Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten toimia erotilanteessa?

Anonyymi-ap

Olemme kumppanin kanssa olleet avioliitossa useamman vuoden ja nyt asumuserossa reilu vuoden ajan. Meillä ei ole avioehtoa.

Miten lähteä avioeroprosessiin? Ollaan samalla linjalla asiasta eli ero on tulossa ja hyvissä väleissä ollaan. Kumpikin omistaa osakkeita, autoja ja kaikenlaista perus irtaimistoa, mutta mitään yhteisomistuksessa olevaa ei ole (esim asuntoa) eikä meillä ole lapsia tai lemmikkejä. Olemme keskenään sitä mieltä että kumpikin pitää omansa, eli rahaa, osakkeita, autoja tai irtaimistoa ei ole tarpeen enää jakaa vaan kummallakin on tiedossa mitä itselle jää.

Kannattaako meidän tehdä avioehto vielä ennen eroa vai suoraan avioerohakemus? Mitä kaikkea virallista paperisotaa pitää käydä jotta saamme eron nopeasti, helposti ja laillisesti purkkiin, siten ettei kummallakaan ole oikeutta valittaa myöhemmin elämässä esimerkiksi näistä osakkeista tai autoista?

Täysin uusi tilanne kummallekin, mutta onneksi asian kanssa ei ole kiire. Mielellään ei oikeusapua tähän palkattaisi kun ei sinänsä nähdä sille tarvetta näitä muutamaa kysymystä lukuunottamatta ja luulisin että joku muukin on joskus eronnut vastaavassa tilanteessa ja osaa kertoa omia kokemuksiaan ja neuvoja.

4

480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SKINHEAD! Ei oikeutta varallisuuteen/ velkoihin, jotka vain käytin! Olen kuullut Rikoslain vastaisia juttuja, Mm. Ulosotto ollut,kaiken lisäksi maininnut Nimeni/ henkkarit. Skinin kosto..Outi Maria Niemelä 161076-.
      Vastoin tahtoani nimesi huoraamat lapsensa nimiin.
      En mennyt edes naimisiin Juridisesti/ en kihloihin.
      Sossun/ Kytät Sodan julistanut!!
      Eli mikäli ehdot ja sun kämppä 100% voitto, muuten naapurit/"frendit" Johdatelleet.....

    • Anonyymi

      Äkkiä voi käydä näinkin.
      Olin todistamassa & näkemässä Vantaan Käräjäoikeuden aulassa ystäväni elämänsä virhettä 2004 vuonna.
      OSIOT
      Ero
      Erot ovat aina kipeitä, eikä voittajaa ole, sillä ihmiset eroavat erisyiden takia.
      Tämä ero johtui ainoastaan Miehestä, juomisesta sekä Steroidit niiden käytöstä sekä pettämisestä.

      Oikeus
      Aula nainen näyttää meidän kahden todistajan nähden sormella osoittaen miestä, sen jälkeen nainen osoittaa vatsaansa, ja nauraa miehelle ivallisesti.
      laskennallisesti lapsi voi olla tuon miehen, mutta mies ei ole uskaltanut ottaa yhteyttä lapseen, tai naiseen, vuoden 2004 jälkeen, toki suurin syy oli miehellä hänestä tuli kokopäivä juoppo, tuo oikeus tappoi hänet, eikä hän toipunut tuosta kymmeneen vuoteen, vaan joi joi, vaikka seurusteli välillä, ei hän todellisuudessa päästänyt ketään enää sydämeensä, sillä juuri tuo painoi mieltä, ja tappoi mahdollisuuden sanoa rakastan sinua, enemmän kuin mitään maailmassa.

      Lapsi
      Lapsi asuu Turussa äitinsä kanssa, on siis juuri täysi ikäinen nuori nainen joukkue voimistelija, olen seurannut sen verran että yhtenäisyyksiä miehen korviin, kulmakarvat, leuka täsmää, sekä ulkonäkö näyttäisi olevan peritty miehen siskolta joka myös oli notkea palettia harrastava mainen, mies potkunyrkkeilyä, sekä erittäin vahva mies, tehden salilla eri ennätyksiä, mutta ei koskaan kilpaillut, eli ottanut viimeistä askelta.

      Oikeus olla isä.
      Kysynkin mitä te tekisitte?
      Sitten hän mies ei halua pahaa lapselle, eikä naiselle vaikka olisikin kyseisen lapsen isä, sillä hän ajattelee lasta urheilijaa jolle tieto, tieto jota nainen pimittänyt vuosi kaudet, toki mahdollisuus on että kyseinen nainen on hankkiutunut raskaaksi muutoin, sillä mies & nainen veivät myös klinikalle miehen spermaa, eli nainen erosta huolimatta käynyt klinikalla ja siten miehen tietämättä hankkiutunut raskaaksi.

      Äidin velvollisuus kertoa totuus isälle & lapselle
      Tähän en osaa ottaa kantaa, omasta mielestäni naisen pitäisi kertoa totuus lapselle, sekä miehelle, mutta näin hän sanotaan häntä Katriksi, sekä lasta Sofiaksi.

      t. Ystävä joka jätti pääkaupunkiseudun.

    • Jos teillä ei ole erimielisyyttä (tai vaikka olisikin), niin kannattaa tehdä ositussopimus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe