SUOMEN PROFEETTA PUHUI ALKAVASTA HERÄTYKSESTÄ SUOMESSA!!!

Anonyymi-ap

Suomen Profeetta Henri Puumala sanoi hiljattain,että vuodesta 2023 alkaen,seuraavat kuusi vuotta ovat runsastuvaa herätyksen aikaa.

Tänä aikana,jos ihmiset suostuvat rukoilemaan,Suomen helluntaiherätyksen väkimäärä viisinkertaistuu.

97

976

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tukholman profetia ainakin osittain alkaa toteutumaan.

    • Anonyymi

      Huomenna herätys 6:15.

    • Anonyymi

      Herätyksen PALO alkaa viimeinkin roihuta SUomessa.. SUkupuolineutraali avioliittolaki ja TRANS-laki perutaan.. kirkko EI VIHI enää samaa sukupuolta olevia ja kouluissa opetetaan VAIN Kristinuskoa ja kouluissa tulee olemaan jopa mahdollisuus mennä kasteelle uskonnontunneilla<3<3<3<3<3 lisäksi moni kapakka muuttuu rukoushuoneeksi ja Areenalla aletaan pitää suuria herätyskokouksia - samoin jäähallissa ja stadionilla kesällä.. FEstareita perutaan ja KÄÄRIJÄ maalaus muutetaan Jeesus.maalaukseksi... Mannerheimpatsas muutetaan valkealla ratsulla ratsastavaksi Jeesukseksi, ja kolmensepän patsas muutetaan Sakarjan kirjan mukaan Neljän Sepän patsaaksi..<3<3<3<3<3 SUOMESSA ALKAA VALTAVA HERÄTYS!!!! IHANAAAA

      • Anonyymi

        rienaajako se sinua ravistelee, että sait tuon hekumaporun aikaiseksi


    • Anonyymi

      Kukas se neljäs seppä.on?

    • Anonyymi

      Tuo JOS sana vesittää koko profetian. Eli kun mitään herätystä ei kuulu, niin profetoija voi vedota tuohon esittämäänsä ehtoon, joka oli tuon profetian toteutumisen ehtona. Siis täyttä soopaa tämäkin ennustus jo lähtöviivalla.

    • Anonyymi

      Jos lehmät lentävät....

    • Anonyymi

      Kyllä nyt alkaa tapahtumaan.
      Uskokaa saaneenne,niin se teille annetaan.

    • Anonyymi

      Täydellinen VALHEPROFEETTA HOUREINEEN! Jumala ei ole koskaan ilmoittanut etukäteen yhdestäkään ainoasta herätyksestä! Ei koskaan, eikä koskaan tule ilmoittamaa, ei varsinkaan Puumalan kaltaisille helppoheikeille.

      Herätys, jos sellainen alkaisi, alkaa aivan varmasti sieltä, missä sitä vähiten on osattu odottaa.

      Nämä herätysten lupailijat kuuluvat torontolaiseen harhaoppilahkoon ja sen johdannaisiin!!

      KARTTAKAA NÄITÄ TOLVANOITA!

      DoctorT

      • Anonyymi

        Heränneetkin yllätettiin Telppäsniityllä.
        Siellä on muistokivikin. Ei helluntailaisuudesta täällä mitää tiedetty siihen aikaan.
        Siellä puhuttiin kielillä, kaaduttiinkin, ; ) ja nyt se on heränneitten puuna Suomen kamaralla tunnettua herätystä

        https://www.piispajarijolkkonen.fi/puheet/puhe-telppasniityn-seuroissa-18-7-2021/

        Sisaret ja veljet Kristuksessa,

        Kuten tiedämme, Telppäsniittyä pidetään herännäisyyden kehtona. Se on keskeinen syy, miksi olemme kokoontuneet Telppäsniityn seuroihin Jumalan kasvojen eteen ja hänen sanansa alle. Niityllä koettiin heinänteon keskellä heinäkuussa 1796 vahva herätys. Lähteet ovat niukkoja, mutta jotakin tiedämme. Erityisen hyvin Telppään tapahtumiin on perehtynyt tutkimuksissaan Elina Pentikäinen, joka kunnioittaa meitä läsnäolollaan. Iloitsen myös siitä, että mukanamme on arvostamani kollega ja työtoveri, piispa Mari Leppänen.

        Niin sanotussa L. J. Niskasen muistokirjassa, joka on tehty Paavo Ruotsalaisen elinaikaan noin 40 vuotta tapahtumien jälkeen 1837, kerrotaan, että ”erinomainen Jumalan rakkauden ja laupiuden osoitus ihmisten herätykseksi” tapahtui Telppäsniityllä 1796. Kuvaus jatkuu: ”Kahden talon väki olit työssä yhdellä heinäniityllä, niin Pyhä Hengi langeis heidän päällens yhdenä päivänä niin voimallisesti, että he kaatuivat maahan, niin kuin kuolleet, ja he näkivät siinä taivaallisia erinomaisia näkyjä, ja puhuivat eri kielillä, joita Hengi heille opetti; niin kuin Apostolitten aikana”. Kahdella Savonjärven talolla tarkoitetaan Heikkilän ja Asikkalan taloja. Rinnastus Helluntain ihmeeseen, alkuseurakunnan ”alkuräjähdykseen”, on selvä.

        Tämän tapahtuman seurauksena moni muukin koki hengellisen heräämisen ja joulukuussa heitä oli kertoman mukaan jo ”jotengi suuri joukko”. Telpäsniityn herätys ei ollut mitenkään ainoa, päinvastoin. Kansanherätyksiä tapahtui 1800-luvun taitteen kahta puolta paljon sekä Suomessa että Pohjolassa.

        Olemme tänä kesänä aloittaneet tekemään TV-dokumenttia Paavo Ruotsalaisesta ja siksi olen yrittänyt perehtyä herätysliikkeittemme syntyvaiheisiin, myös synnytystuskiin. Ensimmäiseksi ihmettelen sitä, miksi virkavalta, niin maallinen esivalta kuin kirkon johtokin, koki hengellisen herätyksen jotenkin huolestuttavaksi. Paikalliset kirkkoherrat raportoivat herätyksistä, ei hyvillään, vaan huolestuneesti piispoille ja maaherroille. Maallinen esivalta, aina Venäjän keisaria myöten, yhdisti kansanherätykset vallankumoukselliseen toimintaan ja painosti piispoja suitsimaan niitä. Ja historian sivu piispoilla on ollut paha taipumus madella maallisen esivallan edessä.

        Tyypillinen tapaus sattui Kuopion markkinoilla, jossa Paavo Ruotsalainen oli pitämässä salaa hartausseuroja. Kun Paavo huomasi, että poliisi oli tulossa tekemään ratsiaa, hän komensi: ”Äkkiä virsikirjat piiloon, kortit pöytään ja viinapullo esille!” Kun vallesmanni astui tupaan, hän joutui toteamaan: ”Täällä piti olla lahkolaisia, mutta täällähän on ihan tavallisia lutherilaisia.” Miksi juopottelua ja uhkapeliä pidettiin normaalina, mutta hengellistä herätystä jotenkin pelottavana ja yhteiskunnallisesti vaarallisena? Kysymyshän oli ja on yhä vain tavallisista kunnon ihmisistä, jotka ovat Jumalasta sairaita ja haluavat etsiytyä yhdessä hiljentymään Jumalan sanan alle, rukoilemaan virsiä veisaten ja kokemaan Kristuksen läsnäolon sydämessään? Ovatko ajat muuttuneet vai koetaanko myös tänään vahva hengellinen elämä yhä vaaralliseksi, yksilön vapauden tai perusoikeuksien kannalta uhkaavaksi?

        jne. loput linkistä


    • Anonyymi

      Sanasta miestä sarvista härkää...Henri Puumala on Tukholman profetiassa mainittu profeetta.
      Doctor t haukkaa nyt väärästä leivänsyrjästä.

      Herätys ON LUVATTU JA SE TULEE.

      Ev.Lut kirkko tyhjenee osittain,kun ihmiset liittyvät hellareihin,adventistien Ellen White tulee jäämään myöskin hieman varjoon.

      • Anonyymi

        Kerro missä Sana lupaa herätyksen lopunaikaan! Ei missään, vaan suuren luopumuksen, penseyden, uneliaisuuden ja syvän maallistumisen seurakuntiin ja SILLÄ TIELLÄ ovat kaikki vahvasti!

        Herätyksiä on VALHEPROFEETAT luvanneet ainakin vuodesta 1995 lähtien, ja on tullut vain toistaan karseampia eksyttäjiä. Puumala kuuluu siihen joukkoon!

        DoctorT


    • Anonyymi

      Taitaa olla Mellerin vedätyksestä jo niin paljon aikaa, ettei hellarit muista enää kaikkia vedättäjiään.

      • Anonyymi

        Ei Meller ole koskaan ollut helluntailainen, eikä hänellä ole ollut osaa helluntaiherätyksessä


    • Anonyymi

      Tässähän sitä odotellaan suurta herätystä.

      1234567---

      • Anonyymi

        Ei sitä odotella tarvi. Kristus tuli yli 2000 vuotta sitten. On ihmisen tahdossa avaako sydämmensä hänelle. Valaosa ei avaa, eivät siis ole Kristuksen omia.


    • Anonyymi

      Miettikääs hetki mikä tässä herätysjutussa on pahasti pielessä. Jos Jumala aidosti haluaa ihmisten uskovan häneen, niin miksi hän on jättänyt tämän itsensä julkituonnin sekalaisten ja sekoilevien julistajien varaan? Kaikkivaltias ja kaikkitietävä pystyisi kyllä halutessaan parempaan suoritukseen.

      Joko hänellä ei ole mielenkiintoa pelastaa ihmispoloja, tai sitten kaikki onkin vain ihmisen itse itselleen keksimää tarua. Kumpikohan vaihtoehto lienee lähempänä totuutta?

    • Anonyymi

      Totuus on tämä:
      Suomi on oikeistolaisempi,kuin milloinkaan itsenäisyytensä aikaan tätä ennen.
      Jumala On Kokoomuslainen.
      Kaikesta näkee,että saatanan valta murtuu.

      HERÄTYKSEN SATEET OVAT TULOILLANSA,SATEEN KOHINA KUULUU JO.

    • Anonyymi

      Kaksihan niitä vaihtoehtoja on joko hullu tai uskovainen.

      • Anonyymi

        Tuota, onkos niillä lopulta jotain eroa lopputuloksen kannalta.


    • Anonyymi

      "Suomen profeetta" on perinteinen helluntai-huijari.

      • Anonyymi

        profeetat lakkasi jo 2000 vuotta sitten.
        "Laki ja PROFEETAT oli Johannekseen asti" Luuk: 16: 16

        paitsi niitä huijari.profeettoja kyllä löytyy, mutta Raamatussa edelleenkin:
        "profeetat oli Johannekseen asti"


      • Anonyymi

        helluntailaisissa ei ole ollut huijareita


    • Anonyymi

      Niistä neljästä edellä mainitusta "sepästä".

      Profeetta Danielinkin Kirjassa myöskin puhutaan.
      Joku kauppasi tuolla Sakarjan Kirjaa.

      Ne neljä "seppää" näki kuningas Nebukadnessar tulisessa pätsissä,vaikka sinne alunperin heitettiinkin ainoaataan kolme.

    • Anonyymi

      Jumalan Sana On Laki ja Profeetat,ainoastaan nämä olivat Johannekseen saakka,Raamatun alusta alkaen.

      Ei ollut ketään sen yläpuolella ihmisten joukossa,sitten tuli Jeesus Kristus Jumalan Poika.

      Raamatun Sana On Laki ja Se On Voimassa edelleenkin tänäkin päivänä.
      Samoin vielä nykyäänkin tulee Profeettoja.

      Joka tämän kieltää,on antikristuksen demonisessa hengessä.

      Kristus ei Tullut Lakia kumoamaan,vaan Täyttämään Sen.

    • Anonyymi

      Paavi on antikristus.

      "Monta antikristusta onkin jo tullut maailmaan..."..

      Kulloinenkin paavi on aina antikristus.

    • Anonyymi

      Vai että oikein Suomen profeetta. Kas kun ei keisari. Näitä herätyksen povaajia on ollut lukematon määrä ja tulee olemaan jatkossakin. Uskovaisten bileissä tälläisille ennusteluille on tilausta. Yleisö kun on saatu ensin lämmiteltyä sopivaan mielentilaan, niin sitten on aika heittää ilmoille tällainen profetia. Yleisö huutaa hallelujaata hurmoksessa ja osa ehkä hetken aikaa kuvitteleekin herätyksen alkaneen just ja nyt siinä hetkessä. Ja varmasti siltä tuntuukin, kunnes pää taas selviää ja arkinen elämä jatkuu. Päihtyä voi muustakin kuin alkoholista tai huumeista.

    • Anonyymi

      Kyllä voikin.
      Juopukaa Pyhästä Hengestä.
      Näin Sanakin Kehoittaa.

      • Anonyymi

        Eli nuppi sekaisin uskonnolla. Päihde ja todellisuuspakoahan sekin on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli nuppi sekaisin uskonnolla. Päihde ja todellisuuspakoahan sekin on.

        Raitis usko pitää nimenomaan pään selvänä


    • Anonyymi

      eksytys -lahkot,

      "Minä en ole lähettänyt noita profeettoja , mutta silti he juoksevat . Minä en ole
      puhunut heille , mutta kuitenkin he ennustavat." Jer: 29: 29

      >"kuitenkin he ennustavat" <
      "Oman sydämensä näkyjä puhuvat , mutta eivät sitä , mikä tulee Herran suusta."
      Jer: 23: 16

      uskokaa edes "niinkuin kirjoitettu".

    • Anonyymi

      Herätys alkaa pikkuhiljaa ja laajenee.
      Valheenpuhujain suut tukitaan.

    • Anonyymi

      Aloittajalle - sama kuin muillekin.
      Herätys on pelastuksen suhteen Jumalantyö ja Elämänkirja on se ideaalinen nimenkirjoituskohde, ei minkään seurakunnan jäsenrekisteri. Ei luterilaisten, eikä vapaittensuuntien.
      Siksi herätys on Jumalan Sanan työtä, Jumala Sanoi ja tapahtui niin.

      Siksi herätys kattakoon kaiken.

    • Anonyymi

      antillakin on kiire kerätä porukkaa joukkoihinsa. antti tietää että aikaa on vähän jäljellä.

      1234567---

    • Anonyymi

      Suomen kansan herätys on alkamasaa.
      Nähkää ja kokekaa.

    • Anonyymi

      Ihmeet ja merkit seuraavat.

    • Anonyymi

      Huru-ukon höpinää.

    • Anonyymi

      Nuo helluntailaisten iankaikkiset puheet "tulevasta herätyksestä" perustuvat siihen, etteivät he tunnusta jo aiemmin ja tällä hetkellä meneillään olevaa kristillistä herätystä, ainakaan heidän jumalastaan lähtöiseksi.

      Näin ilmeisesti onkin.
      Kristityillä ja helluntailaisilla kun on eri herrat.

      - Kristittyjen Herran vaikuttama hengellinen herätys on kestänyt jo 2000 vuotta.
      - Okkultisti-hellarit vielä odottavat omansa = antikristus = juutalaisten maallisen messiaan tulemusta ja maapallon muun väen = golimien tätä kohtaan vaadittua pakkopalvontaa ja jota helluntailaiset kutsuvat "herätykseksi".

      Kristinusko herätyksineen on jo yli 500 vuotta ollut anabaptistien meitä vastaan harjoittaman vainon kohde. Anabaptistit eivät tyydy elämään omaa elämäänsä, vaan kohdentavat kaikkea toimintaansa heidän ulkopuolisiaan ihmisiä vastaan.

    • Anonyymi

      Tuosta "Suomen profeetasta" ei löydy netissä mitään tietoa, ei esim. kuvaa tai videota.

      Liekö aito henkilö? Onko mahd. romani?

    • Anonyymi

      Hurmahenki.

      • Anonyymi

        helluntailaisten Herra on Herra Jeesus Kristus, verisenä Vapahtajana


    • Anonyymi

      Suomen Profeetta Henri Puumala sanoi,että herätykselle on yksi ainoa este:
      katolinen kirkko.

    • Arvoisa "profeetta" Henri Puumala on ennustuksineen auttamattomasti myöhässä. Monet itseään "herran palvelijoksi" kutsuvat ovat tehneet vastaavia ennustuksia, mutta kaikki ennustajat osoittautuivat vääriksi profeetoksi.

      Esim. TV7:stä tuttu Aulikki Hartikainen-Piipponen profetoi "räjähtävästä herätyksestä" jo 8 vuotta sitten:

      https://www.youtube.com/watch?v=25j1a26jUo4&t=540

    • Anonyymi

      Ei Henri Puumala myöhässä ollut,jos ilmoitti vuosiluvut 2023-2029.

    • Anonyymi

      Jos nämä vuosiluvut eivät pidä paikkaansa,niin on syytä muistaa mitä Raamattumme Sanoo:

      Profetoiminen on vajavaista.

      • Anonyymi

        >>>Profetoiminen on vajavaista.<<<

        Se ei tarkoita, että profetoiminen olisi virheellistä. Jos ennustus menee pielee, kuten on väärästä profetiasta.

        Vajavainen profetointi tarkoittaa sitä, että profetian armolahja on siinä suhteessa vajavainen, ettei se voi korvata rakkauden puutetta. Jos joltakin puuttuu rakkaus, profetian armolahja ei voi sitä puutetta täyttää.


    • Anonyymi

      Näinhän se on,mitäpä yksi herätys hyödyttäisi yhtä ihmistä,jokainen on tilivelvollinen Jumalallemme.

    • Anonyymi

      Näin on.

    • Anonyymi

      Profeetta eli päähuijari.

    • Anonyymi

      Raamattu Sanoo:
      "Olkaa ovelia kuin käärmeet ja viattomia kuin kyyhkyset".

    • Anonyymi

      Ihmeet ja merkit seuraavat julistettua Sanaa..

    • Anonyymi

      Julistakaa kaikille Evankeliumia ja kertokaa Herramme Ihmeellisistä Teoistansa.

    • Anonyymi

      Aamen.

    • Anonyymi

      Profeetta eli paskanpuhuja.

    • Anonyymi

      Älä nyt kiihdy,ota rauhallisesti.
      Kateus vie kalatkin...

      • Anonyymi

        te , ja teidän herätyksenne,
        "suomenkielellä" , eksytyksenne.


    • Anonyymi

      Kun vuosi 2029 on mennyt,näemme puhuiko Profeetta omaa julkeuttaan,vaiko Jumalamme suunaan.

    • Anonyymi

      Kyllä tässä nyt ylimääräisiä tuoleja tarvitaan saleihin.

    • Anonyymi

      Ja puhujia myöskin lisää.

    • Anonyymi

      Missä on kaatuneet ja niiden jonot?

    • Anonyymi

      Junalamme Alkaa Avaamaan ovia.
      Sellaisia ikiaikojen ovia,joita ei ole vielä koskaan aiemmin avattu.

    • Anonyymi

      Pyhän Hengen Vuodatus Lähenee...Hallelujaa,Aamen.

    • Anonyymi

      50 00 jaettuna kuudella vuodella?
      Paljonko kuukaudessa?

    • Anonyymi

      Ovet käyvät kuin saluunoissakin konsanaan.
      Kaksi uutta sielua joka kuukausi.
      Näin lupasi kuulemma rohveetta.
      Mahtaa olla hiljainen mies kuuden vuoden kuluttua.

    • Anonyymi

      Sairaat alkavat paranemaan,kuurot alkavat kuulemaan,masentuneet loikkivat kuin vasikat keväällä.

      • Anonyymi

        HERÄTYS !
        Sotesta säästyy miljardeja... ellei jopa kymmenen.
        Pidetään entisten masentuneiden Suomenmestaruus loikkakisat.
        KIITOS !
        J
        E
        E
        S
        U
        S
        HALLE !


    • Anonyymi

      Riemullisuuden vuodet tulevat.

    • Anonyymi

      Mikä ihmeen Suomen profeetta?

      • Anonyymi

        Niin,Kansojen Profeetta,Sanoo Raamattu.
        Näinhän se menee.


    • Anonyymi

      Suomen Profeetta sanoi,että neljäkymmentä vuotta kun on kulunut Tukholman profetiasta,niin herätys on valloillaan.

    • Anonyymi

      Kyllä nyt lähtee Malmilta Helsingistä laiton moskeijansakin.
      Lihavuudestaan ies hajoaa.

    • Anonyymi

      Suomen profeetta!
      Lahkolaiset alkavat sekoilla aina vaan pahemmin. Nyt jotkut niistä kuvittelavat olevansa jo profeettoja. 😹

    • Anonyymi

      Kyllä nyt on tällä kertaa Profeetta oikeastikin.

    • Anonyymi

      Nämä neljäkymmentä vuotta marssivat Alpo Renko ja Viktor Klimenko erämaita.
      Nyt meillä on edessämne uudempi maaperä.
      Saima Honkonen kaatoi Ellen White:n.

    • Anonyymi

      Näin on.

    • Anonyymi

      Onko se herätys sitä että joku supervoideltu meuhkaa stadionilla ja ylistetään ja tanssitaan parisen tuntia. Sitten iso porukka ryntää eteen kaatumaan. Toiset huutavat, jotkut sätkivät ja karjuvat kuin leijona?
      Ja ei mitään järjestystä vaan melkoinen kaaos. Silti moni haluaa ns voitelun. Ja joku ei uskova on paikalla hän varmaan ajattelee että on järjetöntä touhua.
      Korona aikana moni tuli uskoon kotona kun muistivat kylvetyn sanan. Ja moni löysi Herran jopa kuolinvuoteellaan. Ihmisiä tuli yksitellen uskoon. Vain Jumala tietää. Kukaan voideltu tai srk ei voi ottaa siitä kunniaa. Vaan kunnia kuuluu yksin Herralle!

    • Anonyymi

      Kuului kunnia nyt kenelle tahansa (Aivan kuin se ek kuuluisi Jumalallemme,sehän on päivänselvää),on ymmärrettävä että moni "Patrick,Mika ja Markku" ovat vilahtaneet julkisuudessa kuin supernovat.

      Klimenko ja Renko ovat pitäneet julkisuudessa ykköspaikkaa Helluntaiherätyksessä Niilo Yli-Vainion ajoista alkaen ja estäneet väärien ihmisten nousemisen herätysliikkeessä valtaan.

    • Anonyymi

      Suomen Profeetta lausui Jumalamme suunaan:

      -"700 sielua Herrallemme Suomessamme lähiaikoinamme".

    • Anonyymi

      Keväällä 2024 pitäisi sitten olla jo varmaan lähemmäs parituhatta uudempaakin seurakuntalaistamme.

    • Kuten viimeiset vuodet olen kirjoitellut niin valitettavasti nytkin kirjoitan sen , mikä raamatussa lukee eli Luopumus.
      Se on nyt päällä ja se muuttuu ihan hulluudeksi lakeineen kaikkineen.
      Ihan kaikille sanon .... älkää uskoko näitä hulluuden lakeja ja älkää missään tapauksessa mukautuko niihin sillä ne on suoraan helvetin syvimmästä syvyydestä.
      Te ette ole tulleet hulluiksi vaan osaatte ajatella omilla järkevillä aivoilla ja erottaa hyvän ja pahan.

    • Anonyymi

      Suomen herätyksen merkkejä on jo.

      Viime kalevalan päivänä Profeetta oli ilmoittanut Antero Laukkasen parantuneen Als sairaudesta.

    • Anonyymi

      Selvä Merkki Jumalalta.

    • Anonyymi

      Se on jo oraalla,ettekö te näe...?

    • Anonyymi

      Jumalamme Tekee Työtään.

    • Anonyymi

      Meidän seurakunnassamme pientä liikehdintää,siinä viimeisellä penkkirivillämme,ennen ei ollut niin.
      Toivottavasti EI väärä hälytys.

    • Anonyymi

      Ei ole tokkiisa.
      Meidänkin församlingenissa kaksi uutta,vaikuttavat toki kylläkin aika innokkailta.

    • Anonyymi

      Meidän naapurissa adventistit aivan raivon vallassa,ihmeporukkaa.

    • Anonyymi

      Rukoilkaa Pyhän Hengen Täyteyttä!

    • Anonyymi

      adventistiteilla alkaa vissiiin herätyksen sammuttelu jo nyt!?

    • Anonyymi

      Jumalamme Tuli Palaa.

      SUNNUNTAI ON SAPATTI.

    • Anonyymi

      vasemmisto pahalla päällä,kun herätys laajenee.
      Syyttävät ko kovinkin Profeettaa.

    • Anonyymi

      Jumalanpalvelus uudistuu.

    • Anonyymi

      Kaksi herätystä.
      Aito ja sitten vääristelevä,eli kirkollinen herätys,jossa halveksitaan Herramme Kirkkautta.

      Suomeksi:

      Halveksitaan "Rhema-Sanomaa".

    • Anonyymi

      Kiittäkäämme Junalaamme alkaneeata herätyksestä.

    • Anonyymi

      Hallelujaa.
      Nyt on herätys.

    • Anonyymi

      Moni suostuu rukoilemaan.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      296
      3058
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      217
      1930
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1582
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1370
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1251
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      266
      1188
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1041
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      981
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      144
      847
    Aihe