännöllisesti kiittelee, että hoidan taloudessa niin montaa asiaa.

      Mutta nyt tilanne on se, että seksiä on kerran kahdessa viikossa. Varmasti voisi olla kuukauden tai parin kuivia jaksoja, jos se olisi vaimosta kiinni. Oma seksintarve olisi noin joka toinen päivä tai pari kertaa viikossa. Toki homman voi hoitaa omin käsin, mutta jossain vaiheessa se ei enää auta. Jatkuva puute turhauttaa ja tekee kiukkuiseksi ja surulliseksi. Sitten jossain vaiheessa vaimo on suostuvainen, mutta seksin aikana passiivinen ja liikkumaton. Ei reagoi juuri mihinkään. Ei myöskään puhu, neuvo tai ota minkäänlaista kontaktia. Eli tekee sen vain minun takiani. Minkä vuoksi yleensä seksin jälkeen olo on vielä likaisempi ja kurjempi...

      Ehkä vielä isompi asia on läheisyyden ja yhteyden puute. Kun puhumme asioista, vaimo on aina pahoillaan, että tilanne on mennyt tähän. Ei osaa sanoa (tai niin ainakin minulle väittää), mistä asia kiikastaa. Sanoo uskovansa, että nykyinen tilanne on monien tekijöiden summa: synnytykset, muutokset genitaalialueella, oman kropan muutokset, ajatukset näitä kohtaan, kotistressi, työstressi... Ja lisäksi meidän etääntyminen toisistamme. (Viimeinen oli kai se, minkä minä ajattelin olevan luonnollista enkä siksi osannut reagoida.)

      Pari päivää tällaisen keskustelun jälkeen kaikki voi olla vähän paremmin, mutta sen jälkeen. Vaimo ei katso silmiin, ei kosketa, ei vastaa, kun puhun hänelle. Istuu vain sohvalla ja katsoo Instagramia. Voi puhua minulle tuntikausia töistään ja työkavereistaan... Ja melkein usein puhuukin. Ja kuuntelen aina kiinnostuneena. Mutta ei, mitään sen kummempaa ei ole.

      Viime aikoina olen yrittänyt lisätä ystävällisiä sanoja. Kiittää pikkujutuista enemmän. Mutta edes hyvän yön toivotukseen en välttämättä saa vastausta, jos vaimo on puhelimella.

      Lapset ovat iän puolesta siinä rajoilla, että alkavat ymmärtää. Kerran aloin itkeä, kun tyttäreni sanoi autossa, että äiti ei halua viettää viikonloppua kanssani, vaikka olin suunnitellut hänelle sille viikonlopulle yhteistä aikaa yllätyksenä. Mietin sitä, haluammeko antaa tällaisen parisuhteen mallin lapsillemme. Ajattelevatko hekin isoina, etteivät ikinä mene naimisiin tai hanki lapsia?

      Ja minä taas ajattelen sitä, kuinka viisas olin silloin nuorena.

      Rakastan lapsiani ja vaimoani, ja sen takia menen pari kertaa viikossa töihin silmät punaisina ja turvonneina. Haluaisin korjata kaiken, mutta en osaa yksin. Vaimo lohduttaa, mutta käytännössä kohauttaa vain hartioitaan, kun pyydän häneltä apua...

      Hiljattain sanoin vaimolleni, etten valitettavasti voi elää loputtomasti suhteessa, josta puuttuu rakkaus. Mutta sanoin, että mitä tahansa hän haluaa minun tekevän eri tavalla tai muuttavan itsessäni, olen valmis siihen.

      Hän ei halua omien sanojensa mukaan erota. Ei kuulemma osaa ajatella elämää muulla tavalla tai toisen miehen kanssa.

      Mutta ei silti keksi mitään tapaa, jolla suhdettamme voisi parantaa.

      En tiedä, pitääkö hän minua löysässä hirressä, koska tienaan enemmän ja hoidan lähes kaikki kotityöt ja tykkään puuhailla lasten kanssa, viedä leikkikentälle jne. En tiedä, onko hän tavallaan vihainenkin minulle siitä, että olen ottanut niin aktiivisen roolin kodinhoidossa. Joskus hän kyllä sanoo, ettei olekaan sellainen äiti, kuin oli nuorena haaveillut.

      Ja siksi annan hänen harrastaa, mennä ja tulla. Tehdä kivoja juttuja.

      Ja nyt olen havahtunut siihen, että minusta on tullut itsestäänselvyys. Siivoan, tiskaan, pyykkään. Hoidan lapset ja autot. Monet asiat näistä teen yksin tai lasten kanssa. Teen vaimolle aamupalan joka aamu...

      Kiitosta ei juuri kuulu.

      Mitähän nuori minä sanoisi, kun näkisi tämän?

      • Anonyymi

        No olet liian helppo, sinussa ei ole haastetta. Olet lapatossu ja kun vaimosi ei kunnioita sinua tai pidä miehenä vaan olet vähän kun emo /äiti lapsille, kodin hengetär, sankari,itkeä tuhrutat ja kerjäät rakkautta,hellyyttä.se rupee toista vatuttamaan eikä halua koskea. Missä on se mies jonka hän tapasi ennen lapsia, ryhdistäydy! Vaimosi on varmaan Jousimies entä sinä?


    • Anonyymi

      Unohda seksi ja rakasta vaimoasi.

      • Anonyymi

        Juuri näin!♥️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin!♥️

        Ei tänne maailmaan tultu palveltaviksi vaan palvelemaan. Ei rakastettaviksi vaan rakastamaan. Ei omaa etua hahemaan, vaikka tämä maailma ja media sitä hokee. 💩


    • Anonyymi

      Itse olen nyt jo 55 vuotias mies, eli jonkin verran enemmän kokenut.
      Aloin seurustelemaan vaimoni kanssa n. 20 vuotiaana. Pian jo ostimme oman talon, hankimme lapsen ja koska olen ahkera ja päämäärätietoinen mies, niin tein paljon töitä, että meillä olisi hyvä elämä.
      Sitten kun lapsemme oli n. 5 vuotias, alkoi ongelmat, eli läheisyyden ja seksin puute.
      Uskoin, että puolisollani on joku vaihe ja seksuaalisuus lisääntyy, kunhan ikää
      tulee lisää, olimmehan nyt vasta n. 30 vuotiaita.
      No ei lisääntynyt, vaan väheni kuukaudesta toiseen, lopulta päätimme erota.
      Heti kun exäni kuuli, että olin löytänyt uuden naisen, hän alkoi anelemaan minua takaisin. Tietenkin palasin, koska halusin pitää perheen ehjänä. Näin jatkui muutaman vuoden, läheisyyttä ja seksiä oli niukasti, mutta jotenkin pystyin sen kanssa elämään.
      Sitten päätimme mennä naimisiin, se oli virhe.
      Käytännössä siihen päättyi kaikki läheisyys. Edelleen elin toivossa, että joku muuttuisi. Mikään muu ei muuttunut, kuin aika. Hellyydettömistä päivistä tuli viikkoja, niistä tuli kuukausia ja lopulta vuosia.
      Tässä välissä lapsemmekin kasvoi aikuiseksi ja muutti omaan kotiin.

      Ehdotin vaimolleni avioliittoneuvontaa, koska omat keinoni olin jo käyttänyt ja vaimoni ei näyttänyt olevan tilanteestaamme yhtään pahoillaan tai huolissaan, eikä ollut syytäkään, hän ei halunnut läheisyyttä ja nythän sitä ei ollut.
      Hyvin vastahakoisesti hän lähti mukaan kun olin terapeutille varannut ajan.
      Siellä hän sitten sanoi sen ratkaisevan lauseen. Olin kuulemma maailman paras aviomies- mutta jollekin toiselle.
      Hän kehui minua; luotettava, ahkera, viisas, uskollinen, kiltti, raitis, hyvä rakastaja, hauska, yms, eli kaikkea sitä ,mitä nainen voi toivoa- mutta jollekin toiselle.

      Silloin ymmörsin, että toivoa ei ole, hän ei halunnut minua aviomiehenä.
      Päätimme jättää eropaperit, joka oli hyvä ratkaisu, mutta itselleni erittäin kallis, koska omaisuutta olin saanut kerrytettyä jonkin verran.
      Nyt muutamat vuodet eron jälkeen, olen nauttinut elämästäni, Joitain kuukausien tai parin vuoden suhteita on ollut, mutta en ole kehenkään vielä juuttunut.
      Elämä on tällä hetkellä hyvää juuri näin js nyt tiedän etten enää koskaan jää suhteeseen, josta puuttuu läheisyys.

      Ainoa mitä kadun, on se etten eronnut jo paljon aiemmin.

      • Anonyymi

        Eikö muijasi sitten tehnyt mitään , kun vain sinä keräsi omaisuutta.


      • Anonyymi

        Olet hiukan yksinkertainen ukko, muijallasi oli toinen koko liittonne ajan , jos ei edes töissä käynyt elätit sitä vielä , voi, voi oma moka.


    • Anonyymi

      Seksiä oli niukasti. Mitä?? Seksiä oli niukasti! Voi pyhä sylvi! Eikö mikää muu merkannut kun omas seksin saanti! Hyi vattu💩

      • Anonyymi

        Mitäs se kakkis vauhkoaa tänään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs se kakkis vauhkoaa tänään?

        Mene sitten pois😁💩


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene sitten pois😁💩

        Pyydä välillä puolisoasi rapsuttamaan sinua seljästä :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pyydä välillä puolisoasi rapsuttamaan sinua seljästä :)

        Mun seljässä ole mitää rapsutettevaa kun kokkaripoliitikot on vieneet slästä nekin rippeet😁💩


      • Anonyymi

        Ja mikä sinä olet sanomaan, mikä on toiselle arvokasta? Tai arvottamaan sitä millään tavalla?

        Jos seksiä oli niukasti, se on yleensä merkki siitä, että paljon muutakin puuttuu.

        Kun parisuhteeseen aletaan ja mennään naimisiin, yleensä ikään kuin sovitaan, että myös siitä toisen hyvinvoinnista huolehditaan jotenkin. Tai jos ei ole mitään annettavaa, pitää olla selkärankaa ja sanoa, että joku toinen on sinulle parempi.

        Ei ihmistä voi pitää löysässä hirressä miettimässä, miksi en enää kelpaa... Onkohan sillä joku toinen jo kiikarissa... Onkohan sillä ero jo mielessä...

        Jotkut voi elää huonossa parisuhteessa vaikka koko elämänsä. Mutta ei se varmasti herkkua ole. Toiset eivät siihen suostu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mikä sinä olet sanomaan, mikä on toiselle arvokasta? Tai arvottamaan sitä millään tavalla?

        Jos seksiä oli niukasti, se on yleensä merkki siitä, että paljon muutakin puuttuu.

        Kun parisuhteeseen aletaan ja mennään naimisiin, yleensä ikään kuin sovitaan, että myös siitä toisen hyvinvoinnista huolehditaan jotenkin. Tai jos ei ole mitään annettavaa, pitää olla selkärankaa ja sanoa, että joku toinen on sinulle parempi.

        Ei ihmistä voi pitää löysässä hirressä miettimässä, miksi en enää kelpaa... Onkohan sillä joku toinen jo kiikarissa... Onkohan sillä ero jo mielessä...

        Jotkut voi elää huonossa parisuhteessa vaikka koko elämänsä. Mutta ei se varmasti herkkua ole. Toiset eivät siihen suostu.

        Sitä voi itsekin lähteä , oma syy, jos on huonossa suhteessa.


    • Anonyymi

      Ei tätä haluttomuusjuttua kannata vatvoa.
      Se on asia, joka tapahtuu 90% parisuhteista ja useimmiten naisille ennemmin tai myöhemmin, yleensä viimeistään 40 ikävuoden tultua mittariin.

      Se on enemmänkin luonnonlaki kuin korjattavissa oleva asia.
      Miehen pyöriminen, vääntelehtiminen, ratkaisun etsiminen jne. on joka tapauksessa ajanhukkaa ja syö vain sekä miestä että vaimoa.

      Jos et kestä ilman, ainoa järkevä vaihtoehto on ottaa ero ja jatkaa matkaa.
      Valitettavasti on niin, ettei vaimosi palaa nuoruuden kiihkoonsa millään kukkapuskilla, terapialla eikä "kiireen" vähentämisellä.

      Se nyt vain on niin, että kun lapset on tehty, nainen on biologisen tehtävänsä täyttänyt ja lakkaa haluamasta.
      Tosin uuden uroksen löytäminen herättää muutamaksi kuukaudeksi ne halut naisellakin, mutta vain hetkeksi.

      Mies usein haluaisi seksiä siitä mopoiästä aina pitkälle 70v paikkeille saakka, mutta naisella se valitettavasti loppuu lasten kasvettua siihen 5-10v ikäisiksi.

      Mitään mahdollisuutta "saada vaimoasi haluamaan" jälleen ei ole olemassa.

      Pahoittelen, jos tämä on jollekulle liian rankkaa, mutta tämä on totuus eikä se pala tulessakaan.

      T: Otan pian eron, mutta en seksin puutteen vuoksi. Se loppui kaksi vuotta sitten

      • Anonyymi

        Siis miksi tehdä lapsia, me suomalaiset ainakin olemme huomanneet, ettei kakaroita kantsi tehdä, syntyvyys alhaisimmillaan jo monta vuotta.
        Myös sinkkuja yhä enemmän, ihmiset elävät vain itselleen.


    • Anonyymi

      98% naisista on sellaisia, että niitä kohtaan saa lähes aina tehdä aloitteen ja usein eivät halua. Sitä varten maailmassa on miehille porno. Luulis sinun jo tämän tietävän.

      • Anonyymi

        98% miehistä on vaan sellaisia etteivät osaa, eivätkä viitsi tehdä naiselleen hyvää oloa, oma itse tärkeämpi.


      • Anonyymi

        Ei naiset jaksa samaa miestä vuotta, kahta kauempaa, luulis sinun nyt tämän tietävän.


    • Anonyymi

      Kuulostaa täysin samalta kuin itsellä. Ihmettelen aina sitä näitä lukiessani, kun muut valittavat että on " vain" kerran kaksi kuussa. itsellä ehkä 3 kertaa vuodessa, eli silloin kun puolisolle sattuu sopimaan.

      • Anonyymi

        Olet ihan väärässä suhteessa , ette sovi toisillenne mitenkään, eroa hyvä ihminen , näin vapaudutte molemmat huonosta suuhteesta.


    • Anonyymi

      Mulla ainakin mennyt mielenkiinto seksiin noiden ns. "sanoin pahasti asioiden takia." Ne vaivaa eikä niitä voi unohtaa.

      • Anonyymi

        Sekä jatkan. En tiedä voiko niitä korjata kuin aika. Vaikka toinen pyytelee anteeksi, tuo kukkia, huomio ja on hellä . Lasten takia sitä yrittää. Mutta kuitenkin ne vaivaa jatkuvasti. Varsin seksin aikana ne nousee pintaan ja haluaa vaan pois.Eli miettikää mitä sanotte toiselle . Niitä sanomisiaan ei ehkä voi korjata enää mitenkään myöhemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekä jatkan. En tiedä voiko niitä korjata kuin aika. Vaikka toinen pyytelee anteeksi, tuo kukkia, huomio ja on hellä . Lasten takia sitä yrittää. Mutta kuitenkin ne vaivaa jatkuvasti. Varsin seksin aikana ne nousee pintaan ja haluaa vaan pois.Eli miettikää mitä sanotte toiselle . Niitä sanomisiaan ei ehkä voi korjata enää mitenkään myöhemmin.

        Mitä järkeä on pilata oma nuori elämä lasten takia, koska erotessa se vanhemmuus jatkuu lopun elämää.
        Tuollaisessa paskasuhteessa, vaan katkeroituu ja vihastuu entistä enemmän, kun ainainen paha mieli, ja kyllä ne lapset sen huomaa, jos molemmat vanhemmat katkeroituneita ja pitkävihaisia koko ajan , ja se ei ole lapsille hyväksi.
        Kun mieli on matalana koko ajan niin se syö terveyttä , joko fyysisesti tai henkisesti, kyllä se kamelin selkä voi mennä poikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä järkeä on pilata oma nuori elämä lasten takia, koska erotessa se vanhemmuus jatkuu lopun elämää.
        Tuollaisessa paskasuhteessa, vaan katkeroituu ja vihastuu entistä enemmän, kun ainainen paha mieli, ja kyllä ne lapset sen huomaa, jos molemmat vanhemmat katkeroituneita ja pitkävihaisia koko ajan , ja se ei ole lapsille hyväksi.
        Kun mieli on matalana koko ajan niin se syö terveyttä , joko fyysisesti tai henkisesti, kyllä se kamelin selkä voi mennä poikki.

        Jokainen suhde on samaa eri paketissa ja yksin olo olisi vielä raskaampaa. En usko että pystyisin edes uuteen suhteeseen. Miehet ovat niin ilkeitä ja inhottavia täälläkin huomannut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä järkeä on pilata oma nuori elämä lasten takia, koska erotessa se vanhemmuus jatkuu lopun elämää.
        Tuollaisessa paskasuhteessa, vaan katkeroituu ja vihastuu entistä enemmän, kun ainainen paha mieli, ja kyllä ne lapset sen huomaa, jos molemmat vanhemmat katkeroituneita ja pitkävihaisia koko ajan , ja se ei ole lapsille hyväksi.
        Kun mieli on matalana koko ajan niin se syö terveyttä , joko fyysisesti tai henkisesti, kyllä se kamelin selkä voi mennä poikki.

        👍👍👍👍


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      350
      2550
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2168
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1846
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1744
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      68
      1595
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      122
      1547
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe