narsistista vai normaalia ja tunteet

Anonyymi-ap

Olen tutustunut mieheen kodittomuuteni aikana. Minulla on avain hänen asuntoonsa. Hän on kerran retuuttanut minua tukasta väkivalloin. Tuolloin olin thc:n takia sekava. En ole sittemmin polttanut. Mies ei päästä minua edes lenkille pihalle. Jos ehdotan, että menen yksin ulos hetkeksi hän ei päästä. En käy tällä hetkellä töissä vaan haen töitä. Mies ei käy töissä. Mielestäni tämä on välillä niin ahdistavaa, että harkitsen lähtöä ennen kuin selviää pääsisinkö ovesta töihin. Tunteet on välillä hyvin lämpimät miestä kohtaan ja välillä olen nöyryytetyn ahdistunut. Väkivalta rikkoi turvallisuudentunnetta välillämme. Tilanne on herkkä, taustani rankka. Mies haluaisi kovasti, että jään. Mitä ajatuksia?

14

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      lisään vielä, että voi olla että mies pelkää että lähden hänen luotaan, kun Olen menossa ulos. Olen joskus tehnyt niin, mutta palannut.

      • Anonyymi

        Lähde pakoon ja äkkiä jos yhtään omaa elämääsi arvostat.
        Seuraava vaihe tuosta jos jäät, on huomattavasti ikävämpi.
        Yleensä 99% nuo suhteet johtavat loputtomaan henkiseen ja fyysiseen väkivaltaan, mikäili myöhemmin pyristelet eroon, mies ryhtyy vainoamaan sinua, itkee , ja huutaa, , raivoaa, pahoinpitelee uhkailee itsemurhalla jos jätät hänet. Kai nyt olet lehtiä lukenut? Miten yleistä on Suomessa naisiin kohdistuva väkivalta ja henkirikokset. On hengenvaarallista olla parisuhteessa.
        Sinusta tulee - ellet jo sellaiseksi ole koko ajan tulossa - hänen henkilökohtainen seksiorjasi ja sadismin toteuttamisen kohteensa.
        Mieti että olet koira, koska koirana mies tulee sinua pitämään niin kauan kuin elät.
        Kontrolloi jokaista liikettäsi, ajatustasi. tekoasi, pukeutumistasi, syömisiäsi, miten istut, miten nukut vai nukutko ylipäätään, seksistä ei kieltäydytä tai tulee turpaan niin että hampaat heiluu. Pahimmassa tapauksessa pakottaa sinut raskaaksi ja synnyttämään mielipuoliselle seksuaalisadistille liudan lapsia jotamyös käyttää aseena sinua vastaan.
        Ja pyytää toki anteeksi tekojaan aina ja seuraavaksi taas turpaan, hampaat kurkkuun , pari luuvitosta aamupusun jälkeen ja seksiä hieman kun miehen pinna on niin kireänä että pitää saada orgasmi että rauhoittuu.
        Kun orgasmi on saatu mies on vähän aikaa rauhallinen mutta ei koskaan hellitä kontrollistaan ettei kukaan muu saa sinua henkilökohtaiseksi orjakseen.
        Mies katsoo että olet hänen merkittyä, ostettua, lunastettua kauppatavaaraansa jonka hän on ostanut joltain ja jota kukaan muu ei saa kohdistaa mielenkintoa ja jollaei saa olla omaa, itsemäistä tahtoa , ajattelukykyä, eikä liikkumisvapautta koska kyse on hänelle esinneestä, jota hän voi kosketella miten haluaa, muokata miten haluaa, tai joko tuhota tai antaa elää .
        .
        Toisin sanoen et ole hänelle edes ihminen vaan ESINE JOTA KÄYTETÄÄN OMAKSI HYÖDYKSI JA ILOKSI ja jolla ei saa olla mitään omaa, ei ajatuksia, ei tunteita, ei mitään..

        Mutta toki jos haluat kuolla, voi jäädä. Nopeampiakin tapoja tehdä itsemurha toki on. Vedät suonet täyteen ainetta ja se on siinä, nyt jos valitset jäädä, vedät kamaa suonet sinisinä vuosikymmeniä ja kuitenkin kuolet kärsien sitä ennen helvetillisiä kärsimyksiä ennen kuin lopulta kuolet joka tapauksesa saman sadistisen tyypin käsien kautta.


    • Anonyymi

      Olet potentiaalinen, juuri sopiva uhri tuontyyppisille saalistajille. He hakevat haavoittuvassa asemassa olevia naisia. Ollaan ensin ystävällisiä, autetaan ja ymmärretään. Kun jonkin aikaa on kukunut , tajuat ettei ikään, ei siis mikäänole ilmaista. Hengittämiseenkin tarvitset ylimielisen, narsistin luvan, samoin kaupassa käymiseen jne. Ystäville ei sitten soitella jos sinulla vielä sellaisia on, mutta veikkaan ettei tule olemaan kovin pitkään enää jatkossa koska mies kontrolloi yhteydenpitoasi kaikkiin muihin ihmisiin joille saattaisit kertoa mitä mies touhuaa. Edessä siis , muiden nähden, ollaan niin kivaa kaveria että, mutta kun ovi sulkeutuu, alkaa helvetti.
      Vähitellen huomaat ettet oikeastaan osaakaan mitään, kaikki mitä ajattelet, on typerää, tyhjää täynnä ja koet olevasi todella typerä, tyhmä ja pelkkä mitättömyys ja ettet selviä elämästä ilman tämän miehen apua ja jatkuvaa läsnäoloa ja valvontaa. Itsetuntosi murenee pikku hiljaa ja pelkäät jokaista ajatustasikin jos mies tietäisi, hän löisi. Olet aina samaa mieltä narsistin kanssa, jos olet eri mieltä, hän nujertaa sinut täysin. Lopulta sopeudut olemaan hänen kätensä, jalkansa, villatakkinsa, saappaansa, pesuainepullonsa, sukkansa, jälkiruokansa, välipalansa jne.
      Eli kadotat itsesi, sinua ei enää ole olemassa muualla kuin miehessä, ihosolukkona hänen hilseessään jota hän raapii pois tai hienhajuna kainaloissa johon hän suihkuttaa dödöä, ulosteena peräsuolessa jonka hän pökkii ulos ja huuhtoo wc: tä alas tai aamuvoileipänä ja aamukahvina kupissa jonka hän vetäisee mahaansa ja pissaa ulos seuraavana päivänä..
      Narsistin kanssa pärjää kun ei ole narsistin kanssa missään tekemisissä, ei pidä yhteyttä, muuttaa tarpeeksi kauaksi,, ei keskustele puhelimessa lopettaa täysin yhteydenpidon jne. Ehdottomasti ei pidä muuttua hänen sukkaparikseen tai auton avaimekseen, välttämättömyydeksi jota ilman " häne ei tule toimeen" .
      Asunnon saat myös kaupungilta jos olet täysin asunnoton, turvakodit voi myös tarjota ensi alkuun apua siltä varalta että tyyppi alkaa painostamaan ja vaatimaan korvauksia tai hyvityksiä eli vetoaa kiitollisuudenvelkaasi tai pakottaa sinut myymään itseäsi tai välittämään aineita , mitä nyt mieleen juolahtaa, tekemään rikoksia.
      Koskaan, ei siis koskaan kannata turvautua tämäntyyppisiin " hyväntekijöihin" koska heidän motiivinaan lopulta on aina toisen hyvöksikäyttö, hyödyntäminen, alistaminen, riisto ja mitä nyt mieleen tulee.
      Pyytetöntä apua tarjotaan harvoin, harvoin mies tarjoaa sitä naiselle, ilman taka- ajatuksia ellei ole joku viranomaistaho, toki siinäkin saa olla tarkkana, kaikenlaista löytyy myös poliiseista ja viranomaisista.

    • Anonyymi

      Sai täydellisen hyviä vastauksia!
      Lähde kauas pois tuon kiduttajan läheisyydestä ennenkuin se on liian myohäistä ja saamme lukea taas yhdestä pahoipitelyn tuloksena tapetusta naisesta.

      Sinulle ei ole annettu elämää sen tuhoamisesksi! Sinulla on velvollisuus itseäsi kohtaan valita parantaa elämäsi.
      Apua ON saatavilla. Se ON ilmaista (et voi vodota rahattomuuteen). Sinun ON arvostettava rehellistä ja kaunista elämää, ei rypeä saastassa.

    • Anonyymi

      Vaikuttaa jotenkin, että teitä on kaksi jolla on tällä hetkellä siinä mielessä vaikea tilanne kun olette työttömiä. Aloitetaan siitä.
      Ja tarpeeksi kauan kun on työttömänä, se "arki" pitää sitten sisällään selviytymiskeinot: Alkoholi, huumeetkin. Sillä saa sen tyhjyyden tunteen pois-loppujen lopuksi ihminen, jolla ei ole muita rutiineja; kun ei tarvitse töihinkään herätä, on kaikki mahdolliset 'pakokeinot' käytettävissä.
      Ja tuo väkivalta, mitä olet kokenut.
      Ensinnäkin: Älä IKINÄ aliarvioi tunteitasi; sitä kun itse tunnet että "Tämä ei ole oikein".
      Koska se EI ole oikein. Jos voit pahoin, sinä tiedät että se ei ole oikein.

      Nyt sanon sinulle yhden asian.
      Ehkä osaat sen jo arvatakin.

      Ota välimatkaa tähän mieheen.
      Pikkuhiljaa.
      Hänellä itsellään on paha olla joten hän käyttää sinua sen välineenä (tukasta repiminen ym). Mutta se EI ole hänelle mikään puolustus.

      Rakasta vielä itseäsi sen verran että pyri (tiedän sen vaikeuden) eroon hänestä.

      ITSESI tähden.

      • Anonyymi

        Toivon sydämestäni että jätät hänet pian.
        Ennenkuin tapahtuu jotain.
        Sinulla on sydän- hänellä ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivon sydämestäni että jätät hänet pian.
        Ennenkuin tapahtuu jotain.
        Sinulla on sydän- hänellä ei.

        Minut pelasti poliisi ja ex (pahoinpitelijän) kumppanin kaveri joka sattui olemaan silloin kylässä.
        Hän kuuli avunhuutoni ennen kuin ne hiljeni: Hän *herätti* minut vuoteesta hakkaamalla ja lopuksi pisti tyynyn naamalleni ja istui siihen-meni taju mutta sitä ennen ehdin huutaa apua.

        Seuraavaksi *heräsin* kun poliisit taputtelivat poskiani "herää!". He taisivat sanoa miehellekin ns. pari valittua sanaa ja ne eivät olleet kovin mairittelevia.
        Hänet vietiin putkaan.

        Poliisit olivat hienoja-he käskivät minut pakkaamaan tavarani ja lähtemään asunnosta, lopullisesti.
        He tuntivat mieheni jo ennestään.

        Hän oli poliisien mukaan pahoinpidellyt ennenkin naisiansa ja aika rajusti: Esim. -30 asteen pakkanen ja jättänyt naisen parvekkeelle pelkkä aamutakki päällään josta nainen oli huutanut naapurille ja muualle josta sitten onneksi sai avun.

        Selviä pahoinpitelyjä naisia kohtaan oli heidän mukaansa useita.

        Kiitos Jyväskylän Poliisille että veitte minut juna-asemalle ja pääsin KOTIIN.

        Kiitos myös silloin junassa olevalle konduktoorille että olit ystävällinen, ja vaikka ei ollut paljoa rahaa, sinä annoit minun päästä kotiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minut pelasti poliisi ja ex (pahoinpitelijän) kumppanin kaveri joka sattui olemaan silloin kylässä.
        Hän kuuli avunhuutoni ennen kuin ne hiljeni: Hän *herätti* minut vuoteesta hakkaamalla ja lopuksi pisti tyynyn naamalleni ja istui siihen-meni taju mutta sitä ennen ehdin huutaa apua.

        Seuraavaksi *heräsin* kun poliisit taputtelivat poskiani "herää!". He taisivat sanoa miehellekin ns. pari valittua sanaa ja ne eivät olleet kovin mairittelevia.
        Hänet vietiin putkaan.

        Poliisit olivat hienoja-he käskivät minut pakkaamaan tavarani ja lähtemään asunnosta, lopullisesti.
        He tuntivat mieheni jo ennestään.

        Hän oli poliisien mukaan pahoinpidellyt ennenkin naisiansa ja aika rajusti: Esim. -30 asteen pakkanen ja jättänyt naisen parvekkeelle pelkkä aamutakki päällään josta nainen oli huutanut naapurille ja muualle josta sitten onneksi sai avun.

        Selviä pahoinpitelyjä naisia kohtaan oli heidän mukaansa useita.

        Kiitos Jyväskylän Poliisille että veitte minut juna-asemalle ja pääsin KOTIIN.

        Kiitos myös silloin junassa olevalle konduktoorille että olit ystävällinen, ja vaikka ei ollut paljoa rahaa, sinä annoit minun päästä kotiin.

        Verta tuli joka paikasta ja näytin varmasti kauhealta, mutta tämä konduktoori...
        hän oli hieno ihminen.
        Kerroin hänelle itkien mitä oli tapahtunut ja sanoin: "Voinko päästä kotiin"..

        En ikinä unohda tätä konduktooria ja poliisia ja tietysti tämän hakkaajan kaveria.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Verta tuli joka paikasta ja näytin varmasti kauhealta, mutta tämä konduktoori...
        hän oli hieno ihminen.
        Kerroin hänelle itkien mitä oli tapahtunut ja sanoin: "Voinko päästä kotiin"..

        En ikinä unohda tätä konduktooria ja poliisia ja tietysti tämän hakkaajan kaveria.

        Toivottavasti luit tarinani.

        Lähde pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Verta tuli joka paikasta ja näytin varmasti kauhealta, mutta tämä konduktoori...
        hän oli hieno ihminen.
        Kerroin hänelle itkien mitä oli tapahtunut ja sanoin: "Voinko päästä kotiin"..

        En ikinä unohda tätä konduktooria ja poliisia ja tietysti tämän hakkaajan kaveria.

        P.s. Olimme yhteydessä tapahtuman jälkeenkin hakkaajan 'kaverin' kanssa. Hän oli EX kaveri koska ei hyväksynyt tätä naisten pahoinpitelyä.

        Kiitin Mattia kovasti henkeni pelastamisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        P.s. Olimme yhteydessä tapahtuman jälkeenkin hakkaajan 'kaverin' kanssa. Hän oli EX kaveri koska ei hyväksynyt tätä naisten pahoinpitelyä.

        Kiitin Mattia kovasti henkeni pelastamisesta.

        Pps. Paha taisi saada palkkansa koska hakkaaja oli töissä Norjassa öljynporauslautalla-

        Hän tippui sieltä mereen ja hukkui.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pps. Paha taisi saada palkkansa koska hakkaaja oli töissä Norjassa öljynporauslautalla-

        Hän tippui sieltä mereen ja hukkui.

        En itkenyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minut pelasti poliisi ja ex (pahoinpitelijän) kumppanin kaveri joka sattui olemaan silloin kylässä.
        Hän kuuli avunhuutoni ennen kuin ne hiljeni: Hän *herätti* minut vuoteesta hakkaamalla ja lopuksi pisti tyynyn naamalleni ja istui siihen-meni taju mutta sitä ennen ehdin huutaa apua.

        Seuraavaksi *heräsin* kun poliisit taputtelivat poskiani "herää!". He taisivat sanoa miehellekin ns. pari valittua sanaa ja ne eivät olleet kovin mairittelevia.
        Hänet vietiin putkaan.

        Poliisit olivat hienoja-he käskivät minut pakkaamaan tavarani ja lähtemään asunnosta, lopullisesti.
        He tuntivat mieheni jo ennestään.

        Hän oli poliisien mukaan pahoinpidellyt ennenkin naisiansa ja aika rajusti: Esim. -30 asteen pakkanen ja jättänyt naisen parvekkeelle pelkkä aamutakki päällään josta nainen oli huutanut naapurille ja muualle josta sitten onneksi sai avun.

        Selviä pahoinpitelyjä naisia kohtaan oli heidän mukaansa useita.

        Kiitos Jyväskylän Poliisille että veitte minut juna-asemalle ja pääsin KOTIIN.

        Kiitos myös silloin junassa olevalle konduktoorille että olit ystävällinen, ja vaikka ei ollut paljoa rahaa, sinä annoit minun päästä kotiin.

        Eiköhän tuossa tapauksessa väkivallan uhri viedä ensimmäisenä sairaalaan , ensiapuun jossa hänet tutkitaan, kuvataan vammat ja hoidetaan kuntoon ja järjestetään kriisiapua. Sen jälkeen jossain vsiheessa poliisi haastattele ja tehdään rikosilmoitus. Tuossa tarinassa ei ihan kaikki mennyt nappiin. Ketään ei ainakaan pitäisi lähettää " vain kotiin" vertavuotavana.
        Ihan kaikki ei kyllä täsmää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      631
      22497
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      128
      21921
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      118
      11860
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9867
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      270
      6886
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5841
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      150
      3069
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2295
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1798
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe