Aloitteen tekeminen

Anonyymi-ap

M7ksi mies ei tee koskaan aloitetta.Olemme keskustelleet muutaman kerran aiheesta ja mies toivoisi seksiä olevan 2-4 kertaa viikossa. Mutta miksi mies ei tee aloitetta,kysyttäessä vaikenee kokonaan. Joskus keväällä tivasin asiaa jolloin hermostui ja tiuskasi että mikä siinä on oikein ongelma vaikka toinen tekee aina aloitteet kunhan seksiä on.
Vastasin että se on tasan niin kauan sille ok kun aloitteen tekijä olen aina minä mutta jos se olisi aina hän niin silloin se olisi ongelma.Ei vastannut mitään.
Toisinaan teen aloitteen kerran viikossa niin saattaa sanoa sopivan tilaisuuden tullen jos vaikkapa netissä on joku pitsipöksy mainos että eipä oo meillä taaskaan saatu pitkään aikaan mutta ei siis tee suoraa aloitetta tai lähesty.
Muutoinkaan ei halaile omaaloitteisesti mutta näyttää nauttivan jos minä halaan tai suukotan.Itse ei koskaan tule suukottamaan.
Alkanut tuntumaan että haluaa minunbyekevän aloitteen jotta olisin jossain alisteisessa asemassa ja haluaisin että vonkaan ja kehun ja kuolaan sekä oisin onnellinen kun saan hänen munaansa.
On muutoinkin todella kehujen perso luonne.Esittelee ihmisille tavaroitaan ja aikaansaannoksiaan.Puhuu toisten puheiden päälle. Ei ole kiinnostunut muiden asioista vaan isoon ääneen juurta jaksaen paukuttaa omista ostoksistaan ja saavutuksistaan.
Ja omii minun tekmemiäni omikseen. Esittelee niitä ja kerää kehuja.
Muutoinkin minulle tyly tai sitten on hiljaa kuin minua ei olisikaan ja häipyy minne milloinkin.
Olen oikeasti alkanut miettimään voisiko hän olla jollaintavalla sairas?
Epäempaattinen. Oksennustaudissa kun tulee tarve antaa ylen niin sanoo tyyliin hyi sika tai sättii jotenkin. Karjuu vaan että latokki että siivoat joka roiskeen.
Meillä myös pari teinityttöä.Heitä kun menin synnyttämään niin nakkasi synnärin iven eteen ja äyski että ala mennä jo siittä ettei tässä oo aikaa koko päivää. Sitten kun soitan tuleeko katsomaan niin vastaus ettei osaa sanoa yhtään kun on kiireinen ja kauhean tyly kun olen häirinnyt ja soittanut.
Yks kerta pyörryin niin suuttui ja painui ulos eikä tullut sisään koko iltana vaikka yritin maanitella,mulkoili vain naama rutussa ja suutuksissa mykkäkoulua pitäen ja kun kysyin että mikä hätänä niin ärjyy että taasko se vänkääminen alkaa.
Hoh hoijjaa,tuostapa syystä anaankin olla paljon omineen omassa rauhassa kerran ei kestä minun seuraa.
Ei kerro edes suunnitelmistaan minulle.Sitten tykkää että minä olen aina syyllinen kaikkeen. Jos hänellä kaatuu maito niin sekin on minun syyni.
Taas ollut monta viikkoa marttyyri joka jaksaa sietää näin huonoa akkaa.Tiuskii,äyskii ja tylyttää ei vastaa mitään tavallisiin asioihin,on ihan hiljaa eikä edes katso päin.
Yleensäkkään ei katso minuun päin edes puhuessa.usein tuntuu että haluaa minun poistuvan äkkiä vaan paikalta.
Lisäksi valehtelee päin naamaa jos vaikka kysyn että ootko nähnyt pitkään aikaan "Eikkaa" niin vastaa en ja häipyy toiseen huoneeseen tai ulos.
No seuraavana päuvänä kaupassa tapaan "Eikan" joka kertoo että näin miestäsi eilen.
Tai jos näen että pistää pastillin suuhun ja pyydän itsellinkin niin vastaa ettei oo ja hetken päästä huomaan kun ottaa lisää pastillia tai jos näen ikkunasta miten polttaa tupakkaa ja kun tulee sisälle yskien melkein keukot pellolle ja minä sanon että olisiko hyvä ajatus vähentää koska yskii kovasti niinärjyy ettei ole polttanut moneen viikkoon.
Tapaa ihmisiä yhteisiä tuttuja usein kaupungilla jotka lähettäneet terveisiä niin koskaan,ei koskaan kweeo tavanneensa tai välitä niitä terveisiä.Jos joku pyytää kylään tai on kertonut tulevansa meille kylään illalla niin ei kerro minulle.
Elää vaan siellä omassa pään sisällään kuin ei olisi oikein läsnä,kartalla eikä tässä ajassa tai paikassa.
Teknisissä asioissa on hyvinkin osaava.Harrastaa monenlaista.Tienaa hyvin.
Mutta ihmissuhteissaan on kuin ei kykenisi luomaan yhteyttä.
Kerrannyksi mies,mieheni kaveri sanoi minulle että millainenhan mieheni on ktioloissa koska he ovat olleet tuttuja ja kavereita n 10v eikä hän tunne vielä miestäni oikeastaan yhtään.
En kehdannut sanoa että olemme ollaat naimisissa 15v ja minulla sama tunne.
Häneen ei vaan saa yhteyttä.
Tekee kuulemma kotona kaiken kun todellisuudessa ei tiskihommiin osallistu,ei pyykkää,ei tee ruokaa ei juurikaan oo hoitanut lapsia joskus kuskannu johonkinbtai antanut rahaa vaatteisiin tai heidän menoihin ja sekin on ollut vaikeaa ja marttyyrimäistä.
Ei leikkaa ruohoa eikä tee lumitöitä Ei tee remppaa. Ei imuroi ei pese lattioita pyyhipölyjä yms ei mitään siivoushommaa.
Kunntulee töistä menee sohvalle ja huokaa ja huokaa ja valittaa nälkää ettei jaksa edes nousta. Aina sama kaava.Odottaa että minä laitan ruuan lautaselle ja tarjoan sitten linkuttaen ja hoippuen tulee syömään mutta jos paikalle sattuu tulemaan joku tuttu tapahtuu ihmeparantuminen ja linkuttaminen ja huokaus loppuu samantien ja ukko on vetreä kuin parikymppinen ja täynnä virtaa.
Autosta huolehtii ja varjelee kuin pyhää lehmää eli autoasiat huolehtii kaikkinensa.

5

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Trollilla alkaa lähteä homma käsistä. Vauhti kiihtyy...

      • Anonyymi

        Niinkö on käymässä?Hidasta hyvä ihminen!!!


    • Anonyymi

      Kuulostaa tutulta, se on kyllästynyt höykyttävään naiseen ja mielenterveys tod.näk. retuperällä ja itsetunto nollissa. Näin ainakin itselle käynyt kun naista ei kiinnostaa mikään yhteinen ajanviete niin miks luulisin että seksiäkään haluaa? Elämässä ei oo mitään hauskaa kun pitää koko ajan muijan mieliks tehä jotain turhanpäivästä remppaa ja kotihommaa ja kun omat harrastukset jää niin sitä kautta terveyskin pilalla. Koirat sun muut mitä nainen halunnut mielivaltaisesti ”yhteiseen” elämään tuoda kyllä kaipaa huomiota ja vaatii aikaa (ja resursseja) mutta mitään omia juttuja (autot, liikunta, musiikki yms.) ei voi tehdä. Haluaa eron mutta talouden nykytilanteessa ei monellakaan oo mahdollisuutta maksaa kahen asunnon kuluja päällekkäin niin sit on paskassa elämässä jumissa.

      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa.Meillä ollut ihan erillainen meininki sillä mies on päättänyt suurimman osan asioista. Minä olen se joka on aina halunnut yhteistä tekemistä mutta mies on aina harrastanut kovasti ja mennyt paljon omia menojaan yksin ulkomaita myöten,viikonlopputeissuja viikon teissuja pitkin suomea.Mun mies on ollut alusta asti tällainen.Olemme menneet yhteen alle 20 vuotiaina. Ei mikään uusi asia siis vaan melkein aina ollut käytös tuo kun mentiin naimisiin. etten myt sitten osaa sanoa että oliko jo kyllästynyt minuun heti.
        Pyöritän arkea suurimmaksi osaksi yksin.
        Olen pahoillani että olet jumissa ja koet tilanteesi paskaksi elämäksi mitä se varmasti onkin sillä olet itsesi ja elämäsi paras asiantuntija ja arvioija.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa.Meillä ollut ihan erillainen meininki sillä mies on päättänyt suurimman osan asioista. Minä olen se joka on aina halunnut yhteistä tekemistä mutta mies on aina harrastanut kovasti ja mennyt paljon omia menojaan yksin ulkomaita myöten,viikonlopputeissuja viikon teissuja pitkin suomea.Mun mies on ollut alusta asti tällainen.Olemme menneet yhteen alle 20 vuotiaina. Ei mikään uusi asia siis vaan melkein aina ollut käytös tuo kun mentiin naimisiin. etten myt sitten osaa sanoa että oliko jo kyllästynyt minuun heti.
        Pyöritän arkea suurimmaksi osaksi yksin.
        Olen pahoillani että olet jumissa ja koet tilanteesi paskaksi elämäksi mitä se varmasti onkin sillä olet itsesi ja elämäsi paras asiantuntija ja arvioija.

        Niinkö on käymässä?Hidasta hyvä ihminen!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      203
      2412
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      62
      2308
    3. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      71
      2053
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      311
      1891
    5. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      147
      1495
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      89
      1404
    7. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      37
      1245
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      89
      1176
    9. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1166
    10. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      184
      1112
    Aihe