Missä tutustua naiseen tälleen vanhempana lähes yh-isänä?

Anonyymi-ap

Otsikko kertookin jo kaiken oleellisen. Olen ihan tavallinen vakituisesti rakennusalalla työslentelevä yli nelikymppinen mies. Itse en koe olevani mitenkään erikoinen, mutta kehuja olen toki kuullut paljonkin ja tykkään pitää ulkonäöstäni huolta ja salilla muutenkin ulkomuodostani.
Olis ihan kiva kerran vielä rakastua tulisesti, mutta ongelma on että mistä sen voisi löytää? Tinder on koluttu läpi moneen kertaan, ei siellä meille lapsellisille miehille ole mitään. Viimeistään siinä vaiheessa on katoaminen käynyt, kun kuulee että 8v. poika asuu luonani yli 90 prosenttia ajasta. Baareissa en käy enää nykyisin, salillakaan en jaksa alkaa viritteleen mitään. Tuskin sielläkään mitään varteenotettavaa on. Pojalla on pari harrastusta, joissa olen paljon mukana. Ei sielläkään ole mitään. Olen tullut siihen tulokseen, että vastaavassa tilanteessa oleva yh-äiti on paras vaihtoehto. He ymmärtävät tilanteen, koska varmaankin kokevat itse samoin. Lisäksi tykkään itse lapsista. Missä te kaikki ihanat yh-äidit, jotka haluaisivat kans kerran vielä rakastua lymyätte? Vielä ois paljon ehtymätöntä huomiota antaa myös muille kuin omalle pojalle.

5

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannattaa varmaankin olla ihan varovainen siinä mielessä, että 8- vuotiaat ovat vielä aika pieniä, eikä oikein voi kovin nopeasti mitään naista eikä varsinkaan naisen lapsia tuoda kuvioihin mukaan. Ikävä olisi joutua omalle lapselle selittelemään, miksi suhde esim. päättyi, tai miksi lapsen on yht' äkkiä alettava jakamaan isän aika naisen tai vieraiden lasten kanssa.

      • Anonyymi

        Näin 8-vuotiaan äitinä totean, että nuokin on niin paljon lapsesta kiinni. Tietenkään lapselle ei kannata ketään esitellä, ennen kun on vähän vakavammalla pohjalla. Kummankaan lapsi/lapset ei tarvitse elämäänsä ihmisiä, jotka vaan häipyvät myöhemmin. Asiat voi kuitenkin hoitaa monella tavalla ja järkeeän kannattaa käyttää. Mitä ajan ja huomion jakamiseen tulee, niin sellainen ei tuota ainakaan omalleni mitään ongelmaa, kun nyt ei ihan ylettömyyksiin mene.


    • Anonyymi

      Aloittajalta ihan hyvä pohdinta. Itsekkin vähän samassa tilanteessa. En usko, että tässä ollaan heti suinpäin sängyssä kiehnäämässä ja jätetään lapset keksiin omia juttuja. Kyllä lasten kanssa pystyy järkeileen tapaamiset ja yhdessäolot ns. lasten ehdoilla.
      Tinder ja muut deittisovellukset tuntuu olevan täynnä naisia, jotka haluavat matkustella tai muuten vaan viettää ns. vapaata elämää. Pätee varmasti samalla lailla miehiinkin.
      Täälläkin on paljon yh-äidit kirjoitellut, mistä löytyy seuraa. No mistä teidät löytää, kun teitäkin kaivataan?

      • Anonyymi

        Jaa-a, tuo on hankala kysymys. Varmaankin vain lapsiin liittyvistä pakollisista jutuista, kuten vaikka jostain vanhempainilloista löytyvät kaikki. Muutoinhan jokaisella on vähän omia juttujaan ja harrastuksiaa. Itseni löytää lähinnä vain töistä ja töihin liittyvistä menoista, kotoa ja koiran kanssa lenkiltä. On mulla muitakin harrastuksia, mutta nekään eivät tapahdu ihmisten ilmoilla. Vaan toisaalta me en ole edes etsimässä seuraa, että ehkä sellaiset seuraa etsivät liikkuvat enemmän myös jossain riennoissa. 🙂


    • Anonyymi

      No täällä lapseton nuori sinkku nainen eikä seurustelukumppania löydy… tinderissä mä oon ja toisinaan treffeille. Nyt olen jopa tehnyt paljon aloitteita miehille. Ei se lapsi haittaa, varsinkaan monesti naisia, luulisi että se olisi ehkä enemmän miesten ongelma? Tinderiin kannattaa laittaa suurempi etäisyys, jos tsekkaa vaan oman paikkakunnan tarjonnan, raja voi helposti tulla vastaan. Jotkut on sinkkuina vuosia ja taas vuosia, Tinder vaan uudestaan kehiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe