Toinen nainen

Anonyymi-ap

Olen naimisissa ja suhde 20 vuotta kestänyt. Rakastuin hyväään ystävään ja meidän suhde on kestänyt 2,5 vuotta. Olemme olleet tekemisissä lähes päivittäin. Vaimoni valmistui uuteen ammattiin ja asui viikot toisella paikkakunnalla. Tämä mahdollisti toisen suhteen kehityksen entisestään. Nyt kuitenkin tein päötöksen muuttaa vaimoni perässä paikkakuntaa ja selvittää voiko avioliittoa pelastaa. Rakastan tuota toista naista ja koen tekeväni ehkä virheen. Koen kuitenkin velvollisuuden tunnetta vaimoa kohtaan ja mietityttää tässä taloudellisetkin asiat jotka eron myötä tulisi väkisin eteen. Eläkesuunnitelmatkin menisi uusiksi. Teenkö elämäni virheen tässä? Onko mahdollisuus aloittaa tyhjältä pöydältä toisen naisen kanssa jos avioliitto ei yrityksistä huolimatta toimi? En voi antaa mitään lupauksia enkä tietysti pyytää häntä odottamaan. Haluaisiin toimia oikein mutta kuunnella myös mitä sydön sanoo.

18

929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Elämä on liian lyhyt siihen, että jättää kuuntelematta sydäntään. Onko avioliitossa rakkautta, vai vain velvollisuuteen perustuvaa tunnetta? Onko ainoastaan jäljellä huoli turvallisen mutta merkityksettömän elämän menettämisestä? Ei kukaan voi ulkopuolelta asiassa neuvoa. Sinun pitää itse päättää kuunteletko velvollisuutta vai sydäntä. Kun kumarrat toiseen suuntaa, niin pyllistät toiseen. Siihen miten kukakin reagoi siihen, että mitäkin päätä katselee miettiessäsi vaihtoehtoja, ei taas osaa vastata kun vaihtoehtojen kohteet. Itse en haluaisi olla vaihtoehto, vaan ehdottoman tahtomisen kohde.

      • Anonyymi

        mitä paskaa päässäsi liikkuu?


      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😋 ­­N­­y­m­­­f­o­­­m­a­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Kuuntele sydäntäsi äläkä velvollisuuden tunnetta, joka johtaa vain onnettomaan elämään.

      • Anonyymi

        2 000 luvulla ei ole sydämiä


    • Anonyymi

      Ootko kertonu vaimolle ja kysyny miten hän haluaa jatkaa petturimiehensä kanssa? En tajua tollasia ihmisiä ketkä sanoo rakkaudelle EI ja valitsee "velvollisuudesta" avioliiton omalla itsekkäällä päätöksellä ja petetty puoliso pidetään tietämättömänä sivusuhteesta, joten hänellä elämä valheessa jatkuu. Ei ole sulla oikeutta päättää vaimos puolesta että avioliitto vaan jatkuu. Vaimon kuuluu tietää tilanne jotta voi itse päättää mitä haluaa. Ja sikamaisesti kohtelet rakastettuasi kun noin jätät rakkauden ja käännät kelkkasi ja palaat vaimon luo. Tuollainen laskelmoiva ihminen, joka pyrkii poimimaan itselleen parhaat rusinat pullista, ei ansaitse kumpaakaan naista. Ja idiootti on vaimokin jos petturiäijän kanssa elämää jatkaa.

      • Anonyymi

        vaimolla on samaan aikaan toinen mies

        tasapeli


    • Anonyymi

      "voiko avioliittoa pelastaa"? Mahdollisuudet pelastaa avioliitto on todennäköisempää, jos kolmatta henkilöä ei ole kuvioon ilmestynyt. Jotain tärkeää on osaltasi liitossa loppunut tai kuollut tai särkynyt kun uusi rakkaus on saanut tilaa. Ja kerran kuollutta ei saa henkiin herätettyä. Itselleen näin voi uskotella kun haluaa itsessä rikki mennyttä korjata, mutta yritykseksi se jää. Sydän kertoo sen kyllä kun onni ei sydämeen takaisin löydä. Ja muutenkin miten voit ajatella niin, että avioliiton ongelmat voi korjata, jos vaimosi ei tiedä totuutta? Mitä hän osaltaan yrittäisi korjata tai pelastaa tai parantaa, jos ei edes tiedä ongelmien juurisyytä ja liiton todellista nykytilaa? Ongelmien eteen pitää tehdä paljon töitä ja yhteiseen määränpäähän pitää olla molemmilla tahto sitoutua. Ei avioliitto pelastu sillä, että siinä huonosti voiva jää odottamaan ihmettä tapahtuvaksi. Asiat ei itsestään muutu paremmaksi. Eikä sekään korjaa avioliittoa, että suhteeseen päätetään vaan jäädä. Se on ongelmien lakaisua maton alle ja itsensä pettämistä ja valehtelua itselle ja puolisolle.

    • Anonyymi

      Jos mä rakastaisin toista, en miettisi päivääkään että jäisin vanhan puolison luo ketä olen vuosia pettänyt. Joo ero kirpasee taloudellisesti ja siitä taas noustaan. Mutta niin se talous ja eläkesuunnitelmat voi mennä täysin metsään silloinkin, vaikka päättäisi liittoon jäädä. Kukaan kun ei voi tulevaisuudestaan päättää miten asiat menee. Sitten oot katkerana siinä paskassa liitossas talous kuralla, eläkesuunnitelmat viturallaan ja elämäsi rakkauden menettäneenä kun kuvittelit voivasi järjellä päättää ja valita "turvatun" tulevaisuuden. En haluaisi housuissasi olla kun heräät pelkurimaisiin päätöksiisi.

    • Anonyymi

      ”Toimia oikein..” 😂 no se ei näytä teikäläisel sujuvan. Tää tais olla provo… vaimoasi ymmärrän kun ei tiedä mikä mies hänellä on, tuskin jäisi jos tietäisi.. tämän toisen naisen arvistelukyky ei näytä hyvältä.

    • Anonyymi

      Tämä aloittaja ei tiedä rakastamisesta yhtikäs mitään, ihan pentu on.

      • Anonyymi

        Helsingin Yliopistossa on todistettu, että Rakkaus on kuollut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helsingin Yliopistossa on todistettu, että Rakkaus on kuollut

        Teknillisen Yliopiston insinööri lupasi rakentaa metallisen


    • Tuossa toistuu taas se toisen naisen tuttu tarina. Hän on ollut pelkurimiehen kanssa suhteessa ja kelpaa petiin, mutta kun valinnan aika tulee, mies jatkaa vanhassa suhteessa.

      Vaikka niin moni vastaaja on sitä mieltä, että pitäisi seurata vaan sydäntään, joka tarkoittaa tässä tapauksessa sitä että lähtisi salasuhteen kanssa, ymmärrän toisaalta miestäkin.

      Jos arki toimii, niin tarvitseeko sitä rikkoa ja ottaa riskiä uudesta suhteesta ja sen pilallemenosta. Monesti petoksella aloitettu suhde antaa jossain vaiheessa takapotkun, luultavasti siinä vaiheessa kun rakastumisen vaihe on muuttunut arkeen. Silloin toiselle voi tulla mieleen, että jos kumppani on kerran pettänyt, miksi hän ei pettäisi toista kertaa.

      Ylipäänsä yhdessä asuttu arki voi tulla yllätyksenä kummallekin, koska tähän mennessä ollaan vaan kevytsuhteiltu.

      Aika vähissä taitaa olla ne parisuhdeoppaat, jotka neuvovat, että vaihda lennossa uuteen suhteeseen. Taitaa enemmänkin olla niin, että kertovat olemaan yksikseen välissä.

      • Anonyymi

        Ai miksi tässä kannustetaan siihen ettei vaimo saa tietää totuutta petturimiehestään?


      • Anonyymi

        oksettaa kun kuulee sanan 'sydän'


    • Anonyymi

      Sikamaista käytöstä, josta puuttuu kunnioitus vaimoa kohtaan, eroa heti!

    • Anonyymi

      et kertonut mitä olet, mies tai nainen, itse

      ämmät janoavat petosta, joten teet oikein, että järjestät konserttia niille

      miehenä kuitenkin en lähtisi pettämään koska, jälleen kerran, se on ämmien tie

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe