Seksistä jankuttaminen

Anonyymi-ap

Onko niin että keski-ikäisiä miehiä ei enää millään tavalla kiinnosta oikea parisuhde? Vai onko niin että kaikki naiset muuttuvat suhteessa haluttomiksi, niin että jokusen parisuhteen läpikäynyt mies on tullut siihen tulokseen että hän ei semmoiseen seksittömään suhdehelvettiin enää halua?

Liian monta kertaa nettideittikeskusteluissa on käynyt niin että ei ole montaa viestiä ehditty vaihtamaan, kun mies alkaa jankuttaa virtuaalisesti osasuoni pullottaen siitä että seksi on parisuhteessa tosi tosi tärkeää, ja hän ei missään nimessä halua seksittömään suhteeseen. Minua tämä ihmetyttää, kun mielestäni kyseessä on itsestäänselvä asia. Miksi sitä pitää alkaa oikein alleviivata ja tuputtamalla tuputtaa että seksiäkin kaipaa?

Tulee mieleen että kun en meikkaa, eikä minulla ole tissivakoa esiteltäväksi näin pienirintaisena, niin profiilikuvani eivät näytä tarpeeksi "rempseältä" ja iloluontoiselta, joten mies pelkää että olen joku säärensä pysyvästi solmuun solminut pihtari. En ole, on ne himot itsellänikin, mutta en halua alkaa lässyttämään jonkun tuikituntemattoman ja ventovieraan miehen kanssa yksityisviestein seksistä, koska sen jälkeen kun siihen aiheeseen on mennyt, muita aiheita ei ole enää olemassakaan. Ja olen tämmöisistä juuttumistilanteista kuullut muiltakin naisilta.

Ensinnäkin pelkään että tekisin itsestäni täyden idiootin jos jotenkin kiihotettaisiin toisiaan puolin ja toisin, ja livenä kävisi ilmi että ei haluaisi koskea toiseen pitkällä tikullakaan. Toiseksi kyllästyttää ihan minkä tahansa asian jankuttaminen. Jos toinen olisi esim. intohimoinen sanotaan nyt vaikka basisti, ja höpöttäisi siitä kokoajan, niin kyllähän siinä tulee sellainen fiilis että NEXT... Jos mies juuttuu seksiin, tuntuu että jään hänelle kakkoseksi näissä skaboissa, ja se tyypin älyttömän korostettu viriliteetti viittaa jo jonkinlaiseen seksimaanikkoon. Ja eihän kukaan sekopäiden kanssa kimppaan halua. Mutta ehkä taustalla tosiaan on suhteet joissa on ollut sitä ns. puutetta. Mutta minkä ihmeen takia sillä pitää jokaista vastaantulevaa naista alkaa kiusamaan, mitä on ollut jonkun toisen kanssa? Eihän tämä seksistä keuhkoava mies edes tiedä millainen minä olen. Eikä tule tietämäänkään, kun kyllästyn jo ennen tapaamista.

Jos olisi yhtään mitään ympyröitä joissa saisi RAUHASSA tutustua ja ihan peräti tottua toiseen ihmiseen, niin sieltä katsoisin kumppania. Tämä nettideittailu kun on täysin mahdotonta. En pääse edes tapaamiseen asti kun harva se ukko onnistuu käyttäytymään niin että saan tarpeekseni. Ja jotkut taas harjoittavat muodikkaaksi käynyttä katoamista, ettei edes ehdi kyllästyä. En tiedä pitäisikö tässä itkeä vai nauraa.

Luonnollisesti miehillä on naisten kanssa omat ongelmansa. Yleisin ongelma tuntuu olevan se ettei nainen näytä profiilikuvaltaan. Ehkä tämän takia minultakin taannoin pyydettiin että "olisiko tuoreempaa kuvaa". Laitoin, ja samaltahan minä siinä tuoreimmassakin kuvassa näytän, kuin muissakin. Ehkäpä ei silläkään sitten flaksi käy, kun oletetaan etten näytä samalta kuin deitti-ilmoituksessani...

18

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voihan se vain olla, että tuolta netin ja sovellusten kautta ei täyspäiset seuraansa etsi.

    • Anonyymi

      Ei elämää kannata tuhlata naisten perässä juoksenteluun seksilelu ajaa sen seksinpuutteen.

    • Anonyymi

      En tiedä mistä johtuu, mutta antaa yksilöstä täydellisen sekopäisen kuvan. En uhraa yhtään enempää aikaani mieheen, jos hän käyttäytyy noin. Tuollaisen miehen kanssa sekisikin olisi luultavasti pelkkää pakkopullaa, joka ei edes tuota nautintoa.

      Oma kokemukseni on, että täysipäinen mies ei ala jankuttaa seksistä. Oma kokemukseni on myös se, että miehet eivät koskaan halua läheskään yhtä paljon seksiä kuin itse haluan. Silti en ikinä jankuttaisi aiheesta kenellekään miehelle.

    • Tarkoittaako ap seksiä vaiko pelkkää seksiä?

      Miehen kannalta ainoa asia mikä pitää varmistaa (iän, painon ja ihonvärin lisäksi) on se että antautuuko tyttö riittävän nöyrästi. Kaikki muut suhteeseen liittyvät seikat sujuvat kuin itsestään.

      • Anonyymi

        Miehen kannalta? Puhu vain omasta puolestasi! Sinä et ole kaikki miehet.


    • Anonyymi

      Aika tyylitöntä, jos nettipalstan perusteella vonkaa seksiä. Tosimies ei sellaiseen alennu vaikka kuinka panettaisi.

      • Anonyymi

        Avauksen mukaan kyseessä ei ollut nettipalsta.


    • Anonyymi

      Mitä ihmettä keuhkoat täällä!
      Olen tavannut parin vuoden aikana deittikuvioista naisia jotka haluavat että pelkästään paneskelen heitä. Ei muuta.
      Joo saatan olla pretty boy näin keski-ikäisenäkin mutta kun ei vaan kiinnosta tavata naisia joille pelkkä seksi on in.

      Aivan turha urputtaa täällä että vain miehet ovat jalkojen välin kimpussa. Naisia taitaa olla vielä enemmän.

      Itse haluan normisuhteen naisen kanssa mutta en yksinkertaisesti suostu pelkkään seksiin enää yhdenkään naikkosen kanssa jollei siinä ole mitään muuta.

    • Anonyymi

      Tavismiehiä kiinnostaa parisuhteet mut naiset ei huoli tavismiehiä ulkonäkönsä takia.

      Komeat mallimiehet taas ei ole kiinnostuneita seurustelemaan tavisnaisten kanssa ja komeilla mallimehillä on tarjontaa joten monet naiset jäävät surkuttelemaan.

      • Anonyymi

        Tunnen yhden komean mallimiehen jonka vaimo on ihan tavallisen näköinen. Hyvin heillä tuntuu menevän. Ovat oikein onnellisia yhdessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunnen yhden komean mallimiehen jonka vaimo on ihan tavallisen näköinen. Hyvin heillä tuntuu menevän. Ovat oikein onnellisia yhdessä.

        mistä sen tiedät miten heillä menee??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mistä sen tiedät miten heillä menee??

        Olen jutellut kummankin kanssa. Tunnen heidät molemmat oikein hyvin. Kumpikin on hyvin tyytyväinen parisuhteeseen.


    • Anonyymi

      Miehen tehtävä on siittää jälkeläisiä,siihen tarvitaan nainen kaveriksi. Simppeliä,siittämisen voi tehdä makuulta ja vaikka pimeässä.

      • Anonyymi

        Miehellä ei ole mitään lisääntymistehtävää tai -halua, kuten vaivakuumetta. Nykyisin mies tarvitsee vastakkaista sukupuolta olevan kumppanin ainoastaan tyydyttääkseen seksuaaliset himonsa ja -halunsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehellä ei ole mitään lisääntymistehtävää tai -halua, kuten vaivakuumetta. Nykyisin mies tarvitsee vastakkaista sukupuolta olevan kumppanin ainoastaan tyydyttääkseen seksuaaliset himonsa ja -halunsa.

        Tuo nyt on taas paskapuhetta. Kyllä suurin osa miehistä haluaa naisen nimenomaan elämänkumppaniksi ja toki samalla siihen kuuluu seksikin.

        Niin se on aina ollut eli siitä asti kun tällä planeetalla ihmisiä on tallustellut.


    • Anonyymi

      Jostain muistan lukeneeni, että pariskunnalla olis hyvä olla suht samanlaiset seksihalut jos ajatellaan suhteen kestävyyttä. Jos ne on jo alkuun erilaiset, kannattais varmaan jatkaa etsimistä. Toisen ehdoilla suhteen ylläpito käy raskaaksi.

      • Noin on. Hieman täsmentäisin käsitettä "seksihalut" sillä kaikki "seksi" käsitteet ovat niin epäselkeitä. Joillekin seksi on sama kuin pelkkä esil‌eikki + yhdyntä ja toisille se on parisuhteen merkittävin osa-alue jota kuvaa hyvin käsite erotiikka tai rakkauselämä.


    • Anonyymi

      Itse olen 49 vuotias mies ja en ole koskaan kelvannut yhdellekään naiselle, no onneksi nykyisin olen köyhä kuin mikä ja muutenkaan kukaan ei halua olla kanssani että ilmeiseti olen jotenkin spitaalinen tai vastaava että jotekin ollaan samassa veneessä eri osastoilla vain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      7791
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      78
      3824
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1333
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1087
    5. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      57
      1032
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1007
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      123
      833
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      728
    9. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      715
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      39
      677
    Aihe