BilderbergSaarikko ym OligarkkiKeskusta äärifasistinen pörssirikollispuolue

Anonyymi-ap

Siihen että ÄärioikeistoKeskusta romahti, on yksi tärkein ja kauaskantoisin syy: Suomen eläkeläisväestölle törkeästi päin näköä VALEHTELEMINEN.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

Eläkeläisväestö Suomessa on iso, vahva voima niin halutessaan, jota korruptiovallankäyttäjien olisi syytä pelätä, sillä aktivoituessaan, esim. äänestämisen kokonaan lopettamisessa, vaikutukset korruptiopoliitikko-pörssirikollisiin, tulevat olemaan valtaisat.

https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

Saksassa ja monissa muissa EU-ym oikeusvaltioissa, eläkeläisväestö lopetti äänestämisen ja siten saivat kuin saivatkin 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, edes jonkin näköiseksi taloudelliseksi oikeusturvaksi. Suomessa näyttää siltä, että eläkeläisväestön kannattaa toimia vastaavasti, kun äänestämällä niitä oikeuksia, on vain romutettu entisestään.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17982374/suomea-ei-voi-verrata-ruotsiin-2000ekk-minimielakkeet-ruotsissa

VenäläisOligarkkien yksityiskoneilla, edelleen kaahailevien ÄärioikeistoKeskustan OligarkkiPörssirikollisten, on ihan turha esittää "vain" porvaripuoluetta, kun äärifasisteja ovat, siinä missä lainvastaisen neonatsihallituksenkin pörssirikollisOligarkit.

11

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        💋 ­N­­y­­­m­f­­o­m­­­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17982453q

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Vieläkö OligarkkiAhoVanhaset lentelevät, venäläisOligarkkien yksityiskoneilla ja tekevät pörssirikollisbisneksiään Venäjällä, kuten ei mitään sotaa olisi koskaan ollutkaan, todennäköisesti.

    • Anonyymi

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaimmat-ihmiset-nauttivat-etua-jolla-kerataan-satoja-miljoonia-euroja-ilman-veroa-professori-taysin-omituista/5cf5e68b-025b-4659-beb7-b8ad6ff4d881?ref=iltalehti:5fd4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

      "Arvovalinnoilla" itseään eläkeläisköyhille mainostivat, voiko irvokkaampaa hädänalaisille valehtelemista ollakaan, eivät osaa hävetä ÄärioikeistoKeskustan pörssirikollisOligarkit.

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET ovat minkään hallituksen ehtona ja edellytyksenä, ennen ei Suomessa ole laillista eikä toimintakykyistä hallitusta. ÄärioikeistoKeskustalla sinne toki, ei ole mitään asiaa, romahduksen jälkeen olemattomilla äänillä, tämä tiedoksi.

    • Anonyymi

      Saarikko(kesk) on yksi pahimpia Valtosen(kok) ohella näissä mafia järjestöissä. Ovat verkottuneet globaalisti ja koittavat parhaansa mukaan salata (Bilderberg/WEF* YGL)
      *(Young Global Leaders)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      OligarkkiOrpon pm:nä esiintyminen, alkaa olla lopussa.

      https://yle.fi/a/74-20047170

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17988758/viron-kokoomus-pm-kallas-narahtanut-venaja-bisneksista-eroa-vaaditaan-isosti

      Sanomattakin on selvää, että Suomen supon, tiivis yhteistyö Viron supon kanssa, jota ovat niin EK-medioissa kehuskelleet, on sisältänyt valtavan määrän salailua, tutkimatta jättämisiä, Venäjä-bisneksien ja muun ison talous-pörssirikollisuuden TrumpOligarkismin osalta, kauan jo Suomessa.

      https://metropolitan.fi/entry/edward-snowden-finland-nsa-cooperation-since-2004

      Ukrainan Venäjä-Oligarkeille rahojemme syytäminen, on rikos Suomen kansaa ja valtiota vastaan, nyt se alkaa paljastumaan, kaikessa karuudessaan.

      https://yle.fi/a/74-20047170

      Lukekaa ihmiset tuo juttu, oikein ajatuksen kanssa ja miettikää, mihin Suomen kansan valtavat biljoonien varallisuudet, katoavat ja häviävät, kuin tuhkana tuuleen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

    • Anonyymi

      Kysykää ihmiset vakavasti, mitä kaikkea supo on vuosien varrella, jättänyt isoimpien talouspörssirikollisuuden / korruption eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, pörssirikollisuudessa tutkimatta, jos tutkintojen raja menee vasta Kiinassa ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17988758/viron-kokoomus-pm-kallas-narahtanut-venaja-bisneksista-eroa-vaaditaan-isosti

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

      ÄärioikeistoKeskustan BilderberpörssirikollisOligarkit, Venäjäbisneksineen, eivät ratkaise äärifasistisen pörssirikollisten neonatsihallituksen, isoja lainvastaisuuksia ja ongelmia, eikä ÄärioikeistoKeskustalla ole edes sellaisia ääniä, millä se edes laillisesti voisi olla vaihtoehto mitenkään. Laiton suunnitelma sekin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777833/suomen-kansaa-harhautetaan-maksamaan-aarioikeistotrumpistien-sotarikosbisneksia#comment-119664469

      KiinaOligarkkipörssirikollisten vaihtaminen VenäjäOligarkkipörssirikollisiin, ei korjaa isoimpia vakavia ongelmia, rikostutkinnat tulee kohdistaa isoon kuvaan, Suomen valtion ja eläkerahastojen, eli kansamme valtavien varallisuuksien ryöstämiseen, AutokratiaUsan kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaneille, superrikkaille verovälttelijöille, mm. KorruptioNiinistöOligarkin hahmon välityksellä, sieltä sen vvm-ajoilta alkaen, jolloin tuo suuri puhallus, pyramidihuijaus jonka pörssirikollismafiat toteuttivat, alkoi.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoKeskustan Oligarkki-pörssirikollisilla uhkaileminen, ei ole edes laillista, sillä sellaisia ääniä eivät eduskuntavaaleissa saaneet, että olisi pääsyä mihinkään hallituksiin, toivottavasti myöskään ei enää koskaan, eli laitonta uhkailua harjoittavat nyt epätoivoiset pörssirikolliset, Venäjä-Kiina-Oligarkit, lainvastaisessa neonatsihalituksessaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17843059/aarifasismin-ja-porssirikollisuuden-vastakohta-ei-ole-antifa-vaan-demokratia-ja-oikeusvaltio#comment-120645708

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 187
      2128
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      157
      1659
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1614
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe