Oikeasti hyvää terveydenhoitoa Suomessa ei ole olemassa.

Anonyymi-ap

Kun näin TV,ssä näytettävän tekstiä, jossa kerrottiin jonkun arkipiispankin olevan niin huolissaan, suomen terveydenhoito tilanteesta, että oli ilmaissut olevansa sitä mieltä, että ihmisarvoa ei mitata tuottavuudella.
Pispa ei todennäköisesti ole tietoinen, ettei käytännössä suomalaisessa terveydenhoidossa, tunneta ihmisarvoa.
Minä tiedän tämän koska, tein kokeeksi potilasvahinkoilmoituksen ja sain selville, ettei tuo laitos, tai järjestö ole tietoinen suomalaisen terveydenhoidon rappiotilasta, kun vastauskirjeessään minulle, kertoivat minun terveyenhoitoani hyväksi huolimatta, heille kertomastani, lääkeannosteluni jatkuvasta puutteellisuudesta ja siitä, kun huonokuntoisten vanhusten hoitolaitoksessa olevan vanhuksen on hoitoa saadakseen, hakeuduttava laitoksen ulkopuolelle lääkäriin. Ja, että tuota laitoksen ulkopuolista apua, hoitolaitoksen taholta pyritään estämään vielä sillä, ettei noille terveydenhoitohakumatkoille huonokuntoisen vanhuksen mukaan asuin/hoitolaitoksesta anneta avustajaa eikä, millään tavalla auteta lääkärin ajanvarauksessa ym. tarvittavassa.
Ja kun tuossa potilasvahinkoja käsittelevässä laitoksessa kertomastani tiedettiin sekin, ettei asuin/hoitolaitoksessani ollut olemassa edes hyvään terveydenhoitoon tarvittavia välineitä.
Ja kun olin luullu, että monet suomessa, kansalaisten hyvän terveydenhoidon turvana on olemassa monenlaisia turvajärjestöjä niin, noista apua terveyteni hoitoon hakiessani huomasin, ettei yhdestäkään turvatahosta ole olemassa turvaa. Kun kerroin jokaiselle, jolta terveyteeni hoitoon apua pyysin, että päivittäiset lääkeannosteluni lääkeannokset, ovat vuodesta toiseen olleet vajaita, että monesti vasta kovan kinaamisen avulla minulle on pyynnöstäni suostuttu antamaan, lääkeannoksestani puuttuvat lääkkeet. Niin muutosta tähän vajaalääke annosteluuni ei tullut.
Ja kun pyysin jokaista turvatahoa kertomaan, jos siellä tiedetään, missä suomessa on olemassa vanhustenhoitolaitos, missä vanhustenhoito toteutetaan, hoidettavana olevien terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisperiaatteen mukaisesti niin, yksikään turva-apu taho ei tätä tiennyt?

14

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No nyt oli sen verran sekava, täynnä asiavirheitä ja suoranaisia valheita täynnä oleva sepustus, että pakko kai se on terveydenhoidon tilasta huolestua - jos se tuollaisia yksilöitä tuottaa...

      • Anonyymi

        Valitettavaa, noin voi käydä, kun vanhukset jätetään heitteille...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavaa, noin voi käydä, kun vanhukset jätetään heitteille...

        Monta kertaa ihmisellä on mielikuva valmiina päässään kun muuttaa laitokseen. Ja sitten pettyy kun asiat eivät olekaan kuten ihminen on luullut.
        Ajattelin tuota lääke kirjoitusta että miten päättelee että lääke annostus on vajaavainen , eikö lääkäri ne lääkkeet kirjoita .
        Monissa hoitolaitoksissa ei tule henkilökunta mukaan jos ihminen itse on kykenevä asiansa hoitamaan.
        Muista oman äitini hoitoa, miten hänellä oli joku kumma käsitys että hoitolaitoksessa jotenkin pitäisi olla hoitajat vieressä koko ajan. Eikä ymmärtänyt ( tai halunnut ymmärtää) että pohjana on aina esillä se mihin vanhus itse kykenee , siis osaa tilata taksin lääkäri käynnille, kykenee itse ilmaisemaan vointinsa , ja esim pukeutumaan itse , syömään itse
        Niin että näistäkin asioista ollaan niin eri mieltä . Eräskin omainen vaati että äitinsä vierellä pitää olla koko ajan henkilökuntaa , vaikka vanha äitinsä ihan itse osasi kaikki asiat oli vaan melkein sata vuotias ja tarvitse apua lääkkeiden otossa ja hygieniasta , muuten lueskeli kirjoja ja katseli televisiota . Siis hoito paikoissa ei ole henkilökohtaista hoitajaa kellään , itse on hoidettava se minkä pystyy ja jos ei pysty saa apua.
        Aitten en tiedä tämän ihmisen hoitopaikasta mitään enkä voi kommenteerata asioita josta kuulee vaan toisen osapuolen mielipiteen . Vanhuus ei sinänsä ole sairaus ainoastaan niin että jotkin asiat ei enää toimi kuten nuorena . Sitten on sekin yksi puoli että usein otetaan hoitolaitokseen ihmisiä joilla ei ole siihen koulutusta , siitä on moni puhunut ja entiset sairaanhoitajat jotka nyt ovat laitoksissa eivät ole tyytyväisiä .
        Joten keskustelemalla sitä voi löytää ratkaisuja asioihin , niin että molemmat osapuolet ymmärtävät toisiaan .


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍒 ­­­N­­­y­­m­f­­­o­­­m­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18048993j

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Hyvin olet näyttänyt hengissä selviäväsi, jos olet jo vuosikausia jaksanut lääkkeitäsi ihmetellä!

    • Anonyymi

      Nyt jo ukrainalaisia on saatu kiinni epäilyttävästä käytöksestä,kuvaavat ihmisten koteja, käyvät repimässä riistakamerat, hiippailevat yksityisten pihoissa ja sähköyhtiön pihoissa. IHAN EPISTÄ että heitä täällä hyysätään , eimitään työvelvoitetta, monet ovat täällä pari vuotta lomailleet veronmaksajien rahoilla. MAKSETAAN KALLIIT VUOKRAT, HEILLÄ EI VESI JA SÄHKÖLASKUHUOLIA, kaikille annetaan pyörät, vaunut, rattaat, lapsilisät, elatusmaksut,koulutetaan, päiväkoti lapsille, tulkit, terveydenhoito, ruoka, vaatteet, suurin osa vetää tupakkaa ja juo kaljaa, kuljetetaan paikasta toiseen, matkat kotimaihinsa.
      suomalaisilta poistetaan kela ja sosiaalituet, terveyskeskukset lopetetaan, vanhusten kokopäivälaitokset lopetetaan ja ovat dementoituneet, sokeat jasairaat kotonaan yksin ilman apuja, vaipoissaan ulosteet housuissa, ruuatta, lääkkeet niin kalliita ettei pysty ostamaan, taksit eivät toimi ja pompotetaan luukulta toisella niitä jotka pääsevät jonnekin apuja hakemaan. SUURET SAIRAALAT ihan fiasko, siellä eksyy, ikäihmiset ei jaksa kävellä pitkiä matkoja ensin parkkipaikoilta ja vielä pitkät käytävät päälle. SITTEN DIGIPALVELUT täysin mahdottomia, monella ei älylaitteita, ei osaamista ei näe, ei toimi kädet, eikä ymmärrä. HULLUNTOUHUA JA KOKO SOTE IHAN SUSI JA HELKKARIN KALLIS KUN JOHDON PALKKAMENOT 20000 PER PÄÄ KAIKKINE ETUINEEN, EI YHTÄÄN ONGELMA MAKSAA YLISUURIA PALKKOJA MUTTA KUN PUHUTTIIN SIARAANHOITAJAN PALKASTA EI MILLÄÄN PYSTY MAKSAMAAN KUNNON PALKAA VAATIVASTA TYÖSTÄ. ( itse vielä heikommalla kuukausipalkalla keittiön puolella)

      • Anonyymi

        Jo on kovaa toisilla. Ei kellekkään anneta mitään vaunuja vaan niitä yksityiset lahjoittaa ihan vaan hyvästä sydämmestään.
        Kukaan ei saa mitään muita etuja joita suomalainen ei saa. Lahjoituksia saavat erilaisilta organisaatioilta siis käytettyjä,tavaroita , joten älä kuvittele liikoja , itse ottaisin jonkun lapsi perheen luokseni silloin kun ei ole asuntoja muualla
        Ihmeellistä ettei mitenkään mielessä käy millaista näillä ihmisillä on , ja mitä he ovat nähneet kotimaassaan kun kaikki on hajoitettu koti, ja omaisia ammuttu kuoliaaksi , ja sinä vaan kadehdit.
        Siis keksit juttuja miten joku on jotain varustellut , nyt en kyllä usko noihin tarinoihin yhtään. Koska kirjoittelet totuuksina sosiaali lain anteliaisuudesta josta et näytä tietävän yhtään mitään. Siis sinun totuuksiasi ainoastaan , ei muiden , empatia ei kuulu sinunkaan elämääsi näköjään


    • Anonyymi

      Kyllä täytyy ihmisen olla mieleltään jo vakavasti sairas, kun sotapakolaisia kadehtii.

    • Anonyymi

      "Oikeasti" sairaille on kyllä hoitoa, joskus hyvääkin. Tekosairaat saavat sitä, mitä heidän tuleekin saada; tekohoitoa.

    • Anonyymi

      Onko suomi ainoa maa jossa lääkärit ovat jumalasta seuraavia????
      Perustuen siihen että lääkärit saavat määritellä koulutusmääränsä.
      Ei siis ihme että lääkäreistä pulaa. Palkat ovat ylisuuria.
      Ihmisistä viis.

      • Anonyymi

        Oisko se vähän kansalaisten vika, että pitävät heitä jumalina. Niille saa sanoa oman mielipiteensä, yksikään lääkäri ei tiedä kenenkään kivuista ja tunnoista, jos ei niitä itse sanoita.


    • Anonyymi

      ääliömäistäja raukkamaista suomessa kun politiikot uskaltavat tehdä leikkauksia kaikista köyhimmiltä toivottavasti myös mamuilta mutta ei uskalleta puuttua yrityksien toimintaan ja tehtanjohtajien palkkoihin ja optioihin. nehän onne puuttuvat miljardit koossa pian kun tehdään korjausliikkeet
      RAHAA SYSÄTÄÄN HEVOSURHEILUN PÖNKITTÄMISEKSI ESIM 40 MILJOONAA.
      POLITIIKOT SAA HÄVETÄ HELVETIN HUONOJA RATKAISUJA. TÖRKEÄÄ TOIMINTAA. hyvinvointialueet pistävät lomautuksille ja ihmisiä paitsi tietysti itse kaikkivaltiaat jotka vetävät 20 tuhatta etuineenmutta pikkupalkkaiset ja töitä yhdistellään mielivaltaisesti. siivoustaso varmaanlaskee kun neliöt kertaistetaan yhdelle ihmisille viisinkertaisesti ja sanotaan että työn taso on ollut liian korkea aiemmin esim.korona aikaan.Saattaa kuolleisuus laitoksissa kasvaa ja näin päästään pitkäaikaispotilaista eroon. PIILO EUTANASIA ALKAA TOIMIMAA

    • Anonyymi

      Ukraina ja Nato ja sotatalous ja sotaharjoitukset ovat tällä hetkellä niitä pohjattomia säkkejä Suomelle, joihin Suomen valtion rahat virtaavat.
      Ja myös rikkaat, hyväosaiset suomalaiset vievät muiden suomalaisten kukkarot tyhjiksi.

      Ja mikä on se investointivimma ulkomaalaisille yrityksille, niihinkin syydetään rahaa satumaisia määriä, maksetaan siitä, että suomi on kohtapuoliin pelkästään ulkomaalaisten hallinnassa?

      Fasisteilla on kiire saada kaikki pahat tehtyä, nyt kun ne ovat vallan huipulla.
      Fasistit ovat myyneet Suomen itsenäisyyden.

      Kehityksessä on ollut täysillä mukana, Sauli Niinistö, joka huomasi, että NATOon Suomen viemisestäkään, eikä liioin Ukrainan sotaan osallistumisesta hän, eikä Suomen fasistit, joutuneet vastuuseen.

      Ja nyt julkinen, vähätuloisten terveydenhuoltokin romutetaan Suomessa täysin.

      Rikkailla on Hesassa oma yksityinen syöpäsairaala ja rahaa muutenkin tukuttain, niin että he kyllä voivat ostaa itselleen terveyttä, mielin määrin.

      Ja lapsilleen rikkaat ostavat koulutuspaikkoja, nyt kun sekin ilo, itsensä ja tulevaisuutensa kehittäminen, viedään Suomen lapsilta ja nuorilta.

      Kaikki hyväpalkkaiset virat valuvat hyväosaisten fasistinilkkien lapsille ja nuorille, köyhien perheiden lapset jätetään fasistien luoman aidan ulkopuolelle.

    • Anonyymi

      Hallitus leikkaa ulkomailla asuvilta kansaneläkkeen. Samaan aikaa Suomesta on maksettu, ties jo kuinka kauan, varmaan kymmeniä vuosia Virolaisille ja monen maan kausityöntekijöille sosiaaliturvaa näiden työssäkäyvien perheille ulkomaille.
      Se ei ole menoerä, siitä ei säästetä.
      Ulkomailla, kotimaassaan asuville ulkomaalaisten perheille maksetaan lapsilisiä ja muita sosiaalietuuksia.
      Kyllä Suomen valtiolla riittää rahaa jakaa ulkomaille ja ulkomaalaisille.
      Siitäkin asiasta Suomen päättäjät ovat hiirenhiljaa, kuin kusi sukassa.
      Oman maan vähävaaraisille, ulkomailla asuvillekin aiheutetaan monenlaisia kärsimyksiä.
      Onko se oikeaa toimintaa?
      Ja vanhuksilta leikataan jo, jopa mahdollisuus hoitaa itsensä terveeksi, ja hallituksen ministerit vain pölpöttää, että köyhiltä vanhuksilta ei leikattu tällä kertaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1484
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe