Helena ja M.Koivu

Anonyymi-ap

Helena ja Mikko Koivun avioero on rumaa luettavaa.
Miksi ei pystytä sopimaan että Helenakin saisi osan omaisuudesta.
Lastenkin kannalta pitäisi pystyä ajattelemaan myös heidän äitiään.
Lapset tarvitsevat äitiä ja isää ,yhtä paljon että kehitys ei häiriintyisi

Ahneus on unohdettava ja riidat.
On keskityttävä hoitamaan lasten asioita ja hyvinvointia.

30

1128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sama kävi itselle ulkomailla, perhejuridiikka siellä ei ole kuin Suomessa, eli äitikin voi menettää lapsensa oikeudessa, kun toisella osapuolella on tarpeeksi massia.

    • Anonyymi

      AIVAN AIVAN....... ÄNÄRIT OVAT ITTEENSÄ JA PISSAA TÄYNNÄ. NYT NÄHTY MONTA KERTAA SEKÄ SUOMESSA ETTÄ MUUALLA. 🕶🕶🏒🏒🏒🥂🥂🥂💃🏻💃🏻💃🏻

    • Anonyymi

      Tämä Helena ei ole ahneutta unohtanut vaan hyvinkin hamuaa lisää rahaa. ROuva oli mm. yhden vuoden aikana kerryttänyt Visalaskua reilut 300 000 euroa; ei mitään tolkkua!

    • Anonyymi

      Miksi äitiä ei neuvottu olisi asiallisesti neuvotellut Mikon kanssa. Mikko olisi voinut ilman meediaa toimia toisin.

      • Anonyymi

        Meediaa äityli käyttää ei osaa keskustella asiallisesti.Onneksi isäMikko on lasten turvana.Mieti asioita järkevästi jos pystyt.Äityli hakee riitaa ja rahaa.Lapset vallanvälineenä.Ainoa asia kun rahat on kupattu lasten isältä sitten on turun kaupungin vuoro.Jos jenkki tuomarit on tuomari valan vannoneet.ovat oikeuden mukaisia eli rehellisiä.UskonMikkoisän saavan oikeutta.Vielä kerran onko oikein Helenaäiti vie lasten rahat ja perinnön onneksi turku on vielä paikallaan.


    • Anonyymi

      Kun luottamus toiseen menetetään, silloin on vaikea enää sopia asioita yhdessä. Valitettavaa on, että lapset kärsivät. Ehkä siksi Mikko halusi lapset itselleen, kun oletti että exä ei ole luotettava rahan käytön suhteen?

      Olisi kostanut todennäköisesti oman pahan mielen Mikolle mm. normaalia suuremmilla lasten hoitokuluilla? Niinkuin viimeinen vuosi sen taisi osoittaa? Oli varmaan Mikolle se ohjenuora päätöksilleen? Harmi tällaisia päätöksiä, mutta ymmärrän Mikkoa.

    • Anonyymi

      Narttu ei ole kuin elänyt älytöntä tuhlaavaa elämää Mikon rahoilla, eikä ole itse tienannut juuri mitään. Narttu sai ihan liikaa.

    • Anonyymi

      Onhan hän saanut miljoonan joka vuosi omiin tarpeisiin . Aika ruhtinaallinen ja avokätinen on puoliso ollut .

    • Anonyymi

      Mikko on pettänyt Helenaa mennen tullen, myös raskausaikana😢Nyt on viemässä Helenalta kaiken, lapset, rahan, kodin. Tälläistä hieno esimerkkiä rakkaudesta ja luottamuksesta hän haluaa lapsilleen kertoa.

      • Anonyymi

        Jos vaimo oli perillä pettämisistä,miksi oli yhdessä.Uskon että huolehti Helenasta Mikko.Ja mistä me tiedetään mikä on totta ja mikä tarua.Viekö kaiken oletko varma.


      • Anonyymi

        Totuus sen Mikko isänä kertoo jos ei ole kertonut.Parempi kertoa itse.Tämä some pitää ajan tasalla isä kertoo sitä mukaan kyselevät.Lukee varmaan nettikirjoitukset lasten kanssa jos haluavat.Se ei ole some kansan ongelmaNäin tekee isä joka ymmärtää some kansan vihan.Isä jolle lapset on kalleinta elämässä.Mikko on isänä lasten arjessa ei vaan sunnuntaina.Saatte haukkua vihata olla katkeria.Mikko on teidän yläpuolella.Miten Rakastaa lapsia elää lapsiarkea.On läheiset tukena .Voimia sinulle .tv.entinen yh.


      • Anonyymi

        K yllä kertoo asiat lapsilleen tämä netti kertoo myös Ei vie äitiHelenalta Helenalla on oikeus lapsiin.On vaan elettävä lapsiarkea kun on oma vuoro.Lapset on sen vanhemman vastuulla kenen vuoro.Isommat saa päättää itse missä ovat.Näin vaan on.


      • Anonyymi

        oliko äityli rehellinen.Mikko isänä aikanaan kertoo mihin rahat meni.Otan mitä minulle kuuluu sanoo lokki.Aviooikeuden mukaan saa saiko jo kunnolla rahaa.Onneksi suomen naiset ootte vielä rehellisiä.Ette kuppaa lasten omaisuutta.Käytätte rahat lapsiin.Siksi suomen naiset kunniaan.Myös isät.


      • Anonyymi

        Pettämisiä oliko vaimo puhdas pulmunen.Pettää voi monella tapaa esim raha voi sokaista.


    • Anonyymi

      Saihan Helena miljoonan mutta törsäsi sen.

    • Anonyymi

      No johan se sai yli miljoonan Mikolta. Itse eläisin sillä rahalla hyvin koko loppuikäni. Helena voi muuttaa Suomeen, jolloin olisi lähellä rakksita lapsiaan ja varmasti saa tavata lapsiaan. Ei vain taida lapset olla hänen elämänsä prioriteetti?
      Mahdollisesti kuitenin järjestyisi myös yhteishuoltajuus. Helenan vain pitäisi alkaa tehdä töitä, kuten suomalaisilla naisilla tapana on. Tällöin hän voisi olla hyvänä esimerkkinä lapsilleen.

    • Anonyymi

      Toi muijahan oli koko ajan elättänyt itseään Mikon rahoilla, härskiydellä ja valittamisella ei rajaa.

    • Anonyymi

      Se oli perseaukinen akka, kun menivät naimisiin. Mikon ei kuulu maksaa mitään hänelle. Pieni elatusapu riittää. Kenekään ei tarvitse oikeasti maksaa e3xilleen mitään. Kaikkien pitää pärjätä omillaan.

    • Paitsi, että on jo saanut miljoonan.

      Jos sen pistäisi pörssiin, niin pörssin keskituotolla saisi n 70 000 €/ vuosi

      Keskimääräinen suomalainen saa n 39000 €/ vuosi palkkaa.

    • Anonyymi

      Eikös Mikko huolehdi lapsista ja heidän äidistä.

    • Anonyymi

      Tuo nainen on saanut jo monta miljoonaa,eikö mikään riitä?

    • Anonyymi

      Äiti ja isä on lapsille tärkeitä.Ahneus sotkee monet asiat.

    • Anonyymi

      Hei äitiHelena saanut sellaisia summia.Mistä joku suomenyh näkee unessa.Helena saanut valtavia summia älä luule että somessa kertoo on surkea valittaja.Mikko isänä huolehtinut lasten menot tarpeet.Missä lapset olisivat jos isä ei heitä huolla.Miten uneksia nainen pystyy heitä hoitaan ja elättään omalla vuorollaan.Naisena yh olen tässä tapauksesa lasten hyvä olla isän luona.Asuuko uneksia nainen jenkeissä Mikko suomessa.Mikko vuokraa jenkeissä asunnon itselleen äityli oman Nuorin on tulilinjalla isommat saa päättää missä asuvat.Uskon asiat järjestyy äitylin on päätettävä missä asuu missä kuopus käy koulua Mikko isän muuttaa sitten lähelle ei tartte elareita maksaa on kaikilla hyvin asiat.Rahasta ei riidellä.Sopii äidille niinhän jossain sanoi.

    • Anonyymi

      Otahan selville mitkä summatHelena on saanut asianajajat hoitaa Mikon asiat.Parempi olla kaukana äitiHelenasta .ÄitiHelena pärjää.Mikko isä pärjää myös.Uskon Molemmat pärjää itsenäisesti en
      kehoita sopimaan jos ei toinen halua.Jos puhuminen ei järkevästi onnistu asianajat on sitä varten.Kun asianajan välityksellä puhutaan se maksaa jolla on asiaa.Olisiko näin reilu.

    • Anonyymi

      Ota selville tämä äiti sai niin runsaasti suomalainen yh ei edes voi haaveilla.Nuorin on enää tulilinjalla olen Mikkoisän puolella Rahaa sinä menät lokille.Pure hammasta älä solvaa lehdistössä älä anna haastatteluja lastesi äiti hoitaa some puolen.Toivon jenkkituomareiden olevan rehellisiä tuomarin valan vannoneita joku sitä valaa pohti mitä heidän vala ansa kuuluu.Uskon että tuomarit ovat rehellisiä.

    • Anonyymi

      Siis hellu on äiti hän ei osaa ymmärrä lapset tarvitsee muutakin rahaa.Mikko tienannut rahat ymmärtää ettei hävitetä rahaa tarvitaan lapset on vielä pieniä.Isä varmasti toivoo Lasten koulutukset ja ammattiin aikana.Siis haluaa lapsille hyvän koulutuksen ja aikanaan ammatin.Äiti haluaa lasten rahat hulppeaan elämään.Ei ne rahat ikuisuuteen riitä.Siis isä pidä raha hanat kiinni.Anna tarvittaessa.Kun sitä rahaa on.

    • Anonyymi

      Lue mitä Helena on sa anut.Lue myös miten hankaloittanut

    • Anonyymi

      Mitä rumaa ihan normi erotilanne.Hellu sai rnsaat elarit vaikka tuomaria vaihtoi.Mikko maksoi aloitusmaksut,Tuo tuomarien vaihto oli aika rumasti tehty.Sitäkö tarkoitit.

    • Anonyymi

      Taasko jauhetaan Mikosta ja Helenasta. Jos ja kun änäriäijät ei osaa arvostaa naisia, jotka uhraa oman työnsä ja mahdollisen uransa heidän vuokseen niin naisten ei pidä lähteä änärimiesten kelkkaan. Änärimiehet vois hankkia lapsensa uran jälkeen tai olla hankkimatta lapsia

    • Anonyymi

      Kuinka paljon enemmän vielä olisi saatava euroja.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8464
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2575
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2297
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe