Uusioperhe yht helvettiä

Anonyymi-ap

Lopen väsynyt, edes tiedä mistä aloittaisi. Tapasin nykyisen avopuolisen muutamia vuosia sitten. Alku meni suht helposti kunnes ongelmat alkoi noin vuoden sisään (eksän) ensin pienillä kitinöillä siitä suurempiin jos en saa tahtoa läpi
'narkomaanin' huomion hakuna mä teen itselle sitä teen myös tätä. Tätä jatkui reipas 6kk mitä lapsiin tulee ei välitä sen häivää oikeen mistään kuten nyt arvata voi. Koittaa tehä tavalla tai toisella vaikeaksi kaiken. Kun tämä loppui tämän vamhemmat/isovanhemmat jatkoi. Alkuaikana lapset eivät kelvanneet koskaan mummolaan hoitoon. Isällensä laki kielsi antamasta.
Nyt tätä paskaa piisannu useamman vuoden jossa mummolasta yditetään ohjailla koko ajan suuntaa tai toiseen. Painostamalla/syyllistämällä.
Jatkuva ulkopuoliseksi tuleminen/arvostelu milloin mistäkin. Nykyään näe ku pelkkää vihaa kun edes otetaan puheeksi. Tää ei tosiaan oo mitään mustasukkaisuutta. Tää käy jo oman mielenterveyden päälle. Eikö tosiaa edes laki anna rauhaa, vai tosiaan niin että muut sivustaolijat ex narkomaani puoliso saa sanella kuinka uusioperheen arki menee.
Kyllä jos olisin tienny etukäteen mitä tämä tulee olemaan. Ikään ruvennu edes ajattelemaan. Ne jotka tästä paskasta haaveilee. Tehtää alk metreillä selväksi että eksä on eksä eikä puutu/kuin myös sukulaiset ympärillä. Suoraan sanottuna uusio perhe haaveet meni vessasta alas ja ns bonus muksut nykyään enemmän ahdistaa ja ydittää vältellä kun ydittää edes viettää aikaa niiden kans vaikka saman katon alla asuukin. Tuntuu olisin jossain vankilassa nykyään niiden kans. Tiedän kyllä että ei ole niiden vika. Nykyään sovittu että en oo mitään muutakun lasten ns kämppiksiä eikä koskaan tuu muuta olemaankaan. Pysyn kaikesta kaukana mikä lapsiin liittyy. Tää nyt toiminu mutta Tuntuu kurjalta kun lapsi nimittelee isäksi kun ei tiedä todellista totuutta ja varsinkin kun ei paskaankaan huvittaisi edes kuulla moista nimitystä!
Ps
Anteeksi jos pilkut ja pistéet ei ole kohdalla.

Sanon suoraan pysykää kaukana uusioperhe haaveista.ätää ei oo tämän arvoista! Se on ku vanha sanonta. Pysy kaukana muiden nussimista tenavista säilytät mielenterveyden.

6

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tilaappa heti aamulla itsellesi aika lääkäriin.

      • Anonyymi

        Kyllä näin on käyny aika on varattu. Ikään olisi uskonu että tähä pisteeseen vois uusioperheen sovittelu mennä. Silläpä juuri tän sanonkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näin on käyny aika on varattu. Ikään olisi uskonu että tähä pisteeseen vois uusioperheen sovittelu mennä. Silläpä juuri tän sanonkin.

        Kokeilkaa perheterapiaa, lapset mukaan istunnolle ja pohdittu yhdessä ohjatusti tilannettanne.


    • Anonyymi

      No siis isovanhemmillahan ei lain perusteella oli lapsiin mitään oikeuksia. Kaikki heille annettu valta on puolisostasi kiinni. Ensimmäisenä kannattaa siis puhua hänen kanssaan ja kysyä, että miksi antaa tuollaista tapahtua.

    • Anonyymi

      Sun avopuolison on tehtävä jotain. Hän on ainoa joka voi vaikuttaa jos oikeasti haluaa.

      Tiukat ajat ja rajat, jolloin lapset ovat isänsä tai isän puolen sukulaisten vastuulla. Jos tapaamisoikeus kello x - x aikoina, ja lapset viette paikkaan x, niin silloin se on noin. Jos aika ei käy, silloin siirtyy seuraavaan kertaan. Ei lipsumista, ei neuvottelua. Muun ajan sun avopuoliso ottaa vastuun lapsista, ja te tietenkin avoparina saatte tehdä mitä haluatte.

      On itsestään selvää että sinulla avopuolisona on oikeus olla päättämässä missä ja miten arkeanne vietätte. Lapset nyt sattuu olemaan osa avopuolisoa, niin he tulevat mukana. Älkää antako lasten isän tai isän sukulaisten terrorisoida perhettänne.

      Yksi vinkki; sopikaa että yhteydenpito lasten vanhempien / isovanhempien kesken tekstiviestein. Jää mustaa valkoiselle jos menee likaiseksi.

    • Anonyymi

      Laki kieltää lapset narkomaani isältään. Onneksi ON laki joka suojelee lapsia!!!!!!!!

      Ellei lasten äiti kykene tajuamaan tilanteen vakavuutta ja ottamaan enemmän vastuuta lapsistaan ja heidän hyvinvoinnistaan, on parempi että se laittaa lapset adoptioon.

      Lapset ovat täysin syyttömiä vanhempiensa typerään käytyökseen kuten kaikki tiedämme. Lapsille kuuluu rauhallinen ja luotettavan tasainen kasvualusta. Ei kertomanlaista pompottelua ja tyrkkimistä sinne tänne paikkoihin heitä ei edes kukaan halua.

      En tiedä tapaa joka saisi naisesi tajuamaan asian vakavuutta. Se ilmeisesti kieltää hyväksymästä tosiasiat ja hakemasta syitä muualta kuin itsestään. Naisesi VELVOLLISUUS on pitää lapset koko ajan luonaan, ei tyrkyttämässä heitä muualle, esim. isovanhemmille jotka eivät halua nähdä edes heitä.

      Mikäli päätät jatkaa heidän kanssaan saman katon alla, sinun on oltava luja ja tehtävä selväksi mitä naisen täytyy tehdä. Lapset, nainen , sinä olette nyt yksi perhe.
      Sinä et saa antaa naisesi tyrkyttää ja yrittää ujuttaa siihen muita. Niin kauan kuin naisesi lapsineen jakaa sinun taloutesi, sen on tajuttava tuo tai laske nainen menemään ja etsimään itselleen toinen elättäjä ja huolehtijä.

      Sinun myös on oikeutetusti saatava oma mielerauha ja tasapainoinen koti.
      Lapset, nainen , sinä olette nyt yksi perhe. Siihen EI kuulu muita.

      Naisen on ymmärrettävä tuo, ennenkuin se on sille liian myöhäistä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe