Suhteeton parisuhde

Anonyymi-ap

Olen 50-vuotias, ikänsä samassa parisuhteessa elänyt ihminen, vaimo, useamman lapsen äiti.
Haluankin kysyä, onko olemassa miehiä, joille perhe menee tärkeysjärjestyksessä listan ykköseksi? Onko olemassa miehiä, joiden on helppo puhua tunteistaan kumppaneilleen?
Tiedän, että parisuhteeni nykyinen tilanne on yhtä paljon itseni aiheuttamaa, kuin kumppanistanikin johtuvaa. Aloitimme seurustelun jo melko nuorina. Olemme aina olleet melko erilaiset ihmiset, mutta silti pysyneet yhdessä. Varmasti siinä on ollut oma suolansa ja pippurinsa, mutta nyt yli 30 yhteisen vuoden jälkeen, kun lapset alkavat olla aikuusuuden kynnyksellä, olen alkanut miettimään vahvasti eroa. Olen seurallinen ihminen ja viihdyn ihmisten keskellä ja kaipaan kumppaniltani läheisyyttä ja läsnäoloa, vuorovaikutusta, joka nykyisellään puuttuu tästä suhteesta omasta mielestäni kokonaan. Olen usein kysynyt mieheltäni kokeeko hän elävänsä parisuhteessa kanssani ja joka kerta hän vastsaa myöntävästi, mutta itse tunnen olevani lähinnä kämppis omassa kodissani.

Miehelläni on ollut useita omia harrastuksia ja laajat ystäväpiirit, mutta kuitenkin tuntuu, että ns.parhaat ystävät puuttuvat. Vaikka hän on saanut aina mennä omia menojaan, silti hän jaksaa mutristaa naamaansa, joka kerta, jos kysyn hänen suunnitelmistaan. Ja yhteisiä menoja ei käytännössä enää ole olemassa tai tietenkin perheeseen liittyvät. Halutessani yhteistä aikaa, joudun ronkuamaan häntä useaan otteeseen järjestämään aikaansa joskus minullekin, mikä tuntuu melko alentavalta näiden kaikkien yhteisten vuosien jälkeen. Hän on aika ajoin ollut alkoholisoitunut ja sitä kautta rasittanut olemassaolollaan koko perhettä. Hän on tullut tietoiseksi ongelmastaan ja myöntää se avoimesti ja jojoilee alkoholittomien pitkienkin jaksojen kanssa.
Itse olen sosiaalinen persoona, mutta lasten huoltajana en ole ehtinyt omiin harrastuksiin juurikaan satsata. Minulla on tietyt läheiset ystävät, joille pystyn puhumaan onneksi kipeimmistä tunnoistani ja olen ollut aina perheeni tuki ja turva vuorokauden ympäri, kun mieheni taas menee omia menojaan aika-ajoin unohtaen kertoa kenellekään mihin on mennyt tai katsoa, että alaikäisellä jälkikasvulla on jotakin murua rinnan alla, hän luottaa, että minä pyöritän orkesteria silloin.
Viime aikoina tilanne on kärjistynyt ja hän kaipaa yhä enemmän ja enemmän aikaa perheen ulkopuolella. Lisäksi olen itse ollut aina sporttinen ja pitänyt huolta ulkonäöstäni, mutta nyt on selän kanssa iso ongelma, joka voi johtaa leikkaukseen, enkä ole päässyt juoksemaan pariin kuukauteen. Nyt tarvitsisin tukea enenevissä määrin, kumppania rinnalleni, miestä mäessä, mutta ei näy ketään, oikein pistää lievästi ironian puolelle. Hänellä on itselläänkin omakohtainen kokemus tästä samasta vaivasta, jolloin oli hänen tukenansa. Nykyisin seksiä harrastetaan kerran kuussa, jos sitäkään, kun tätä menoa katselee, ei voi kuin ihmetellä itseään kuinka tähän on tultu?
Tunteeko kukaan näin omassa liitossaan ja kiinnostaa erityisesti, voiko joku mies todella tuntea olevansa vastaavassa tilanteessa omassa liitossaan?

Erohan tästä tulee, en koe enää millään tapaa velvollisuutta olla yhdessä....

35

729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä tuo minun korvaan erolta kuulostaa. Kannattaa keskustella asiasta sen puolison kanssa, ja koittaa välttää riitoja.

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        ❤️ ­­­N­­y­­­m­­­f­o­­m­a­­­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Näinpä...riitoja tuskin saa vältettyä🙄

      • Onhan siinä varmasti puoliso vaan tottunut vuosien mittaan tilanteeseen, ja se on hirveä shokki alkaa sinkuksi tuollaisen jälkeen... Tiedän sen ihan omasta kokemuksesta. Menee monta vuotta kun siitä selviää, kumpikin. Mutta kannattaako olla suhteessa mikä ei enää mitään anna? Sitä sopii miettiä tosissaan, onko nyt eroaminen parempi vaiko jatkaa yhdessä, vaikka vaan kaverina.


    • Anonyymi

      Miten lapset asian ottaa jos eroatte ?

      ???

    • Anonyymi

      Aika perussettiä. On ihmisiä jotka haluavat pysyä yhdessä ja taas niitä ketkä eroavat. Tahdostahan se on noilla vuosilla kiinni. Jos ajattelit ettei muiden miehet ole laiskoja lähtemään, tekemään ja jotka ei joisi kaljaa välillä liikaakin, niin kuvitelmissasi elät. Jos luulet että kerta kuussa seksiä on harvoin noilla vuosilla, niin väärässä olet. Jos luulet sen seksin olevan jotain todella hienoa ja erikoista, väärässä jälleen. Näin se elämä vain menee. Paraneeko vaihtamalla? Ehkä, ehkä ei. Sen uuden miehen kanssa olet keskiarvolta vuoden tai kaksi ja sitten olet taas uudella kierroksella. Haluaako sitä lopun elämää? Joku haluaa, joku ei.

      • Anonyymi

        tosi hyvä pointti. enkä sano etteikö monen lapsen äiti ansaitisisi onnellisuutta. Voisiko onnellisuutta ammentaa siitä, että elää kivutonta jokseenkin tasapainoista elämää ja on ylipäätänsä hengissä? monet vaihtaisivat paikkoja sinun kanssasi.


    • Anonyymi

      Mietin tässä vaan millaisen kirjoituksen suhteen toinen puoliso tekisi tästä tilanteesta. Hän mahtaisi olla kiitollinen saamastaan vapaasta elämästä, vähän niin kuin elämä on antanut kermat kakusta tyyppisesti....vai elääkö hän mielestään suuren taakan alla perheen isänä vastentahtoisesti kahlittuna puolisoon, jota ei enää arvosta.

    • Anonyymi

      Onko avioliitossanne mitään hyvää?

      Olen ollut nuoruuden rakkauteni kanssa yhdessä pitkälti yli 40 vuotta ja noita saman tyyppisiä ajatuksia on ollut mielessäni myös joskus. Tuolloin otan itseäni niskasta kiinni ja muutan asennettani ja ajatusmaailmaani, en suinkaan ajattele eroa, joka on se helpoin tie sillloinhan ei tarvitse sietää vastoinkäymisiä eikä ratkoa ongelmia; taito joka on edellytys toimivassa parisuhteessa.

      Mitä asioita arvostat miehessäsi, mihin rakastuit hänessä? Mitä hän saa sinulta tässä parisuhteessa? Annatko paljon vai vain vaaditko paljon?

      Me kaikki muutumme, itsestään selvää. Kun meillä on muutama vuosi sitten jonkin sortin kriisi mm. seksiä ei lainkaan ja muutoinkin tuntui, että molemmat elämme omaa elämäämme, muistan kun jossain vaiheessa aloimme purkamaan tilannetta, mieheni sanoi, että kaipaa sitä entistä vaimoaan. Huomasin, että minusta oli tullut pahantuulinen ja ilkeä akka, joka huomatteli ja tuhahteli miehelleen jatkuvasti. Minä en ole tuollainen vaan hyvinkin sosiaalinen ja hyväntuulinen ja sitä olin yhä edelleen muiden seurassa paitsi mieheni!! Ja tämähän on ihan väärin.

      SIitä alkoi suhteemme parantuminen, jälleen kerran ja nyt olemme taas kuin vastarakastuneet ja vietämme paljon aikaa yhdessä, unohtamatta omia juttujamme.

      • Anonyymi

        Kiitos tämä viestisi kannusti minua jaksamaan huolimatta, että välilläi liikuinkin itse hyvin epätoivoisissa vesissä,

        Tämä rohkaisi nostamaan kissaa pöydälle. Järjestimme äskettäin yhteistä aikaa vain ja ainoastasn toisillemme. Saiimme puhuttua pitkästä aikaa molempia hiertävistä asioista, puhuttua miltä oikeasti meistä tällä hetkellä tuntuu ilman mitään riitaa.
        Katsotaan pystymmekö tukemaan toisiamme jatkossa paremmin ja huolehtimaan toistemme hyvinvoinnista enemmän. En suinkaan ole luovuttajatyyppiä, mutta monet samaan aikaan vyöryvät ikävät tapahtumat alkoivat mennä syvälle ihon alle ja saivat vallan yön pimeinä tunteina.
        Kiitos Sinulle, vertaistuki paras tuki:)
        Olen iloinen, että olette löytäneet toisenne uudelleen ja rakkauteenne on tullut uusi hehku, tämä antaa toivoa minulle ja meille.


    • Anonyymi

      Tämmöistä häivepsykologiaa "vaihteeksi", mies on paha ja huono ja kelvoton. Siinä vaiheessa kun wanhalla naisella on vaihdevuodet alkaneet.

      "Haluankin kysyä, onko olemassa miehiä, joille perhe menee tärkeysjärjestyksessä listan ykköseksi?"

      Mielestäni ja havaintojeni mukaan ei ole. Mutta kaikki sanoo tietenkin siten. Monille tärkein on auto, moottoripyörä, vene, lomapalatsi, jne.

      "Onko olemassa miehiä, joiden on helppo puhua tunteistaan kumppaneilleen?"

      On olemassa miehiä jotka luulevat niin. Miehet puhuvat haluistaan ja havainnoistaan koska ne todellisesti ovat olemassa.

      • Anonyymi

        Keski-ikäisillä miehillä sekä naisilla on iän mukana tulevia ongelmia, se on tosiasia kummallakin sukupuolella.
        Ongelmia on helpompi ymmärtää ja ratkaista, jos molemmat ovat suunnilleen samanikäisiä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Keski-ikäisillä miehillä sekä naisilla on iän mukana tulevia ongelmia, se on tosiasia kummallakin sukupuolella.
        Ongelmia on helpompi ymmärtää ja ratkaista, jos molemmat ovat suunnilleen samanikäisiä.

        Lähes puolet pitkäaikaisista liitoista päättyy eroon. Erittäin ilmeisesti vaihdevuosien alkamisen takia. Mitä nuoremman tytön mies ottaa, sen kauempana vaihdevuosi-ero on.


      • Anonyymi
        Pakarataivemies kirjoitti:

        Lähes puolet pitkäaikaisista liitoista päättyy eroon. Erittäin ilmeisesti vaihdevuosien alkamisen takia. Mitä nuoremman tytön mies ottaa, sen kauempana vaihdevuosi-ero on.

        Miehet ei tietenkään vanhene vaan pysyy ikinuorina ja kyvykkäinä. Mitä nuori nainen tekee kun mies ei enää telttaile?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miehet ei tietenkään vanhene vaan pysyy ikinuorina ja kyvykkäinä. Mitä nuori nainen tekee kun mies ei enää telttaile?

        Miehillä seksuaalinen funktio heikkenee erittäin hitaasti, munasarjakkailla se päättyy vaihdevuosien alussa.

        Aamunpuu (morning wood) on nuoruuden ilmiöitä, unet ovat villejä kun kokemuksia ei vielä paljon ole. Sakramentaalinen hermo (sacral nerve) aktivoituu/virittyy kuumien unien ansioista, se aiheuttaa joko kankeutta herätessä tai jopa tahroja lakanalla. Myöhäisemmällä iällä unet rauhoittuvat, tilalle tulee valveilla tapahtuva unelmointi/hekumointi ja visuaaliset herätteet.


      • Anonyymi
        Koipireisimies kirjoitti:

        Miehillä seksuaalinen funktio heikkenee erittäin hitaasti, munasarjakkailla se päättyy vaihdevuosien alussa.

        Aamunpuu (morning wood) on nuoruuden ilmiöitä, unet ovat villejä kun kokemuksia ei vielä paljon ole. Sakramentaalinen hermo (sacral nerve) aktivoituu/virittyy kuumien unien ansioista, se aiheuttaa joko kankeutta herätessä tai jopa tahroja lakanalla. Myöhäisemmällä iällä unet rauhoittuvat, tilalle tulee valveilla tapahtuva unelmointi/hekumointi ja visuaaliset herätteet.

        Voi jösses. En lainkaan usko, että parisuhteet päättyy kovinkaan usein vaihdevuosien vuoksi. Niin miesten kuin naistenkin vaihdevuosioireita voidaan ensinnäkin hoitaa. Toisekseen aika monella, joilla yläpääkin toimii, on suhde muutakin kuin seksiä, ja kyllä niin naisilla kuin miehillä. Erot osuu monesti vaihdevuosi-ikään ihan senkin vuoksi, että lapset on saatu omilleen ja tajutaan missä tässä suhteessa mennään tai ei mennä.


      • Anonyymi
        Pakarataivemies kirjoitti:

        Lähes puolet pitkäaikaisista liitoista päättyy eroon. Erittäin ilmeisesti vaihdevuosien alkamisen takia. Mitä nuoremman tytön mies ottaa, sen kauempana vaihdevuosi-ero on.

        Laitappa hieman tilastoa ja tai jotain lähdettä, mihin tämän väitteesi perustat. En nimittäin usko alkuunkaan, että lähes puolet pitkäaikaisista liitoista päättyy eroon. Mikä mielestäsi ensinnäkin on pitkäaikainen liitto ja toiseksi mistä ihmeestä keksit syyksi vaihdevuodet ja niiden alkamisen, Hieman kyllä hymyilyttää....


      • Anonyymi kirjoitti:

        Laitappa hieman tilastoa ja tai jotain lähdettä, mihin tämän väitteesi perustat. En nimittäin usko alkuunkaan, että lähes puolet pitkäaikaisista liitoista päättyy eroon. Mikä mielestäsi ensinnäkin on pitkäaikainen liitto ja toiseksi mistä ihmeestä keksit syyksi vaihdevuodet ja niiden alkamisen, Hieman kyllä hymyilyttää....

        Tässä avauksessa on lähde: https://keskustelu.suomi24.fi/t/17587353/avioerotutkimus-miehia-581-ja-566-naisia--40v---79v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitappa hieman tilastoa ja tai jotain lähdettä, mihin tämän väitteesi perustat. En nimittäin usko alkuunkaan, että lähes puolet pitkäaikaisista liitoista päättyy eroon. Mikä mielestäsi ensinnäkin on pitkäaikainen liitto ja toiseksi mistä ihmeestä keksit syyksi vaihdevuodet ja niiden alkamisen, Hieman kyllä hymyilyttää....

        Niinpä. Yleisimmät eropiikin paikathan ovat 2, 7 ja 15 vuotta. Noihin on myös hyvin selkeä korrelaatio elämäntilanteessa, joka useilla tuossa kohtaa ovat. 2 vuotta, rakastumisen huuma on ohitse ja arki astuu kuvaan. 7 vuotta, pikkulapsivaihe ja ruuhkavuodet rasittavat suhdetta, parisuhde kriisiytyy eikä sitä osata ratkoa. 15 vuotta, lapset on saatu jo isoiksi ja lentävät kohta pois kotoa, vanhemmat huomaavat kasvaneensa erilleen.


      • Anonyymi
        Koipireisimies kirjoitti:

        Miehillä seksuaalinen funktio heikkenee erittäin hitaasti, munasarjakkailla se päättyy vaihdevuosien alussa.

        Aamunpuu (morning wood) on nuoruuden ilmiöitä, unet ovat villejä kun kokemuksia ei vielä paljon ole. Sakramentaalinen hermo (sacral nerve) aktivoituu/virittyy kuumien unien ansioista, se aiheuttaa joko kankeutta herätessä tai jopa tahroja lakanalla. Myöhäisemmällä iällä unet rauhoittuvat, tilalle tulee valveilla tapahtuva unelmointi/hekumointi ja visuaaliset herätteet.

        Ja kuitenkin tuossa kohta on hyvin tavallinen eron syy, että nainen pettää ja jättää toisen takia.


      • Anonyymi
        Koipireisimies kirjoitti:

        Miehillä seksuaalinen funktio heikkenee erittäin hitaasti, munasarjakkailla se päättyy vaihdevuosien alussa.

        Aamunpuu (morning wood) on nuoruuden ilmiöitä, unet ovat villejä kun kokemuksia ei vielä paljon ole. Sakramentaalinen hermo (sacral nerve) aktivoituu/virittyy kuumien unien ansioista, se aiheuttaa joko kankeutta herätessä tai jopa tahroja lakanalla. Myöhäisemmällä iällä unet rauhoittuvat, tilalle tulee valveilla tapahtuva unelmointi/hekumointi ja visuaaliset herätteet.

        Sen aamuerektion poisjääminen on hyvin usein ensimmäisiä merkkejä testosteronivajeesta. Että kannattaa nyt ensiksi mennä lääkäriin testauttamaan testoarvot ja sen jälkeen vasta pohtia unien vaikutusta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja kuitenkin tuossa kohta on hyvin tavallinen eron syy, että nainen pettää ja jättää toisen takia.

        Tuo on totta. Harvemmin avioerohakemukseen pannaan että "wanhalla naisella alkoi vaihdevuodet jonka takia se ei enää halua seksiä". Syyksi pannaan aina jotain ympäripyöreätä.


      • Anonyymi
        Koipireisimies kirjoitti:

        Tuo on totta. Harvemmin avioerohakemukseen pannaan että "wanhalla naisella alkoi vaihdevuodet jonka takia se ei enää halua seksiä". Syyksi pannaan aina jotain ympäripyöreätä.

        Eihän sinne mitään syitä ole enää vuosikausiin tarvittu. Ei selkeitä, eikä ympäripyöreitä. Sen kun eroaa vaan.

        Hyvin usein kuitenkin se syy on, että nainen on pettänyt tai lähtenyt toisen mukaan.


      • Anonyymi
        Koipireisimies kirjoitti:

        Tuo on totta. Harvemmin avioerohakemukseen pannaan että "wanhalla naisella alkoi vaihdevuodet jonka takia se ei enää halua seksiä". Syyksi pannaan aina jotain ympäripyöreätä.

        Niin niin, että kun nainen panee muita, niin se ei halua seksiä ja kun se paremman panijan mukaan, niin se ei halua seksiä. Logiikka tuokin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eihän sinne mitään syitä ole enää vuosikausiin tarvittu. Ei selkeitä, eikä ympäripyöreitä. Sen kun eroaa vaan.

        Hyvin usein kuitenkin se syy on, että nainen on pettänyt tai lähtenyt toisen mukaan.

        Suomessa luullakseni kirjataan vieläkin onko hakemus jätetty yhdessä vai ei.

        Tässä oli aiheena AARP:n tutkimus, siellä erohakemukseen tarvitaan jokin tarkempi syy, mutta lähes aina se on "yhteensovittamattomat erot" (Irreconcilable Differences).


      • Anonyymi
        Jalkamies kirjoitti:

        Suomessa luullakseni kirjataan vieläkin onko hakemus jätetty yhdessä vai ei.

        Tässä oli aiheena AARP:n tutkimus, siellä erohakemukseen tarvitaan jokin tarkempi syy, mutta lähes aina se on "yhteensovittamattomat erot" (Irreconcilable Differences).

        Miksi sinä edelleen haukut naisia? Naisen seksuaaliset halut eivät lopu vaihdevuosiin, joten sinun on turha vääristellä asioita.
        Oikeaa tietoa on saatavilla vaikka kuinka paljon.
        Monet pariskunnat tai suhteessa olevat ovat hyvin onnellisia yhdessä.
        Etsi sinäkin itsellesi kumppani.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sinä edelleen haukut naisia? Naisen seksuaaliset halut eivät lopu vaihdevuosiin, joten sinun on turha vääristellä asioita.
        Oikeaa tietoa on saatavilla vaikka kuinka paljon.
        Monet pariskunnat tai suhteessa olevat ovat hyvin onnellisia yhdessä.
        Etsi sinäkin itsellesi kumppani.

        Naisen seksuaaliset halut päättyvät siihen kun hänen vaihdevuodet -alkavat-. Tietenkin myös haluttavuutensa katoaa viimeistään silloin.

        Oikeaa tietoa ei netissä ole saatavilla juuri lainkaan, lähes kaikki materiaali aiheesta on harhauttamista ja valetta.

        Miesten kannattaa katsoa YLE:n Perjantai -ohjelma keväältä vaihdevuosista: https://areena.yle.fi/1-4584626 siitäkin huolimatta että siinä yritetään selittää että ongelmat alkaisivat 50v tietämillä, todellisesti ne alkavat 40v kieppeillä.

        "Etsi sinäkin itsellesi kumppani."

        Työn alla on, kuumeisesti. Olisiko lukijoilla kelvollinen ja soveltuva lapsenlapsi? Hätätilassa voisi kyllä tytärkin kelvata.


      • Anonyymi
        Reisisti kirjoitti:

        Naisen seksuaaliset halut päättyvät siihen kun hänen vaihdevuodet -alkavat-. Tietenkin myös haluttavuutensa katoaa viimeistään silloin.

        Oikeaa tietoa ei netissä ole saatavilla juuri lainkaan, lähes kaikki materiaali aiheesta on harhauttamista ja valetta.

        Miesten kannattaa katsoa YLE:n Perjantai -ohjelma keväältä vaihdevuosista: https://areena.yle.fi/1-4584626 siitäkin huolimatta että siinä yritetään selittää että ongelmat alkaisivat 50v tietämillä, todellisesti ne alkavat 40v kieppeillä.

        "Etsi sinäkin itsellesi kumppani."

        Työn alla on, kuumeisesti. Olisiko lukijoilla kelvollinen ja soveltuva lapsenlapsi? Hätätilassa voisi kyllä tytärkin kelvata.

        Naisen seksuaaliset halut alkavat vaihdevuosista. Enää ei tarvita ehkäisyä, eikä ole pelkoa raskaaksi tulosta. Jos jollain halut loppuvat vaihdevuosiin, hän on harvinainen poikkeus. Ehkä tällaisellä naisella ei ole haluja koskaan ollutkaan tai hän elää huonossa suhteessa.


      • Anonyymi
        Jalkamies kirjoitti:

        Suomessa luullakseni kirjataan vieläkin onko hakemus jätetty yhdessä vai ei.

        Tässä oli aiheena AARP:n tutkimus, siellä erohakemukseen tarvitaan jokin tarkempi syy, mutta lähes aina se on "yhteensovittamattomat erot" (Irreconcilable Differences).

        Se voidaan kirjata, mutta ei sinne mitään syitä tarvittu tosiaan edes 10 vuotta sitten, kun itse erosin. Olin silloin 23 vuotias, jotta et kuvittele mitään vaihdevuosiin liittyvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naisen seksuaaliset halut alkavat vaihdevuosista. Enää ei tarvita ehkäisyä, eikä ole pelkoa raskaaksi tulosta. Jos jollain halut loppuvat vaihdevuosiin, hän on harvinainen poikkeus. Ehkä tällaisellä naisella ei ole haluja koskaan ollutkaan tai hän elää huonossa suhteessa.

        Juuri noinhan se menee. Ilo alkaa, kun ei tarvitse enää miettiä raskautta.


    • Anonyymi

      Minä myös pitkässä parisuhteessa elänyt vaimo, lapset maailmalla, mies työnarkomaani eli aina menossa, mutta minä nautin omasta ajasta, mitä viimeinkin saan. Elämä oli yhdessä vaiheessa sellaista rumbaa työn, lasten ja heidän harrastustensa kanssa, että ei puhettakaan omista harrastuksista. Nyt vihdoinkin voin keskittyä itseeni, harrastaa, nauttia hiljaisuudesta kotona. Mieheni on todella hyvä puoliso ja rakastan häntä edelleen, mutta me emme koskaan ole olleet kylki kyljessä kiehnaava pari. Olemme tästä keskenämme puhuneet ja molemmat tyytyväisiä elämäämme.

      Puhukaa ihmiset keskenänne! Mieheni on monesti sanonut, että hän ei osaa lukea rivien välistä, eikä minunkaan tarvitse yrittää tehdä sitä :)

    • Anonyymi

      Yhtähyvin kirjoittaisit ikävästä.

    • Anonyymi

      Tuosta aloituksen tilanteesta ei ole kuin suunta parempaan. Lapsenne muuttavat kohta pois kotoa ja teillä on vain toisenne. Kannattaa suunnitella yhdessä yhteistä tulevaisuuttanne. Eipä aikaakaan kun olette eläkkeellä ja pääsette kahdestaan matkustelemaan (ja sekstailemaan joka päivä tai 3 kertaa päivässä.)

    • Varmaan aika tyypillinen juttu, liitto tavallaan kuluu pois, lopuksi yhdistäviä elementtejä ei enää ole

      • Anonyymi

        Tämäkin on itsestä kiinni, kerääkö niitä kulumia vai rakentaako uutta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe