Voiko huoraamisen vain aloittaa,

Anonyymi-ap

vai tarvitseeko siihen opetella jotakin ? Haluaisin kokeilla tuota. Olen kuitenkin seksin suhteen melko kokematon ?

12

835

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joka ammatissa on omat erityispiirteensä. Kirvesmiehistä sanottiin ennen, että se on kuin huoran työ, ei tarvitse kuin kerran aloittaa. Ja toki muurareista sanottiin, että muurarilla ei tarvitse olla, kuin hyvä muisti. Pitää muistaa laittaa joka tiilen väliin laastia.

    • Eihän kukaan ole seppä syntyessään ja tekemällä oppii 😉

    • Vain tekemällä oppii. Ei autoiluakaan opita kirjoja lukemalla. Vaikka teet samalla myös tärkeää sosiaalista työtä, ota kunnon palkkio. Onnea ja menestystä! 🌹👀

    • Anonyymi

      Millainen aloittaja on joten kelpaako 55v mies sulle

    • Anonyymi

      Vaimoni on sairaanhoitaja ammatiltaan, 36 v. siro nainen. Hän ei sopeutunut tuohon saikun työhön ja halusi kokeilla jotakin muuta. Yhtenä vaihtoehtona oli seksin myyminen. Hän lueskeli alankirjallisuutta ja tutkimuksia, millaista seksiä miehet haluavat. Ja ei tarvitse uskoa, mutta hankki seksikkäitä vaatteita ja harjoitteli niiden pukemista tai oikeammin riisumista. Ja kyllä, oli siinä myyvä pakkaus. Seuraavaksi hän halusi kokeilla käytännössä ja laittoi ilmoituksen nettiin. kaikki ei ekalla kerralla kuitenkaan mennyt oikein putkeen, tai siis koloon. Seuraavaksi hän etsi itselleen sparraajan. Minä en tuohon kelvannut. Käytännön harjoittelujakso sujui hyvin 18 v. nuoren miehen kanssa. Kymmenkunta kertaa erilaisia juttuja ja sitten alkoi tehtävä rutinoitua. Nyt vuotta myöhemmin hänellä on yksi tai kaksi asiakasta päivässä, joskus enemmänkin. Nettona kuukaudessa kansanedustajan palkan verran. Kyllä tuohon ryhtyminen vaatii tietynlaista asennoitumista ja suhtautumista seksiin. Ei siis helppo juttu kenellekkään.

      • Anonyymi

        Ei ole helppoa rahaa. Ikääkin on jo paljon tuohon juttuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole helppoa rahaa. Ikääkin on jo paljon tuohon juttuun.

        Nainen parhaassa iässä vasta, seksin suhteen.


    • Anonyymi

      Ei sitä voi etukäteen harjoitella koska kaikki miehet kuitenkin haluaa erilaista touhua niin parhaiten oppii sitä mukaan tekee vaan niin kuin ne haluaa. Mäkin ilman kokemusta otin pari kuukautta sitten yhden vanhemman vakiasiakkaan. Noin vaan ja tyytyväinen on ollut. En tiedä tuleeko ikinä kohdalle toista vai mennäänkö tällä niin kauan kun mies haluaa. Se on ehkä vaikein ottaa se uusi kun ei tiedä millainen mies on. Sitten kun on ihan siedettävä ja tulee tutuksi niin ei siinä sitten mitään.

    • Anonyymi

      Aikoinaan putin oli pietarissa sutenöörinä. Sen hommiin ei päässyt, jos ei onnistunut imaisemaan ladaa pakoputkesta käyntiin. Yritä vielä harkita ammattihakuasi, joudut käyttämään näitä taitojasi kaikenlaisten larnovin näköisten vanhusten henkiin herättäniseen. Mee vaikka risman kassaksi, päädyt pariisin suihkuseurapiirikaunottareksi( kammotyrkyksi).

    • Anonyymi

      Annan sinulle hyvän neuvon. Jos haluat ansaita seksillä, niin etsi itsellesi Sugar Daddy. Seksiä, kyllä ja siitä saat korvauksen, mutta vain yhden kanssa. Tuollainen järkevä ja sivistynyt vanhempi mies on hyvä sijoitus. Ja muumioko ? Moni 60 v. mies on hyvässä fyysisessä kunnossa. Ja tietenkin... nykyisin on myös noita varakkaita miehiä, ei tarvitse satasella panna kaikelaisten hörhöjen kanssa.

      • Anonyymi

        Ota neuvosta "vaari", kuten minäkin tein. Olin silloin 19 v. Mukavaa oleilua tuon karismaattisen herran seuraneitinä. Sain ihan säännöllisen palkan joka kuukausi. Paljon matkustelua ja monenlaisia tilaisuuksia, se sopi minulle. Ja kymmenen vuotta myöhemmin hän kuoli ja jätti minulle perinnöksi osakkeita ja selvää rahaa. Kaipaan häntä ja toivon, että osasin ilahduttaa hänen elämäänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota neuvosta "vaari", kuten minäkin tein. Olin silloin 19 v. Mukavaa oleilua tuon karismaattisen herran seuraneitinä. Sain ihan säännöllisen palkan joka kuukausi. Paljon matkustelua ja monenlaisia tilaisuuksia, se sopi minulle. Ja kymmenen vuotta myöhemmin hän kuoli ja jätti minulle perinnöksi osakkeita ja selvää rahaa. Kaipaan häntä ja toivon, että osasin ilahduttaa hänen elämäänsä.

        Kokemuksesta... Kannattaa olla hyvin huolellinen tuon Sugar Daddyn valinnan kanssa. Kyllä siitä jengistä löytyy melkoisia törkymöykkyjä. Mulla vasta kolmas ehdokas oli asiallinen ja minun mieluiseni. Seksi vanhan miehen kanssa voi alkuun olla, no sanotaan vaikka järkkyä, mutta kun siihen tottuu, niin se on ihan ok. Sopivan pervoa, ainakin mulle. Minä olen asunut hänen luonaan ja rahaa saan, jos pyydän. Mitään hintaa ei ole sovittu. Mun seksi jutut on aika vähäisiä, enemmän tuo papsi tykkää katsella mua alasti tai seksikkäissä vaatteissa. Ei paha ollenkaan mulle tuo juttu.


    Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      283
      2968
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1330
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1011
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe