Nettinarraaja, ei kyse rahasta

Anonyymi-ap

Mies iski suhdepalstalla kynänsä minuun. Viihdyimme hyvin ja riensimme yhdessä mielenkiintoisissa kohteissa, vähän matkustelimme, kiinnosti samat asiat. Ihmettelin omituista salailua kun tuli puhe iästä. En kiinnitä kovin paljon ulkonäköön huomiota mutta muistan tavatessamme miettineeni, onpa syntynyt vanhoihin nahkoihin, mutta unohdin asian kun tykästyin häneen. Osa mielipiteistäkin oli muilta vuosikymmeniltä, mutta ajattelin että saa sitä olla omaa mieltään.
Hotellin respassa huomasin hänen syntymäaikansa, todellisuudessa runsaasti vanhempi kuin mitä oli kertonut ja paljon minua vanhempi. Oli antanut ymmärtää että on minua nuorempi. Menin täysin tilttiin, tykkääminen tipahti sekunnussa ja lopetin suhteen. Kaverina voisin jatkaa ja tavata silloin tällöin yhteisillä riennoilla.
En niinkään mieti ikäeroa mutta narraaminen loukkasi ja vähän pelästyttikin. Jos on yhdessä epärehellinen, on luultavasti toisessakin, mitä muuta on narrannut.
Miten olisit toiminut, vähän vertaistukea tarvitsisin.

2

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No miten tarina olisi kirjoitettu jos mies olisi kertonut ikänsä oikeaoppisesti?

      Rehellisyyden dilemma on se että rehellisyyden tehtävä on toimia arvioijan eduksi, ei sen rehellisen. Jos taas pelaat peitetyin kortein niin toinen epäilee jokatapauksessa. Kuten tarinasi paljastaa - hyvin valikoitu valhe voi toimia, ellei siitä jää kiinni. Kuten kävi.

      Itse olen ratkaissut dilemman toisten ihmisten suhteen yksinkertaiesesti ajattelemalla että täysi rehellisyys on luonnotonta. Valheet joilla ihminen pyrkii tekemään itsestään pidetyn ovat sosiaalisia valheita, niiden luonne ei ole tuhoava vaan se että joku haluaa tulla kohdatuksi ja meikkaa totuutta paremmaksi. Epävarmuus on inhimillistä ja kohtuullinen totuuden muokkaaminen on ymmärrettävää jos se ei varsinaisesti ole tarkoitettu toisen tappioksi. On varmasti ihmisiä joilla ei ole mitään mitä tarvisi pimittää tai valehdella, sellaisia luonnottoman hyviä joiden virheetkin ovat lähinnä luonnetta korostavia. Tässä suhteessa siis rehellisyys on mahdollista - mutta vain tietyllä tavoilla vauraille.

      Itse mietin aina että kannattaako olla rehellinen jos siitä tulee pataan kuitenkin, joka typistyy pelkkään kysymykseen "kannattaako edes...". Rehellisyys on arvostettava luonteenpiirre, mutta onko se ... hyödyllinen?

      Terveisin, 48v kynäsankari

    • Anonyymi

      Kysyit, No miten tarina olisi kirjoitettu jos mies olisi kertonut ikänsä oikeaoppisesti?
      Tätä tarinaa ei olisi. Suhdepalstalla on useita jotka eivät suostu lukemaan ikävaadettani ja viestittävät haluavansa tavata. Ilmeisesti profiilini on houkutteleva. Jos on yli-ikäinen, vastaan yhdellä meilillä että etsin nuorempaa, enkä sen jälkeen mitään vaikka viestejä tulisi kuinka paljon, en plokkaakaan.
      Sanoit rehellisten olevan ´luonnottoman hyviä´. En kai sentään luonnottoman, mutta on valtavan helppo tehdä oikein, se vain tulee luonnostaan. Ilmankos rehellisiä on vähän, ovatko siis suorastaan yhteiskuntaan sopeutumattomia. Hyvin olen tällä pelillä pärjännyt. On sentään tuttavissa rehtejäkin.
      Mitä tarkoittaa tuo ´tietyllä tavalla vauras´. Kun en tiedä, en tiedä olenko. Henkinen elämäni on rikas, paljon mielenkiintoisia kohteita, köörejä ja yksittäsiä tuttavia. Tuskin taloudellista puolta tarkoitat tässä tapauksessa vauraudella, mutta tulen toimeen kohtalaisesti, vaurautta ei missään nimessä.
      Et kertonut, miten sinä olet toiminut tai toimisit tällaisessa tapauksessa tai vastaavassa. Etsinhän vertaistukea. Kiitos vastauksestasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7371
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2382
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1359
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe