Puhetta James Bondeista

Sain idean tähän tuosta palstalla olevasta ketjusta, jossa kysellään Kumpi parempi elokuvasarja Indiana Jones vai Mission impossible.

Olen nyt kesällä katsonut televisiosta James Bond -elokuvia (Roger Mooren ja Sean Conneryn, Daltonin, Brosnanin ja Graigin ja vuonna 1969 Bondia näytelleen Lazenbyn suorituksia en ole tänä vuonna katsonut, viime vuonna katsoin vain Roger Mooren Bondit, joskus olen katsonut yhden Brosnanin ja yhden tai kaksi Graigin, Daltonilta ehkä joskus yhden).

Kuka on teistä paras Bond? Voi sanoa enemmän kuin yhden, jos haluaa. Musta Sean Connery ja Roger Moore. Mooren Bondeissa on eniten huumoria, mutta on sitä joissain Connerynkin Bondeissa. Graigin Bondit on mielestäni liian synkkiä.

Kuka on paras Bondin vihollisista? Musta varmaan Blofeld. Hyviä Blofeldina ovat musta elokuvassa "Elät vain kahdesti" (You only live twice) esiintynyt Donald Pleasence ja elokuvassa "Timantit ovat ikuisia"(Dimonds are forever) esiintynyt Charles Gray.

Parhaat Bod-tytöt? Tähän en niin osaa sanoa, mutta ainakin olen pitänyt elokuvassa "Live and let die" olleesta Jane Seymourista.

Entä paras Bond-kappale ? Mää tykkään esim. Shirley Basseyn laulamista "Gold finger" ja "Diamonds are forever", Nancy Sinatran tulkitsemasta "You only live twice" ja Paul McCartneyn ja silloisen bändinsä Wingsin "Live and let die".

16

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mä katoin aikoinani kaikki Bondit ja ne oli mulla DVDkin kokoelmana. Moore ja Connery en osaa sanoa kumpi parempi. Siitä daltonista en oikein innostunut. casino Royalissa oli paras aloitus kohtaus, mutta noi torninosturit on mua muutenkin aina kiehtonut. Se oli kans kiva se rautahammas Jaws. noita kappaleita mä en oikein muista. Oisko Tina Turnerin golden eye. Siinähän oli monen vuoden väli ennen kuin se tuli noiden kahden daltonin jälkeen.

      • Joo, Rautahammas on hauska ja myös se yli-innokas poliisi, joka on sivuhahmona elokuvissa "Live and let die" ja olikohan myös elokuvassa "Mies ja kultainen ase".

        Tina Turnerin Bond-tulkinta muistuttaa vähän Shirley Basseyn tulkintoja. Ehkä siinä haettiinkin jotain klassisten James Bondien tunnelmaa.


    • En jaksa noin pitkästi alkaa noita miettimään nyt, mutta Daltonin ja Graigin bondit ovat olleet itselleni mieleen ja tietysti Connerykin...

      Musiikeista lemppareita on, Tomorrow Never Dies, Skyfall, Goldeneye, A View to a Kill, Live and Let Die...

    • Pahan heitit Norppanen...

      Mä luulen, että mulle se "ainoa oikea" Bond ehkä kuitenkin on Moore. Conneryllä on huomattavasti parempaa edustustamista muissa leffoissa.

      Bondin vihollisia en nyt nimeä, en muista niitä riittävän hyvin ja valitettavasti ainakin vanhemmissa Bondeissa ne pahikset oli enemmän tai vähemmän huonoja karikatyyrejä arkkipahiksista. Ilmeikkäitä ja muuta, mutta latteita.

      Bond-tytsitkin on vähän niin ja näin, en ulkomuistista osaa nimetä yhtään enkä äkkiseltään edes löydä mielestäni mielikuvia heistä. Varmasti kukin oikein hyvin sen roolin raameissa, kylläkin.

      Mulle ehkä ne parhaat biisit voisivat olla
      Sheryl Crow - 'Tomorrow Never Dies' ja Chris Cornell - 'You Know My Name'
      mutta muitakin kivoja lurituksia on.

    • Anonyymi

      Sean C. Parempi kuin Roger M.

    • En ole kovinkaan kova Bond-fani, mutta Pierce Brosnanin naama jaksaa aina miellyttää noista eniten.

      • En minäkään ole mikään varsinainen Bond-fani, mutta Roger Mooren ja Sean Conneryn Bondeja olen katsonut ja tykännyt niistä.


      • 1 tai 2 Graigin Bondiakin tullut katsottua ja yksi Brosnanin Bond, mutta en tykännyt niitä niin kuin edellä mainituista.


    • Anonyymi

      Connery on paras sitten moore ja conneryn elokuvia kun katselee niin samaistuu aikaan eli kaikki on normaalia eli paras aika ihmisille ja mooren aikakin hyvää kunnon aikaa dalttoninkin aika on vielä hyvää eli conneryn mooren aikaa kaipaa ja haluaa se oli ihmisten aikaa ja ihmiset oli ihmisiä

      • Joskus minäkin kaipaan sitä aikaa, kun oli vielä lankapuhelimia ja puhelinkoppeja eikä netti ja älypuhelimet vielä hallinneet ihmisten elämää. Tosin nykyajassa on hyvää esim. lääketieteen kehitys ja se, että monista asioista tiedetään enemmän ja osataan varoittaa ihmistä paremmin kuten vaikka tupan vaaroista ja raskasmetalleista.

        1960-1980 -luvuilla oli kyllä hyvää musiikkia ja autot oli mielenkiintoisemman näköisiä. Itse en ole elänyt 1960-70 -luvuilla, mutta tykkään ajan huonekaluista, kankaiden kuvioinneista ja vaikka elokuvista ja mainitusta musiikista, jota kuuntelen aika paljon kuten esim. rockia. Olen kuitenkin ehtinyt nähdä jonkun verran aikaa, jolloin kännykät ei ollu vielä yleisiä ja nettikin oli lapsenkengissään.


      • Anonyymi
        Norppa83 kirjoitti:

        Joskus minäkin kaipaan sitä aikaa, kun oli vielä lankapuhelimia ja puhelinkoppeja eikä netti ja älypuhelimet vielä hallinneet ihmisten elämää. Tosin nykyajassa on hyvää esim. lääketieteen kehitys ja se, että monista asioista tiedetään enemmän ja osataan varoittaa ihmistä paremmin kuten vaikka tupan vaaroista ja raskasmetalleista.

        1960-1980 -luvuilla oli kyllä hyvää musiikkia ja autot oli mielenkiintoisemman näköisiä. Itse en ole elänyt 1960-70 -luvuilla, mutta tykkään ajan huonekaluista, kankaiden kuvioinneista ja vaikka elokuvista ja mainitusta musiikista, jota kuuntelen aika paljon kuten esim. rockia. Olen kuitenkin ehtinyt nähdä jonkun verran aikaa, jolloin kännykät ei ollu vielä yleisiä ja nettikin oli lapsenkengissään.

        50-90 luku niin heti astuu kuin kotiin esim lankapuhelin niin heti tulee kotoisa olo silloin kaikki oli ihmisille tehty ja ihmiset tehnyt


      • Anonyymi kirjoitti:

        50-90 luku niin heti astuu kuin kotiin esim lankapuhelin niin heti tulee kotoisa olo silloin kaikki oli ihmisille tehty ja ihmiset tehnyt

        Näinpä. Tosin kun scifielokuvia katsoo tai lukee jotain tiedejuttuja, niin herää joskus mielenkiinto myös tulevaisuutta kohtaan.


      • Anonyymi
        Norppa83 kirjoitti:

        Näinpä. Tosin kun scifielokuvia katsoo tai lukee jotain tiedejuttuja, niin herää joskus mielenkiinto myös tulevaisuutta kohtaan.

        Tulevaisuus ei näytä hyvältä


    • Anonyymi

      Bondeista parhaita ovat Roger Moore sekä Sean Connery - Duran Duranin tunnari A View to a Kill on suosikkini. Muista Duran Duranin biiseistä en tykkääkään..

      - Sheena

      • Duran Duran ei ole mun suosikkeja kasarimusiikin saralla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3672
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1338
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe