Paul Raja-aho ja syrjinnän synti?

Anonyymi-ap

Paul Raja-aho ja syrjinnän synti?


Kirjoituksen lähde:
Raja-ahon puhe Korson helluntaiseurakunnassa 5.11.2023
https://www.youtube.com/watch?v=XL2D6AP-7Yk


1) Pastori ja minätason vanha tuttu tarina….
-----------------------------------------------------

Kommenttia ja koettelua 5.11.2023 julkisesta puheesta:

Hänen esiintymisensä oli tuttua juttua ja tyyliä.

Raja-ahon puheessa oli hänelle tyypillinen itsekorostuksen ja itsensä kehumisen vankka sanoma!
Hän keskittyi uskollisesti samoihin fraaseihin kuin on aina ennenkin puhunut.
Puheen keskipiste oli: minä, minä, minä. Minun perheeni, minun vaimoni, minun avioliittoni, minun uskoni minun tyttäreni ( = jos olette katsoneet TV7, siellä Milla pitää ohjelmaa..)

JEESUSTA ei siinä itsestä kerskaamisessa ollut. Jeesukselle ei ollut sijaa? Mutta kehuminen sisälsi toki sen, että MINÄ sain keskustella ”Pyhän Hengen kanssa”. Pyhä Henki tuli vierailulle kotiini.
UUDELLEEN kehua, että - on niin, ja niin…

Vaikuttaa että hänellä on jokin kompleksi, jokin pinttymä siinä? Ja se ”taso” millä hän kertoo? Se ei anna kunniaa Herralle Jeesukselle? MINÄ – on aika sijalla yksi! Se on aina uudestaan ”minä tulin uskoon, minun uskoni on pysynyt. ...

Eikö Raamattu sano, että ”joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra”! ( 1 Kor 1:26-31)

Tuosta itsekeskeisyyden, minäkeskeisyyden hapatuksesta ei näy suuntaa parannukseen)

Raja-aho on tehnyt itsestään kuin jonkun pylväspyhimyksen, jonkun ikonin – joka vuodesta toiseen toistaa kuin mantraa: minä, minä, minä, minun, minun!

Tietysti on oikein, että me todistamme Herran hyvistä teoista. Mutta se ”taso” jolla Raja-aho todistaa on vastenmielinen ”minätaso”. Nöyrää ja aitoa kunniaa ei Herralle Jeesukselle kuulu eikä näy! Hän kiinnittää aina katseet, itseensä. Ja nauttii kun yleisö antaa lujat aplodit. Niinkuin teatteriesityksessä asiaan kuuluu. Hän tahtoo loistaa tähtenä lavalla. Jeesus on sivuosassa?

2) Pastorin muistamisen ongelmat?
---------------------------------------------------

Raja-aho liikuttui syvästi, kun kertoi että tämä päivä 5.11.2023 oli ”merkittävä päivä”. Siksi, että oli kulunut tasan 49 vuotta, kun hän tuli uskoon.
” Tämän seurakunnan evankelista (Korson hell.srk) teki kotilähetystyötä, ja tuli ovellemme siihen kerrostaloon jossa asuimme.”

Sitten hän todistaa, mitä kaikkea tapahtui. Hän kyllä mainitsee sen evankelistan nimenkin: Maijaliisa Lönnqvist, joka tuli ”toisen naisen” kanssa evankeliumia tuomaan. (Paul ei muistanut toisen nimeä, mutta tämä Maijaliisa kyllä edelleen muistaa!)

On ymmärrettävää, että tuossa uskoontulon voimakkaassa kokemisessa Raja-ahon muisti ”pätkii”.

Hän ei muista sitä faktaakaan, että kun rukoiltiin hänen puolestaan, että hän saisi Pyhä Hengen lahjan, siinä rukouksessa kaikki paikalla olleet laskivat kätensä hänen päälleen. Maijaliisa, evankelista, hänen puolisonsa, sekä Marja hänen vaimonsa.
Koska siihen aikaan harjoitettiin rukoilua polvillaan, Paul oli polvillaan, ja toiset hänen takanaan laskivat kätensä hänen päälleen. Koska ihmisellä ei ole ”silmiä takaraivossa” (!) Paul ei voinut nähdä keitä takana oli? Mutta vastoin faktoja, aina uudestaan puhuttu epätosi kertomus? Pahimmillaan se on jopa tarkoituksellisa valhetta?

Tässä tilanteessa on ns. ”sana sanaa vastaan”. Mutta ottaen huomioon Paulin ”sekavuuden” tilan suuressa muutosvaiheessa. On toki anteeksiannettava se, että hän toistuvasti (julkisesti) esittää väärää tietoa tapahtuneesta. Siis että vain tämä yksi veli olisi laskenut kätensä, ja Paul sai Pyhän Hengen lahjan. Niin ei todellisuudessa ollut! KAIKKI siunasivat Paulia.

Voi kysyä: MIKSI vain yksi henkilö olisi ollut siunaamassa Paulia siinä? Miksi tämä evankelista, Maijaliisa ITSE ei olisi ollut siinä? Hän oli se henkilö, jolle Jumala oli ”näyn” antanut, ja sen rukouksessa saadun ”näyn” (= se kerrostalo) johdattamana hän oli siihen osoitteeseen mennyt!

Ei Maijaliisa ole kiitoksen kipeä? Mutta Jumalalle on aina syytä antaa KUNNIA kun Hän ihmeitä tekee!

Aloitus jatkuu…

17

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Paul Raja-aho ja syrjinnän synti?

      3) Raja-aho ja syrjinnän näyttö?
      --------------------------------------------------

      Huomio kiinnittyy Raja-ahon puheessa (5.11.2023, Korson hell srk) siihen, että kun hän vuolaasti ja tunteikkaasti kertoo OMASTA tilanteestaan, itsekeskeisellä tavalla, hän sivuuttaa TÄYSIN ne faktat, mitä tähän evankelistan Maijaliisan asiaan tulee? Sen hän huolellisesti jättää. Syntyy kiistaton ajatus "eriarvoisuuden" teemasta.

      Eihän Jumala ole puolueellinen? Eikä Pyhä Henki johda Jeesuksen lampaiden "kategorioimineen"? Luokitteluun? Sellaista Jeesus sanoi farisealaisuudeksi!

      Jos ja kun hän on iloinen ja onnellinen, että tämä evankelista kuuli Jumalan ääneen ja sai johdatuksen tulla ilosanomaa tuomaan! - Niin olisi vähintäänkin sivistyneen ihmisen asia mainita samassa suhteessa, että tämä evankelistakin on edelleen uskossa. Jo yli 51 vuotta!
      - Ja että kaikkina näinä vuosikymmeninä Jumalan valtakunnan työ on jatkunut. Että tämä Maijaliisa on ahkeroinut, antanut kaikki lahjansa ja leiviskänsä Herran alttarille. Kestänyt koetuksensa, pysynyt uskossa sellaisten kärsimysten keskellä – joista Raja-aholla ei ole mitään kokemusta! Miksi hän vähättelee ja ja toimii halveksivasti? Mitä Jumala siitä? Ja miksi Paul niin toimii?

      Koska? Koska Raja-ahon ”dogmien” ja ”oppisuunnan” katergoriassa sellainen uskova, joka ei kuulu mm. Vapaakirkkoon tai muihin - on eräänlainen ”kakkosluokan” uskova? Hän on tämän julkilausumansa kirjoittanut kirjassaan: ”Ohittamaton Pyhä Henki”. Sivulla 174 Raja-aho ottaa tämän ”tuomarin” roolin käsiinsä:

      • ” Olen oppinut vuosien varrella, etten voi luottaa hengellisissä asioissa sellaiseen, jolta puuttuu seurakuntayhteys.”

      Tuollainen lause on vaarallinen dogmi? Jos Paul itse ei voi luottaa, niin se ei ole samaa kuin että Jumala LUOTTAA niihin, jotka Kristuksessa Jeesuksessa pysyvät! Paulin asenne viittaa lahkolaiseen ajatteluun: Tuo toinen on huonompi, en voi ottaa sitä todesta..

      Kun tämä Raja-aho on täysin tietoinen, että tämä Maijaliisa on uskollisesti Herraa seurannut ja palvellut. Saanut ilmaiskappaleen niistä kirjoista, joita Maijaliisa on kirjoittanut ja julkaissut. Kaikkiaan 24 kirja alkaen 1980. ”Sydämeni sanat” (1980) runokirja, johon Marja Raja-aho teki upean kuvituksen!


      Kun Paul on tullut tietoiseksi, että Maijaliisalla oli 50-vuotisjuhlakonsertti huhtikuussa 2023, 50-vuotisen sävellystyön ja laulamisen merkeissä….. ja kun Paul ei mainitse SANAAKAAN siitä, että hänet uskontielle johdattanut sisar edelleen palvelee Herraa ja lähimmäisiä? Niin mitä se todistaa? Vähättelyä?

      Objektiivinen päätelmä on, että kyseessä on nähtävä tietoinen halveksiva syrjintä? Ei niin, että Raja-ahon olisi pitänyt mitään tästä evankelistasta mainita? Mutta jos ihmisessä vaikuttaa aidosti Pyhä Henki, Totuuden Henki (?) niin siinä Hengessä Herra ei ”syrji” uskollista palvelijaansa.

      Eli kyse on Rajan-ahon synnistä. Ei olisi ollut mikään vaikea asia mainita, että samoin kuin 1974 Maijaliisa oli ilosanoman asialla, samoin hän edelleenkin laulaa ilosanomaa! Tosin tämän ajan ”puhepöntöt” ja ”laulamisen” foorumit ovat netissä!

      Netissä, jossa on jatkuvasti satoja ja jopa tuhansia laulujen kuuntelijoita! Kylvötyö jatkuu, leikkuukin....

      Aloitus jatkuu

    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Paul Raja-aho ja...

      Lopuksi:
      -------------

      Kaiken minkä te teette ihmisille, sen te teette minulle, sanoi Jeesus!

      Se, miten Raja-aho toistuvasti vähättelee ja syrjii sitä evankelistaa, jonka Jumala oli lähettänyt marraskuussa 1974 - mitä Herra siitä ajattelee?

      Ei Raja-aho syrji vain ihmistä? Vaan hän on syyllistynyt ”henkilöön katsomisen syntiin” ? (Jaak 2:9) Se on loukkaus itseään Herraa vastaan.

      Eivätkö kaikki ne, jotka Jeesus lunasti kalliilla sovintoverellään, ristillä? Eivätkö ne ole Jumalan edessä samanarvoisia? Ja jos – kun – osoittaa eriarvoisuuden tekoa, jos joku ei kuulu ”samaan seurakuntaan” - mitä Herra siitä?

      On nähtävä että Raja-aho on saattanut murheelliseksi Pyhän Hengen! (Efe 4:30, Apt 10:15) Hän on nähtävä ryhtyneen syntiin Herraa vastaan?

      Ja jos nöyryyttä löytyy, hän voi saada (julkisen) syntinsä anteeksi. Herralta. Ihmisen tasolla toimii tämä anteeksiantamisen sääntö! Matt 6:9-15.

      Joku on sanonut: kuka kissan hännän nostaa, jollei kissa itse?

      Raja-aho jopa ”unohti” (?) senkin, että evankelista Maijaliisan nimi on ollut jo vuodesta 1984 saakka Maijaliisa Hiekkanen. Yleensä on sivistynyttä sekin, että ihmistä puhutellaan ja mainitaan hänen VIRALLISEN nimensä mukaisesti, niin tässä sekin ”unohdus” korjattavaksi. …

      Maijaliisan julkista Herran palvelustehtävää on Elämän Laulu palvelussivuilla. Siellä on lauluja, alkaen vuodesta 1974, retrolauluja siis. Sekä lauluja 50-vuotisjuhlakonsertin tallennenteita 16.4.2023.

      Elämän laulun musiikkipalvelusivusto
      https://www.elamanlaulu.com/

      50-vuotisjuhlakonsertin tallenteita:
      https://www.elamanlaulu.com/?page_id=838

      Maijaliisan uusimpia kirjoja. (Kattavasti muistelmissa on todistus, ja Jumalan asia esillä!)
      https://www.booky.fi/kirjailija/Maijaliisa+Hiekkanen

      Siunausta ja iloa kaikille jotak Herraa rakastavat ja Häntä seuraavat!

      JK: On todettava, että se uskonsisar Fanny Kuusisto, joka 1972 johdatti Maijaliisan Jeesuksen uskovaksi - häntä ei Maijaliisa koskaan ”hävennyt”! Loppuun saakka hän oli arvostetussa asemassa, kiitosaiheena. Niinkuin Sana opettaa? Kunnioita isääsi ja äitiäsi! Myös hengellisiä isiä ja äitejä tulee kunnioittaa, vai?

    • Anonyymi

      joo... omhan se outoa? Että kertoo ihmisestä likit 50 vuotta sitten tapahtumien yhteydessä. Ja sit kuin se olisi joku muinaisjäänne, kuollut, kadonnut?
      Olis ollu asiallista sanoa, että kiitos Herran, me kaikki olemme uskossa ja Herra on auttanut. Vaan ei. Ja vielä väärällä nimelläkin. Kun ihmisen nimi muuttuu, kuuluu yleissivistykseen puhua hänestä oikealla virallisella nimellä...

    • Anonyymi

      Selvä se. Paulin puhe 5.11.2023 oli sellainen, että tämä evankelista
      Maijaliisa - oli kuin muinaisjäänne vuodelta 1974!

      Kuulijalle jää tosiaan kysymys: elääkö tämä evankelista, jne?

      Jos Raja-aho olisi asiallisesti todennut vaikkapa parilla lauseella:

      - Kiitos Jumalalle, me olemme uskossa, perheeni!
      - Me kaikki olemme uskossa, myös tämä evankelista" ( Tosin mies on: in memoriam)

      Jos Paul olisi sivistyneen tavan mukaan todennut, että tämä evankelista löytyy nimellä Maijaliisa Hiekkanen, niin ihmiset olisivat ainakin itse voineet katsoa (netistä) mitä tälle Maijaliisalle kuuluu?

      Mutta ei?

      Paulin tekoa voi arvioida tahalliseksi pimittämiseksi. Ehkä kateudeksikin?
      Mikä hänellä "mättää" että hän suhtautuu Maijaliisaan kuin "kerettiläiseen"?


      Sellaiseen ei ole oikeutta. Ei maallisen valtakunnan tasolla. Eikä Jumalan valtakunnan tasolla.

      Jos hänellä itsellään on jokin trauma; pinttymä siksi, että tämä M-L ei kuulu samaan seurakuntaan, niin se ei oikeuta syrjimään Jeesuksen uskovaa!

      Jesuksella on yksi lauma. ( Joh 10:27-30)

      Koska Paul on julkinen toimija. Ja koska hän kieltäytyy ITSE edes vastaamasta yhteydenottoin, kertoakseen mikä häntä vaivaa?

      Niin ainoaksi vaihtoehdoksi jää tämä.

      Anteeksiantamus kun ei ole automaatti.

      Paulinkin tulee nöyrtyä tavallisen kuolevaisen savi-ihmisen ja uskovan saappaisiin-
      Nöyrtyä tunnustamaan, jos on katkera, loukkaantunut, kaunainen?

    • Anonyymi

      On selvää, ettei Raja-aho pidä siitä, että nousee julkista nuhdetta.
      Mutta?

      Asiaan liittyen on toimittu, miten Mattes 18. luvussa neuvotaan.
      Jos henkilö itse kieltäytyy omasta vastuustaan, eikä noteeraa yhteydenottoihin.

      Seuraava aste on "kaksi tai kolme todistajaa". ( Matt 18:15-17)

      Lopuksi, jos vääryydentekijä pysyy ylpeässä asenteessaan, asian käsittelyfoorumi on seurakunta. Tässä tapauksessa Järvenpään Arkki-seurakunta, johon Paul kuulunee?

      JULKISET kirjoitukset, puheet ja opetukset taas kuuluvat "julkisen koettelun" piiriin.

      "Koetelkaa kaikki..." ( 1 Tess 5:21)
      "Koetelkaa henget" ( 1 Joh 4:1)

      Joka julkisesti tuottaa (hengellistä, taikka epähengellistä) materiaalia, sen on realistista varautua sihen, että niitä koetellaan.

      Raamatun Sana on terveen opin ja uskon AINOA auktoriteetti! Sen ylitse ja ohitse menevät "opit" kuten torontolaisuus, tulisielu-oppi, jne? Niitä ei tule noteerata Sanan kanssa!

      Kunnia olkoon JUmalan ja Karitsan, Jeesuksen Kristuksen, Pyhän Hengen kautta!

    • Anonyymi

      Tällä Raja-aholla on ollut Raamatun sanan mukainen mahdollisuus ryhtyä korjaamaan viheensä. Matteus 18: 15

      Kesällä 2018 hän torjui mahdollisuuden. Oliko syynä ylpeys vai mikä? Niin kun häntä henkilökohtaisesti lähestyttiin, hän kuittasi esityksen:

      "Voi pyhä yksinkertaisuus"!

      Eli, ilmeisesti hän piti itseään niin korkeassa ja saavuttamattomassa asemassa, ettei voinut ottaa kannanottoja?

      Jumala yksin tietää, Hän sydänten tuntija!

      Aikaa on ollut. Yli 5 vuotta. Kertoa mikä on se peruste, Raamatun argumentti, jonka nojalla Raja-aho osoittaa syrjivää menettelyä?

      Asia on anteeksi annettu. Mutta se on Jumalan käsittelypöydällä.

      Room 14:12

    • Anonyymi

      Raja-aho on poikennut suoralta Taivaan tieltä ja tallustaa sivupolulla...

    • Anonyymi

      Aloittajan teksti kuulostaa narsistiselta raivolta.

      • Anonyymi

        Aloittajan teksti on toki suoraa ja suolaista. Eikä se tunnu kai mukavalta sellaisten korviin jotka "korvasyyhyssä" etsivät mukavi oppeja ja viihdettä!

        Jos jonkun korvissa aloituksen teksti kuulostaa "narsisiselta raivolta" (?) niin aloituksen teksti ei sovi hänelle lainkaan. Kaikki eivät kestä vahvaa ruokaa, eivätkä tosiasioiden kohtaamista.

        Mitä narsistisuuteen tulee? Jo siitä voisi lausua? ( Ettei taas jonkun herkkähipiäisen pinta alkaisi ärtyä?) Niin on argumentoitua kysyä, miten narsistisuuden piirteet näkyvät tämä Raja-Ahon esiintymisessä?

        Satojen naamakuvien galleria, netissä? Ketä ne kuvat korottavat? Ihmistä vai Jeesusta?

        Ketä Pyhä Henki kirkastaa?

        "Hän on minut kirkastava, sanoo Jeesus. ( Joh 16:14)

        Vain itserakas, itsensä ihailua rakastava kerää vuodesta toiseen omia kuviaan internettiin?
        Että se narsistisuudesta.

        Lisäksi Raja-Aho keskittää lähes jokaisen saarnansa. Mihin? Hän ankkuroi sen ITSEENSÄ:

        - Kun minä olin siellä ja siellä paimenena, syntyi herätystä...
        - Olen ollut siellä ja siellä paimenena, kymmeniä vuosia...
        - Minä tulin uskoon... minä..
        - Minä ja vaimoni olemme olleet avioliitossa niin ja niin kauan
        - Lapsemme Milla on niin...

        Mitä tuollainen "minätaso" todistaa. Yleisen käsityksen mukaan juuri narsistista asiaa.

        Eihän ole mitään tarvetta jokaisessa saarnassaan kehua: minä-minä -minä?

        Kun nykyaikana on vielä internetin taso, jokainen kiinnostunut voi tsekata, mikä tuo puhujan meriitti, CV- tietotaito, kokemus on?

        Mutta? Jokin kompleksinen syy? Puhujan ei tosiaankaan tarvitse jokaisessa saarnassaan ottaa ITSEÄÄN joksikin - kuin "pylväspyhimykseksi" - joka olisi kuin jokin - hm- ?

        On outoa, koska eikös kaikki vapaakirkolliset tunne jo tätä Raja-Ahoa. Vuosikymmeniäkin.
        Siksi tuollainen itsekehu ja itsensä korottaminen - tuntuu oudolta. Se on hapatusta, joka on sanalla sanoen vastenmielistä! Kerskaaminen on ylpeyttä, Sanan mukaan.

        Eikö Raamattu sano? "Älköön kukaan kerskako ihmisistä, itsestään..." Onko Raja-aho unohtanut nuo asiat? ( 2 Kor 10:17-18, 1 Kor 4:5)

        Tämä narsistisuudesta. Ja hypoteesi on, että joku taas polttaa päreensä, jopa raivostuu?


      • Anonyymi

        Mikä nyt mättää?

        Kun pastorina toimiva, itseään kaiken aikaa kehuskeleva toimiin kuten tämä Raja-aho julkisesti?

        On yhdenvertainen oikeus vaikka närkästyäkin ja nuhdella - julkisesti.

        Kun vuosikymmeniä puhuu samaa todistusta, kuinka tuli uskoon silloin 1974.
        Ja - selvästi asennoituu vähätellen, jopa häpeillen sitä henkilöä, joka oli evankeliumin asialla. Johdattamassa taivastielle!

        Mitä tästä?

        Pastorin ammatissa luulisi olevan sen verran yleissivistystä, että edes mainitsee ihmisen oikealla nimellä. Kun puhuu Maijaliisa Lönnqvist silloin 1974.... ja sitten?

        Vaikka itseään, perhettään, seurakuntaansa, omia töitään kehuskelee - niin ei sanallakaan mainitse, että tämä Herran palvelija on ELOSSA. Ja toimii edelleen, vaikka nimi on toinen.

        Tuollainen kehuskelu, ja toisen ihmisen vähättely? On ihan julkisesti sanottava paheksuminen.

        Jumalan edessä ihmiset ovat yhdenvertaisia.

        Ja niin on myös yhteiskunnan taholla.

        Voi kysyä- mitä Jumala ajattelee pastorista, joka häpeilee sitä ihmistä, joka toi pelastuksen sanoman?


        Jos joku kokee tämän narsistiseksi raivoksi, niin sopii vapaasti niin ajatella.

        Paavalikin kerran korotti ääntään. Kun toiset kerskasivat sitä ja tätä, ja vähättelivät Paavalia!

        Hän otti sanaisen arkkunsa. Audiatur et altera pars! ( lat.)

        Kuunneltakoon myös toista osapuolta.

        2 Kor 11:16-33.


    • Anonyymi

      Mitä liittyy Paul Raja-ahon uskoontuloon?
      Hän on itse siitä usein oman versionsa lausunut.

      Tässä siitä asiasta kerrottuna sen ihmisen taholta, joka oli Paulia johdattamassa uskon tielle! Eikä vain sitä, vaan toimi vastuullisena alkeisopetuksen tahona, kuin ainakin "maitoäiti" - joka ruokki vastasyntynyttä. Jumalan sanan "maidolla" oli hyvä opettaa Paulia, koska hän terveen vauvan tavoin oli nälkäinen!



      Oi niitä aikoja...

      Tässä tapauskertomus na "maallisella" foorumilla kirjoitettuna. Todistusta.
      Raamatun Sanan arvostusta.

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mlhie2/ihmeita-nykyajassa-kylla-raamatun-sana-elaa/

      • Anonyymi

        JK: Edellinen kommentti ei ole kategoriassa "narsistista raivoa" (!) vaan ihan julkinen tapahtumakertomus, kaikessa rauhassa kirjoitettu vuosia sitten!!!


    • Anonyymi

      Vuonna 1974?

      Kun Jeesus etsi ja löysi tämän Paul Raja-ahon, ilmestyi tämän ”Jumalan juoksutytön” ensimmäinen laululevy. Kaikki sanat ja sävellykset Jumalan hengen lahjaa…

      TAIVASLAULU!

      "Taivaslaulu” oli ensimmäinen laulutuotannon pitkässä sarjassa, se syntyi kesällä 1972, muutama kuukausi sen perästä, kun Jeesus tuli elämän Herraksi ja Vapahtajaksi!

      ”Taivaslaulu” soi silloin! Ja taivaslaulu soi edelleen - 50 vuoden perästä.
      Ja kaikkina vuosina.

      Taivaslaulusta on jo 3 eri versiota: 1974 ja 1978 ja vielä 2023.

      Nämä lauluvideot ovat vapaasti kuunneltavissa websivustolla: Elämän Laulu


      1974 ja 1978 taltioidut Taivaslaulun versiot, seuraavalla sivulla:

      https://www.elamanlaulu.com/?page_id=392


      Sitten, 50-vuotissävellyskonsertissa16.4.2023 taltioitu Taivaslaulu, löytyy:

      https://www.elamanlaulu.com/?page_id=848


      Siis? Ilosanomaa sanoin ja sävelin siis. Vanhoja ”retrolauluja” - rahisevistakin LP-levyistä, venyneistä C-kasteteista videoiksi tehtyinä. Aitoa ja autenttista!

      Ei ole Taivaslaulu kuollut.

      Eikä laulaja väsynyt laulamaan ihanasta Jeesuksesta. (Vaikka työelämän kiireet pitivätkin laulamista sivussa.)

      Kiinnostuneille vapaasti siis kuunneltavaksi. Tällä hetkellä 26 eri lauluvideota. ( Lisää lauluja on tulossa sivustolle!)

      https://www.elamanlaulu.com/

      PS:. Tämä kirjoitus valaisuksi siitä, millaista taustaa ja nykyistä Herran palvelusta liittyy henkilöön, joka oli Paulia avittamassa taivastielle!

      Herra auttakoon meitä, jotta uskollisesti rakastaisimme Herraa Jeesusta. Loppuun asti. Ja tavalla taikka toisella Hänen rakkautensa voisi virrata tähän pimeään maailmaan! Sanoin ja sävelin, todistuksin ja laupeuden töillä!

      Kukaan älköön erehtykö ajattelemaan, että "siinä se itseään nostattaa"?

      Jos jostakin on kerskaaminen? Se ainoa on Herra itse!
      Kaikki on armoa, pelastus ja palvelus!
      Kunnia, kiitos ja ylistys YKSIN Hänelle. Nyt aina ja ikuisesti!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Syrjintää ja vähättelyä tämä Paul osoittaa edelleen. Pieksämäellä pitämässään saarnassa hän kyllä jälleen mainitsi tämän Maijaliisan, joka Herran johdosta lähetettiin hänen kotiinsa kuin erikoislähettiläs! Ja hän sai armon tulla uskoon.

      Mutta sitten? Hän puhuu tästä Maijaliisasta väärällä sukunimellä Lönnqvist. Vaikka täysin tietää että nimi on ollut 1984 alkaen Hiekkanen. ( Aika sivistymätöntä käytöstä?.)

      Vähättelyä Paul osoittaa siinäkin, että ylimalkaisesti lausuu: Tämä Maijaliisa on sittemmin levyttänyt! Nimittäin jo marraskuussa 1974 ilmestyi Maijaliisan eka LP-levy, "Taivaslaulu". Ennen Paulin uskoontuloa. Sen perästä on julkaistu 3 Maijaliisan musiikin laulualbumia, 1977, 1978, 1981.

      Objektiivinen katsoja, kuulija ei voi välttyä tulkinnasta, että Paul vähättelee Maijaliisaa? Ja hänen pitkän matkan palvelua, jo 52 vuotta Herran tiellä.

      Maijaliisa on kirjoittanut ja on julkaistu 24 kirjaa 1980-2022, ja Paul on saanut suurimman osan vapaakappaleina....

      Jokin paha kompleksi (synti) näyttää sitovan tätä Raja-ahoa? Rukoilkaa että hän pääsee valoon ja vapauteen!

      Mutta ei se mitään. Maijaliisan laulut 50 vuodenkin takaa soivat yhäti.
      YouTubessa on tällä hetkellä 45 lauluvideota, matkalla kaikkeen maailmaan.

      Ihmisten arvostus, aliarvostus, suosio, epäsuosio, syrjintä taikka kateus?
      Ne ovat kuin sumupilveä kaikki.. .
      Sumut haihtuvat, Kun Jumalan rakkauden aurinko ne karkottaa!


      Jumalan ihmeellinen rakkaus kun kantaa ja on kantanut!
      Ylistetty olkoon Hän! Jeesuksen siunatussa nimessä!

      12.4.2024 tulee 52 vuotta tätä Jumalan väkevän rakkauden ihmettä!

      Kertomus ihmeestä, story

      https://www.youtube.com/watch?v=Gr3MPpROJG4

      • Anonyymi

        Toteamus että tuo laulu: Yksin istun - on ollut kaikkien aikojen suosituin laulu Maijaliisan Kymmenien laulujen joukossa. Palautetta on tullut ja tulee... se kuulemma kolahtaa ja koskettaa?
        Ja nyt? Kun 52 vuotta on Jumalan ihme toiminut, nostanut, kantanut pelastanut!
        Ja kun laulu soi jos "viimeisellä rannalla" - taivaan valot loistavat ja kutsuvat!

        On edelleen aika ylistää Jumalan suurta ihmettä, joka tuli luoksemme Jeesuksessa Kristuksessa, Joh 3.16


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6139
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      521
      3719
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      186
      3560
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2774
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2489
    6. 284
      2194
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1583
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      108
      1480
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1429
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1210
    Aihe