Ei pidä valehdella. Ei ole saavutettuja etuja. Ajat ja tarpeet muuttuu.

Anonyymi-ap

Voimannäyttö on helppoa, mutta onko se syy, miksi yhä useampi eroaa tai ei edes liity vanhoillisiin ammattiliittoihin?

Tehyn viime lakon aikainen painostaminen luopumaan omasta ammattipätevyydestä ja teho-osastojen ulosmarsseilla kiristäminen olivat monelle viimeinen pisara ammattiliittojen järjen vastaisuudesta. Työpaikoilla jäneksi pakottaminen ja lakkoihin pakottaminen ovat työsopimuslain vastaista toimintaa. Suomessa on liittymisen vapaus.

Onko voimannäyttö SDP:n työkalu, opposisitiopolitiikkaa vai ammattiliittojen jäsenten houkuttelua, koska jo yli 500 000 työntekijää on valinnut YTK:n liittojen sijaan?

Voimannäyttöajankohtina 1992 Ahon hallitusta vastaan. 2018 Sipilän hallitusta vastaan, ja nyt 2023 yhteisenä nimittäjänä on se, että SDP on oppositiossa. Syyllistyykö SDP trumppimaiseen toimintaan? Huonon häviäjän vastuuttomiin keinohin? KD ei koskaan tekisi niin. Ammattiliittojen voimannäyttö ei johda mihinkään, Se on henkistä väkivaltaa. Siitä ei ole kenellekään hyötyä. Se on kiukuttelua, joka heikentää maakuvaa ja innostusta investoida Suomeen.

En kannata voimannäyttöä, eikä moni muukaan. Se ei rakenna vaan repii. Saavutetuista eduista puhuja ei ymmärrä asioita. Saavutettuja etuja ei ole. Jo huomenna voit joutua työttömäksi. Siinä meni edut. Työnantajat antavat töitä ja maksavat palkan. Ei ay-liike.

6

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin on.

    • Anonyymi

      SDP:llä ei ole munaa nostaa työllisyyttä ja leikata. Sen takia puolueella ei ole asiaa hallitukseen kahdeksaan vuoteen, kun vastuuntuntoiset osaajat laittavat Suomen taloutta kuntoon ja pelastavat hyvinvointipalvelut. Velaksi ei voi elää. Demareiden talouspolitiikalle nauravat variksetkin.

      SDP on vaalien huonona häviäjänä aloittanut kampanjan hallitusta vastaan. Se on demokratian häpäisy. Kampanja sisälsi koko kesän mustamaalaamista rasismipuheilla, vaikka oma pesä ei ole puhdas ja puhtoinen, nyt syksyllä on saatu opiskelijat valtaamaan yliopistoja. Muutama siellä pitää hallitus alas -plakaatteja. Teatterilaiset marssivat ulos. Ei tarvitse mennä tänä vuonna teatteriin, ei tiedä onko näytöksiä vai ei. Naamarit on otettu pois. Vasemmistopopulisteja. Ei kiinnosta edes katsella.

      Pahempi hyökkäys kansanvaltaa vastaan on SAK:n valjastaminen lakkoihin ja ulosmarsseihin. Se on yhteiskuntaterroria. TES on voimassa ja sitä myötä työrauhavelvollisuus. Lakoilla ei saavuteta mitään. Ne ovat vain kiukuttelua ja voimannäyttöä, kuten joukkoraiskaus.

      Ay-demarien vetämät ammattiliitot rikkovat sopimuksia ja hyökkäävät Eduskuntaa vastaan. Se on trumpimaista toimintaa. Huonon häviäjän toimintaa. Kuka haluaa olla mukana tällaisessa poliittisessa liikkeessä?

      SAK:n jäsenmäärä on laskenut ja laskee. SDP:n kannatus laskee. Kristillisdemokraatit eivät ole populisteja, eivät valehtele ja pitävät oikeasti huolta lähimmäisistä. Saksassa kristillisdemokraatit ovat suurin puolue. Suomessa vielä kaksi kolmesta kuuluu kirkkoon. SDP menettää kannattajiaan KD:hen ja Persuihin, jotka ovat totuuden asialla, ei-sosialistinen työväenpuolue, Vennamon linjan jatkaja. Kyllä kansa tietää.

      Vasemmistopopulistien voimannäyttö on kuivumassa kokoon. Asiat pitää hoitaa joka tapauksessa. Hallituksen ohjelmassa ei ole mitään radikaalia. Orpon hallituksen kaatuminen johtaisi uusiin hallitusneuvotteluihin, jossa SDP:llä ei ole asiaa hallitukseen. SDP ei ole kelvollinen hallitukseen edes neljän vuoden päästä, koska valtion talous pitää saada kuntoon ja kuntoon laitto kestää vähintään kahdeksan vuotta. Talous ei ole mielipideasia, eikä politiikkaa. Vasemmistotalous on tappiota täynnä.

      Eduskunta säätää lait. SAK:lla ei ole veto-oikeutta. Jämpti on näin.

    • Anonyymi

      Ulosmarssien ja lakkojen järjestäjät ovat demokratian häpäisijöitä. Lakot demokraattista hallitusta vastaan on trumppimaista toimintaa. Hallitus ala -ajatus on epäilyttävä ja ymmärtämätöntä vasemmistopopulismia. Jos hallitus kaatuisi, niin kuka hoitaa valtion asioita?

      Jos Orpon hallitus kaatuu, niin Orpo neuvottelee uuden hallituksen. Asiat on hoidettava. Valtion talouden korjaaminen, tappion muuttaminen voitolliseksi ja lainojen poismaksu kestää ainakin kahdeksan vuotta. Mitkä puolueet ovat kykeneviä asian hoitamaan? Viime vaalikaudella liuttiin pahempaan suuntaan. Uudet vaalit ovat neljän vuoden päästä. Sitä ei vasemmiston ja ammattiyhdistysliikkeen kiukuttelu muuta miksikään. Kiukuttelu heikentää Suomen maakuvaa ja innokkuutta investoida tänne. Pallo on SDP:llä ja SAK:lla, ei hallituksella. Hallitus ei nostanut rasismikeskustelua, hallitus ei järjestä ulosmarsseja ja lakkoja. SDP ja SAK järjestävät - aina kun SDP on oppositiossa. Paskapolitiikkaa. KD ei koskaan tekisi tuollaista isänmaalle ja lähimmäisilleen.

    • Anonyymi

      ei tietenkään olekaan olemassa pysyviä saavutettuja etuja. Ne edut pitää kamppailla aina yhä uudestansa ja uudestansa.
      Mitä heikompi ay-liikkeen voima sitä heikommat työläisten palkat ja edut. Mitä vahvempi ay-liike sitä parempia etuja ja oikeuksia työläisten on mahdollista saada. Tämän tosiasian jokaisen pässinpäänkin pitäisi ymmärtää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vuoden 2027 vaalien jälkeinen hallitus joutuu sopeuttamaan lisää. Opposition puheisiin tästä ei kannata luottaa. Se on punainen ilmapallo, joka katoaa taivaan tuuliin tai poksahtaa ja mäjähtää paskaläjään. SDP:llä ei ole munaa hoitaa valtion taloutta. Se on nähty. SDP on ideologinen lakkoliike. Ei muuta.

      SDP ja SAK ovat yhdessä. SDP:n lakkopolitiikka on yhteiskunnan syöpä, jota yritetään hillitä lakkolailla. Syöpä voi kuitenkin tappaa, minkä takia parivaljakko vajoaa yhdessä historian lehdille. Se on kuin haju sata vuotta vanhalla työväentalolla. Pahanlaatuinen sisäilmaongelma vaivaa Elorannan ja Lindtmanin lakkoliikettä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      183
      11681
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      151
      2336
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      249
      1486
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      61
      1060
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      930
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      61
      872
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      42
      767
    8. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      729
    9. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      27
      716
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      689
    Aihe