Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Toisen palkka-asiat

Anonyymi-ap

Kuuluvatko ne muille?

2

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eivät ne sinällään kuulu.

      Mutta… Asioista on hyvä keskustella, etenkin jos saman tiimin sisällä vastuu ja tehtävät ovat epäsuhdanteessa. Suomessa on ihan paska järjestelmä missä maksetaan työvuosien mukaan. Palkkaa on vaikea siitä lähteä korottamaan, sillä työnantaja voi vedota aina palkkataulukoihin. Ei väliä laadulla tai itse tuloksella, kunhan on vuosia takana.

    • Anonyymi

      Tavallaan voivat kuulua. Esimerkiksi jossain avustajaringissä. Mitä mieltä olette seuraavasta? Työpäivät jaetaan usean avustajan kesken edellisen kuun lopussa. Yksi sitten 'sairastuu' maanantaina, joka oli merkitty hänelle työpäiväksi. Ei siinä mitään. Toinen avustaja tuuraa häntä. Kun sitten tuntilistat kerätään, havaitaan, että kyseinen sairaslomalainen on käynyt lääkärissä ja saanut sairaustodistuksen kolmeksi päiväksi. Kaikki nuo päivät hän nyt sitten laittaa tuntilistaansa, odottaen noilta päiviltä palkkaa. Siis päiviltä, joille hänelle ei ollut laitettu tunteja. Onko tämä oikein?

      Palkanlaskija ei havaitse, mitä tapahtui. Hän näkee, että noina kahtena päivänä yksi on ollut sairaana ja joku toinen on tehnyt tytöt. Hän ei tiedä, kenen päiviä ne päivät alunperin oli tarkoitus olla. Avustettava ei tarkasta tuntilistoja. Toiset avustajat eivät katso listoja, koska eihän toisten asiat kuulu heille. Tulos? Röyhkeä tekee itselleen tuloja kahdelta päivältä. En tiedä, onko hänellä tapa toimia niin jatkuvasti, vai oliko tämä ainut tapaus. Enkä tiedä, voiko noin toimia. Mitä mieltä te olette, tai tiedättekö, menikö kaikki oikein?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe