Minulla alkoi jostakin syystä tekemään mieli pitsaa laihdutuskuurin aikana.
Korvasin terveellisen aterian kahdella pienellä pitsalla,toinen oli pakastepitsa ja toinen Saarioisten einespitsa.
Näistä tuli erittäin väsynyt olo mitä ei tule yleensä kun syö terveellistä ruokaa enkä jaksanut muuta kuin nukkua.
Kuntosakiinkin olisi pitänyt lähtä mutta ei pystynyt koska tyrmäsin itseni pitsalla.
Nämä pitsat oli vielä pahan makuisia.
Nyt tästä lähtien syön kyllä hyvän makuista TERVEELLISTÄ ruokaa.
Pitsa on kaikista huonoin laihdutusruoka
32
499
Vastaukset
- Anonyymi
Olen itse korvannut pizzat suolasillillä.
- Anonyymi
Minä syön VAIN kaalia.
- Anonyymi
Kannattaa syödä pitsan kanssa hedelmätoffeeta 459 g fasupaloja 6si pussia ja 4jä kääretorttua niin laihtuu 5si kiloa viikossa.JOS haluaa laihtua 6 si kiloa ja saada viikossa VEITSENTERÄVÄT vatsalihakset niin vielä maradou suklaata 6tisen kiloa päivässä mutta ei enempää ettei mene herkutteluksi.Tuo on PUOLET vähemmän kuin ennen kun herkuttelin.
- Anonyymi
Sinä alat olla jo siinä iässä että pojat alkavat pikku hiljaa kiinnostaa. Teille on varmaan koulussa terveysopin tunnilla kerrottu aikuistumisesta. Nuoruus on hienoa aikaa. Kaikkea hyvää sinulle!
- Anonyymi
Kyllä ne pitsatkin maistuu jos ne ostaa oikeasta pitseeriasta,mutta ne ovat nykyään siellä liian kalliita ja liian suurikokoisia laihduttajalle.
- Anonyymi
Suurin ongelma Suomessa on se että kansa on totutettu amerikkalaistyyppiseen pannupizzaan. Pohjassa on paljon pelkästä valkoisesta vehnäjauhosta tehtyä "pullaa" ja sitten vielä juustoa laitetaan paljon. Kyllä siinä saa hiilihydraatteja ja rasvaa liiankin kanssa.
Olin aikoinaan tyytyväinen kun kunnon pizzeria toimitti kauppoihin hyvin ohutpohjaisia (n. 1-2 mm) italialaistyyppisiä pizzoja eineshyllyyn tuoretavarana. Noissa pizzoissa oli monipuoliset täytteet kastikkeineen ja mm. juustoa vain mausteeksi. Koska pizzat olivat tuoretavaraa, söin kerralla vain puolikkaan ja säästin toisen puolen toiseen syöntikertaan, jotta annoskoko jäi järkeväksi painoaan tarkkailevalle. Harmi että tuo pizzeria meni konkurssiin eikä korvaavaa toimittajaa ole ilmestynyt. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Suurin ongelma Suomessa on se että kansa on totutettu amerikkalaistyyppiseen pannupizzaan. Pohjassa on paljon pelkästä valkoisesta vehnäjauhosta tehtyä "pullaa" ja sitten vielä juustoa laitetaan paljon. Kyllä siinä saa hiilihydraatteja ja rasvaa liiankin kanssa.
Olin aikoinaan tyytyväinen kun kunnon pizzeria toimitti kauppoihin hyvin ohutpohjaisia (n. 1-2 mm) italialaistyyppisiä pizzoja eineshyllyyn tuoretavarana. Noissa pizzoissa oli monipuoliset täytteet kastikkeineen ja mm. juustoa vain mausteeksi. Koska pizzat olivat tuoretavaraa, söin kerralla vain puolikkaan ja säästin toisen puolen toiseen syöntikertaan, jotta annoskoko jäi järkeväksi painoaan tarkkailevalle. Harmi että tuo pizzeria meni konkurssiin eikä korvaavaa toimittajaa ole ilmestynyt.On olemassa monentyyppisiä italialaisia pitsoja. Napolilaisella pitsalla on muistaakseni jokin EU:n suojauskin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
On olemassa monentyyppisiä italialaisia pitsoja. Napolilaisella pitsalla on muistaakseni jokin EU:n suojauskin.
Tässä linkki Ylen uutiseen, jossa kerrottiin Napolin pizzan saamasta EU:n tuotesuojasta https://yle.fi/a/3-5504670
- Anonyymi
Kyllä ne pakastepitsat melkoista kuraa onkin.
- Anonyymi
Asiaa pitäisi kysyä Mayalta.
- Anonyymi
Testasimme kauppojen paremmat pakastepizzat – yksi yllätti täysin: ”Menee ravintolan pizzasta”
https://www.is.fi/ruokala/art-2000009932073.html
Pizza Backen oli pakastepitsojen voittaja https://pizzabacken.fi/- Anonyymi
Tyypillinen hyvin paksu vehnäpulla pannupizza - ei jatkoon!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tyypillinen hyvin paksu vehnäpulla pannupizza - ei jatkoon!
Et ole edes maistanut, mutta asenteesi onkin ennalta lukittu.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Et ole edes maistanut, mutta asenteesi onkin ennalta lukittu.
Voisin maistaa ja ehkäpä pitääkin, jos pohja olisi 1-2 mm paksu ja sen vuoksi täytteet olisi maun pääosassa.
Olkoon vaikka kuinka hyvä pizza, mutta jos pohja on paksua vehnäpullaa, se ei miellytä minua. Leivonnaiset syön muussa muodossa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voisin maistaa ja ehkäpä pitääkin, jos pohja olisi 1-2 mm paksu ja sen vuoksi täytteet olisi maun pääosassa.
Olkoon vaikka kuinka hyvä pizza, mutta jos pohja on paksua vehnäpullaa, se ei miellytä minua. Leivonnaiset syön muussa muodossa.Minä en pidä piimästä. En ole maistanut sitä, mutta se näyttää ihan liian paksulta. Jos se piimä olisi ohuemman näköistä, voisin maistaa sitä. Kaikki paksummat ruuat syön kiisselinä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voisin maistaa ja ehkäpä pitääkin, jos pohja olisi 1-2 mm paksu ja sen vuoksi täytteet olisi maun pääosassa.
Olkoon vaikka kuinka hyvä pizza, mutta jos pohja on paksua vehnäpullaa, se ei miellytä minua. Leivonnaiset syön muussa muodossa.Vehnäpulla on ymmärtämättömän ihmisen halventava nimitys laadukkaalle pizzataikinalle, jota on kohotettu ennen paistoa kolme vuorokautta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Vehnäpulla on ymmärtämättömän ihmisen halventava nimitys laadukkaalle pizzataikinalle, jota on kohotettu ennen paistoa kolme vuorokautta.
Tuollainen pitkään kohotettu ja vieläpä juurella, saa minut arvostamaan leipää tai patonkia, mutta mielestäni se ei kuulu pizzaan. Uskoisin että he jotka jättävät pizzabuffeteissa paksun pullareunan syömättä, ovat samaa mieltä.
Mutta makuja on monenlaisia. Pannupizzaan tottuneet pitävät omasta pizzamallistaan, minä taas pistän täytteet etusijalle ohuella hyvin kypsennetyllä pohjalla. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuollainen pitkään kohotettu ja vieläpä juurella, saa minut arvostamaan leipää tai patonkia, mutta mielestäni se ei kuulu pizzaan. Uskoisin että he jotka jättävät pizzabuffeteissa paksun pullareunan syömättä, ovat samaa mieltä.
Mutta makuja on monenlaisia. Pannupizzaan tottuneet pitävät omasta pizzamallistaan, minä taas pistän täytteet etusijalle ohuella hyvin kypsennetyllä pohjalla.Joo totta. Ostin itse kerran Bakenin pizzaa, taikinaosuus oli erilaista kuin tavallisesti, siitä plus. Mutta en aio ostaa toista kertaa.
Ostin kesällä muutamaan kertaan HK: n Pizza Margheritaa. Siitä kyllä tykkäsin. Mutta sen valmistus on nyt lopetettu. Muita saman sarjan tuotteita vielä on myynnissä kuten tämä https://www.hk.fi/tuotteet/hk-pizza-pekoni-pepperoni/ Sekin on hapanjuureen leivottu.
Makuni on vuosien varrella muuttunut. Nuorena arvostin mahdollisimman runsasta täytekuormaa, nyt arvostan yksinkertaisuutta. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuollainen pitkään kohotettu ja vieläpä juurella, saa minut arvostamaan leipää tai patonkia, mutta mielestäni se ei kuulu pizzaan. Uskoisin että he jotka jättävät pizzabuffeteissa paksun pullareunan syömättä, ovat samaa mieltä.
Mutta makuja on monenlaisia. Pannupizzaan tottuneet pitävät omasta pizzamallistaan, minä taas pistän täytteet etusijalle ohuella hyvin kypsennetyllä pohjalla.Itse arvostan Saarioisten roiskeläppää.
Se on pizzan, pullan, pastan ja leivän sekoitus. Huonohampaisena ja köyhänä se sopii minulle. Niitä tehdään melkein 30 miljoonaa kappaletta vuodessa joten se on halpa eli noin 6€/kilo. Kilolla ja 6 eurolla pärjää koko päivän.
Roiskeläpästä voi repiä paloja ja sen voi muussata haarukalla ja silloin ei tarvitse edes tekohampaita suussa kun se on niin pehmeää. Arvostan paljon noita läpän ominaisuuksia ja se on minulle suuri herkku. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse arvostan Saarioisten roiskeläppää.
Se on pizzan, pullan, pastan ja leivän sekoitus. Huonohampaisena ja köyhänä se sopii minulle. Niitä tehdään melkein 30 miljoonaa kappaletta vuodessa joten se on halpa eli noin 6€/kilo. Kilolla ja 6 eurolla pärjää koko päivän.
Roiskeläpästä voi repiä paloja ja sen voi muussata haarukalla ja silloin ei tarvitse edes tekohampaita suussa kun se on niin pehmeää. Arvostan paljon noita läpän ominaisuuksia ja se on minulle suuri herkku.Oletko maistanut Atrian meetvurstiroiskeläppää? Siinä on hyvänmakuinen tomaattikastike.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Oletko maistanut Atrian meetvurstiroiskeläppää? Siinä on hyvänmakuinen tomaattikastike.
Kaikki roiskeläppämaut ovat pizzojen aatelia ja erittäin herkullisia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kaikki roiskeläppämaut ovat pizzojen aatelia ja erittäin herkullisia.
Atrian roiskeläppäpizza on pizzamaailman parhaiten pidetty salaisuus. Sen pohja ei ole liian paksu eikä sen täytteisiin voi tukehtua. Parasta siinä on maukas tomaattikastike.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse arvostan Saarioisten roiskeläppää.
Se on pizzan, pullan, pastan ja leivän sekoitus. Huonohampaisena ja köyhänä se sopii minulle. Niitä tehdään melkein 30 miljoonaa kappaletta vuodessa joten se on halpa eli noin 6€/kilo. Kilolla ja 6 eurolla pärjää koko päivän.
Roiskeläpästä voi repiä paloja ja sen voi muussata haarukalla ja silloin ei tarvitse edes tekohampaita suussa kun se on niin pehmeää. Arvostan paljon noita läpän ominaisuuksia ja se on minulle suuri herkku.Yleensä roiskeläpällä tarkoitetaan perinteistä Saarioisten jauhelihapizzaa. Tuo pizza poikkeaa muista Saarioisten pizzoista, joistakin versioista paljonkin. Siinä on täytteenä vain jonkinlainen bolognesekastikekerros ja vähän juustoa. Saarioisten 300 g pizzoista pidän enemmän ja niitä ostan jos vaan löytyy myymälästä. Valitettavasti niitä on vain harvoissa myymälöissä myynnissä, kotinurkillani Prismassa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse arvostan Saarioisten roiskeläppää.
Se on pizzan, pullan, pastan ja leivän sekoitus. Huonohampaisena ja köyhänä se sopii minulle. Niitä tehdään melkein 30 miljoonaa kappaletta vuodessa joten se on halpa eli noin 6€/kilo. Kilolla ja 6 eurolla pärjää koko päivän.
Roiskeläpästä voi repiä paloja ja sen voi muussata haarukalla ja silloin ei tarvitse edes tekohampaita suussa kun se on niin pehmeää. Arvostan paljon noita läpän ominaisuuksia ja se on minulle suuri herkku.Etkö ole tehnyt pitsasta herkullista mootshieta? Pitää laittaa tehosekoittimeen Atrian meetvurstipitsaa ja kääretorttu ja vaniliajäätelyä, fasupaloja kaakauta ja homeisia viinirypäleitä ettei tarvi ostaa antipiootteja eikä sairastu.kyllä LAIHTUU.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Etkö ole tehnyt pitsasta herkullista mootshieta? Pitää laittaa tehosekoittimeen Atrian meetvurstipitsaa ja kääretorttu ja vaniliajäätelyä, fasupaloja kaakauta ja homeisia viinirypäleitä ettei tarvi ostaa antipiootteja eikä sairastu.kyllä LAIHTUU.
Muutama vuosi sitten lapsilla oli paljon noita smoothie pilailuvideoita joissa sekoitettiin kaikkea mahdollista. Hyvin hauskaa.
- Anonyymi
Juustoa pitää olla mahdollisimman paljon.
- Anonyymi
Tämä on laihdutuspalsta. Pizzoissa on sitä paitsi liikaa suolaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tämä on laihdutuspalsta. Pizzoissa on sitä paitsi liikaa suolaa.
Roiskeläpillä voi ihan hyvin laihtua, hintansa arvoista ja jopa halpaa. Suolaa ja rasvaa on todellakin hieman liikaa, mutta voisi olla huonomminkin.
Neljä 200 g roiskeläppää tonnikalalla on 800 grammaa päivässä.
Energiaa yhteensä 1720 kilokaloria
Proteiinia yhteensä 40 grammaa.
Rasvaa yhteensä 64 grammaa, josta tyydyttyneitä 23 g
Kuitua yhteensä 12 grammaa
Suolaa 8,8 grammaa
Yhden pizzan päivässä voi mielellään korvata isolla annoksella kasviksia, puuroa ja raejuustoa, kunhan energiamäärä ei ylitä yhden pizzan energiaa.
Keveät ihmiset syövät yhden pizzan vähemmän päivässä, mutta kaikki painavat ihmiset laihtuvat tällä menetelmällä hienosti. Tämän ei tarvitse olla elämäntapa, mutta useita kiloja saa alas 1 - 2 kuukaudessa.
- Anonyymi
Pitsa on terveellistä kun ei laita ollenkaan suolaa eikä juustoa eikä lihaa eikä kalaa. Eikä jauhoja.Tomaatissakin on liikaa suolaa eikä se lähde mononlämmittimillä kuten munasta.Ei tomaattikastiketta SAA laittaa niin tulee LAIHDUTTAVAN laihduttajan herkullinen pitsa
- Anonyymi
"Minulla alkoi jostakin syystä tekemään mieli pitsaa laihdutuskuurin aikana."
Kyllähän rasvainen on hyvää, ei mikään ihme jos mieli tekee. - Anonyymi
Jos ruuassa ei ole rasvaa niin se on aina mielessä rasvainen herkku. Sitten on PAKKO vetää muutama pitsa naamaan kun ei vaan kestä laihtumisen kidutusta. Sen jälkeen saakin siirtyä keskustelupalstalle antamaan hyviä laihdutusohjeita. Ja mollaamaan sitä rasvaa jota ilman ei kuitenkaan voi elää.
- Anonyymi
Ei se ole ihme ettei pitsa ole laihduttanut.PITÄÄ laittaa kastikkeeksi kepsuppia ja 136,2 g glukoosisiippia että saa tarvittavat hiili hydraatit. Aivot tarvii glukoosia ne ei toimi muuten.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mies kateissa Lapualla
Voi ei taas! Toivottavasti tällä on onnellinen loppu. https://poliisi.fi/-/mies-kateissa-lapualla1115785Poliisi tutkii murhaa Paltamossa
Poliisi tutkii Kainuussa sijaitsevassa Paltamon kunnassa epäiltyä henkirikosta, joka on tapahtunut viime viikon perjanta323877- 823322
Jos me voitais puhua
Jos me voitais puhua tästä, mä sanoisin, että se on vaan tunne ja se menee ohi. Sun ei tarvitse jännittää mua. Mä kyllä182936Jenna meni seksilakkoon
"Olen oppinut ja elän itse siinä uskossa, että feministiset arvot omaava mies on tosi marginaali. Todennäköisyys, että t2481980Joo nyt mä sen tajuan
Kaipaan sua, ei sitä mikään muuta ja olet oikea❤️ miksi tämän pitää olla niin vaikeaa?871953- 1411758
Olipa ihana rakas
❤️🤗😚 Toivottavasti jatkat samalla linjalla ja höpsöttelykin on sallittua, kunhan ei oo loukkaavaa 😉 suloisia unia kau81676Jere, 23, ja Aliisa, 20, aloittavat aamunsa Subutexilla tai rauhoittavilla: "Vaikka mä käytän..."
Jere, 23, ja Aliisa, 20, ovat pariskunta, joka aloittaa aamunsa Subutexilla tai rauhoittavilla. Jere on ollut koko aikui381665Vain yksi elämä
Jonka haluaisin jakaa sinun kanssasi. Universumi heitti noppaa ja teki huonon pilan, antoi minun tavata sinut ja rakastu861513