Ei ole saavutettuja etuja. Työpaikka voi mennä milloin tahansa, eikä ammattiliitot voi sille mitään.

Anonyymi-ap

Yle jatkaa 1970-luvun kommunistista uutisointia. MTV ei tähän syyllisty. Miksi minun pitää maksaa Yle-veroa. En kannata vasemmistolaista propagadaa. Kannatan hyvinvointivaltiota. Kannatan KD:n kaltaista kaunista lähimmäisen rakkautta. En SDP:n sosialismia ja siihen liittyvää taistelua. En kannata. Demokraateissa on eroa, todellakin.

Päivittäin tulee Ylen uutisissa letkautuksia, että syksyllä on sitten kova meno, lakkoja tulossa. Yle antaa koko ajan ruutuaikaa Elorannalle, Aallolle ja kumppaneille. Miksi? Miksi? Miksi? Herää kysymys näistä ammattiliittojen elvistelijöistä, että olisiko lakkoja ollenkaan, jos Yle ei antaisi näille kanavaa kiihottaa lakkokiimaisia Putinin tavoin?

SAK ei ole lakia säätävä elin. SAK;lla ei ole veto-oikeutta. SAK ei saa toimia perustuslakia vastaan. SAK:n mielipide on, että laitetaan hallitus polvilleen, tai siis se, mitä kallispalkkaiset johtajat ja ammattiliittojen opistoilla opettaman propagandan kyllästämät muutamat ukot päättävät. Nämä henkilöt ovat useimmiten demareita tai vasemmistolaisia, jotka tukevat ammattiliittojen terrorin toteutumista. Saavutettuja etuja ei ole. Työpaikka voi mennä milloin vain. Se on hyvä tiedostaa ammattiliittolaisten puheista huolimatta. Saavutettuja etuja ei ole.

On hyvä asia, että työrauhalainsäädäntöä uusitaan. SAK:n putinit puhuvat populistisesti lakko-oikeuden rajoittamisesta. Se uppoaa lakkokiihkoisiin. Poliittiset lakot eivät ole oikeita lakkoja. Eikä tukilakot ole oikeita lakkoja. Niitä pitää rajoittaa. Ei hallituksen tavoite ole rajoittaa lakko-oikeutta. Tarkoitus on perata laittomuuksia. Työrauhavelvollisuuden aikana ei saa lakkoilla. Se on sääntö numero yksi. SAK;n johtajat eivät näytä kunnioittavan lakeja ja pykäliä. Kuten Putin, ei välitä kansainvälisistä sopimuksista ja periaatteista.

Eduskunnan kiristäminen poliittisella lakolla on hyökkäys kansanvaltaa vastaan. Se on rikos. Tai niin se pitää säätää, jos ei vielä ole. Muissa maissakin on jo näin tehty. Ei ole mitään järkeä myöskään antaa tukilakoilla pysäyttää koko Suomen vientiä satamiin tai voimalaitoksia tai pakottaa tehohoito-osaston työntekijöitä lakkoon. Joku raja pitää olla. Työrauhalainsäädännön kehittämiselle on tarve ja oikeutus. Se on kansan mielipide.

Ammattiliitot eivät saa pakottaa ihmisiä lakkoon ja lakon aikana töihin menijöitä ei saa maalittaa. Suomessa on liittymisen vapaus. Lakkoon pakottaminen on vapauden riistoa, maalittaminen on rasismia. Ei saa ruokkia eriarvoisuutta ja rasismia! Mitä Marinin hallitus teki rasismin kitkemiseksi?

Suomen työntekijöistä noin puolet kuuluvat ammattiliittoon. Luku on laskussa. Ansiosidonnainen maksetaan työttömyyskassaan kuluville. Ansiosidonnainen maksetaan valtion kassasta. Sillä ei ole mitään tekemistä ammattiliittojen kanssa. YTK on suurin ammattiliitoista riippumaton työttömyyskassa. Sen jäseninä on yli puoli miljoonaa työntekijää eri aloilta.

Sama palkka kuulut liittoon tai et. Työnantaja antaa töitä, ei ammattiliitto. Työnantaja valitsee, minkä alan TESiä työpaikalla noudatetaan kaikkiin riippumatta siitä kuuluuko liittoon tai ei. TES:n voimassa oloaikana on työrahavelvollisuus. Silloin ei saa lakkoilla. Ylen ei pidä kiihottaa kansaa terrorisoimaan yhteiskuntaa.

13

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viikon huumoriannos:)))

    • Anonyymi

      kun palkansaajat ymmärtäisivät palata takaisin ammattiliittoihin niin palkansaajilla olisi enemmän puhevaltaa työnteon pelisääntöihin, oikeuksiin ja palkanmuodostukseen.
      Järjestäytyminen tuo puhevaltaa ja voimaa.. Sitä mukaan kuin järjestäymisaste on laskenut sitä mukaan työntekijöiden asema on murentunut suhteessa työnantajiin, Työnantajien voima sanella pelisäännöt on nykyään valtaisa ja uuden hallituksen avulla työnantajille annetaan täysi valtakirja ja monopolistiset oikeudet.

    • Anonyymi

      Työnantaja voi yrittää vaikka mitä ja masinoida hyväuskoisia rikkuroimaan, mutta meitäpä ei masinoida. Lakkovahtien avustusryhmää...RUUTTARYHMÄÄ !!!
      Siankusta ja sianlietettä ruutataan rikkurien niskaan lakkoporteilla olkoon sitten hyväksyttävää tai ei.
      Se lääke on purrut joka lakkoporteilla näihin asti ja puree yhä.

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Ammattiliitoista hyötyvät ainoastaan liittojen johtoporras, he nauttivat näiden jäsenten ay-maksuista ja elävät mukavasti sekä nauravat näille jäsenilleen.

      • Anonyymi

        Oletko tutustunut EK johtajien palkkoihin? Noissa hommissa vaan maksetaan hyvin, koita päästä niille palleille istumaan jos kateellinen olet. Olen maksanut liiton jäsenmaksuja yli 40vuotta ja mielestäni johdon palkoissa ei ole huomauttamista. Syksyn lakkoaaltoa odotan niin päästään näyttämään joukkovoimaa, vapise Orpo.


    • Anonyymi

      Maikkarilla leikkausuhkaukset tehosi.

      Uutislähetyksessä volyymit niin pienet ja ääni puuroutuu ja rohisee että vaihdan kanavan samantien.

      Uuusi hehtaaristudio täynnä heijastuksia ja äänenlaatu suoraan 60 luvulta.

    • Anonyymi

      Muistakaa nyt hyvät duunarit ettei ole mitään etuja, ei turvaa ja kaikkia työehtoja vähennetään jatkuvasti.

      Pitäkää nämä mielessä kun esimies pyytää tekemään ylimääräistä työtä, ei kannata suostua. Ja jos tarjotaan ylimääräistä rahallista korvausta ylimääräisestä työstä, silloinkin kannattaa vaatia tuplat-triplat.

    • Anonyymi

      Nämä liitot suu vaahdossa uhkailee lakoilla, eivät ole edes pystyneet estämään halpatyövoimaa pääsemään rakennusalalle. Sitten ihmetellään kun talot mätänee pystyyn. Ay pomot vaan pelkää että jäsenet huomaa että ei näistä pomoista ole mihinkään ? Palkkaa vaan itselle ?

      • Anonyymi

        Kannattaa ottaa selvää kuka ne aliurakoitsijat on palkannut ja haastaa oikeuteen kun todetaan että homeessa on torppa. Toki omankädenoikeuttakin voi käyttää, jota en tietenkään suosittele, mutta käytä vaan.


    • Anonyymi

      Kyllä voi ihminen olla pihalla kuin lumiukko, no sai pitkän kirjoituksen aikaiseksi pinnat siitä hänelle:)

    • Anonyymi

      Ja heti alussa oli kunnon vitsinpoikanen, johon moni itseään koomikoksi kutsuva ei pystyisi.

      " Kannatan KD:n kaltaista kaunista lähimmäisen rakkautta."


      Kristittyjen "lähimmäisen rakkaus" on "kaunista" niin kauan kunhan jakaa samat arvot ja ennen kaikkea samanlaisen uskonnollisen näkökannan. Jos edes toinen eroaa, on lähimmäisen rakkaus aikalailla perverssin kaltaista. Kristittyjen lahkojen "lähimmäisen rakkaus" on vieläkin rajoitetumpaa. Uskalla olla erimieltä muiden kanssa, olet heti karsastettu henkilö, saati sitten jos et sovi neitsyttä tiukempaa moraalikäsitykseen olet heti ruttoakin pahempi tapaus.

      Ilmeisesti tuo on sitä kristittyjen vaalimaa käsitystä puhtaasta ja ehdottomasta "lähimmäisen rakkaudesta".

    • Anonyymi

      työläisten oikeuksista on ammattiliittojen ja jäsentensä jatkuvasti kamppailtava. Siinä suhteessa saavuyettuja "etuja" tai paremminin oikeuksia ei ole olemassa. Aina kun annetaan siimaa tai ollaan laiskoja oikeuksien puolustamisessa silloin varmasti vastapuoli eli työnantajat kaventavat työtätekevien ja palkansaajien oikeuksia ja etuuksia. Työnantaja on aina ollut ja oleva se vahvempi osapuoli työmarkkinoilla.
      Liittykää työtätekevät liittoihin. Siten voitte parantaa neuvotteluasemaanne ja turvaatte oikeuksianne työmarkkinoilla., Luokkakamppailu on ikuinen tosiasia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      74
      1423
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      114
      1183
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1126
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      984
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      78
      783
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      732
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      725
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe