Laitoin viestin Petteri Järvisen sivuille

Anonyymi-ap

6

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minäkin kirjoitin sinne onpassivesta. Mainitsin siellä myös sen henkilön nimen (jota ei saa täällä mainita) kuka löytyy Automaattinen Tienaaminen Oy:n taustalta ja jonka nimi löytyy yritysrekisteristä:
      https://tietopalvelu.ytj.fi/yritys/3316206-5
      https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/automaattinen+tienaaminen+oy/33162065

      Toivottavasti oikeat ammattilaiset ottavat myös kantaa onpassiven ja Automaattinen Tienaaminen Oy:n toimintaan. Toivotaan että Automaattinen Tienaaminen Oy:n taustalta löytyvä henkilö saa julkisuutta kuten Onecoin MAAJOHTAJA Tommi Vuorinen!

    • Minäkin kirjoitin sinne. Lainaan sen tähän mutta poistan siitä erään henkilön nimen ja korvaan sen tässä tekstillä: <HänJonkaNimeäEiSaaMainita>

      ---
      Onpassiven agenda on ennätyksellinen, koska se on niin typerä mutta kyllä siihenkin uskotaan:"liity mukaan niin tienaat kun
      onpassiven tekoäly myy onpassiven tuotteita automaattisesti ja sinä saat provikat". Youtube videoiden katsontakertojen perusteella jäseniä voi olla jopa satojatuhansia, mutta suomalaisia lienee vain kourallinen.

      Viime vuoteen asti kusetuksen perustaja (since 2018) Ash Mufareh rahasti liittyjiltä satasen per käyttäjätili ja tietenkin suositeltiin liittymistä moneen kertaan jotta "tienaamismahdollisuus paranee". Mutta sen jälkeen hän lopetti rahastamisen tuntemattomasta syystä, ehkä rahanpesuvaikeudet ja nyt onpassiveen pääsee liittymään ilmaiseksi. Käykää katsomassa "Onpassive OES" niin näette itse. Rekisteröitymisessä kysytään nimi ja sähköpostilaatikko (todella, jonkin toisen providerin postilaatikko!) mutta siihenkin voi syöttää puutaheinää kunhan domain on jokin tunnettu kuten gmail.com.

      Onpassiven "ekosysteemissä" on sähköposticlientti ja facebookista matkittu sosiaalisen median alusta sekä pari muuta heikosti toimivaa viritystä. Suuri osa painonapeista on jätetty toteuttamatta ja selaimen konsoli on punaisena erroreista. Selvästi fasadi IT alaa ymmärtämättömille.

      Nyttemmin Ash Mufareh on siirtynyt Youtube streameriksi ja hänen kanavallaan on 0,5 miljoonaa tilaajaa ja videoilla kymmeniätuhansia katsontakertoja. Sillä tienaa jo kohtuullisen tilin. Ashilla on selvästi painetta "maksullisten tuotteiden" julkaisemiseen sillä se on ennakkoehto "tienaamiselle": jäsenten on ostettava tämä tuote (LOL) ja sen jälkeen alkaa "tienaaminen". Ja Ashin "jumalanpalveluksissa" eli Youtube videoissa on entistä enemmän keskusteltu maksullisista tuotteista ja hinnoista yms. "Tienaaminen" toteutuu onpassiven omalla valuutalla "krediteillä", jonka arvo on 1 USD.

      Sitten jos/kun Ash julkaisee maksullisen tuotteen niin alkaa tietenkin paine milloin kredittejä voi vaihtaa rahaksi. On selvää että julkaiseminen on loppulaskennan ja loppurahastuksen alku ja sitä Ash lykännee viime tippaan ja kerää Youtube tuloja. Youtube tulotkin saattavat olla pienenemässä, sillä hiljattain Onpassive käynnisti "kilpailun": tilaa onpassiven youtube kanava, katso tietty video, tykkää siitä ja laita kommenttiteksti jossa on onpassive tunnuksesi. Osalistujien kesken kerrotaan arvotun 10.000 USD palkinto. Jos Youtube kanava on kuihtumassa, on hyvin mahdollista että Ash käynnistää rahastuksen uudelleen. Mutta edelliselläkin kierroksella - joka siis päättyi viime vuonna - oli vaikeuksia varojen kanavoinnin osalta joten saapas nähdä.

      Edellisestä rahastuskierroksesta: on syytä uskoa että rahat oli kierrätettu dubailaisen pankkiiriliikkeen kautta joka sittemmin sanoi sopimuksen irti eikä hän pysty uskottavasti siirtämään varoja kotiin USAan. Näin voisi päätellä siitä että Ash on haaskannut rahaa Dubaihin järjettömiä määriä järjettömiin kohteisiin: hän on mm. tarttunut Dubain metrolaitoksen tarjouksen "vuokraa metroasema haluamallasi nimellä 10 vuodeksi hintaan 10 milj. USD" yms. järjetöntä ja ennen kaikkea kallista.

      Suomessa on turkulainen <HänJonkaNimeäEiSaaMainita> ryhtynyt oma-aloitteisesti Onpassiven "maajohtajaksi". Käykää katsomassa automaattinentienaaminen.fi niin näette, paras kun en lausu tässä siitä mitään (LOL). Hän on perustanut jopa yrityksenkin tätä varten: Automaattinen Tienaaminen Oy, mutta mistään ei käy ilmi mikä tämän "yrityksen" liikeidea on ja mistä sen liikevaihto syntyisi. Idioottimaisuudessaan siis täysin samaa luokkaa Onpassiven kanssa.

      Siitä <HänJonkaNimeäEiSaaMainita> on erikoinen, että hän poistattaa Suomi24:ssä kaikki viestit joissa hänen nimensä mainitaan. Jostain syystä hän ei halua nimeään lainkaan lausuttavan Onpassiven yhteydessä, eikä ilmeisesti missään muussakaan yhteydessä. Mutta se ei ole erikoista, että hän ottaa pultin jos hänen Onpassiveaan kutsutaan huijaukseksi, soittaa varmasti kelloja (LOL).
      --

    • Anonyymi

      MUAHHAH
      Nyt <HänJonkaNimeäEiSaaMainita> uhkailee jo Petteri Järvistäkin oikeudenkäynneillä. Mikä siinä on että yksi kusetuksen tunnusmerkki on se kun menet lahkolaiselle hiemankin epäilemään hommaa, hän uhkailee välittömästi lakimiehillä?
      MUAHHAH

    • Nyt on <HänJonkaNimeäEiSaaMainita> ilmeisesti sotajalalla koko maailmaa vastaan. Nyt hän on aivan raivoissaan ja syytää uhkauksia joka suuntaan. Mahtavaa että joku keksi kirjoittaa Petteri Järvisen blogiin onpassivesta. Saatiin oikein adrenaliinipistos HUUMORIRINTAMALLA. Kannattaa käydä vilkaisemassa, MUAHAHAHAAAA

      <HänJonkaNimeäEiSaaMainita> on nyt täysin unohtanut oman firmansa ja onpassiven ja hänen huomionsa on kääntynyt toisaalle. Hyvä näin, saadaan vähän toisenlaista retoriikkaa väliin sen iänikuisen "kohta julkaistaan" ja "ihan kohta tulee" sekä loputtomien videolinkkien tilalle!

    • Ajattelin lyödä vielä lisää löylyä kiukaalle kun kiuas on nyt kuuma:
      ----
      Jos palataan takaisin tekoälyyn, niin Automaattinen Tienaaminen Oy (<HänJonkaNimeäEiSaaMainita>) valehtelee väittäessään että tekoäly pystyisi tekemään kauppaa autonomisesti, vaikka tuotteet olisivat kuinka hyviä ja niillä olisi kysyntää. Ja <HänJonkaNimeäEiSaaMainita> väittää että koko prosessi on automatisoitu siten että Onpassiven jäsenet keräävät tuotot kuin omenapuusta pudonneet omenat, täysin vastikkeettomasti. Tällaisen väittäminen on huijausta, sillä tietokone ei kykene sellaiseen.

      Se on köyhien ja tietämättömien kusettamista siksi, että päästäkseen mukaan "tienaamiseen" on ensin ostettava itse Onpassiven tuotteita.

      Ja lopuksi <HänJonkaNimeäEiSaaMainita> oma etu on se että hän itse hyötyy houkuttelemalla jäseniä huijaukseen.

      Järvisen kirja tuleekin hyvään väliin ja toivottavasti <HänJonkaNimeäEiSaaMainita> perehtyy siihen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe