Eikö Eloranta halua, että leikkauksia vähäosaisten hyvinvointiin vähennetään?

Anonyymi-ap

Valtio voi tarjota palveluja, jos se saa verotuloja. Yrikset ja niissä työssäkäyvät rahoittavat suurelta osin julkisen hallinnon ja sen palvelut.

Työttömät ovat kustannus, joka vie varoja 10 miljardia vuodessa tehottominen hallintoineen. Kun työtön menee töihin, hänestä tulee yhteiskunnan palvelija, maksamalla veroja, kerryttämällä omaa eläkettä ja tervehtymällä, koska työnteko on parasta terapiaa.

Laskelmien mukaan työllisyysaste 80% on kestävän kehityksen kynnys, Sitä pitää tavoitella tai sitten leikataan.

Eloranta toppuuttelee hallituksen haluja vähentää nopeasti leikkaustarvetta tekemällä työllisyystoimia jo syksyllä. Mitä ihmettä? Mitä nopeammin neljännesmiljoonan työttömien joukko saadaan töihin, sitä vähemmän on tarve leikata. Odottamalla ei asiat parane. On jo odoteltu neljä vuotta. Marinin hallitus ei osannut korjata työllisyysongelmaa. Viime vuonna jäi yli 100 000 työpaikkaa täyttämättä ja meillä on kuitenkin työttömiä neljännesmiljoona. Puhumalla työvoiman maahantuonnista ei ongelmaa korjata, vaan se yritetään sivuuttaa.

Työttömät pitää saada töihin. Siihen tarvitaan nopeita ja tehokkaampia toimia kuin mitä Marinin hallitus teki. Toimet kohdistuvat sekä työttömiin että yrityksiin. Työttömien pitää haluta töihin ja yritysten päättäjien pitää haluta työllistää. Työnteolla Suomea rakennetaan, ei riitelemällä ja boikotoimalla.

SAK on osoittautunut olemaan sangen haluton kolmikantayhteistyöhön monessakin asiassa. Eläkkeistä on saatu sovittua, mutta työllisyyteen liittyvistä kysymyksistä, paikallisen sopimisen kysymyksissä ja työrauhaan liittyvissä kysymyksissä SAK luulee omaavansa veto-oikeuden. Ei omaa. Hallitus ja Eduskunta päättää.

SAK ja Eloranta päättää, haluaako olla mukana lakien valmistelussa vai ei? Haluaako olla mukana kehittämässä vai vastustamassa kehitystä? Käytännössä kysymys kuuluu, oletko isänmaan ja koko kansan edun asialla vai sitä vastaan? Jokaisella työntekijällä on taasen oikeus päättää, haluaako kannattaa ja olla sellaisen organisaation jäsen, joka vastustaa kehitystä. Ansiosidonnainen maksetaan kuitenkin kassasta, ei liitosta ja sama palkka, on liiton jäsen tai ei.

2

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SDP:n ja SAK:n avioliitto on tuhoon tuomittu. Malempien kannatus laskee.

      Yritykset ovat a ja o. SAK ja SDP ovat molemmat yritysvastaisia. Siis yhteiskunnan peruspilarien nakertajia. Minkä takia? Kenen asialla?

      • Anonyymi

        Ylen kallupissa SDP oli kärjessä Kokoomus putosi yli kaksi prosenttia ja persut yli prosentin, seuraa uutisia äläkä elä harhassa. SAK:oon jäsen määrä tulee kohisten nousemaan syksyllä kun ihmiset huomaavat hallituksen leikkaavan ihmisten elintasoa samalla kun pääomapiireille luvataan samalla lisää etuuksia verovaroista. Melkoista menoa luvassa kun aletaan vääntämään ja mieltä osoittamaan voi siinä muutama lakkokin tulla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      74
      1423
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      114
      1183
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1126
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      984
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      78
      783
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      732
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      725
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe