Newsweek ylikuolleisuudesta

Anonyymi-ap

https://www.newsweek.com/why-are-death-disability-rising-among-young-americans-opinion-1837006
Newsweek- lehti julkaisi kirjoituksen missä nostettiin huolta Amerikassa raivoavan nuorten ylikuolleisuuden vuoksi.
Vuoden 2023 ensimmäisen viiden kk. aikana kuoli 15-19vuotiaita 25% enemmän kuin normaalisti.
Tammikuusta 2020 on vammautuneiden ja työkyvyttömien määrä noussut 33%. Ym.
Koronan raivotessa, kuoli ennätysmäärä vanhuksia ja vakavasti sairaita mutta nyt kuolee työikäisiä ja nuoria. Kuolinsyitä ovat esim. maksa- ja munuaissairaudet joiden kuolemat on nousseet 50%, sitten verisuonisairaudet, esim, tulppien aiheuttamat sairaskohtaukset ja sydänperäiset kuolemat.
Sitten tietysti fraasi: "tutkijat ovat ymmällään" eli syytä ei tiedetä.

Kirjoitus on merkittävä, koska siinä vaaditaan perusteellista tutkimusta ylikuolleisuuden syistä ja väläytellään jopa rokotteen osuutta ainakin osaan kuolemista.
Newsweek on tunnettu rokotemyönteisyydestään. Newsweek on tunnettu siitä, että siitä tavallinen kansalainen voi omaksua miten "kunnon kansalaisen" pitää ajatella asioista. Se on viimeinen lehti jonka voisi kuvitella "keikuttavan venettä".
Ilmeisesti ainakin Jenkeissä on pikkuhiljaa alettu pohtia asioita poteroista huutelemisen sijaan.

160

2814

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Joo mutta onko rokote syy siihen että että tuttunikin 50 v kuoli, hänen toinen syöpänsä vei kaiken, kunto romahti, nestettä keuhkoissa , kuume tuli ja se oli siinä ,,että rokotteen syy ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo mutta onko rokote syy siihen että että tuttunikin 50 v kuoli, hänen toinen syöpänsä vei kaiken, kunto romahti, nestettä keuhkoissa , kuume tuli ja se oli siinä ,,että rokotteen syy ?

        SV-40. Sitähän niissä on. Tutki sitä!


    • Anonyymi

      Newsweek onkin haukkunut jo pari vuotta kaikkia covid-rokote epäilijöitä salaliittoteoreetikoiksi ja kiitettävästi julkaissut kannanottoja tyyliin: "rokottamattomat pitää sulkea yhteiskunnasta ja jättää hoidotta".

    • Anonyymi

      Nyt dailymailissa on juttua lääkäristä joka menetti 6kk. oikeutensa toimia virassaan kun hän varoitti ja kritisoi covid-rokotteita erityisesti lapsilla ja nuorilla. Hänellä oli 40 nuhteetonta palvelusvuotta takanaan!
      https://www.dailymail.co.uk/health/article-12702971/GP-unblemished-40-year-career-gets-6-month-suspension-vitriolic-anti-vaxx-comments-including-one-kids-lined-Covid-vaccine-kill-them.html
      Eli lääkärit eivät saa osoittaa huoltaan tuosta "pyhästä piikistä", joka edelleen on kokeiluasteella.
      Mietin dailymailin motiivia julkaista moinen. Onko se varoitus muille lääkäreille pitää mölyt mahassaan? Jos näin on, niin kommenttikentän vastauksista huomaa että homma ei mennyt ihan "hanskaan" koska ihmiset ovat raivoissaan lääkärin puolesta ja tuntevat sympatiaa häntä kohtaan.

      Suomen tasavallan presidentti on sitten hyväksynyt sen kiistellyn WHOn sopparin! Missään lehdissä en ole löytänyt mitään mainintaa asiasta.
      YouTubessa esim. Dr John Campbell on nostanut huolta asiasta. Sopimus antaa WHO:lle ennennäkemättömät oikeudet julistaa pandemia ja karanteeneja ja määrätä pakkorokotuksia yli suvereenien valtioiden omien lakien ja päätäntävallan.
      Heille annetaan valta myös päättää, mikä on "oikeaa tietoa" ja mikä on disinformaatiota ym.
      Luulisi, että tämä olisi etusivun juttu ja jokainen toimittaja olisi perehtynyt tähän mutta ei. Eli valtioiden itsemääräämisoikeus luovutetaan tosta vaan tyypeille, joita ei ole valittu millään demokraattisilla vaaleilla. He saavat ylimmän oikeuden päättää suvereenien valtioiden kansalaisista, ketä hoidetaan ja miten ja millä lääkkeillä ja ketä ei. He saavat julistaa karanteeneja ja ulkonaliikkumiskieltoja ja jopa määrätä vieraiden valtioiden sotilaita valvomaan niitä. Kiitos Sauli!

      Ei sanaakaan lehdissä. Luetuimpia aiheita ovat tyyliin: Joku on taas tihkunut seksiä jossain ja kuinka suivaantuneet kansalaiset ovat taas joutuneet jonottamaan sitä "turvallista ja tehokasta" monta tuntia räntäsateessa.
      Onko ihmiset ympärillä tyhmentyneet ja muuttuneet "suuriksi lapsiksi" vai onko tässä itse seonnut ja näkee piruja joka paikassa?

      • Anonyymi

        Hyvä kommentti. Luota vaan itseesi vaikka näet ympärilläsi tietämättömiä joiden mielestä sale on "hyvä, koko kansan presidentti." Sellaista imagoahan sille on mediassa luotu mitä ihmettelen ja paheksun suuresti. Ei koko kansan presidentti allekirjoittele lakeja jotka heikentävät kansalaisten oikeusturvaa. (Kuten vaikkapa korona"rokote"toimenpiteiden vastuiden täyspoisto koronatoiminnassa mukana olleilta.) Ihmettelen myös suuresti miksi Suomi pitää sotkea mukaan kaikenlaisiin sopimuksiin mitkä vievät lähipäättämisen pahimmillaan muumaalaisille liikemiehille. Semmoinenhan on isänmaan petturuutta!

        Toivottavasti Paavo Väyrynen pääsee ravistelemaan presidenttikisassa olevia, samasta muotista olevia ehdokkaita viisailla, perustelluilla, isänmaallisilla mielipiteillään.
        Laittakaa hänelle tukenne kannattajakorttien muodossa jotta pääsee ehdokkaaksi.
        20.12. asti aikaa joten toimikaa nopeasti. Hän ei ota käskyjä amerikalta vastaan.
        Kisa muuttuu antoisaksi ja mielenkiintoiseksi Paavon ollessa mukana.


    • Anonyymi

      Lääkäreitä ja lääketehtaita ei kiinnosta kansalaisten terveys vaan raha.
      mrna rokotus oli täysin fiasko mutta miljardit liikkui se oli pää asia.

      • Anonyymi

        Seuraa rahaa on ihan hyvä ohjenuora motiivin perustaksi. Terveys taas on huono motiivi, koska maailmassa kuolee enemmän ihmisiä nälkään kuin mihinkään kuviteltuihin pandemioihin ja tälle asialle ei juurikaan mitään haluta tehdä, koska sillä ei pysty rikastumaan.


    • Anonyymi

      Tänään kuulin 32. kuolemasta tuttavapiirissä. Osa tietysti normaaleja kuolemia, mutta suuri osa ei. Ja nämö kuolleet vajaan 2 1/2 vuoden sisällä. Yhtä lukuunottamatta kaikki piikitettyjä, se yksi piikitön kuoli sydämen vajaatoimintaan ja ikää oli reippaasti päälle 90 v. Tänään kuulin naapurin menehtyneen sairaskohtaukseen ja ihan yllättäen, alle 60 v. On tämä käsittämätöntä pahuutta.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.zerohedge.com/medical/look-unprecedented-surges-cardiac-arrest-cases-victoria-australia

        In the past two years, there has been a notable surge in the number of cardiac arrest cases in Victoria, Australia. From 2021 to 2022, cases increased by 5.8 percent compared to the previous year, reaching a historical high. These numbers have sparked public concerns about the potential side effects of vaccines.

        Australia:

        https://youtu.be/Ou-ykAr8ceE

        Senator Ralph Babet again raises the urgent issue of tens of thousands of unexplained non-COVID Excess Deaths following on from the rollout of the COVID-19 “vaccine” injections.


      • Anonyymi

        Siellähän oli kovat toimet kansalaisia vastaan. Koronapiikkivimma. Kuinkahan pääministeri joka tyranniaa ajoi ottaa vastuuta? Vai ottaako vain rahaa? Mielettömämmäksi vain meno muuttuu maapallolla. Kaikenlaisia sadistisia hulluja valtaan pääsee. (Varmaan sellaisia sairaita, psykopaattisia luonteenpiirteitä ja röyhkeyttä oltava että valta-asemaan pääsee?)


    • Anonyymi

      MEP Marcel de Graaff pitää tiedonannon vastauksesta EMA:lle osoitettuun kirjeeseen.

      https://youtu.be/RpBB4bg-QFA

      "olemme edelleen kamppailemassa valtavan ylikuolleisuuden kanssa"

      • Anonyymi

        Kiitos tästä linkistä. Tämän pitäisi olla joka päivälehden uutisena ja MOT:n pitäisi tehdä tästä juttu, niin tärkeä asia tämä on, mutta pelkään, että mikään YLE tai Hesari ym. ei tartu tähän pitkällä tikullakaan.
        THL:n jengi on varmasti jo hyvin selvillä tilanteesta ja esim. IgG4-vasta-aineiden kasvusta rokotetuilla ja rokotteiden dna-kontaminaatioista ym. mutta siellä vain piilotellaan ja katsellaan tumput suorana kun vanhukset ja raskaana olevat naiset tärisee tuntikaupalla rokotejonossa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Euroopan lääkevirasto EMA paljasti petokset ja valheet koronarokotteesta – Hallitukset ja viranomaiset toimineet suositusten vastaisesti.
      Ryhmä EU-edustajia julkisti tyrmäävät tiedot, jotka he vastaanottivat noin kuukausi sitten lähetettyyn tietopyyntöön Euroopan lääkevirastolle (EMA), joka paljastaa, että kampanja koronarokotteista on suoritettu törkein valhein ja petoksin, tietoisena EMA:n vastakkaisista suosituksista ja vaarantaen kaikkien alle 60-vuotiaiden terveyden. Lue suomennos lehdistötilaisuudesta Brysselissä!

      • Anonyymi

        ”Hyvät naiset ja herrat, viime kuussa kirjoitin Joachim Kuhsin ja kuuden muun EU-parlamentin kollegojen kanssa kirjeen EMA:lle (Euroopan lääkevirasto). Se on unionin virasto, joka vastaa lääkkeiden hyväksymisestä Euroopan markkinoilla ja siinä pyysimme selvennystä moniin ongelmiin Covid-rokotteita koskien. Ja nämä ongelmat ovat niin suuria, että pyysimme EMA:aa tekemään markkinoille saattamista koskevan luvan peruuttamisen.

        Tässä kuussa saimme EMA:lta vastauksen kirjeeseen ja tämä vastaus sisältää järkyttäviä tosiasioita. Ensinnäkin EMA toteaa nimenomaisesti, että se otti koronarokotteet markkinoille ainoastaan ja yksinomaan yksilöllistä immunisaatiota varten eikä missään nimessä estämään taudin leviämistä tai vähentämään infektiota. Ja tämä on tuhoisa asia hallituksille, jotka lähtivät täyteen kampanjaan viestillä, ”sinä rokottaudut muita varten”.

        Mikään tästä ei ole totta. EMA ei hyväksynyt rokotteita lainkaan infektioiden torjumiseksi. EMA menee vieläkin pidemmälle ja toteaa vastauksessaan, ja siteeraan:

        ”EMA:n arviointikertomukset, jotka koskevat rokotteiden hyväksymistä, korostavat tietojen puutetta tarttuvuuden ehkäisystä.”

        Toisin sanoen rokotteita ei ole tarkoitettu käytettäväksi infektioiden leviämisen ehkäisyyn, eikä ole olemassa mitään tietoja, jotka tukevat sitä, että rokotteet estäisivät tartunnat. EMA jopa toteaa, että toistuva altistuminen virukselle lisää infektioiden riskiä rokotetuilla.

        Hallitusten massiiviset kampanjat, joiden tarkoituksena oli rokottaa, vanhemmat, naapurit, heikot ihmiset, suojellaksemme yhteiskuntaa, eivät olleet ainoastaan perustelemattomia, vaan myös täyttä hölynpölyä eivätkä faktaa. Mutta valitettavasti tilanne pahenee.”

        ”EMA:n mukaan rokotukset on tarkoitettu ainoastaan rokotetun yksilön suojelemiseksi. Ja ennen kuin yksilö, potilas, rokotetaan, pitäisi, ja siteeraan jälleen EMA:aa:

        ”Kaikki turvallisuustiedot tulisi ottaa huolellisesti huomioon ennen rokoteiden antamista tai suosittelemista.”

        Rokotus olisi siis pitänyt antaa vain, kun lääkäri on todennut, että sinun tapauksessasi tämä on viisasta. Ja koska tuskin kenelläkään alle 60-vuotiaalla on vaaraa koronaviruksen aiheuttamista vakavista komplikaatioista, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, ketään muuta alle 60-vuotiasta ei pitäisi rokottaa.

        Joten urheiluhallit täynnä rokottajia olivat täysin ristiriidassa sen käyttötarkoituksen kanssa, johon rokotteet hyväksyttiin EMA:ssa. Ja tämä vain pahenee.

        Rokotteiden turvallisuuden arvioimiseksi oli tarpeen EMA:n mielestä, että sivuvaikutukset on asianmukaisesti arvioitu ja rekisteröity. Ja EMA sanoo tästä, että odotamme monia raportteja haittavaikutuksista, jotka ilmenevät hoidon aikana tai pian rokottamisen jälkeen. Ja se tarkoittaa, että haittavaikutukset olisi ilmoitettava heti rokotusten jälkeen.

        Hallitus tuki politiikkaa, jossa valituksia ei ensimmäisten 14 päivän aikana juuri raportoitu. koska rokotteen teho tulisi voimaan vasta 10-14 päivän päästä. Kaikki valitukset kyseisinä ajanjaksona olivat nimenomaan koronaviruksesta. Ja se ei ole vain vilpillistä, vaan tahallista ihmishenkien vaarantamista. Ja muistutan teitä jälleen kerran, että olemme edelleen kamppailemassa valtavan, oletettavasti selittämättömän ylikuolleisuuden kanssa.

        Lyhyesti sanottuna, EMA:n vastus on tyrmäävä Rutten ja de Jongen rokotuspolitiikalle. Hallitus tiesi, että rokotteet eivät suojele viruksen leviämistä vastaan, mutta ei jakanut tätä tietoa kansalaisten kanssa. Päinvastoin, se pakotti rokotteet kansalaisillemme valheilla, peitteli sivuvaikutuksia ja näin ollen vaaransi kaikkien rokotteita ottaneiden terveyden.

        Rokotuskampanjat olisi lopetettava mahdollisimman pian ja sellaiset eivät yksinkertaisesti ole turvallisia. Ne eivät myöskään täytä EMA:n asettamia vaatimuksia. Ja hallitus ja kaikki sitä tukeneet poliittiset puolueet pitäisi tuomita heidän valheidensa ja petostensa perusteella. Kiitos.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Hyvät naiset ja herrat, viime kuussa kirjoitin Joachim Kuhsin ja kuuden muun EU-parlamentin kollegojen kanssa kirjeen EMA:lle (Euroopan lääkevirasto). Se on unionin virasto, joka vastaa lääkkeiden hyväksymisestä Euroopan markkinoilla ja siinä pyysimme selvennystä moniin ongelmiin Covid-rokotteita koskien. Ja nämä ongelmat ovat niin suuria, että pyysimme EMA:aa tekemään markkinoille saattamista koskevan luvan peruuttamisen.

        Tässä kuussa saimme EMA:lta vastauksen kirjeeseen ja tämä vastaus sisältää järkyttäviä tosiasioita. Ensinnäkin EMA toteaa nimenomaisesti, että se otti koronarokotteet markkinoille ainoastaan ja yksinomaan yksilöllistä immunisaatiota varten eikä missään nimessä estämään taudin leviämistä tai vähentämään infektiota. Ja tämä on tuhoisa asia hallituksille, jotka lähtivät täyteen kampanjaan viestillä, ”sinä rokottaudut muita varten”.

        Mikään tästä ei ole totta. EMA ei hyväksynyt rokotteita lainkaan infektioiden torjumiseksi. EMA menee vieläkin pidemmälle ja toteaa vastauksessaan, ja siteeraan:

        ”EMA:n arviointikertomukset, jotka koskevat rokotteiden hyväksymistä, korostavat tietojen puutetta tarttuvuuden ehkäisystä.”

        Toisin sanoen rokotteita ei ole tarkoitettu käytettäväksi infektioiden leviämisen ehkäisyyn, eikä ole olemassa mitään tietoja, jotka tukevat sitä, että rokotteet estäisivät tartunnat. EMA jopa toteaa, että toistuva altistuminen virukselle lisää infektioiden riskiä rokotetuilla.

        Hallitusten massiiviset kampanjat, joiden tarkoituksena oli rokottaa, vanhemmat, naapurit, heikot ihmiset, suojellaksemme yhteiskuntaa, eivät olleet ainoastaan perustelemattomia, vaan myös täyttä hölynpölyä eivätkä faktaa. Mutta valitettavasti tilanne pahenee.”

        ”EMA:n mukaan rokotukset on tarkoitettu ainoastaan rokotetun yksilön suojelemiseksi. Ja ennen kuin yksilö, potilas, rokotetaan, pitäisi, ja siteeraan jälleen EMA:aa:

        ”Kaikki turvallisuustiedot tulisi ottaa huolellisesti huomioon ennen rokoteiden antamista tai suosittelemista.”

        Rokotus olisi siis pitänyt antaa vain, kun lääkäri on todennut, että sinun tapauksessasi tämä on viisasta. Ja koska tuskin kenelläkään alle 60-vuotiaalla on vaaraa koronaviruksen aiheuttamista vakavista komplikaatioista, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, ketään muuta alle 60-vuotiasta ei pitäisi rokottaa.

        Joten urheiluhallit täynnä rokottajia olivat täysin ristiriidassa sen käyttötarkoituksen kanssa, johon rokotteet hyväksyttiin EMA:ssa. Ja tämä vain pahenee.

        Rokotteiden turvallisuuden arvioimiseksi oli tarpeen EMA:n mielestä, että sivuvaikutukset on asianmukaisesti arvioitu ja rekisteröity. Ja EMA sanoo tästä, että odotamme monia raportteja haittavaikutuksista, jotka ilmenevät hoidon aikana tai pian rokottamisen jälkeen. Ja se tarkoittaa, että haittavaikutukset olisi ilmoitettava heti rokotusten jälkeen.

        Hallitus tuki politiikkaa, jossa valituksia ei ensimmäisten 14 päivän aikana juuri raportoitu. koska rokotteen teho tulisi voimaan vasta 10-14 päivän päästä. Kaikki valitukset kyseisinä ajanjaksona olivat nimenomaan koronaviruksesta. Ja se ei ole vain vilpillistä, vaan tahallista ihmishenkien vaarantamista. Ja muistutan teitä jälleen kerran, että olemme edelleen kamppailemassa valtavan, oletettavasti selittämättömän ylikuolleisuuden kanssa.

        Lyhyesti sanottuna, EMA:n vastus on tyrmäävä Rutten ja de Jongen rokotuspolitiikalle. Hallitus tiesi, että rokotteet eivät suojele viruksen leviämistä vastaan, mutta ei jakanut tätä tietoa kansalaisten kanssa. Päinvastoin, se pakotti rokotteet kansalaisillemme valheilla, peitteli sivuvaikutuksia ja näin ollen vaaransi kaikkien rokotteita ottaneiden terveyden.

        Rokotuskampanjat olisi lopetettava mahdollisimman pian ja sellaiset eivät yksinkertaisesti ole turvallisia. Ne eivät myöskään täytä EMA:n asettamia vaatimuksia. Ja hallitus ja kaikki sitä tukeneet poliittiset puolueet pitäisi tuomita heidän valheidensa ja petostensa perusteella. Kiitos.”

        Mikään lääkäri ei pysty toteamaan mitään koronapiikkien tarpeesta kenellekään, jos ei totea sitä täysin tarpeettomaksi, koska piikeistä ei ole mitään hyötyä eikä tule olemaankaan ja saman mahdollisen lasebovaikutuksen saa aikaiseksi suolaliuoksellakin ilman haittavaikutuksia. Olemattomia kun ei tarvitse mitenkään torjua vaikka kuinka peloteltaisiin ja uskoteltaisiin niiden aiheuttavan jos vaikka mitä ongelmia ihmisille. Itse asiassa ihmiset oirehtivat juurikin pelottelun aiheuttamien vaikutusten takia todellisuudessa ja nämä lasebo ja nosebo vaikutukset ovat tutkistukin todellisia tuntemuksia herättäviä vaikutuksia. Sitten vielä puhutaan oireettomista tartunnan levittäjistä, mutta todellisuudessa oireiden puute ei ole minkään sairauden tunnusmerkki.


    • Anonyymi

      Rokotteita on jaeltu vauvoilla 6 kk 1v - 9 v lapsille eri maissa kunhan heidät on ensin liitetty "riskiryhmään". Näitä lapsia on kuollut rokotehaittoihin

      Up until the point when the European Medicines Agency (EMA) granted emergency use authorization (EUA) for the use of coronavirus (COVID-19) vaccines in children, excess deaths among children throughout Europe were zero or negative. Then, once the EUA was granted for the jabs to go into children, excess deaths among children started to soar.

      https://expose-news.com/2023/11/22/thousands-children-dead-europe-due-to-covid-vaccine/

      Excess deaths among children rose significantly with 685 excess deaths being recorded by the end of 2021. Meaning 685 more children died than expected.

      Sadly, the EMA also extended the EUA of the COVID-19 vaccine to children aged 5 to 11 in week 47 of 2021.

      This new trend then continued throughout 2022, with a shocking 1,385 excess deaths. Meaning 1,385 more children died than expected.

      And sadly it has continued throughout 2023, with 753 more children dying than expected as of week 45.

      https://youtu.be/uWP6mGiDveI

    • Anonyymi

      Aitoa dynamiittia Uuden-Seelannin viheltäjältä!

      Haastattelussa tri. Paul Oosterhuis joka oli yksin vastuussa koronarokotteen maksujärjestelmästä Uudessa-Seelannissa, paljastaa nähneensä kaksi mallia varhain: 1) monet ihmiset kuolivat viikon sisällä injektiosta ja 2) jotkut erät (eriä). rokotteesta) olivat merkittävästi tappavampia kuin muut. Koska mies on yksin koko järjestelmän hallinnassa ja on myös intohimoisesti tieteistä kiinnostunut ja hänellä on luonnontieteiden maisterin tutkinto, hänen johtopäätöksiään ei ole helppo heilutella.

      Kymmenen tappavimman erän kuolleisuusluvut Uudessa-Seelannissa olivat:
      21,4 %
      17,2 %
      15,5 %
      10,2 %
      10,0 %
      9,6 %
      7,9 %
      4,7 %
      4,6 %
      4,5 %

      Yhteensä 119 erää on käytetty Uudessa-Seelannissa. Tiedämme, että myös Tanskalla ja Ruotsilla oli ylimääräisiä tappavia eriä.

      https://twitter.com/lakaruppropet1/status/1730220659601547373

      Important Whistle-Blower information coming out of New Zealand - 30th November 2023.

      New Zealand Covid-19 vaccination database admin turns whistleblower and reveals how many people died after taking bad batches of the Pfizer vaccine.

      https://rumble.com/v3ynskd-operation-m.o.a.r-mother-of-all-revelations.html
      https://rumble.com/v3yqgsf-liz-gunn-the-mother-of-all-covid-19-vaccine-revelations-data-revealed-in-th.html
      https://twitter.com/_aussie17/status/1730151291937280468

      About the Data And Will it Be Made Available to the Wider Public?

      These are clips from Liz Gunn's interview with the NZ whistle blower and Dr Paul Oosterhuis.

      • Anonyymi

        Katselin viimeyönä tuon Liz Gunnin videon... ja ei kyllä uni tullut silmään. Pitäis lähettää tuo Nohynekille.
        Oli paljonpuhuvaa, kun se tiedeheppu kamppaili pitääkseen tunnekuohunsa taka-alalla, kun hän puhui ihmiskunnasta universumin arvokkaimpana luomuksena ja kuinka jokainen atomi meissä on satoja miljardeja vuotta vanha ym.
        Päällimmäisenä jäi mieleen, miten hän oli hallinon tilastojen avulla laatinut kartan kuolintapauksista rokotuspaikkojen ja päivämäärien mukaan ja selvittänyt miten tiettyjen rokotuskeskusten ympäristössä alkoi tulla tiettyinä aikoina kuolintapauksia rokotettujen joukossa. Esim. yhdessä pisteessä anneettiin 817 rokotetta ja rokotetuista menehtyi 253 eli n. 30% kuolleisuus. Tämä kuului ilmeisesti niihin vaarallisempiin laattoihin.
        Myös ylikuolleisuustilastot olivat hurjaa katsottavaa!
        Tuo tutkija on Uusi-Seelannin hallinnossa tilastotieteilijä ja hänellä on vapaa pääsy tilastoihin ja hän on myös se jonka tehtävänä itseasiassa oli alussa laatia Uuden Seelannin hallinnon rokotetilastot. Rohkea ja urhea kaveri, kun tuli esiin tämän paljastuksen kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katselin viimeyönä tuon Liz Gunnin videon... ja ei kyllä uni tullut silmään. Pitäis lähettää tuo Nohynekille.
        Oli paljonpuhuvaa, kun se tiedeheppu kamppaili pitääkseen tunnekuohunsa taka-alalla, kun hän puhui ihmiskunnasta universumin arvokkaimpana luomuksena ja kuinka jokainen atomi meissä on satoja miljardeja vuotta vanha ym.
        Päällimmäisenä jäi mieleen, miten hän oli hallinon tilastojen avulla laatinut kartan kuolintapauksista rokotuspaikkojen ja päivämäärien mukaan ja selvittänyt miten tiettyjen rokotuskeskusten ympäristössä alkoi tulla tiettyinä aikoina kuolintapauksia rokotettujen joukossa. Esim. yhdessä pisteessä anneettiin 817 rokotetta ja rokotetuista menehtyi 253 eli n. 30% kuolleisuus. Tämä kuului ilmeisesti niihin vaarallisempiin laattoihin.
        Myös ylikuolleisuustilastot olivat hurjaa katsottavaa!
        Tuo tutkija on Uusi-Seelannin hallinnossa tilastotieteilijä ja hänellä on vapaa pääsy tilastoihin ja hän on myös se jonka tehtävänä itseasiassa oli alussa laatia Uuden Seelannin hallinnon rokotetilastot. Rohkea ja urhea kaveri, kun tuli esiin tämän paljastuksen kanssa.

        Tietovuotajan/valkohatun nimi on Barry Young, ikää 56, ATK-asiantuntija. Viranomaisten mukaan pidätetty koska "loukkasi potilaiden yksityisyyttä" kertoessaan kuolemista. Pidätyksen todellisen syyn voidaan olettaa olevan se että tietyn tahot Uuden seelannin hallituksessa haluavat peittää rokotehaitatat


        https://www.nzherald.co.nz/nz/former-te-whatu-ora-employee-appears-in-court-charged-with-covid-19-vaccination-data-breach/ADKOB4AKFNEIFKLBO5DEVVY47M/

        Te Whatu Ora employee charged with Covid-19 vaccination data breach granted bail

        A man employed by Te Whatu Ora who is accused of dishonestly taking vaccination data that later spread rapidly on the internet had been granted bail.

        Barry Young, 56, appeared in the Wellington District Court twice today, receiving a standing ovation from a full public gallery at his first procedural appearance this morning.

        He returned to the dock this afternoon so a bail application could be heard. His application for an immediate release on bail was denied.

        But Judge Andrew Nicholls did grant bail, as long as Young is released at 1pm tomorrow.

        After a police complaint from Te Whatu Ora, Young was arrested yesterday and charged with dishonestly accessing a computer.

        As Young was taken back to the cells after his first appearance, he shouted “freedom” to the public gallery.

        “The individual has worked in the health system for a number of years. He was authorised to access data as part of his work and was locked out of our systems as soon as we became aware of the unauthorised use,” Apa said.


        https://www.thegatewaypundit.com/2023/12/hero-health-worker-turned-whistleblower-faces-court-after/

        “I was involved with building a project and helped with implementing a vaccine payment system for our providers. It’s called a pay-per-dose system. So that means that every time someone gets vaccinated, they get a payment for it as a provider. And I helped build it, I implemented it. And when I was looking at the data, which is part of my job, I noticed some discrepancies with the dates of death, people getting people dying within a week of being vaccinated,” Young said.

        “As soon as the system went live, we noticed that people were dying almost straight away after being injected. So, that sort of prompted my curiosity a bit. So, I dug a little deeper,” he added.

        “This cannot be a natural event. This is man-made,” Young argued, adding, “If it’s happening here, guarantee it’s happening everywhere, and we need more people like me to stand up and just come out. Don’t be scared, just do it.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietovuotajan/valkohatun nimi on Barry Young, ikää 56, ATK-asiantuntija. Viranomaisten mukaan pidätetty koska "loukkasi potilaiden yksityisyyttä" kertoessaan kuolemista. Pidätyksen todellisen syyn voidaan olettaa olevan se että tietyn tahot Uuden seelannin hallituksessa haluavat peittää rokotehaitatat


        https://www.nzherald.co.nz/nz/former-te-whatu-ora-employee-appears-in-court-charged-with-covid-19-vaccination-data-breach/ADKOB4AKFNEIFKLBO5DEVVY47M/

        Te Whatu Ora employee charged with Covid-19 vaccination data breach granted bail

        A man employed by Te Whatu Ora who is accused of dishonestly taking vaccination data that later spread rapidly on the internet had been granted bail.

        Barry Young, 56, appeared in the Wellington District Court twice today, receiving a standing ovation from a full public gallery at his first procedural appearance this morning.

        He returned to the dock this afternoon so a bail application could be heard. His application for an immediate release on bail was denied.

        But Judge Andrew Nicholls did grant bail, as long as Young is released at 1pm tomorrow.

        After a police complaint from Te Whatu Ora, Young was arrested yesterday and charged with dishonestly accessing a computer.

        As Young was taken back to the cells after his first appearance, he shouted “freedom” to the public gallery.

        “The individual has worked in the health system for a number of years. He was authorised to access data as part of his work and was locked out of our systems as soon as we became aware of the unauthorised use,” Apa said.


        https://www.thegatewaypundit.com/2023/12/hero-health-worker-turned-whistleblower-faces-court-after/

        “I was involved with building a project and helped with implementing a vaccine payment system for our providers. It’s called a pay-per-dose system. So that means that every time someone gets vaccinated, they get a payment for it as a provider. And I helped build it, I implemented it. And when I was looking at the data, which is part of my job, I noticed some discrepancies with the dates of death, people getting people dying within a week of being vaccinated,” Young said.

        “As soon as the system went live, we noticed that people were dying almost straight away after being injected. So, that sort of prompted my curiosity a bit. So, I dug a little deeper,” he added.

        “This cannot be a natural event. This is man-made,” Young argued, adding, “If it’s happening here, guarantee it’s happening everywhere, and we need more people like me to stand up and just come out. Don’t be scared, just do it.”

        Hän tiesi, että hänelle tulee vakavia seurauksia teostaan. Hän oli tietoinen, että hän tuhoaa uransa ja joutuu vankilaan.

        Uuden Seelanin data on tutkijoiden mielestä ehkä maailman merkittävin, koska kun korona alkoi levitä maailmalla, Uusi Seelanti sulki kaikki rajat ja eristäytyi täysin. Uudessa Seelannissa ei ollut koronan ensimmäisten varianttien aikoihin ainoatakaan epidemiaa. Tartunnat oli lähes nollassa. Ihmiset saivat rokotteet ennen taudin tuloa. Rokoteprosentti aikuisilla oli hyvin korkea.
        Omikron oli siellä ensimmäinen variantti joka levisi melkoisella volyymilla ja kaatoi ihmisiä sängynpohjille.
        Uusi Seelanti oli/on kuin rokotelaboratorio jossa rokotteiden teho -tai tehottomuus ja turvallisuus nähtiin livenä.
        Tämän takia pienehkö kansa, täysin eristäytyneenä muista, oli loistava tilaisuus rokotetutkimuskäyttöön ja tarkkojen tilastotietojen hankkimiseen.
        Valitettavasti nuo tilastotiedot on nyt salattu. Niitä ei ilmeisesti ole aiottukaan luovuttaa tutkijoiden käyttöön vaikka kyseessä on Uuden Seelannin hallinon data eikä esim. rokotevalmistajien.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän tiesi, että hänelle tulee vakavia seurauksia teostaan. Hän oli tietoinen, että hän tuhoaa uransa ja joutuu vankilaan.

        Uuden Seelanin data on tutkijoiden mielestä ehkä maailman merkittävin, koska kun korona alkoi levitä maailmalla, Uusi Seelanti sulki kaikki rajat ja eristäytyi täysin. Uudessa Seelannissa ei ollut koronan ensimmäisten varianttien aikoihin ainoatakaan epidemiaa. Tartunnat oli lähes nollassa. Ihmiset saivat rokotteet ennen taudin tuloa. Rokoteprosentti aikuisilla oli hyvin korkea.
        Omikron oli siellä ensimmäinen variantti joka levisi melkoisella volyymilla ja kaatoi ihmisiä sängynpohjille.
        Uusi Seelanti oli/on kuin rokotelaboratorio jossa rokotteiden teho -tai tehottomuus ja turvallisuus nähtiin livenä.
        Tämän takia pienehkö kansa, täysin eristäytyneenä muista, oli loistava tilaisuus rokotetutkimuskäyttöön ja tarkkojen tilastotietojen hankkimiseen.
        Valitettavasti nuo tilastotiedot on nyt salattu. Niitä ei ilmeisesti ole aiottukaan luovuttaa tutkijoiden käyttöön vaikka kyseessä on Uuden Seelannin hallinon data eikä esim. rokotevalmistajien.

        Anderni lahdattaisiin jos data julkaistaisiin. Eikä ihme! Hullu akka joka veti hillot kotiin ja keskittyi perheeseen. Joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Tulee vielä katumaan tekosiaan varmaankin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anderni lahdattaisiin jos data julkaistaisiin. Eikä ihme! Hullu akka joka veti hillot kotiin ja keskittyi perheeseen. Joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Tulee vielä katumaan tekosiaan varmaankin.

        Toivottavasti!
        Juuri luin, että datan paljastanutta hemmoa uhkasi alunperin 7 vuoden vankeus "digiturvallisuuden rikkomisesta" eli siitä että hän jakoi miljoonien ihmisten (vainajien) yksityisiä terveystietoja, vaikka hän antoi datan vain Steven Kirchille, joka on vaikutusvaltainen miljonääri ja tilastoihminen ja antoi datan analysoitavaksi ja tarkistettavaksi muutamalla tilastotieteen huippunimellä. Kaikkien datassa olevien yksityishenkilöiden nimet oli poistettu. Eli yksityisyyttä kunnioitettiin. Uuden Seelannin uutisointi kuitenkin keskittyi täysin tähän kuvitteelliseen "pöristyttävään" tavallisen kansalaisen (lue vainajan) yksityistietojen vuotamiseen ja yksityisyyden loukkaamiseen, eikä sanallakaan mainittu järkyttävistä tutkimustuloksista ym.
        Oli jotenkin absurdia katsella uutisia kun Uuden seelannin viranomaiset pyörittelivät käsiään, että kukaan ei voinut koskaan kuvitella että korkean profiilin, pitkäaikainen (seniori) tutkija voisi syyllistyä näin karmeaan tekoon hänen haltuunsa uskottujen tiedostojen kanssa ja samalla tuhota uransa . Hän oli juuri se hemmo, joka näitä tiedostoja ja tietokoneohjelmia oli yksin hoitanut.
        Oikeudenkäynnin lehteri oli ääriäänmyöten täynnä väkeä, jotka osoittivat seisoen ja taputtaen kunnioitustaan Barrylle. Tuomari vaati hiljaisuutta tai muuten lehteri tyhjennetään.
        No, tyyppi sitten yllättäen vapautettiin. seuraavana päivänä. Ilmeisesti ei haluttu tehdä Barrysta marttyyria.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti!
        Juuri luin, että datan paljastanutta hemmoa uhkasi alunperin 7 vuoden vankeus "digiturvallisuuden rikkomisesta" eli siitä että hän jakoi miljoonien ihmisten (vainajien) yksityisiä terveystietoja, vaikka hän antoi datan vain Steven Kirchille, joka on vaikutusvaltainen miljonääri ja tilastoihminen ja antoi datan analysoitavaksi ja tarkistettavaksi muutamalla tilastotieteen huippunimellä. Kaikkien datassa olevien yksityishenkilöiden nimet oli poistettu. Eli yksityisyyttä kunnioitettiin. Uuden Seelannin uutisointi kuitenkin keskittyi täysin tähän kuvitteelliseen "pöristyttävään" tavallisen kansalaisen (lue vainajan) yksityistietojen vuotamiseen ja yksityisyyden loukkaamiseen, eikä sanallakaan mainittu järkyttävistä tutkimustuloksista ym.
        Oli jotenkin absurdia katsella uutisia kun Uuden seelannin viranomaiset pyörittelivät käsiään, että kukaan ei voinut koskaan kuvitella että korkean profiilin, pitkäaikainen (seniori) tutkija voisi syyllistyä näin karmeaan tekoon hänen haltuunsa uskottujen tiedostojen kanssa ja samalla tuhota uransa . Hän oli juuri se hemmo, joka näitä tiedostoja ja tietokoneohjelmia oli yksin hoitanut.
        Oikeudenkäynnin lehteri oli ääriäänmyöten täynnä väkeä, jotka osoittivat seisoen ja taputtaen kunnioitustaan Barrylle. Tuomari vaati hiljaisuutta tai muuten lehteri tyhjennetään.
        No, tyyppi sitten yllättäen vapautettiin. seuraavana päivänä. Ilmeisesti ei haluttu tehdä Barrysta marttyyria.

        https://thepeoplesvoice.tv/new-zealand-govt-exempted-elite-from-deadly-covid-jabs-while-forcing-vax-on-public/

        andern ei itse ottanut rokotetta koska ei halua myrkytystä


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti!
        Juuri luin, että datan paljastanutta hemmoa uhkasi alunperin 7 vuoden vankeus "digiturvallisuuden rikkomisesta" eli siitä että hän jakoi miljoonien ihmisten (vainajien) yksityisiä terveystietoja, vaikka hän antoi datan vain Steven Kirchille, joka on vaikutusvaltainen miljonääri ja tilastoihminen ja antoi datan analysoitavaksi ja tarkistettavaksi muutamalla tilastotieteen huippunimellä. Kaikkien datassa olevien yksityishenkilöiden nimet oli poistettu. Eli yksityisyyttä kunnioitettiin. Uuden Seelannin uutisointi kuitenkin keskittyi täysin tähän kuvitteelliseen "pöristyttävään" tavallisen kansalaisen (lue vainajan) yksityistietojen vuotamiseen ja yksityisyyden loukkaamiseen, eikä sanallakaan mainittu järkyttävistä tutkimustuloksista ym.
        Oli jotenkin absurdia katsella uutisia kun Uuden seelannin viranomaiset pyörittelivät käsiään, että kukaan ei voinut koskaan kuvitella että korkean profiilin, pitkäaikainen (seniori) tutkija voisi syyllistyä näin karmeaan tekoon hänen haltuunsa uskottujen tiedostojen kanssa ja samalla tuhota uransa . Hän oli juuri se hemmo, joka näitä tiedostoja ja tietokoneohjelmia oli yksin hoitanut.
        Oikeudenkäynnin lehteri oli ääriäänmyöten täynnä väkeä, jotka osoittivat seisoen ja taputtaen kunnioitustaan Barrylle. Tuomari vaati hiljaisuutta tai muuten lehteri tyhjennetään.
        No, tyyppi sitten yllättäen vapautettiin. seuraavana päivänä. Ilmeisesti ei haluttu tehdä Barrysta marttyyria.

        Todellisuudessa hän ei jakanut mitään potilassalaisuuten liittyviä tietoja vaan hallituksen pimittämiä piikitysten alakamiseen liittyviä ajallisesti korreloivia tilastoja piikitysten vaikutuksesta kuolintilastoihin joidenka pitäisi kuulua lääketurvallisuudesta vastaavien vastuulle normaalisti. Yleensä paljon vähäisemmistäkin syistä rokotusohjelmat on keskeytetty kuten sikainfluenssa piikitykset narkolepsia tapausten vuoksi.

        Johtuisikohan tästä koronapiikeille myönnetystä haittavaikutusten vastuuvapaudesta, kun poliitikot ovat ottaneet vastuun asiasta josta eivät ymmärrä juurikaan mitään ja myöntämällä haittavaikutukset joutuisivat itse syytettyjen penkille. Toisaalta mitään rikollista toimintaa joihin liittyy tarkoitukselliset petokset ja tutkimusten vääristelyt ym. valheet ei pitäisi vapauttaa mistään vastuusta joihin koronapiikkien valmistajat ovat syyllistyneet systemaattisesti ja tietoisesti kun ovat ensin valheellisen pandemian luoneet ja siihen sitten kelvottomat "lääkkeet" tarjonneet.

        Todisteet rikollisesta toiminnasta ovat sen verran selkeät aina pandemia harjoituksista kelvottomaan PCR-testiin, pelonlietsontaan ym. rajoituksiin ja toimiin liittyen normaalisti syyllisyys ja tuomitseminen olisi enemmän kuin aiheellista. Ainoa hankaloittava tekijä tässä on mistä löytää sellainen taho joka ei ole näiden rikollisten toimijoiden taloudellisen vallan talutusnuorassa. Jos näitä ei saada tuomiolle niin vaarana on, että koko systeemi kärsii uskottavuuskriisin, jonka seurauksia voi vain arvailla.


      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nohynekin pitäisi jo virkansa puolesta ottaa kantaa tuohon EMA:n mepeille antamaan tiedotteeseen sen sijaan että jauhaa "onnistuneesta rokotekampanjasta" ja kuinka suomalaisilla on nyt huippuhyvä immuniteetti rokotteiden ja sairastettujen tautien ansiosta.

      Siis, missä se "huippuhyvä immuniteetti" näkyy??? Tuntuu, ainakin työpaikalla, että suomalaiset on sairaampia kuin ikinä. korona jyllää monessa eri muodossa. Moni on sanonut, että oireet tänä syksynä on ollut pahempia kuin kertaakaan aikaisemmin. Moni on tuonut esiin, että sängynpohjilla on maattu viikko, ennen kuin on vähän alkanut helpottaa, moni on raahautunut puolikuntoisena töihin pariksi päiväksi ja ei kun takaisin saikulle.
      Mä ja pari muuta, jotka ei otettu piikkejä, ollaan kumma kyllä säilytty koronalta. Meitä pidetään luonnonoikkuina.
      Tosin tähän on luonnollisempi syy: meidät "piikkikammoiset" eristettiin jo alkuvaiheessa omaan työpisteeseen kellarikerrokseen "rokotettujen suojelemiseksi". Eli meitä "rangaistiin" siirtämällä työpisteemme paikkaan, jossa on kehno valaistus ja talvella niin kylmä että käytetään villasukkia ja -paitoja ja pipoa, koska vetää joka paikasta. Mutta näin säästyimme itse koronalta kun meidät eristettiin muista ja ilmanvaihto on hyvä!
      Meidät on "unohdettu" tänne bunkkeriin ehkä sen takia kun monien mielestä se on oikeudenmukainen rangaistus siitä, että olimme niin itsekkäitä, ettemme halunneet "suojella" muita työyhteisön jäseniä rokottautumalla asianmukaisesti. Osa taas ei halua muistutusta siitä että tuli vähän ehkä "ylireagoitua". Yleinen mielipide yläkerran porukalla on, että rokotteen ei alunperin ollut tarkoituskaan ehkäistä tartuntoja, no miksi meidät sitten siirrettiin bunkkeriin? On outoa, että rokotettu jengi ei enää muista, ikään kuin heidän mielikuvansa olisi pyyhitty noilta ajoilta? He väittävät kivenkovaa, että ihan alusta asti oli selvää, että rokotteet on vain taudin lieventämiseen, ei tartunnan tai tartuttamisen estämiseen. Tämä minua eniten hämmentää. Ihan kuin olisi eletty kolme vuotta täysin eri todellisuudessa. Eikö he muista rokotepasseja ja laumaimmuniteetti-uhoamisia kun 70% on ottanut yhden piikin ja sen jälkeen kun 80% on ottanut 2. piikin ja sen jälkeen piti vielä sairastua tautiin johon oli juuri ottanut rokotteen ettei sairastuisi, jotta saisi hybridi-immuniteetin...

      Olematta psykologi ihan näin maallikkona ihmettelen tätä eli miten media ja auktoriteetit ym. kykenevät aivopesemään ihmiset "vaihtoehtotodellisuuteen" jopa niin, että heidän muistonsa vain parin vuoden takaisista tapahtumista on noin eriävät verrattuna omiin muistoihini. Tietty ne muut muistaa "väärin" ja minä "oikein" (sarkasmia)

      • Anonyymi

        Erittäin hyvä kirjoitus!Muistan kuin eilisen,kun työterveys lääkäri painosti ottamaan rokotuksen.Sanoi että estäisi tartuttamasta muita.... Vastasin hänelle että "tiedät itsekin tuon olevan täyttä puppua"...Ei ruvennut väittelemään.Puoliso joutui myös työpaikallaan kovan painostuksen kohteeksi kun ei rokotetta ottanut.Uhkailu,lahjonta ja kiristys oli työkaluina tuossa operaatiossa.Valtaosa sortui ja otti "tutkitun ja turvallisen" hihaansa.


    • Anonyymi

      Se Uuden Seelannin "pilliinviheltäjä" on nyt pidätetty. Uuden Seelannin päämediat toitottaa, että tyyppi ei ole edes lääkäri saatika rokoteasiantuntija, unohtaen sujuvasti, että hän ei ole ikinä esitellyt itseään lääketieteen edustajana vaan että hän on "vain" ATK:n ja tilastotieteen ammattilainen, jonka tehtävänä oli Uuden Seelannin hallinnossa tutkia ja pitää yllä dataa koronarokotuskampajoista ja niiden jakelualueista ja kansalaisten rokotestatuksista.
      Hän oli se tyyppi, jolla oli vapaa pääsy näihin tuloksiin ja tietoihn. Hän on tehnyt hommaansa nuhteettomasti useamman vuosikymmenen, toimittanut tarvittavaa dataa ja tilastotietoja, joiden pohjalta Uuden Seelannin hallinto ja viranomaiset ovat tehneet päätöksiä.
      Nyt hän viimein tuli Liz Gunn'in (lakimies ja toimittaja) eteen tunnekuohuissa ja kyyneleitä nieleskellen.

      • Anonyymi

        Rohkea mies joka ei mene rahan perässä vaan haluaa tuoda totuuden esiin. Pitäkäämme yhteyttä hänenlaisiinsa sekä myös häneen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rohkea mies joka ei mene rahan perässä vaan haluaa tuoda totuuden esiin. Pitäkäämme yhteyttä hänenlaisiinsa sekä myös häneen!

        Niin, toivottavasti häntä ei unohdeta. Hänen pitkäaikainen nuhteeton uransa on nyt vedetty täysin wc:stä alas.
        Hän ei itse hyötynyt tästä mitään. Hänelle kaavailtiin 7 vuoden vankeustuomiota mutta hänet yllättäen vapautettiin.

        On myös paljastunut, että 11 500 uusiseelantilaista poliitikkoa ja lääketieteen auktoriteettiä oli saanut vapautuksen olla ottamatta piikkiä! Samat tyypit olivat kuitenkin "päällään pystyssä" mediassa vaatimassa kaikkia piikille.
        Tämä nyt esiin tullut tilasto on maailman AINOA julkitullut kansallinen, maan kattava virallinen tilasto rokotteen tehosta ja turvallisuudesta. ja sekin tuli ilmi tällä tavalla!
        Monet tutkijat ovat vaatineet, että maat, joilla tällaiset tilastot on, pitäisi julkaista ne. On "outoa" ja kummallista että ne halutaan salata. On monia maita, joilta näitä tilastoja ei edes, "jostain syystä" tehty, esim. USA.


    • Anonyymi

      Lisää tuosta Uuden Seelannin tilanteesta ja eri rokote-erien rokotetut ja niihin kuolleiden määrät: https://www.bitchute.com/video/LgZ11HiI82SR/
      Listaa kohdassa 4:25. Miten Suomi poikkeaa muusta maailmasta, kun THL:n mukaan kukaan ei kuollut täällä piikkeihin viime vuonna? Onko niin, että meillä niitä ei edes tilastoida, kuten hallinolla niin usein on tapana toimia epämiellyttävien tapahtumien suhteen?
      Muuten, montako vanhusta ei ottanut hoitolaitoksissa piikkeiä? Vai kysyttiinkö heiltä aikuisten oikeasti, että ymmärrättekö, mitä teihin ollaan pistämässä? Vain todettiinko vain, että flunssapiikkihän tämä, vanhaan tapaan?

      • Anonyymi

        ei dementoitunut vanhus pysty pitämään puoliaan jos ei ole ketään omaistakaan, ja omaisten pääsyähän rajoitettiin..


    • Anonyymi

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010044567.html

      "Suomessa kuoli viikossa enemmän ihmisiä kuin koko korona-aikana.
      Suomessa on tehty tänä syksynä synkkiä ennätyksiä.
      Kuluvan vuoden viikkojen 45–47 kuolleiden määrä on ollut huomattavan korkea, Tilastokeskus tiedottaa.

    • Anonyymi

      Korona aiheutti liikkumattomuutta , mutta ei kai nuoret kuole liikkumattomuuteen ellei ihan vammaisia ole ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Se että useampia piikkejä saaneet alkavat tiuhempaa tahtia sairastua koronaan, kertooko pelkästään heikentyneestä kyvystä vastustaa tätä nimenomaista tautia vaan yleisemmäatä häiriöstä immuunisysteemistä. Syövilläkin esimerkiksi on yhteys immuunijärjestelmään, sen häiriöihin.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/ed6bf52a-33cb-4f37-981d-2c7322e1820f

        Suomalaisnaisten kuolleisuus on kasvussa. Erityisesti tämä fakta on kylmäävä: naisten kuolleisuus on kasvussa myös työikäisissä, ei vain vanhemmissa ikäryhmissä.

        Viimeksi suomalaisnaisten kuolleisuus oli tätä suurempaa vuonna 2012 eli yli kymmenen vuotta sitten. Mitä Suomessa oikein tapahtuu?

        Jos jätetään huomioimatta eräs lääkekoe, johon naiset osallistuivat tunnollisesti ja joka aiheuttaa sydänjuttuja niin stressi voi olla yksi selittävä tekijä.
        "big 5" persoonallisuuspiirreteorian mukaan, "naisellisia" piirteitä ovat neuroottisuus, tunnollisuus ja huolehtivaisuus, eli nämä piirteet korostuvat naisilla ja naisten stressin- tai paineensietokyky ei ole niin korkea kuin miehillä.
        Naisilla on taipumus "huolehtia liikaa" ja asettaa muut itsensä edelle.
        Keski-ikäiset naiset ovat muutenkin kovilla nyky-yhteiskunnassa: lapset on teini-iän kuohuissa ja omat vanhemmat ja appivanhemmat alkaa "yskiä". Töissä nainen kuuluu "seniori-osastoon" mikä tarkoittaa, että vastuuta on paljon vaikkakaan ei valtaa.
        Tähän stressiin kun lisää vielä että naiset käyttää suhteessa yhtä paljon alkoholia nykyään kuin miehet, ellei enemmänkin, koska naiset alkoholisoituvat herkemmin.
        Tähän pakettiin kun lisää korona-ajan ja median ja auktoriteettien lietsomat kauhukuvat ja ukrainan sodan ja venäjän uhan ja talouden taantuman niin ei ole ihme, että neuroottisuuteen tai murehtimiseen taipuva nainen saa osumaa sydämeen.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Myös huippukuntoisia brittien ammattilaisjalkapalloilijoita on kuollut ennätysmäärä. Heillähän tuskin on ongelmia saada terveyspalveluita. Heidän sopimuksiinsa jopa kuuluu säännölliset terveystarkastukset.
        Viime kesän ylikuolleisuus pistettiin ilmastonmuutoksen piikkiin kun oli yksi helleaalto. Syksyllä oli daily mailissa juttua brittien huonoista elintavoista ylikuolleisuuden aiheuttajana. Vuosi sitten talvella muistaakseni aikainen talvi aiheutti ylikuolleisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös huippukuntoisia brittien ammattilaisjalkapalloilijoita on kuollut ennätysmäärä. Heillähän tuskin on ongelmia saada terveyspalveluita. Heidän sopimuksiinsa jopa kuuluu säännölliset terveystarkastukset.
        Viime kesän ylikuolleisuus pistettiin ilmastonmuutoksen piikkiin kun oli yksi helleaalto. Syksyllä oli daily mailissa juttua brittien huonoista elintavoista ylikuolleisuuden aiheuttajana. Vuosi sitten talvella muistaakseni aikainen talvi aiheutti ylikuolleisuutta.

        Huonot elintavat, lihavuus ja helleaalto alkoivat keväällä 2021

        Niitä ei ole ollut koskaan aikaisemmin


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/muistot/art-2000010082397.html

      ELOKUVATAITEEN maisteri, markkinointijohtaja Anni Sofia Wessman kuoli äkillisesti sairauskohtaukseen vain 34-vuotiaana 19. lokakuuta 2023 Helsingissä. Hän oli syntynyt Mikkelissä 28. marraskuuta 1988

    • Anonyymi

      https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(23)00221-1/fulltext

      Excess mortality in England post COVID-19 pandemic: implications for secondary prevention

      Jonathan Pearson-Stuttard et al

      Many countries, including the UK, have continued to experience an apparent excess of deaths long after the peaks associated with the COVID-19 pandemic in 2020 and 2021. Numbers of excess deaths estimated in this period are considerable. The UK Office for National Statistics (ONS) has calculated that there were 7.2% or 44,255 more deaths registered in the UK in 2022 based on comparison with the five-year average (excluding 2020). This persisted into 2023 with 8.6% or 28,024 more deaths registered in the first six months of the year than expected.1 The Continuous Mortality Investigation (CMI) found a similar excess (28,500 deaths) for the same period using different methods.

      Several causes, including cardiovascular diseases, show a relative excess greater than that seen in deaths from all-causes (9%) over the same period (week ending 3rd June 2022–30th June 2023), namely: all cardiovascular diseases (12%), heart failure (20%), ischaemic heart diseases (15%), liver diseases (19%), acute respiratory infections (14%), and diabetes (13%).6

      • Anonyymi

        Eli tutkimus aika oli 13kk. Päättyi viime heinäkuussa.
        50-64vuotiaiden ylikuolleisuus oli 15% odotettua korkeampi.
        25-49vuotiaiden 11% korkeampi ja alle 25vuotiaiden myös 11% korkeampi.
        Yli 65 vuotiaiden 9% korkeampi.

        Ainoa syy mikä mainittiin ohimennen oli julkisen terveydenhoidon ruuhkautuminen, mutta myönnettiin että asia vaatii pitkäaikaista tutkimustyötä, erityisesti "granular analyses", mikä tarkoittaa että aletaan etsiä yhteistä tekijää vainajien elämäntavoista ja elinympäristöstä ym. Esim. tupakointi, roskaruoka, alkoholinkäyttö, työttömyys, krooniset sairaudet esim. diabetes, verenpaine ym.

        Lancet vaatii 4000 punnan maksua näemmä, jos haluaa saada tutkimuksensa julkaistua kaikille vapaasti julkisesti ja ilmaiseksi katsottavaksi. No, kun pfizer rahoittaa niin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli tutkimus aika oli 13kk. Päättyi viime heinäkuussa.
        50-64vuotiaiden ylikuolleisuus oli 15% odotettua korkeampi.
        25-49vuotiaiden 11% korkeampi ja alle 25vuotiaiden myös 11% korkeampi.
        Yli 65 vuotiaiden 9% korkeampi.

        Ainoa syy mikä mainittiin ohimennen oli julkisen terveydenhoidon ruuhkautuminen, mutta myönnettiin että asia vaatii pitkäaikaista tutkimustyötä, erityisesti "granular analyses", mikä tarkoittaa että aletaan etsiä yhteistä tekijää vainajien elämäntavoista ja elinympäristöstä ym. Esim. tupakointi, roskaruoka, alkoholinkäyttö, työttömyys, krooniset sairaudet esim. diabetes, verenpaine ym.

        Lancet vaatii 4000 punnan maksua näemmä, jos haluaa saada tutkimuksensa julkaistua kaikille vapaasti julkisesti ja ilmaiseksi katsottavaksi. No, kun pfizer rahoittaa niin...

        UUDET TIEDOT PALJASTI COVID-19-ROKOTTEEN Jälkeisen KUOLEMieN TSUNAMIN.

        Järjestelmäinsinööri ja analyytikko John Beaudoin, Sr., perehtyy äskettäiseen todistukseensa New Hampshiren senaatissa, jossa hän jakoi laajat kuolintodistuksista keräämänsä tiedot paljastaen veri- ja verenkiertokuolemien lisääntyneen COVID-taudin kanssa.

        Beaudoin ja Del keskustelevat siitä, kuinka tietojoukkojen ristiviittauksen avulla Beaudoin pystyi yhdistämään kuolintodistukset COVID-19-rokotteen jälkeen kuolleiden VAERS-raportteihin.

        https://thehighwire.com/ark-videos/new-data-reveals-tsunami-of-covid-19-vaccine-deaths/

        Suom: https://thehighwire-com.translate.goog/ark-videos/new-data-reveals-tsunami-of-covid-19-vaccine-deaths/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

        https://twitter.com/JohnBeaudoinSr


    • Anonyymi

      Tuosta uusimmasta Lancetin juuri tulleesta tutkimuksesta, eli briteissä:
      25-49 vuotiaiden ylikuolleisuus 11% josta sydän-ja verisuonielimistö kohonneet 12%, muut sydänpysähdykset sydämen vajaatoiminnasta ym. 20% ja sydäniskemiat 15%. Eli 47% ylimääräisistä kuolemista on sydänperäisiä.

      50-64 vuotiailla on 44% sydänylikuolleisuus.
      Sydänverisuonitapahtumat 33% ylikuolleisuus, sydämen iskeemiset tapahtumat kohonneet 44% muut sydämen vajaatoiminta esim. sydänveritulpat 39%.

      Sitten on diabeteskuolemat kohonneet keski-ikäisillä 30%, maksavaurioita kummallakin ikäryhmällä 19% ym. akuutteja hengitystietulehduksia nuoremmilla 19% ja vanhemmilla 39%.
      Kotona tapahtuvat äkkikuolemat 22%
      Tutkija Jonathan Pearson Stuttard epäilee, että syy ylikuolemiin voi olla NHS:n akuuttihoidon puutteista. Tosin Lancetissa tunnustetaan selkeästi, että ylikuolemat on "mysteeri", varmaa syytä ei tiedetä, täysin outo juttu, tutkijat ymmällään...ym.
      Kun tarkemmin tihrustaa tutkimusta niin sponssi on Pfizer.

      Muistan, että vajaa vuosi sitten Lancet väitti että ylikuolleisuus Euroopassa johtuisi ilmastonmuutoksesta eli liian kylmistä talvista ja kuumista kesistä.

      Moni tutkija on puhunut eräästä potentiaalisesta ylikuolleisuuden syystä koodisanalla lat: "elephantus in cubiculo".
      Eli olkkarissa riehuu todella likainen, haiseva, raivohullu elefantti, jota kukaan ei suostu katsomaan. Joka sivuutetaan aina. Johon ei suostuta koskemaan pitkällä tikullakaan.

      • Anonyymi

        Totta ja eihän sitä sovi törkkiä, koska siinä menettää rahaa jos sahaa omaa oksaansa. Kun miettii kuka ei ole kiinnostunut aiheesta, niin eipä juuri kukaan. Huonolle jamalle on mennyt suomalaisten oikeudentaju. Hyi s****na!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta ja eihän sitä sovi törkkiä, koska siinä menettää rahaa jos sahaa omaa oksaansa. Kun miettii kuka ei ole kiinnostunut aiheesta, niin eipä juuri kukaan. Huonolle jamalle on mennyt suomalaisten oikeudentaju. Hyi s****na!

        Thl:n Otto Helve peräsi koronatoimista jonkinlaista yhteenvetoa.
        Aki Linden aikoi selvittää ministerinä ollessaan ylikuolleisuuden syitä.
        Kummatkin aikomukset unohdettu.
        Julkisuudesta ovat kadonneet kaikki koronalla ratsastelleet ja patsastelleet henkilöt: Helve, Salminen, Nohynek, Puumalainen, Voipio-Pulkki, Järvinen, Ruotsalainen, Broas, Mäkijärvi, Kiuru, Rämet ja iso liuta muitakin.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tähän kun lisää että USA:n CDC varoitti juuri joulunalla uudesta JN.1 -covid variantista, joka leviää kulonvalkeana ja aiheuttaa sydänongelmia. Karmeinta on, että jopa oireeton infektio, josta et ole edes tietoinen, vaurioittaa myös sydäntäsi ja aiheuttaa äkkikuoleman...
        Skeptikot tosin huomauttelevat että kuolleisuus alkoi kohota jo 2021 syksyllä. Ennen tätä, oli jopa alikuolleisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän kun lisää että USA:n CDC varoitti juuri joulunalla uudesta JN.1 -covid variantista, joka leviää kulonvalkeana ja aiheuttaa sydänongelmia. Karmeinta on, että jopa oireeton infektio, josta et ole edes tietoinen, vaurioittaa myös sydäntäsi ja aiheuttaa äkkikuoleman...
        Skeptikot tosin huomauttelevat että kuolleisuus alkoi kohota jo 2021 syksyllä. Ennen tätä, oli jopa alikuolleisuutta.

        oireeton long covid on pahempi kuin korona jn.1


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän kun lisää että USA:n CDC varoitti juuri joulunalla uudesta JN.1 -covid variantista, joka leviää kulonvalkeana ja aiheuttaa sydänongelmia. Karmeinta on, että jopa oireeton infektio, josta et ole edes tietoinen, vaurioittaa myös sydäntäsi ja aiheuttaa äkkikuoleman...
        Skeptikot tosin huomauttelevat että kuolleisuus alkoi kohota jo 2021 syksyllä. Ennen tätä, oli jopa alikuolleisuutta.

        Vuosien 21-22 ylikuolemista syytettiin lock down'eja, eli kun yhteiskunta pistettiin kiinni, monet diagnoosit myöhästyi kun ihmiset eivät uskaltaneet hakeutua terveyskeskuksiin hakemaan hoitoa. Ihmiset olivat vain neljän seinän sisällä ja ryyppäsivät.
        Jenkeissä ja briteissä n. reilu vuosi sitten poliitikot pyytelivät kilpaa anteeksi lockdown-politiikkaansa ja kaikki olivat liikuttavan yksimielisiä tämän eristäytymisen karmeista seurauksista. Nyt sitten keksitään uusia syitä, mitä tahansa muuta, kunhan ei sitä yhtä.

        Siihen yhteen syyhyn kajoavat vain tutkijoiksi naamioituneet salaliittoteoreetikot, "hullut tiedemiehet", jotka menettävät uskottavuutensa saman tien kun kehtaavat vihjatakin siihen suuntaan.


    • Anonyymi

      Ei kiinnosta.

      • Anonyymi

        Dr Aseem Malhotra oli tammikuuhun 2023 asti BBC:n "lempilapsi" jolta aina kärkyttiin mielipiteitä terveysasioissa. Hän roikkui monesti erilaisilla Britannian vaikutusvaltaisimpien tyyppien listoilla ym ja hänen sydänterveyttä ja ruokavaliota käsittelevät kirjansa oli myyntimenestyksiä niin lääkäreillä kuin maallikoilla.
        Hänen isäpappansa oli myös kuuluisa ja palkittu lääkäri joka roikkui johtoportaassa monissa arvostetuissa brittilautakunnissa ja järjestöissä.
        Aseen Malhotran maine meni vuosi sitten, kun häneltä pyydettiin kommenttia BBC:n suoraan lähetykseen brittien kansanterveyslaitoksen uusista kolesterolilääkeohjeista. Sen sijaan, että olisi kommentoinut kolesterolilääkityksiä, hän "pudotti pommin" ja varoitti koronarokotteista.
        Sen jälkeen häntä ei olekkaan enää haastateltu BBC:hen ja hänen kohdallaan hänestä viitataan nykyään esim. Wikipediassa sanoilla "salaliittoteoreetikko" ja "kontroversiaali lääkäri".
        Ironiseksi asian tekee, että kumpikin, isä ja poika Malhotra olivat kumpikin BBC:n "koronarokotemannekiineja", joita raahattiin aina haastatteluihin analysoimaan koronatilannetta ja kannustamaan rokotemyönteisyyteen.
        Käänne ilmeisesti tapahtui, kun Aseemin isä kuoli yllättäen sydäntapahtumaan, en muista oliko sydänpysähdys vai -kohtaus. Aseemin isä oli huipputerve aktiiviliikkuja jonka sydän oli huippukunnossa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      STT: Ruumishuoneet eivät enää riitä – Vainajat kylmäkonteissa

      Useilla paikkakunnilla on jouduttu turvautumaan kylmäkontteihin, kun ruumishuoneiden tila ei riitä.

      • Anonyymi

        Ja kaikki ruumiit rokotettuja...onneksi en ottanut piikin piikkiä...Kyllä nyt vit#t@[si raskaasti jos oisin langennut...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kaikki ruumiit rokotettuja...onneksi en ottanut piikin piikkiä...Kyllä nyt vit#t@[si raskaasti jos oisin langennut...

        Aiemmin kalmasiivousta tarvittiin eniten asunnoissa, joihin oli menehtynyt iäkäs ihminen. 2020-luvun vaihde lisäsi tilastoihin koteihinsa kuolleet nuoret henkilöt

        – Ennen kohteet olivat pääsääntöisesti iäkkäämmän ihmisen koteja. Nyt on ollut huomattavissa, että siivouskohteemme on useimmiten nuorten aikuisten koti.

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/13be25c0-8c65-45bf-85ce-d570cdd8dfbf


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aiemmin kalmasiivousta tarvittiin eniten asunnoissa, joihin oli menehtynyt iäkäs ihminen. 2020-luvun vaihde lisäsi tilastoihin koteihinsa kuolleet nuoret henkilöt

        – Ennen kohteet olivat pääsääntöisesti iäkkäämmän ihmisen koteja. Nyt on ollut huomattavissa, että siivouskohteemme on useimmiten nuorten aikuisten koti.

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/13be25c0-8c65-45bf-85ce-d570cdd8dfbf

        PIRKANMAAN hyvinvointialueen sairaaloissa vainajien säilytyspaikat ovat täpötäysiä. Tilanpuutteen vuoksi Tampereen yliopistollisessa sairaalassa (Tays) vainajia on säilytetty jopa huoneenlämpöisissä obduktiosaleissa ja -tiloissa esimerkiksi yön yli.

        https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000010107354.html


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Helsingin vainajatilat ovat niin täynnä, että vainajia säilytetään nyt peltihallissa Tattarisuon teollisuusalueella

      Vainajia on alettu siirtää teollisuusalueelle tällä viikolla. Kylmäsäilytystilojen puute on ongelma ympäri maata.

      Pääkaupunkiseudun pula vainajien säilytystiloista syvenee.

      Kaupunki on jo suosien ajan säilyttänyt vainajia tilapäisissä tiloissa eli kylmäkonteissa, joita on Malmin sairaalalla. Nyt tilapäisetkin tilat ovat täynnä, joten kaupunki on järjestänyt kiireellisesti lisätilaa.

      Uudet vainajatilat sijaitsevat Tattarisuon teollisuusalueella.

      Käytännössä helsinkiläisiä vainajia säilytetään jatkossa myös varastohallissa, jonka sisällä on kylmäkontteja. Asutuksesta syrjässä oleva alue on aidattu ja vartioitu.

      Vainajien säilyttäminen Tattarisuolla on alkanut tällä viikolla.

      Kontit omistaa hautauspalvelu Havu, jolta Helsingin kaupunki on ostanut säilytystilat käyttöönsä kolmeksi kuukaudeksi. Ratkaisusta on tarkoitus luopua keväällä, kun kaupunki saa hankittua lisää kylmäkontteja Malmin sairaalalle.

      Helsingin kaupungin sairaaloista vastaava johtajalääkäri Laura Pikkarainen sanoo, että ratkaisuun päädyttiin, koska kylmäkonttien toimittaminen on jostain syystä viivästynyt.
      Ongelman juurisyynä on kuitenkin pitkäaikainen kehitys: suomalaiset ikääntyvät eli vainajia tulee vuosi vuodelta enemmän. Samalla vainajien säilytysajat pitenevät hautauksien venyessä.

      – Jos vainaja on säilytystilassa kahden viikon sijaan neljä, säilytystilaa tarvitaan kaksinkertainen määrä, Pikkarainen sanoo.

      Vainajien säilytys teollisuusalueelle sijoitetuissa konteissa on ongelmallista, Pikkarainen myöntää.

      Esimerkiksi ruumiin käsittelyä ja säilyttämistä koskevan terveydensuojeluasetuksen mukaan ”ruumis on säilytettävä asianmukaisessa tiiviissä arkussa tai vastaavassa ennen hautaamista”, silloin kun vainajaa säilytetään muualla kuin sairaalan tiloissa.

      – Tämä [ratkaisu] on ristiriidassa asetuksen lauseen kanssa, Pikkarainen myöntää.

      Hän kuitenkin vakuuttaa kaupunkilaisille, että vainajien kunnioittava kohtelu on edelleen mahdollista.

      – Vainajan asianmukainen ja kunnioittava kohtelu ei väliaikaisessa tilassa vaarannu, muuten ei tähän hankintaan olisi lähdetty. Vainajia kohdellaan Tattarisuolla samalla ammattitaidolla kuin sairaalan tiloissa.

      https://yle.fi/a/74-20069985

    • Anonyymi

      On sanottu, että ne on ne suuret ikäluokat, jotka on päättäneet lähteä tässä muutaman vuoden aikana.

      Kuitenkin koronavirustautìin kuolleiden mediaani-ikä on n. reilu 80 vuotta.
      Suuret ikäluokat syntyi sotien jälkeen 1945-1950, eli ovat nyt n. 72-78 vuotiaita.
      Naisten eliniänodote Suomessa on n. 84v. ja miesten 79v., Eli koronavirukseen kuolleet ovat ylittäneet suurimmaksi osaksi elinikäodotteet ja suuret ikäluokat saapuvat "maaliviivoille" vasta muutaman vuoden kuluttua, jolloin heitä tilastojen mukaan alkaisi vasta tippumaan.

      • Anonyymi

        suuret ikäluokat ovat edelleen elossa

        suuret ikäluokat ovat kuolleet vain thln satuiluissa


    • Anonyymi

      Eurotilasto: Koronarokotusten aikana Suomessa 40,5% ylikuolleisuus – Korkeinta Euroopassa!

      Eurostat on Euroopan unionin virasto, joka vastaa tilastotiedon keräämisestä, analysoinnista ja julkaisemisesta. Sen tehtävänä on tuottaa luotettavaa ja vertailukelpoista tilastotietoa Euroopan unionin jäsenmaista eri talouden, yhteiskunnan ja ympäristön aloilta.

      “Marraskuussa 2023 ylikuolleisuus vaihteli edelleen eri puolilla EU:ta. Romaniassa, Maltalla, Bulgariassa, Kroatiassa ja Slovakiassa ei todettu yhtään ylimääräistä kuolemantapausta. Korkeimmat ylikuolleisuusluvut havaittiin Suomessa (40,5 %), Itävallassa (20,2 %), Alankomaissa (18,7 %) ja Ruotsissa (16,5 %).”

      Ympäri Suomea uutisoidaan nyt, että ruumishuoneet ovat tupaten täynnä. Helsingin vainajatilat ovat niin täynnä, että vainajia säilytetään peltihallissa Tattarisuon teollisuusalueella. Eurostat-tilastot paljastaa käynnissä olevan valtavan ylikuolleisuuden, joka on tapahtunut Covid-mRNA-piikityskampanjan aikana marraskuussa 2023.


      https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excess_mortality_-_statistics

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010134645.html

      Yle: Helsinki säilyttää vainajia varastohallissa
      Tattarisuon tilapäisratkaisu otettiin käyttöön tällä viikolla.

      Pikkarainen kertoi jo aiemmin tammikuussa STT:lle, että Helsinki on hankkinut lisätilaa vainajien säilömiseen, mutta tilat eivät tuolloin olleet käytössä.

      STT kertoi myös, että vastaavaa ongelmaa esiintyy muuallakin Suomessa. Esimerkiksi Turun yliopistollisessa sairaalassa on ainakin varauduttu säilyttämään vainajia kylmäkonteissa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Eurostatin mukaan kuolleiden määrä oli 40 prosenttia suurempi datan perusteella olisi ollut odotettavissa.


        – Ylikuolleisuutta ilmeni Suomessa viime marraskuussa erityisesti iäkkäässä, 70 vuotta täyttäneessä väestössä. Nuoremmissa ikäryhmissä kuolleisuus ei THL:n tietojen perusteella ollut poikkeuksellisen suuri, THL:n tutkimusprofessori Seppo Koskinen sanoo THL:n tiedotteessa.

        Eurostat käyttää seurannassa osoittimena suhteellista ylikuolleisuutta, jonka se laskee jakamalla viimeisen kuukauden aikana kuolleiden määrän keskimääräisellä kuolleiden kuukausittaisella lukumäärällä vuosina 2016–2019.

        THL:n mukaan muita EU-maita korkeampi kuolleisuus selittyy Suomen muita maita vanhemmalla väestörakenteella.


    • Anonyymi

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010139857.html

      KUOLEMIEN määrä Suomessa oli marraskuussa 2023
      poikkeuksellisen suuri, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL tiedotteessaan. Asia ilmenee EU:n tilastotoimisto Eurostatin kuukausittaisesta seurannasta.

      Eurostatin mukaan kuolleiden määrä oli 40 prosenttia suurempi kuin vuosien 2016–2019 lukujen perusteella olisi ollut odotettavissa. Ylikuolleisuus oli Suomessa marraskuussa suurempi kuin muissa Eurostatin tarkastelemissa maissa.

    • Anonyymi

      "Nyt, kun tilastot ja monet tosiseikat osoittavat kiistattomasti, että kuolleisuus Suomessa on noussut ennätyskorkeaksi mRNA-rokotekampanjan jälkeen, niin kukaan presidenttiehdokkaista ei ole sanallakaan vaatinut, että asiaa pitäisi tutkia, eikä sitä myöskään ole vaatinut istuva presidentti. Tätäkö on Suomen kansan menestyksen edistäminen?"https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?232409

      Hienoja ehdokkaita?

    • Anonyymi

      Eli THL:n mukaan kuolleet olivat seitsemänkymppisiä ja Euroopan korkein (40%) ylikuolleisuus aiheutui Suomen ikärakenteesta?
      Nyt järki käteen! Milloin muka yli 70v:t on aikaisemmin joukkokuolleet marraskuussa??? Yli 70v. on laaja käsite.

      70v. ei vielä tilastollisesti ole vanhus vaan eläkelläinen ja usein hyvin aktiivinen toimija ja mukana esim. työelämässäķin. hänellä on vielä useita vuosia (yli 10v.) aktiiviaikaa jäljellä (keskiarvo elinajanodote) puitteissa.

      Ymmärrän, että 70v:n riski kuolla tilastojen mukaan, on suurempi kuin 40v:n mutta tämä, että lähtee koko lössi joukolla marraskuussa on "henkimaailman asioita" ja pitäisi tutkia ja selvittää. Yleensä vanhukset lähtevät "ripotellen" ympäri vuoden.

      Pohjoisella pallonpuoliskolla vanhojen ja sairaiden "joukkokuolemat" tapahtuu yleensä alkukeväästä, "jäiden lähdön aikaan". Kun lumi sulaa ja sen alta paljastuu kasvimassan mädättäjäbakteerit jotka kuhisevat maasta uudistuneina tartuttamaan ihmisiä tai sitten hauras ihminen ei enää jaksa osallistua "luonnon uudestisyntymiseen".

      Miksi juuri marraskuussa lähti näitä 70v. ihmisiä? Miksi ei esim. lokakuussa tai joulukuussa?

      • Anonyymi

        Hyvin sanottu. Näyttää siltä että ihmiset on aivopesty, onneksi ei kaikkia. Kiitän luojaani etten mennyt piikille enkä antanut lasteni sitä saada. Olihan tämä melkoinen teatteri alusta asti. Lapsetkin terveitä olleet koko ajan ja todenneet että että asiat eivät ole kuten pitäisi. THL:n selitykset eivät mene läpi, kovasti yrittävät jottai rahoitukset ja voitelut mene ohi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rokotteisiin kuoli

      2021 arviolta 2500 henkilöä
      2022 arviolta 9000 henkilöä
      2023 arviolta 6000 henkilöä

      Rokotettuja on 4,4 miljoonaa, Kolmessa vuodessa heistä on kuollut rokotehaittoihin 17500 henkilöä

      Suurin osa rokotetuista jäi eloon. Roketuista noin 4,38 miljoonaa henkeä on edelleen elossa

      Rokotehaitat jatkuvat vielä vielä vuosia, jopa pari vuosikymmentä koska vaikuttaa siltä että on käytetty DNA:ta muokkaavaa teknologiaa. Rokotehaittakuolemat jatkuvat ja ovat yksi merkittäväå kuolinsyy, rokotekuolleisuuden olleessa tasolla 0,15% vuodessa. Se tarkoittaa 6000-9000 rokoteuhria vuodessa, joka vuosi

      • Anonyymi

        Lääketehtaille taas valtava rahasampo kun niin monet joutuvat lääkkeitä käyttämään mRNA-rokotehaittoihin.


      • Anonyymi

        Mistä vetäsit noi luvut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä vetäsit noi luvut?

        Suomen ylikuolleisuusluvut 2021, 2022 ja 2023


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen ylikuolleisuusluvut 2021, 2022 ja 2023

        Huom! Suomessa ei ollut ylikuolleisuutta 2020

        Suomessa ei ollut tappavaa pandemiaa, vaan oli normaalia alhaisempi kuolleisuus kaikissa ikäluokissa vuonna 2020. Kuolleisuus pysyi normaalina vielä alkuvuonna 2021 aina siihen asti, kunnes yleisöä alettiin rokotettamaan laajalti keväällä 2021 jonka jälkeen kuolemat asteittain lähellä lisääntyivät


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huom! Suomessa ei ollut ylikuolleisuutta 2020

        Suomessa ei ollut tappavaa pandemiaa, vaan oli normaalia alhaisempi kuolleisuus kaikissa ikäluokissa vuonna 2020. Kuolleisuus pysyi normaalina vielä alkuvuonna 2021 aina siihen asti, kunnes yleisöä alettiin rokotettamaan laajalti keväällä 2021 jonka jälkeen kuolemat asteittain lähellä lisääntyivät

        Vuonna 2021 koronakuolemia oli Thl-tilaston mukaan 952.
        Nyt on jo tammi-helmikuussa kuollut koronaan saman verran, joten tästä vuodesta tulee ennätysvuosi koronakuolemien suhteen.
        Piikit eivät auta, vaan päinvastoin heikentävät immuunipuolustusta.
        Kumman hiljaista on noiden kuolemien suhteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuonna 2021 koronakuolemia oli Thl-tilaston mukaan 952.
        Nyt on jo tammi-helmikuussa kuollut koronaan saman verran, joten tästä vuodesta tulee ennätysvuosi koronakuolemien suhteen.
        Piikit eivät auta, vaan päinvastoin heikentävät immuunipuolustusta.
        Kumman hiljaista on noiden kuolemien suhteen.

        Miksi viittaat THL:n valheellisiin tilastoihin? Eikö olisi parempi tutkia asia tieteellisesti?


      • Anonyymi

        @DowdEdward ,@Jimmy_Dore

        Excess deaths are up a staggering 22% among 1 to 14-year-olds.

        Notably, this trend didn’t start until “the magic juice started to be issued to children later in 2021.”

        2020: 9 percent fewer deaths than expected
        2021: 7 percent fewer deaths than expected
        2022: 16 percent MORE deaths than expected
        2023: 22 percent MORE deaths than expected




        Furthermore, “Figures from the Office for National Statistics show about 10% more deaths (across all age groups) than expected since April this year.”

        UK health officials believe “circulatory diseases and diabetes are ... behind the increase.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        @DowdEdward ,@Jimmy_Dore

        Excess deaths are up a staggering 22% among 1 to 14-year-olds.

        Notably, this trend didn’t start until “the magic juice started to be issued to children later in 2021.”

        2020: 9 percent fewer deaths than expected
        2021: 7 percent fewer deaths than expected
        2022: 16 percent MORE deaths than expected
        2023: 22 percent MORE deaths than expected




        Furthermore, “Figures from the Office for National Statistics show about 10% more deaths (across all age groups) than expected since April this year.”

        UK health officials believe “circulatory diseases and diabetes are ... behind the increase.”

        “circulatory diseases " = verenkiertoelimistön sairaudet, mm sydänkohtaukset, aivoinfarktit, keuhkoveritulpat


      • Anonyymi

        https://twitter.com/VigilantNews/status/1760788589141533182
        https://twitter.com/i/status/1760788589141533182

        Dr. Pierre Kory Asks One Simple Question the FDA and CDC Don’t Want to Answer

        158,000 MORE Americans died in the first 9 months of 2023 than expected.

        “This is a humanitarian catastrophe.”

        Life expectancy has also dropped by THREE YEARS.

        This is happening because an unprecedented number of young people are suddenly and unexpectedly dying — and “you can’t explain it with COVID”:

        “The most alarming rates are the 35 to 44 and 44 to 55. Incredible sudden spikes in death really centered in the third quarter and fourth quarter of 2021. And you have to ask yourself, what major societal event occurred at that time that could possibly explain those deaths?

        “And it was not all COVID deaths. We have the data. You can’t explain it with COVID. And so, I’ve not seen anyone with a credible alternative explanation for a sudden spike in the healthiest members of society.

        “And the other interesting thing about the data is when you look at who is dying, it’s essentially the white-collar workers died more than gray-collar, that died than more than blue-collar. So you have to ask yourself, what happened in the workplace, in the American workplace, in the third quarter of 21? And that [the COVID jab] is the only answer I can come up with.”


    • Anonyymi

      Lääkärit havainneet aivoinfarkteja, sydänkohtauksia, neurologisia haittoja, nopeasti eteneviä syöpiä. Lääkäreitä jotka arvostelee rokotteita on irtisanottu, uhkailtu

      https://www.bitchute.com/embed/stbcTB54x9ee/

      DR. DAVID CARTLAND

      • Anonyymi

        ja on myös tavikset näitä huomanneet keskuudessaan. Kovaa mennään nyt.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Rokotteiden jälkeen mm seuraavat syöpälajit lisääntyneet:

        - keuhkosyöpä
        - paksusuolen syöpä
        - aivosyöpä nimeltä glioblastooma
        - verisyöpä nimeltä lymfooma


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Navalnyi kuoli verihyytymään. Urheillessa.

      https://www.zerohedge.com/geopolitical/ukraines-top-spy-chief-says-navalny-died-blood-clot-rejects-murder-narrative

      Yet now Kiev sources are saying that the anti-Putin activist supported by the West died of a blood clot. Surprisingly, this explanation is being advanced among Ukraine media sources after none other than Gen. Kyrylo Budanov, chief of the Main Directorate of Intelligence (HUR), bluntly stated it to a group of journalists on Sunday. "I may disappoint you, but as far as we know, he indeed died as a result of a blood clot. And this has been more or less confirmed," Budanov stated.

    • Anonyymi

      Australian senaatti myöntää ylikuolleisuuden, Yksi kansanedustaja teki aloitteen

      https://www.instagram.com/theadelaideset/p/C32IzfWvYke/

      SENATOR BABET'S MOTION PASSED BY THE SENATE❗️

      "The Australian Senate has acknowledged excess deaths and the need for further inquiry

      "Thank you to everyone who voted with me.

      "As far as I am aware this is the first time any parliament in the world has officially voted on and acknowledged we have a problem with excess deaths.

      The Coalition, One Nation and UAP all voted for the motion which passed by 31 votes to 30 against (Labor and Greens against).

      "This acknowledgement by the Senate is massive, and hopefully leads to answers being diligently pursued as to what has caused such startling increases in all-cause mortality." - AFA

      • Anonyymi

        https://dailydeclaration.org.au/2024/02/27/breaking-australian-parliament-becomes-first-in-world-to-acknowledge-excess-deaths/

        The Australian Senate voted Monday to recognise the problem of nationwide excess deaths, making Australia’s the first parliament in the world to officially acknowledge an excess mortality crisis.

        Of the 61 senators present, 31 voted in favour of the general business motion put forward by United Australia Party (UAP) Senator Ralph Babet, which held that, “The concerning number of excess deaths observed in Australia in 2021 and 2022 has continued into 2023 as evidenced by all-cause provisional mortality data from the Australian Bureau of Statistics.”


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihmiset ovat alkneet epäillä kuolintilastoja ja vaativat selvityksiä

      https://twitter.com/toadmeister/status/1764244385544233043

      Data linking excess deaths to Covid vaccines is being demanded by MPs and peers, amid rising calls for the Government to prove it's claim that there is "no evidence" connecting excess deaths to the COVID-19 vaccines

      • Anonyymi

        Keski-ikäisiä kuolee paljon

        https://twitter.com/SaiKate108/status/1743066084763484484

        Dr John Campbell describes it as an unfolding tragedy:

        ‘The pattern now is one of persistent excess deaths which are most prominent in relative terms in middle aged and younger adults.’

        The silent pandemic that they refuse to investigate.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Salminen, Nohynek, Rämet, Järvinen ym. ovat jääneet koronan ja koronapiikkihärdellin panttivangeiksi.
        Piikkien osuutta kuolemiin ei myönnetä koskaan, koska niin hurjaa oli painostus niiden ottamiseen heidän taholta.


    • Anonyymi

      Sydänkohtaukset lisääntyneet:

      https://www.dailymail.co.uk/health/article-13154677/young-people-having-heart-attacks-lead-seemingly-healthy-lifestyles-suffered-heart-problems.html

      Why ARE so many young people having heart attacks? They had seemingly healthy lifestyles... but all these people suffered heart problems

      We have really noticed the trend for younger people from mid-20s upwards having heart attacks in the past five years in particular. Now as a cardiologist, you wouldn’t even raise your eyebrows when seeing someone in their late 30s – it’s becoming fairly typical, which is frightening.

    • Anonyymi

      Englannissa sentää ainakin poliisilaitos osin toimii:

      https://t.me/DUMBSandCloning/520035

      CRIME NUMBER 01/62447/24 Acton police station London at 23.13 hours Friday 8th of March 2024 for
      Misconduct in Public Office, Misfeasance in Public Office, Gross Negligent Manslaughter, Corporate Manslaughter and Fraud by False Representation.
      Allegations made against Sir Graham Brady MP, Dame June Raine, The MHRA, Pfizer and the U.K Government.
      Evidence handed to Constable Thomas, & a video of him issuing the crime number for the documented offences and naming the alleged offenders.
      Metropolitan Police, now carry out your lawful duty and protect the public from harm, injury and death. This nightmare has to stop.
      Start arresting the criminals, all of them.  
      The V has to be withdrawn immediately.
      Accept this for what it is, be respectful and understand how hard I’ve worked to get this done AGAIN.
      We all know about the system, but we are 27 months further down the line since the first crime report. Too many people know what’s going on and the excess deaths cannot be hidden or ignored any longer.

      • Anonyymi

        Ne jotka myrkyttivät englantilaiset pitävät hallussaan korkeinta oikeutta


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Brittimonarkiakin kohta mennyttä. Siellä on suvussa sairastuneita syöpääm ja kuolleita sydänongelmiin vähän liian lyhyen ajan sisällä. Joku sanoi että nyt alkaa pian suuri kuolleisuus. Mistähän se johtuisi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Brittimonarkiakin kohta mennyttä. Siellä on suvussa sairastuneita syöpääm ja kuolleita sydänongelmiin vähän liian lyhyen ajan sisällä. Joku sanoi että nyt alkaa pian suuri kuolleisuus. Mistähän se johtuisi?

        Brittimonarkit on sisäpiirissä, he tuskin ottivat rokotetta


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kate Middleton uskoi rokotteisiin, tai ainakin mainosti niitä

        https://odysee.com/@Adverse:c/video_2024-03-13_20-19-28:c

        Luultavasti ei siltikään ottanut rokotetta, esim lääkefirmojen johtajat, THL , poliitikot ottivat plasebon

        Sisäpiiriläisille levitettiin tietoa rokotteen vaarallisuudesta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kate Middleton uskoi rokotteisiin, tai ainakin mainosti niitä

        https://odysee.com/@Adverse:c/video_2024-03-13_20-19-28:c

        Dr. Makis pohtii eri vaihtoehtoja mikä syöpä Kate:lla olisi

        https://makismd.substack.com/p/princess-of-wales-kate-middleton

        It is believed on Dec. 28, 2023, Kate was taken in an ambulance to the hospital, possibly due to one of these symptoms. She would have likely have had imaging done that would have shown a mass that required surgery, which took place two weeks later on Jan. 16, 2024.

        We are told the Jan. 16, 2024 surgery was not for cancer:

        Feb. 9, 2024 Daily Mail: “The spokesman did not provide details about the nature of her surgery, but sources briefed that it was not for cancer.”

        Princess Kate: “In January, I underwent major abdominal surgery…and at the time, it was thought my condition was non-cancerous. The surgery was successful, however tests after the operation, found that cancer had been present”

        Princess Kate: “My medical team therefore advised that I should undergo a course of “preventative chemotherapy” and I am now in the early stages of that treatment”

        Turbo Uterine Cancer:
        If Kate presented to emergency on Dec. 28, 2023 with abdominal pain or vaginal bleeding, and imaging showed a uterine mass, it is possible that doctors suspected a benign mass such as fibroids (uterine leiomyoma).

        Only after pathological examination could a determination be made whether there was cancer present, such as endometrial cancer or uterine sarcoma – this would certainly come as a shock.


    • Anonyymi

      Osa maailman valtioista on jo muuttanut tilastointiaan, jotta saavat ylikuolleisuuden jotenkin peitettyä ihmisiltä. https://www.bitchute.com/video/hXttUHSiUZ0d/
      Vakutusyhtiöiden tilastoista niitä ei ole vielä puhdistettu pois. Suurin ylikuolleisuus 40% on ikäryhmässä 25-44 vuotiaat työssä käyvät ihmiset. Tämä on USA:n tilastoista.

      • Anonyymi

        Se mitä kikkailulla ei saada estettyä, hoitaa Ukrainan sota ja sen seuraukset, kiitos vetun idioottihallitus ja "ASIANTUNTIJAT" sekä media. Nukkuvat varmaan vielä tässä vaiheessa yönsä hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se mitä kikkailulla ei saada estettyä, hoitaa Ukrainan sota ja sen seuraukset, kiitos vetun idioottihallitus ja "ASIANTUNTIJAT" sekä media. Nukkuvat varmaan vielä tässä vaiheessa yönsä hyvin.

        Miksipä ei nukkuisi kun saa hyvää palkkaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksipä ei nukkuisi kun saa hyvää palkkaa?

        Varmaan käyttävät jotain kamaa jos voi unohtaa tekojensa seuraukset. Kyllä se asia vielään tulee eteen jossain vaiheessa.


    • Anonyymi

      kysely tutkimus Saudi Arabiasta

      https://www.cureus.com/articles/216342-a-study-on-the-self-reported-physician-diagnosed-cardiac-complications-post-mrna-vaccination-in-saudi-arabia#!/

      Approximately 27.11% of participants reported being diagnosed with cardiac complications post mRNA vaccination. Duration, hospitalization, and treatment methods varied significantly, with medical treatment being the most common. T
      In comparing this study with similar research endeavors globally, common concerns surrounding cardiac complications post mRNA vaccination are evident [30]. The

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1768666407854641518

      Nearly every continent is experiencing an increase of various types of cancer in people under 50 years old, which is particularly problematic as the disease tends to be caught in later stages in this population because most doctors aren't trained to look for it in young people.

      Globally, Australia has seen the highest number of early-onset cancer diagnoses in the world, with a rate of 135 per 100,000 people.

    • Anonyymi

      https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1752667133157286165

      Megyn Kelly on Being Targeted by Moderna for Sharing Her COVID Vaccine Side Effects Publicly

      "I got targeted by Moderna who is very worried that this would add to the growing concern around autoimmune disorders following COVID-19 vaccinations. They're admitting internally that it's a problem but they're upset that I am talking about it, and Alex Berenson and Russell Brand and Michael Shellenberger and Dr. Jay Bhattacharya are talking about it because they don't want it discussed. And the mainstream media outlets were only too happy to comply."

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuolemat lisääntyy

      https://yle.fi/a/74-20083070

      15.huhtikuuta 2024

      "Ruumishuone on Espoon Jorvin sairaalan entinen siivoustila, johon on lisätty kylmälaitteet vainajatilan puutteen vuoksi."

      "Suomalaiset ovat vanheneva kansa. Kuolleiden määrä kasvaa ja hautausajat pitenevät, mutta kehitykseen ei ole varauduttu ajoissa."

      • Anonyymi

        Mutta eihän sitä rahaa nyt kylmätiloihin voi tuhlata kun pitää rakentaa hieno museo Helsinkiin. Valtio lupasi 60 miljoonaa. Luuleeko joku että arvio rakennuskuluista tulee pitämään? Niin kuin Mäntyniemenkin alkuperäinen laskelma? Joku tienaa hienosti. Vainajia säilytetään siivouskaapeissa ja jopa toistensa päällä. MOT -ohjelmalle kiitos kun tekivät tuon jakson! Ja vanhuus ei ihmisiä tappanut. Oli ihan muut syyt, mutta selityksiä riittää kun oma perse on kyseessä.


      • Anonyymi

        https://vakehyva.fi/fi/ajankohtaista/ajankohtaista/vainajansailytystilat-vantaan-ja-keravan-hyvinvointialueella

        19.1.2023

        Alkuvuodesta 2022 Jorvin sairaalaan otettiin käyttöön 60-paikkainen lisäsäilytyspaikka, johon vantaalaisia vainajia on siirretty Peijaksen sairaalasta paikkojen täyttyessä.

        https://www.mediuutiset.fi/uutiset/yle-sairaalat-ovat-turvautuneet-kylmakontteihin-vainajien-sailytystilojen-ruuhkauduttua-taustalla-muiden-muassa-korona/86c4eb14-4136-40f6-9599-f7e924c57149

        1.8.2022

        Yle: Sairaalat ovat turvautuneet kylmäkontteihin vainajien säilytystilojen ruuhkauduttua.

        https://yle.fi/a/74-20026687

        13.4.2023

        Vainajia säilytetään sairaalan pihassa Helsingissä, koska tilaa ei ole – nyt niille rakennetaan erikoinen tornijärjestelmä

        https://www.laakarilehti.fi/terveydenhuolto/yle-vainajien-sailytystiloista-paikoin-pulaa/

        2.8.2022

        Yle: Vainajien säilytystiloista paikoin pulaa
        Kemissä on jouduttu turvautumaan kylmäkontteihin ruuhkautumisen vuoksi.

        https://yle.fi/a/3-12556891

        1.8.2022

        Vainajien säilytystilat ovat paikoin ruuhkautuneet – useat sairaalat ovat joutuneet ottamaan käyttöön kylmäkontteja
        Esimerkiksi Meri-Lapissa kuolleisuus on ollut koholla tänä vuonna.

        https://yle.fi/a/74-20069985

        17.1.2024

        Helsingin vainajatilat ovat niin täynnä, että vainajia säilytetään nyt peltihallissa Tattarisuon teollisuusalueella

        https://yle.fi/a/3-12656811

        13.10.2022

        Kuopiossa krematorion uuni viivästyi yli kaksi vuotta.

        Kuopion uuden krematorion piti olla alun perin käyttövalmis vuoden 2021 lopussa. Uusin viivästymisen syy on maailmanlaajuinen materiaali- ja komponenttipula.

        https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/6691431

        14.4.2024

        Kuopion uusi krematorio yli kahden vuoden viiveen jälkeen viimein käytössä vainajia tuhkataan kymmenkunta päivittäin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://vakehyva.fi/fi/ajankohtaista/ajankohtaista/vainajansailytystilat-vantaan-ja-keravan-hyvinvointialueella

        19.1.2023

        Alkuvuodesta 2022 Jorvin sairaalaan otettiin käyttöön 60-paikkainen lisäsäilytyspaikka, johon vantaalaisia vainajia on siirretty Peijaksen sairaalasta paikkojen täyttyessä.

        https://www.mediuutiset.fi/uutiset/yle-sairaalat-ovat-turvautuneet-kylmakontteihin-vainajien-sailytystilojen-ruuhkauduttua-taustalla-muiden-muassa-korona/86c4eb14-4136-40f6-9599-f7e924c57149

        1.8.2022

        Yle: Sairaalat ovat turvautuneet kylmäkontteihin vainajien säilytystilojen ruuhkauduttua.

        https://yle.fi/a/74-20026687

        13.4.2023

        Vainajia säilytetään sairaalan pihassa Helsingissä, koska tilaa ei ole – nyt niille rakennetaan erikoinen tornijärjestelmä

        https://www.laakarilehti.fi/terveydenhuolto/yle-vainajien-sailytystiloista-paikoin-pulaa/

        2.8.2022

        Yle: Vainajien säilytystiloista paikoin pulaa
        Kemissä on jouduttu turvautumaan kylmäkontteihin ruuhkautumisen vuoksi.

        https://yle.fi/a/3-12556891

        1.8.2022

        Vainajien säilytystilat ovat paikoin ruuhkautuneet – useat sairaalat ovat joutuneet ottamaan käyttöön kylmäkontteja
        Esimerkiksi Meri-Lapissa kuolleisuus on ollut koholla tänä vuonna.

        https://yle.fi/a/74-20069985

        17.1.2024

        Helsingin vainajatilat ovat niin täynnä, että vainajia säilytetään nyt peltihallissa Tattarisuon teollisuusalueella

        https://yle.fi/a/3-12656811

        13.10.2022

        Kuopiossa krematorion uuni viivästyi yli kaksi vuotta.

        Kuopion uuden krematorion piti olla alun perin käyttövalmis vuoden 2021 lopussa. Uusin viivästymisen syy on maailmanlaajuinen materiaali- ja komponenttipula.

        https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/6691431

        14.4.2024

        Kuopion uusi krematorio yli kahden vuoden viiveen jälkeen viimein käytössä vainajia tuhkataan kymmenkunta päivittäin

        Ruumiskontit tuotiin sairaaloiden eteen 2020 lavastusmielessä ("on kauhea ruuhka ruumishuoneella kun ihmiset kuolee koronaan").

        Vuoden 2022 aikana rokotekuolemien alettua, ruumiskontteja on tarvittu rokoteuhrien aiheuttaman hautaustarpeen takia

        https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3110152

        Ruumiskontteja yhä sairaalan parkkipaikalla Helsingissä – kulut vuodessa jopa 140 000 euroa

        Koronaepidemian vuoksi sairaaloiden pihaan tuodut ruumiskontit eli väliaikaiset vainajatilat pysyvät Laaksossa ja Malmilla ainakin loppuvuoteen saakka, kertoo Helsingin sairaalan johtajalääkäri Laura Pikkarainen.

        – Katsomme, millainen koronapandemiatilanne on vuoden lopussa ja teemme sen pohjalta päätöksen jatkammeko konttien vuokrausta vai luovummeko niistä.

        Onko kontteja käytetty kertaakaan koronapandempian aikana?

        – Meillä ei ole ollut tarvetta käyttää kontteja, Pikkarainen vahvistaa.


        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006476388.html

        Ensin kylmäkontit ilmestyivät Laakson sairaalan pihalle. Sitten niitä nousi Malmin sairaalan pihamaalle naapuritalojen ikkunoiden alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruumiskontit tuotiin sairaaloiden eteen 2020 lavastusmielessä ("on kauhea ruuhka ruumishuoneella kun ihmiset kuolee koronaan").

        Vuoden 2022 aikana rokotekuolemien alettua, ruumiskontteja on tarvittu rokoteuhrien aiheuttaman hautaustarpeen takia

        https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3110152

        Ruumiskontteja yhä sairaalan parkkipaikalla Helsingissä – kulut vuodessa jopa 140 000 euroa

        Koronaepidemian vuoksi sairaaloiden pihaan tuodut ruumiskontit eli väliaikaiset vainajatilat pysyvät Laaksossa ja Malmilla ainakin loppuvuoteen saakka, kertoo Helsingin sairaalan johtajalääkäri Laura Pikkarainen.

        – Katsomme, millainen koronapandemiatilanne on vuoden lopussa ja teemme sen pohjalta päätöksen jatkammeko konttien vuokrausta vai luovummeko niistä.

        Onko kontteja käytetty kertaakaan koronapandempian aikana?

        – Meillä ei ole ollut tarvetta käyttää kontteja, Pikkarainen vahvistaa.


        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006476388.html

        Ensin kylmäkontit ilmestyivät Laakson sairaalan pihalle. Sitten niitä nousi Malmin sairaalan pihamaalle naapuritalojen ikkunoiden alle.

        https://yle.fi/a/74-20069139

        "Talven infektiokausi täyttää ruumishuoneita – myös Varha joutui hankkimaan lisää kylmäkaappeja".


    • Anonyymi

      Ei ole mitään vanhusten lisääntynyttä kuolleisuutta. Suuret ikäluokat eivät vielä ole saavuttaneet kiihtyvän kuolleisuuden ajanjaksoa, koska he ovat vielä muutaman vuoden alle 80v

      Tilastokeskuksen väestöennuste joka oli tehty vuonna 2019, siis ENNEN suunniteltua pandemiaa, ei ennustanut minkäänlaista erityistä kuolemien lisääntymistä vuodelle 2021.

      Ennusteen kuolemat vuosittain

      https://pxdata.stat.fi:443/PxWeb/sq/dc1e8873-3862-46c9-9c3d-f2f52f3039e8

      Suomessa piti vuonna 2020 kuolla 54000, vuonna 2021

      2019 piti olla 53 831 kuolemaa
      2020 piti olla 54 054 kuolemaa
      2021 piti olla 54 308 kuolemaa
      2022 piti olla 54 589 kuolemaa
      2023 piti olla 54 892 kuolemaa
      2024 piti olla 55 243 kuolemaa

      Miten kävi?

      2019 tuli 53 949 kuolemaa
      2020 tuli 55 488 kuolemaa
      2021 tuli 57 659 kuolemaa, eli 3351 enemmän kuin oli ennustettu!
      2022 tuli 63 219 kuolemaa, eli 8630 kuolemaa enemmän kuin oli ennustettu!

      Vuonna 2022 kuolemia tuli selvästi enemmän kuin mitä väestön ikärakenteen perusteella voitiin olettaa.


      Koskapa 2021 tilastokeskus huomasi että ihmisiä kuolee paljon, se lisäsi vuonna 2021 tekemäänsä väestöennusteesseen tuhansia ylimääräisiä kuolemia vuosille 2021, 2023, 2024 ja 2025

      https://pxdata.stat.fi:443/PxWeb/sq/d75cd43a-75c6-472c-a9ce-a5946ae77ce5

      • Anonyymi

        Meille valehdellaan jottemme huolestuisi ja nostaisi asiasta meteliä.


      • Anonyymi

        Koskaan ennen korona rokotuksia ei ole vainajien säilytykseen tarkoitettuja kylmäkontteja tarvittu, joten se kertoo siitä, että rokotteet aiheuttaa ylikuolleisuuden.


    • Anonyymi

      https://www.youtube.com/watch?v=gESdI-WMxjc

      Lähihoitaja saanut pahan keuhkoveritulpan rokotehaittana. Todistettu. Myös muita pahoja oireita

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/ab5f3342-4537-4f73-8df2-de122c88ca2c
      "Eva Evans, 29, on kuollut
      Bilettäjänä tunnettu Tiktok-tähti Eva Evans on kuollut äkillisesti.
      Eva oli kuollessaan 29-vuotias. Hänen kuolinsyytään ei ole kerrottu julkisuuteen."

      Varmati oli ottanut koronarokotteen ja rokote aihuetti kuoleman, koska kuolema oli äkkikuolema, jonka rokote haitta on aiheuttanut, eikä sitä julkisuuteen haluta kertoa.
      Ei noin nuorella ihmisellä ole vielä mitään kuolemaan johtavia sairauksiakaan, jotka yllättävän kuoleman olisivat aiheuttaneet.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe