Paha puoliso?

Anonyymi-ap

Ajatellaan seuraavaa kuvioita. Olet ollut naimisissa miehen kanssa 10 vuotta ja teillä on lapsia. Liitto on ihan ok. Sitten saat tietää vähän kuin vahingossa, että miehesi on pahoinpidellyt entisiä naisystäviään. Ollut sairaalloisen mustasukkainen. Repinyt hiuksista, paiskinut ympäri mantuja, kiusannut, eristänyt..
Tätä on tehty humalassa ja selvinpäin. Naiset ovat olleet kunnollisia ihmisiä. Mies on myös pettänyt näitä naisia. Miehesi on ollut se, jolla on naksahtanut. Sinulle hän on ollut kohtuullisen hyvä nallekarhu. Mies ei ole tullut uskovaiseksi, eli se ei ole syy miksi on käytös parantunut. Kaikki muut suvussa on tietäneet tästä käytöksestä, mutta sinulle ei ole kerrottu siitä. Olet ollut pimennossa.

Voiko tätä ottaa puheeksi? Kysyä mitä helvettiä on tapahtunut ennen sinua? Voiko kuvio toistua? Mitä ajatuksia tämä sinussa herättäisi? Myötähäpeää? Kykenetkö kulkemaan miehesi kansa kylillä, kun kaikki tietää miehesi historian? Mitä ajatuksia tämä sinussa herättäisi? Tulisiko jotenkin huijattu olo?

9

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eipä kyllä kiinnosta teoreettiset ajatelmasi, tai se mihin niillä pyrit. Puhu rohkeasti, jos oma tilanteesi, kuulostaa muuten taas ihan muulta.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        😋 ­N­­y­­m­­f­­­o­­m­­­a­­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Mun veli on tommonen. Ja vaikea sen naisille on kertoa, että minkälainen kukkuluuruu se on kun en kumminkaan tiedä mitä on kellekin tehny. Kuullut vaan huhuja. Tietysti avoimesti kyllä olen kertonut millaista lapsuutta meillä on takana, mut toisaalta ei se lapsuus mitään enää 40 meinaa. Itse en ainakaan ole samanlainen ja varmasti velikin on nuoruudestaan rauhoittunut. Ei olla kovin läheisiä, eikä niitä puolisoehdokkaita hirveästi edes kiinnosta mitään tälläsia keskustelunavauksia tehdä. Ehdotatko, että siinä lasten ja sairaiden isovanhempien edessä jouluna rupeisin kuittailemaan veljelle jotain sen entisistä? no en. lähettelisin perään, että varo vaan -viestejä? -no e. Ei edes ole mitään tuomiota mistä keskustella. Pentuna pieksi mua, nuorena muijiaan ja varmaan nyt sit sua ja kakaroita, tuutteko partylitekutsuille? juhannuksena mökille?

    • Anonyymi

      Jos hän ei kymmeneen vuoteen sinulle mitään tehnyt tai ollut väkivaltainen että koe että sinun tarvitsee jäntä pelätä eikä kontrolloi sinua. Niin hän on varmaan saanut käsiteltyä ongelmansa ja on muuttunut mies. Kyllä tiedän yhden pariskunnan jossa mies kertaalleen nuorena pahoinpiteli entisen vaimonsa. Mutta asiasta tehtiin julkinen eikä se enää toistunut. Kuitenkin aika harvinaista itsehän olisin lähtenyt samantien. Jokainen tavallaan.

    • Anonyymi

      Niimpä, minun aviomieheni oli vuosia väkivaltainen, harvakseltaan mutta kuitenkin. Ei osannut hillitä itseään eikä ilmaista itseään muutoin kuin lyömällä tai särkemällä tavaroita. Häpesin häntä, erityisesti silloin kun hän sai raivarit toisten ihmisten nähden; milloin lähti ovet paukkuen tuulettumaan tai muutoin vain käyttäytyi todella junttimaisesti.
      Meni vuosia, vuosikymmeniä ennen kuin hän oppi hillitsemään itseään, hän itsekin häpesi käytöstään ja katui. Hän on pohjimmiltaan erittäin ystävällinen ja avulias sekä hellä ja rakastava. Nämä ominaisuudet ovat korostuneet iän myötä.

      Eihän hän varmasti maineestaan ole päässyt joidenkin mielissä vaikka kaikesta on tosiaan vuosia aikaa, mutta jotkut ajatukset ja leimat säilyvät vaikka mikä olisi.

      En enää ajattele menneitä vaan nautin nyt näistä vuosista ja tästä hetkestä, joka on hyvä ja täynnä rakkautta.

    • Anonyymi

      Mielestäni olisi ehkä parempi antaa menneiden olla menneitä, jos tuo käytös ei kymmenen vuoden aikana ole näkynyt mitenkään häiritsevästi. Hän on hyvin voinut oppia virheistään ja saanut nyt sinun kohdallasi toimittua oikein. Joten eiköhän hänelle voisi antaa mahdollisuuden jatkaa uutta elämäänsä, johon hän on hienosti saanut parannettua itsensä. Toivottavasti asia ei häiritse sinua liikaa, mutta jos häiritsee, niin ei kai sitten muuten auta kun ottaa puheeksi.
      10 vuotta ainakin pitkä aika, niin pitäisin epätodennäköisenä, että toistuisi.

      • Anonyymi

        Alan epäillä että on käyttänyt ja käyttää edellleen jotain mielialaa rauhoittavaa lääkitystä ilman että tiedät asiasta mitään?. Tai on käynyt jossain intensiivisessä terapiassa vuosia?.


    • Anonyymi

      Tärkeintä on, että jos ostetaan sukset, niin ne pitää ostaa kaikille.

    • Anonyymi

      Kyllä tämä on aika iso asia, jos on pahoinpidellyt ainakin neljää naista. Koen olevani suhteessa ihmisen kanssa, jolla on salattu pimeä menneisyys. Onko hän koskaan pyytänyt anteeksi näiltä naisilta? Millaisia ne tilanteet olivat? Miksi perhe ei kertonut tästä? Tarvittiinko poliisia? Onko tuomiota? Olen jollain tapaa loukkaanutunut näiden naisten puolesta. Millasia henkisiä ja fyysisiä traumoja he kantavat tästä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8584
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2323
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe