Miten nopeasti uuteen kuvioon

Anonyymi-ap

Tinder taas.... eli miehenä on tullut tinderissä matchejä naisiin joilla edellinen suhde tai oikeastaan mikä lie tuttavuus sitten on päättynyt 1 - 6 kuukautta sitten.

Omien suhteiden loputtua (1- 3 v) olen ollut vapaalla jalalla ja tehnyt jotain ihan muuta pidempään. Nyt kun tulee match ja tapaamisehdotus niin tuollainen muutaman kuukauden vapaus (toisilla kuukausikin) tuntuu aika lyhyeltä. Eli tulee mieleen että onko nainen oikeasti valmis mihinkään. Kartan rankasti laastarisuhteita enkä lähde niihin mukaan. Parilla kaverilla on ns eronaisen ja hänen exänsä onkin alkanut uudelleen tapailla. Siinä sitten heppu on jäänyt ulkopuolisena ulos.

Millaista aikaa olette pitäneet sopivana?
Itse en ainakaan kuukauden kahden jälkeen hyppää uuteen kuvioon.

Mites muut? Kokemuksia?
Itellä alkaa tulla paskanmaku suuhun koko tinderistä.

10

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nuorena miehenä käsitys naisista oli herttainen ja kiltti. Silloin mies oli se sepesusi joka turmelee tai yrittää olla turmelematta siveää ja puhdasta naista piloille, näin nuorena naisista ajattelin ja uskon että samassa käsityksessä ovat elämänsä ensiaskeleita ottavat useat muutkin miehet.

      Mitä enemmän naisia on elämänsä varrella oppinut tuntemaan ja heistä juttuja kuulemaan on kaikki käsitykseni kääntyneet päälaelleen.

      Kyllä se nainen on se paha, juonekas, julma ja itsekäs olento parisuhteessa.
      Naiselle on niin helppoa, esittäessään marttyyriä hän saa ilman muuta kaikkien sympatiat, tai vaihtaessaan parisuhdetta hän saa silloinkin tukea koska jotain vikaahan miehessä on pakko olla ollut.

      Mikäli mies jätetään, häneltä viedään koko omaisuus ja hänelle valehdellaan ja käytetään hyväksi kaikin keinoin, ei naista silloinkaan tuomita, mies saa korkeintaan säälivän katseen ja surkimuksen leiman.

      Usein puhutaan tasavertaisuudesta, sitähän naiset hakevat, mutta kumminkin tietyissä asioissa onkin taas hyvästä säilyttää naiselle kuuluvat etuisuudet eli kuoria aina ne parhaat asiat itselleen.

      En ole naisten vihaaja, minä rakastan naisia, mutta tämä varoituksen sana on nuorten miesten hyvä ottaa huomioon koska ei se nainen ole mikään särkyvä posliini esine vaan paljon miehiäkin häikäilemättömämpi olento joka toimii aina omien etujensa ja halujensa mukaisesti.

      Olen ainoastaan pari kertaa tapaillut(joskin vain lyhyen ajan jakson) kahta naista, jotka olivat herttaisia kuten uskomus naisista kuuluu ja heidän seurassaan kyllä oleskelu oli kivaa ja mutkatonta.

      Tämän tulevat naiset teilaamaan aivan varmasti ja saan sovinisti sian leiman, mutta niinhän se on kun suoraan asiat sanoo.

      Tällä en tietenkään halua kaikkia naisia leimata, vaan sen että ajat ovat muuttuneet suotuisaksi nimenomaan naisille ja sitä valtikkaansa he myös osaavat käyttää hyväskoisten miesparkojen pään menoksi.

      Kovuus naisten asenteissa ei ole mitenkään seksikästä tai ihailtavaa, näin miehen näkökulmasta, kyllä aito ja rehellinen nainen vie aina voiton.

      Nainen jolla oli useita seksikumppaneita tai salarakkaita nimettiin ennen joksikin aivan muuksi kuin tänä päivänä,nyttemmin tytöt ihannoivat juuri sellaista roolimallia.

      • Anonyymi

        Olen hyvin paljon samaa mieltä kirjoituksestasi.
        Kokemus elämässä on osoittanut näitä samoja asioita.


      • Anonyymi

        Et voi rakastaa naisia jos sinulla on heistä noin alhainen käsitys. Halveksunta ja rakkaus eivät kuulu yhteen. Jos olet aina törmännyt tuollaisiin naisiin, niin mitä se kertoo naismaustasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et voi rakastaa naisia jos sinulla on heistä noin alhainen käsitys. Halveksunta ja rakkaus eivät kuulu yhteen. Jos olet aina törmännyt tuollaisiin naisiin, niin mitä se kertoo naismaustasi?

        Se että tinderissä törmää "tollaisiin naisiin" on täysin sattumaa koska matchit tulevat molemmilta osapuolilta.

        Ja sinä et ole kotipsykologina oikea henkilö sanomaan mitään siitä kuka on oikea rakastamaan naista.
        Ja eiköhän naisen käytös ole siinä myös yksi kriteeri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et voi rakastaa naisia jos sinulla on heistä noin alhainen käsitys. Halveksunta ja rakkaus eivät kuulu yhteen. Jos olet aina törmännyt tuollaisiin naisiin, niin mitä se kertoo naismaustasi?

        Tai mitä se kertoo naisista?


      • Anonyymi

        En tiedä minkälaisia naisia tapailet tai millaisten kanssa ollut, kun ainakin suurin osa tuntemistani naisista on täysin toisenlaisia. Ensinnäkin nykyään naiset käy palkkatöissä ja ansaitsee ihan kivasti eli harva heistä sun rahojas tarttis tai veis. Lisäksi naiset kestää aika paljon tunnekylmiä tai jollain tapaa tunnevammaisia miehiä suhteissaan, erityisesti jos heillä on lapsia. Monissa piireissä etenkin pääkaupunki seudulla eroaminen on niin kallista, että huonoissakin suhteissa pysytään ihan vaan lasten takia ja ihan turha sössöttää, että ei ne lapset rahaa tartte, kyllä ne hyvään elämään sitä jonkun verran tarttee. Ilmeisesti palstalla on kaikki sosiaalituilla elävät tai miehet jotka ettii vain sitä kaunista naista ja nainen nähdään vain pilluna. Sinullekin hyvä mies suosittelen niitä korkeasti koulutettuja tindernaisia, ainakaan ne ei vie vähäisiä rahojas.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­­N­­y­­­m­­­f­o­­­m­­­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Jokainen määritelköön nuo asiat itse. Kaikki erotkin ovat niin erilaisia. Osa eroista tapahtuu hetkessä ja yllättäen ja silloin voi varmasti tulla tuollaisia yhteenpalaamisia. Toisinaan taas ero on voitu tehdä pitkään ja hartaasti ennen varsinaista eroa ja molepmien osapuolteen tunteet voivat olla täysin kuolleetkin jo erotessa.. Itselleni siis on paljon olennaisempaa ne eroa edeltävät ja sen aikaset asiat kuin erosta kulunut aika.

    • Anonyymi

      Naiset jotka ovat pitkään sinkkuja ottavat miehekseen usein jollain tavalla paskan miehen joka aiheuttaa sen että he ovat tyytyväisempiä sinkkuina kuin suhteissa yleensäkin koska he estävät hyvien suhteiden muodostumisen omalla antipatiallaan ja sortumisellaan paskaan.

      Naiset jotka hakevat seuraa nopeasti ovat miesten välineellistäjiä ja he "tarvitsevat" miestä lompakoksi, seuraksi, oikkujensa hyväksyjäksi tai johonkin pakkopullaiseen seksuaalisuoriutumiseen.

      Olet oikeassa, kuukausi on kovin vähän, kuulostaa lähinnä alkulämmittelyltä ennenkuin lähdetään radalle tai joltain vastareaktiolta kaatuneeseen suhteeseen, kenties vain hakemassa varmistusta omalle kelpaamiselleen.

      Kysy asiaa vaan suoraan, katso mikä on vastaus. Omaa etuasi sinä siinä ajat.

    • Ei kai näitä voi yleistää, kun jokainen on erilainen ja jokainen suhde on erilainen. Mutta olisi hyvä osata olla myös yksin. Se on kantani tähän.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10596
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3013
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2127
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1878
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1636
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1438
    Aihe