Miten olla tälläisessä suhteessa?

Anonyymi-ap

Miten olla jos toinen on sellainen ettei luota kehenkään ei edes itseensä?. Esimerkkejä tässä. Minä sanon. Hei olet kaunis ja niin uskomattoman seksikäs vastaus : Ei olen ruma ja kukaa nei halua minua (suhdetta takana useampi vuosi jo). Eikö ole aika erikoinen vastaus. Tai tämä
Ollaan kauppaan menossa pysähdytään liikennevaloihin satun katsomaan oikealle tai vasemmalle ja jos siellä on ihmisiä, niin katson heitä kuulemma KALU kovana ja seksistisessä tarkoituksessa.?.

Miten olla ihmisen kanssa jota yrität auttaa mutta saat vastaasi vittumaisen äänen sävyn yms. Ja kuulemma kaiken kukkuraksi kun ehdotin parisuhde yms apua, niin ei mene sinne koska sinne mennään kuulemma valehtelemaan, ja katsomaan kumpi on parempi ihminen ja parhaillaan kuulemma hakutaan kimpassa häntä siellä.

Miten tuollainen ihminen joka luulee että kaikki mitä sanot / teet suhteessa (pitää kuulemma lukea rivien välistä yms). Hänelle normaali suhde on valhe/petos/pettäminen yms

Itse taas haluaisin ihmisen johon saan koskettaa , jota saan pitää hyvänä, jolle saan ostaa kivoja juttuja muistaa eri tavoin merkki päivänä (ilman että hän kokee ne valheena ja yms). Kuten nykyisessä suhteessa. En pääse olemaan oma itseni.

Hän itse oli alkuaikoina öitä poissa kotoansa ja minä jäin sinne yksin. Silti se kuulemma olen minä aina joka pettää yms. Mitenkäs kun en ole koskaan pettänyt, ja mitenkä kun se olen minä joka on aina yksin ollut kotona silloin kun toinen ei siellä ollut? niin miten voi kääntää kaiken minun viakseni että minä olisin epäluotettava yms.

Kertokaa miten toimia tälläisen ihmisen kanssa, alkaa olla vitsit vähissä', olen maailman positiivisin ihminen ja katson aina eteenpäin en elä historiaa uudelleen kuten hän, h´änen elämänsä menee niin että paskaa kun on tapahtunut niin päin persettä pitää mennäkkin , miten siis tuollaisen kanssa voisi edes rakentaa perusterveen suhteen missä luottamusta/hyväilyä yms ei pidetä valheena.

9

331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ap tässä heti lisänä.

      Eli tuo kaikki on normaalia arkipäivää.
      En pysty kysymään yms keskustelemaan enää hänen kanssaan koska hän ei kykene, hän rupeaa aina ennemmin tai myöhemmin huutaamaan yms heittäytyy hankalaksi ihan tahallaan.

      Olenko kenties törmännyt maailman ehkä yhteen negatiivisimmista ihmistä.

      Voi perkele olishan se paljon pyydetty että saisin normaalin ihmisen omaan elämääni oikeasti eikä leikisti. Meinaan hän on juuri näytellyt hyvin voivaa silloin kun mennyt ns paremmin. muuten hän on koko ajan ihan vitun negatiivinen ihminen , parhaillaan alkaa aamusta jo se piikittely juttuineen. Eli vittu kun et saa yhtä vessanovea kiinni laitettua yms. Taas on lautaselle jäänyt pieni leivän pala yms. Tai perkele pornoako yöllä katsoit ja kuolasit muiden perään yms.

      ihan älytön elämä nykyisellään ja tässä vasta murto osa.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        😍 ­­N­­­y­m­f­o­m­­­a­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#179966651

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Okei, jos tuo kertomasi on totta, oikeastaan voi vain ihmetellä, miksi olet parisuhteessa? Mitä saat siitä?

    • Anonyymi

      Parisuhdeneuvolaan voi mennä yksinkin puhumaan ongelmista.
      Toivottavasti saat sieltä hyviä neuvoja, ei nyt heti erota kannata.

    • Anonyymi

      Partnerisi kuulostaa toivottamalta tapaukselta. Hän on jo tietoisesti ja tarkoituksella mustannut oman mielensä. Tekee kaikkensa tuhotakseen sinutkin ja vetämällä viemärien syvyyksiin.
      Olisitko siellä onnellinen? Haluaisitko todella sinne sen kanssa? Vai haluatko säilyttää mielesi terveyden ilman tuon tason partneria?
      Vain sinä itse sen päätät.

    • Anonyymi

      Voi olla että puolisollasi on itsellään/ystäväpiirissä takana liikaa pettämistä. Ei pysty sitoutumaan todennäköisesti isosti parisuhteeseen.

    • Anonyymi

      Kuulostaa hankalalta,mitä jos lopettaisit kehumisen ja antaisit ymmärtää että tuolla toiminnallaan vain työntää sua loitommas ja saattaisit vaikka harkita lähtöä,voisi ääni muuttua kellossa.Ja jos kaikesta huolimatta solvaukset vain jatkuu niin mieti haluatko hänen kanssa parisuhdetta jatkaa.Ei ole reilua sinua kohtaan että kumppani kostaa exien teot sinulle.

    • Lopun alkua tuollainen... Ja monesti se joka on mustis ja pelkää että sinä petät, on itse se joka tekee sitä.

    • Anonyymi

      En muodostaisi suhdetta häneen. Itseni enkä toisen vuoksi. Hän ei vaikuta riittävän kypsältä ja terveeltä ihmiseltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe