Annetaan nyt työrauha Persuille, on kaikkien eduksi että jatkavat hallituksessa

Anonyymi-ap

ja antavat äänestäjilleen sitä mitä tilasivat. Jos ne nyt luikkivat pakoon oppositioon, niin se homma jää kesken ja persujen kannattajat eivät tajua mitä tuli äänestettyä.

24

229

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä pointti.
      Antaa heidän nyt niittä mitä ovat kylväneet.
      Sisäministeri joutuu jokaisella ulkomaan matkallaan selittelemään väestönvaihto- ja sinisilmäisyysjuttujaan.
      Afrikassa jokikinen pikkukyläkin tietää, että maailmassa on maa, jonka nyt hallituksessa olevan puolueen edustaja haluaa ilmastoabortoida afrikkalaisia lapsia, ja että puolue ja sen johto tukee tätä edustajaa edelleen vaikka hän itse joutuikin eroamaan.

    • Anonyymi

      Eivät tule koskaan antamaan mitään rauhaa.
      Vassuilla on paskat housuissa kun tietävät että persuhallitus pystyy nostamaan Suomen hyvinvoinnin korkealle tasolle ja katkaisemaan vassujen aloittaman tien Suomen viemiseksi 1700-luvulle.

      • Anonyymi

        Persut ovat jo nolanneet itsensä täydellisesti, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Se totuus ei pala tulessakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut ovat jo nolanneet itsensä täydellisesti, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Se totuus ei pala tulessakaan.

        ainakin tehokkaasti saivat viikossa Suomen imagon tasa-arvoisesta sivistysvaltiosta muutettua fasimia sympatioivaksi hälmöläksi.


    • Anonyymi

      Hallitusohjelma ei ole eduksi pienituloisille eikä köyhille, vaan kurjistaa rankasti heidän elämäänsä. Kyllä räksytystä tulee persuille riittämään jatkossakin ja täysin ansaitusti.

      Kaikki muistavat miten Purra lupasi että "Tämä ei meille käy" ja sitten se heti kävikin oikein mainiosti ilman mitään vastaväitteitä. Valehtelee jo pahemmin kuin Putin.

    • Anonyymi

      Hallitustaival jatkukoon, ja lupaukset lunastettakoon. Demokratia on puhunut.

      Toivoo keskustaoikeistolainen kansalainen.

    • Anonyymi

      Me persuihin loikanneet kepulaiset odotamme ainakin isoja tekoja maaseutupolitiikan hyväksi.

    • Anonyymi

      Mikäs se työrauhan muka olisi vienyt? Jos porukasta ei löydy töihin muita kuin puolinatseja, niin ei se muiden syy ole jos asia levähtää julkisuuteen. Ei kannata natseilla.

      • Anonyymi

        Sisu-persuthan tuota puoluetta pyörittää. Voin vakuuttaa, että kyse ei puolinatseista.


    • Vihervasemmisto ei takuuvarmasti tule antamaan rauhaa perussuomalaisille vaan kimppuun käydään apinan raivolla. Vasemmisto-opposition taktiikka on selvinnyt. Pyritään kanseloimaan yksittäisiä persuministereitä henkilöihin kohdistuvilla hyökkäyksillä. Pyritään natsittamaan PS puolueena. Käytetään hyväksi RKP:n persuvastaisuutta. Pyritään hajottamaan hallitus ja kaatamaan se ennenaikaisesti. "Liberaalin" vasemmiston politrukit ja kätyrit hoitavat oman osansa. Somessa ja keskustelupalstoilla voidaan persuja natsittaa vailla minkäänlaisia estoja. Asiallinen oppositiopolitiikka joutaa syrjään puhumattakaan se, että tuettaisiin hallitusta asioissa, joissa kyse on koko kansan ja Suomen valtion eduista. Persut ja kokoomus tukivat Marinin hallitusta koronan torjunnassa ja turvallisuuspolitiikassa. Vastaava ei tule nyt kysymykseenkään. Kansallinen etuhan on vihervasemmistolle yx hailee tai sitten suorastaan negatiivinen juttu.

      • Anonyymi

        Itse asiassa juuri se sama lehdistö ja jopa samat toimittajat näitä tuovat esiin, jotka kertoivat Marinin bailailuista ja ilmaisista aamupaloista. Ne uutiset kelpaisvat kai Oikonomillekin, mutta nyt kun samanlainen poliittinen arvostelu kohdistuu Perussuomalaisiin, se onkin äkkiä väärin.
        Lehdistö obn vallan vahtikoira ja se tekee työtään.

        Perussuomalaiset tukivat koronan torjunnassa ja turvallisuuspolitiikassa, koska niillä oli kansan lähes yksimielinen tuki. Olisi ollut poliittinen itsemurha vastustaa niissä asiaoissa hallitusta. Mutta jospa laskisit, montako välikysymystä Perussuomalaiset esittivät entisen hallituksenkaudella. Jokaiseen epäkohtaan tartuttiin kuin koira luuhun.

        Kyseessä ei ollut henkilään kohdistuva hyökkäys, vaan henkilön sanontoihin ja mielipiteeseen. Natsismin liehittelyllä edes vitsinä, Junnila antoi ajattelustaan ja poliittisesta asenteestaan kuvan, jonka mukaan hän ei missään tapauksessa ole sopiva Suomen hallituksen ministeriksi.


    • Anonyymi

      Toivon ettei persut loikkaa käpykaartiin, on Suomen poliittiselle elämälle eduksi että ne näyttävät kykynsä kansalle. Kansa voi sitten tehdä omat päätelmänsä tulevissa vaaleissa.

      Jos nyt loikkaavat käpykaartiin, niin sama entinen meno jatkuu.

    • Anonyymi

      Ei käy. En hyväksy puoluetta joka antoi hallituksen astua Vilhelm miinaan.

      • Anonyymi

        Lievä ilmaus, Persut asetti sen Vilhelm miinan hallituksen siihen astuttavaksi.


    • Anonyymi

      Joko Vilhelm miina on saatu deaktivoitua?

    • Anonyymi

      Tavallaan sitä toivoisi että hallitus pysyisi kasassa ja pistäisi kaiken niin vituralleen kuin vain voi tavallisten ihmisten kantilta. Ehkä sitten ihmiset tajuaisivat millaista porukkaa äänestää, mutta eiköhän silloinkin vika olisi vasureissa.

    • Anonyymi

      Toki he saavat jatkaa hallituksessa, koska tavoite on tietenkin se että Persut poistuu Suomen poliittiselta kartalta kannatuksen hiipuessa olemattomiin... mutta tunnustan etten voi vastustaa kiusausta heittää päällee lokaa niin paljon kuin mahdollista aina kun tilaisuus tulee.

    • Anonyymi

      Mitä pidempään persut on hallituksessa sen varmemin sen suosio hiipuu. AP on mielestäni ihan oikeassa siinä, että jos hallitus kaatuisi nyt, se voisi jopa sataa persuille.

    • Anonyymi

      Joo annetaan vaan olla. He kyllä itse tulevat kusemaan tuon hallituksen. Ja lisäksi tuota sekoilua on erittäin viihdyttävä seurata.

    • Anonyymi

      Miksi persuministerit edes selittävät ja korjailevat mielipiteitään? Olisivat suoraselkäisesti sanojensa takana, sillä he ovat kosiskelleet äänestäjätkin. Itse en mielipiteitäni muuta vasemmistocityhomo-sekopääväen takia.

      • Anonyymi

        Luikertelivat sisään ja saatuaan kannatuksen petaavat omaa asemaansa ja muuttavat kantaansa sen mukaan. Totaalinen pettymys.


      • Anonyymi

        Eli hyväksyt sen, että Suomessa on ministeri tai ministereitä, jotka myötäilevät natsismia?


      • Anonyymi

        Eihän sinun tarvitsekaan muuttaa mielipiteitäsi, riittää että olet hiljaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli hyväksyt sen, että Suomessa on ministeri tai ministereitä, jotka myötäilevät natsismia?

        Kyllä, Kyllä. En
        T. Dibleyn kirkkoherran avustaja


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      106
      1570
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1062
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1039
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      153
      829
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      742
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      699
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      640
    8. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      636
    9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      34
      634
    10. Ihan yleisesti

      Mitä kautta sun pöksyihin pääsee? Pitääkö luvata kuut taivaalta vai riittääkö jokin muu arkisempi asia?
      Ikävä
      42
      605
    Aihe