Onko teillä?

Anonyymi-ap

Ollut jo korona?

31

326

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eipä oo ollut enkä myöskään ole rokotetta hakenut

    • Anonyymi

      mutta juttu; aikahan on suheellinen käsite jokaisen ihmisen omassa pääzzä oleva, kuvittele vaikka että olet jossain Arizonassa milloin aurinko nousee ja laskee.

    • Anonyymi

      Kaikki rokotteet otettu. Ei ole ollut koronaa.

    • Anonyymi

      Ei tietääkseni enkä halua.
      N31

    • Anonyymi

      On ollut. Se sisälsi oikeastaan kaikki mahdolliset oireet mitä siihen voi kuulua. Ei sisältänyt ns. long covidia eikä hampaiden tippumista suusta. Tuo hammasjuttu ainakin on ihan puppua, salaliittoteoriaa. Se tarttui minuun rokotetusta henkilöstä. Itse olen piikitön. Oon mä lueskellut ja perillä siitä miten flunssat, influenssat jne toimivat ja miten perus immuunipuolustus ja -vasteet toimivat. Tiedän että koska oireet olivat merkittävät ja tauti kesti kohdallani kauan, niin olen saanut siitä luontaisen immuunivasteen tautia vastaan. Uusi sairastuminen on mahdollinen vain jos tulee riittävän suuri altistus tarpeeksi muuntuneeseen versioon taudista.

      Jokainen ihminenhän tulee immuuniksi keuhkokuumeita ja muita flunssia vastaan kun on sairastanut sen mutta haaste piilee siinä että tautien evoluutio on nopeaa. Immuniteetti tulee vain taudin sitä muotoa vastaan minkä on jo sairastanut. Muuntuu tauti tai ei niin luotan siihen että kun elimistössä on jo immuniteettia taudin yhtä muotoa vastaan, niin siitä on merkittävää hyötyä kuitenkin myös niitä muunnoksia vastaan. Tautien muunnokset toimivat vain siihen suuntaan että ne ovat aiempaa tarttuvampia ja haitallisempia, sillä muuten tauti kuolisi sukupuuttoon. Se on kuin loinen, mikä yrittää epätoivoisesti selvitä ja siksi se muuntuu ajassa.

    • Anonyymi

      Minulla oli vajaa vuosi sitten.

    • Anonyymi

      Kerran ollut vaikka kaikki rokotteet otettu...

    • Anonyymi

      ikinä tullutkaan koronaa. eokotrtrwewetrok

      hassu juttu tuo että jos menee jonnekin jonkin uimapatkankin kanssa, veden päälle..

    • Kerran ennen rokotuksia tais olla vaikka testi ei sitä vahvistanut mutta oireet ja taudin kesto täsmäs. Rokotusten jälkeen ei ole ollut.🙂.

      • Anonyymi

        Tauti yhtäkkiä päälle, päässä pyörii, maku-, ja hajuaisti pois, alussa ei yhtään räkää nenästä ulos ja myöhemmin koko ajan. Nuo olivat omat spesiaalioireeni.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tauti yhtäkkiä päälle, päässä pyörii, maku-, ja hajuaisti pois, alussa ei yhtään räkää nenästä ulos ja myöhemmin koko ajan. Nuo olivat omat spesiaalioireeni.

        Alkoi veritulppa tuntemuksilla pohkeessa(ei ollu tulppaa kun sairaslassa tsekkasivat) kolmen päivän päästä alkoi kuume ja kuume sahas ylös ja alas, kurkku kipeä, hengitystä ahdisti, verisiä ysköksiä, sydämen lisälyöntejä ja rytmihäiriö tuntemuksia ja meinas taju lähteä kun kävi vaikka vessassa kun hengästy eikä saanut happea tai ainakin tuntu siltä. Ensin kesti 7vrk sitten helpotti 2-3vrk ja tuli takas vielä uudet 5-7vrk. Se oli paskamaista kun tuntu ettei se helpota ollenkaan ja aina kun vähän helpotti niin hetken päästä taas paheni sitten meni vielä akuutin taudin paranemisen jälkeen 3-4vk että toipu normaaliin kuntoon. Vittumainen tauti kyllä.😬.


    • Anonyymi

      tuollainen että; mitä siis minun pitäisi jutella tyttöjen kanssa jotain?

      eräs aika hauskakin tietokonepeli, leisure suit lärry hah

    • Anonyymi

      Kaikki rokotukset otettu. Ei ole ollut koronaa ja toivottavasti ei tulekaan.

    • Yli vuosi sitten sairastin, oli todella kurja tauti. Olin vuoteen omana muutaman päivän, melko korkea kuume ja tosi vaikea yskä. Päähän ja keuhkoihin sattui se yskiminen. Niin ja se kuumeilu oli jotenkin niin rankka olotila, kun välillä laski ja välillä taas nousi… muutaman päivän sitä kesti, mutta tuo kuiva yskä jatkui ainakin kuukauden tuon jälkeen.

      Kaksi rokotetta oli otettuna ennen sairastumista. Sairastettu tautihan korvaa sen kolmannen rokotteen puoleksi vuodeksi.

    • Anonyymi

      Ei ole poroa.

    • Anonyymi

      Kissa on rokotettu.

    • Anonyymi

      Ei ole ollut. 4 rokotetta otettuna. Joka kerran jälkeen tulin magneettiseksi ja jäin bussin kylkeen jumiin.

      >simiti<

    • Anonyymi

      On ollut hyvin lievä. Yhtenä päivänä vaan reilummin kuumetta. Olo oli kuitenkin ihan hyvä.

    • Anonyymi

      Ei ole tullu koronaa. Toki veikkaan, että mahdollisesti sairastin sen 2019/ 2020 vuoden vaihteessa, pitkittyneenä, mutta ennen, kuin testit tuli. Myöhemmissä testeissä koskaan näkynyt, ja niissä kävin useastikin vuosien aikana. Rokotuksia en ottanut, lähinnä yliherkkyys reaktioiden takia, ja päätin sitten muutenkin seurailla ja puntaroida ja odottaa, joten lopulta en hakenut yhtäkään. Jokaisen oma valinta.

    • Anonyymi

      Ei ole ollut eikä ole myöskään rokotetta - yhtä ainuttakaan.

    • Anonyymi

      Rokotteet otin, ei ole ollut koronaa.
      Toivottavasti ei tule, vaikka jossain oli että kaikki sen sairastaa.

    • Todennäköisesti on, mutta en ole saanut sitä kertaakaan testeissä kiinni. Pitäisin kuitenkin hyvin epätodennäköisenä, ettei minulla sitä olisi ollut, koska olen ollut esim samassa mökissä monta päivää seurueessa, joista 6/8 saivat positiivisen tuloksen heti reissun jälkeen.

      Epäilen, että minulla oli korona heti 2020 keväällä, kun testeihin ei vielä päässyt. Sairastin kohtuullisen nornaalin flunssan, mutta yleiskuntoni heikkeni tuolloin oudolla tavalla. Pelkästään kävelylenkeillä hengästyin niin pahasti, että piti pysähtyä vetämään happea. Olen aina lenkkeillyt, juossutkin jne enkä ikinä kokenut tuollaista. Mitään todisteita minulla ei kuitenkaan ole, pelkkä epäilys.

    • Anonyymi

      Ei aavistustakaan.

    • Anonyymi

      Voi olla, mutta jos oli, niin ei ollut mulla kummoinen tauti. Oli hyvin kevyitä flunssan oireita 2 päivää ja sitten noin viikon päästä parantumisesta tuli outoja keuhko-oikeita, jotka nekään eivät onneksi jatkuneet kauaan. Keuhkoissa oli muutaman päivän sellanen tunne, kun olis istunu jossain nuotiolla ja hengitellyt likaa savua.

      Ennen viime joulua oli influenssa ja en muista varmaan 20 vuoteen olleeni niin kipeä. Ei ollut mitenkään erityisen korkea kuume tmv, mutta en ole varmaan koskaan elämässäni ollut niin räkänen ja tukossa ja vielä niin jumalattoman kauan. Mulla oli korvatkin ihan tukossa ja toinen aukes kunnolla uudestaan vasta joskus helmikuussa.

    • Anonyymi

      On todennäköiseti ollut, silloin kun korona oli vasta uusi juttu talvella 2020. Hajuaisti meni kokonaan, mutta palasi noin parin kuukauden päästä. Muita oireita ei silloin ollut. Viimevuonna loppukesällä oli korona ihan testinkin mukaan ja selvät oireet, särkyineen ja kuumeineen. Rokotuksia on 3.

      • Tämä oli minulta... Unohdin kirjautua.


    • Anonyymi

      Ei ole. Muutaman kerran joskus 60-70 v sitten pelasin, mutta eipä kiinnostanut sen enempää.

      • Anonyymi

        No tämä! Siinä tapauksessa mullakin on ollut korona kohta 20 vuotta.

        >simiti<


    • Anonyymi

      X-virus tulee intiasta ja filippiineiltä kohta ja tappaa kaikki, turistit tuovat sitä.

      Minullakin on kyllä kaikki rokottimet, eikä ole ollut korona-peli-virusta vielä, vaikka niin jooh, noista videopelijutuista, tein kyllä erään pelin jonka nimi: Covid 3D - The Sneezer, jutun.

      Minua ärsyttää vähän nuo Unity-OpenGL, pelit koska niin tehottomia verrattuna jos käyttää DirectX-juttuja.

      Niin nuo pelijutut, oikeasti tekisi mieli mennä erääseen paikkaan konsultoimaan jossa nuorisokin tekee omia pelejään.

    • Anonyymi

      Ei o. Yhtään rokotetta e ottanut. Kuulun muka riskiryhmään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      101
      2059
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      244
      1680
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1050
    4. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      85
      951
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      78
      945
    6. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      855
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      801
    8. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      795
    9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      754
    10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      38
      719
    Aihe