Eilen tekasin nakkikeittoa.
Ison sipulin kuullotin kattilassa öljyssä, voita lisäsin ja porkkanasuikaleita voissa kypsensin.
Sen jälkeen vettä ja pieniksi lohkottuja perunoita.
Sitten pari laakerin lehteä, maustepippuria, mustapippurirouhetta ja annoin jonkun aikaa kiehua.
Pari lihaliemikuutiota ja kasvisliemikuutio, ei tullut liian suolaista.
Sitten pannulla kuumensin paloiteltuja 320g kunnon nakkimakkaraa ja lisäsin keittoon.
Lopuksi paketti koskenlaskija voimakas sulatejuustoa ja kuvattua persiljaa.
Kyllä vaan tuli herkullista ja voi ottaa kattilasta ja lämmittää senverran kuin syö.
Ihan tuli ravintolatason keittoa.
Säin lautasellisen ja kattilaan jäi vielä reilusti nakkikeittoa, nammmmmmm,
Eipä taida ätmin keitto naiselle maistua, joten en kutsu syömään.
Kelpaisko naiselle nakkikeitto
23
274
Vastaukset
Kelpaisko miehelle sieni-kasvis -pasta? en ole eläessäni niin maukasta ruokaa tehnyt. Ihan uusi resepti minulle.
- Anonyymi
Kyllä kelpaa, kun nainen sitä tarjoileepi.
Suppilovahverokeitoa olen tehnyt ja sekin on erittäin maukasta.
Koskenalskija juustoa siihenkin laitan. Anonyymi kirjoitti:
Kyllä kelpaa, kun nainen sitä tarjoileepi.
Suppilovahverokeitoa olen tehnyt ja sekin on erittäin maukasta.
Koskenalskija juustoa siihenkin laitan.Jaa. Mä laitoin tuorejuustoa😊
- Anonyymi
Nakkikeitto kelpaisi kyllä. Mä kuitenkin vahvasti epäilen, että tuo kyseinen keitto olisi minulle turhan suolaista, vaikka se ei tekijälleen liian suolaista olisikaan. Lisäksi mä kaipaisin tuohon enemmän kasviksia, mutta varmasti tekijälleen oikein maittava keitto.
- Anonyymi
Kelpaisko miehelle gulassikeitto? Sellaista olis täällä tarjolla tänään.
- Anonyymi
Ei se meikäläiselle liian suolaista ollut, joduin lisäämään suolaa ripistimestä keittoon lautaselle.
Parempi, että joutuu lisäämään suolaa, kuin että suolaa olisi liikaa.
Maistan aina ruokaa, kun sitä valmistan, että selviää onko suolaa riittävästi.
Nykyisissä liemikuutioissa on vähemmän suolaa, kuin entisaikojen liemikuutioissa, joita riitti yksi kuutio keittoon. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kelpaisko miehelle gulassikeitto? Sellaista olis täällä tarjolla tänään.
Gulssikeitto kelpaa, jos ei ole liikaa tulisuutta.
Lidlin purkkiglassikeittoa söin, mutta oli liian tulista meikäläisen makuun. - Anonyymi
Keräkaali kyllä sopisi tuohon keittoon.
Ostin juures pakaste sekoitusta ja tomaattipyrettä, että olisin keittoon laittanut, mutta laiton liikaa perunoita, että ei kattilaan olisi enää pakaste juurekset mahtuneet, eikä tomaattipyre. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei se meikäläiselle liian suolaista ollut, joduin lisäämään suolaa ripistimestä keittoon lautaselle.
Parempi, että joutuu lisäämään suolaa, kuin että suolaa olisi liikaa.
Maistan aina ruokaa, kun sitä valmistan, että selviää onko suolaa riittävästi.
Nykyisissä liemikuutioissa on vähemmän suolaa, kuin entisaikojen liemikuutioissa, joita riitti yksi kuutio keittoon.Harvoin ruoka tekijälleen liian suolaista on, jollei käy vahinkoa suolan kanssa. Sehän nyt riippuu ihan litramäärästä, että paljonko tarvitsee. Tuossa kuitenkin on jo niin monta suolaista ainesta, että hyvin suurella todennäköisyydellä liian suolaista mulle.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Gulssikeitto kelpaa, jos ei ole liikaa tulisuutta.
Lidlin purkkiglassikeittoa söin, mutta oli liian tulista meikäläisen makuun.Tulisuuskin on niin kovin suhteellista. Jos on kovin herkkä tulisuuden suhteen, niin voi ehkä olla liikaa. Tuo on sellaisella vanhalla "perhereseptillä" tehtyä, johon tulee unkarilaista paprikatahnaa ja chilitahnaa. Sitä chiliä tulee vain vähän, mutta voi tuo "piros arany", eli siis se paprikatahna, ehkä olla jonkun makuun tulista. Toisinaan olen tehnyt gulassia myös laittaen tuon unkarilaisen paprikan sijaan vähän ajvaria (siis vähän toisenlaista paprikatahnaa). Se on erimakuista, mutta ihan hyvää tuossa. Valitsen tuohon aina tulisen valmis ajvar-tahnan, sillä mun makuuni siinä pitää olla myös tulisuutta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Keräkaali kyllä sopisi tuohon keittoon.
Ostin juures pakaste sekoitusta ja tomaattipyrettä, että olisin keittoon laittanut, mutta laiton liikaa perunoita, että ei kattilaan olisi enää pakaste juurekset mahtuneet, eikä tomaattipyre.Jos teen nakkikeittoa, niin minä teen yleensä tomaattisen keiton. Monesti joku nakkiminestronen tyyppinen, jossa on tosi paljon kasviksia. Jokainen makunsa mukaan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Harvoin ruoka tekijälleen liian suolaista on, jollei käy vahinkoa suolan kanssa. Sehän nyt riippuu ihan litramäärästä, että paljonko tarvitsee. Tuossa kuitenkin on jo niin monta suolaista ainesta, että hyvin suurella todennäköisyydellä liian suolaista mulle.
Yksi vinkki millä saa liian suolaisen maun pois, laittaa ripauksen sokeria.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Yksi vinkki millä saa liian suolaisen maun pois, laittaa ripauksen sokeria.
Ei sokeri suolaa mihinkään neutraloi. Jos laittaa sokeria, niin sitten maistuu suola ja sokeri.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Yksi vinkki millä saa liian suolaisen maun pois, laittaa ripauksen sokeria.
Yksi sellainen vinkki millä oikeasti voi yritää liikaa suolaa poistaa, on laittaa ruoan joukkoon raaka peruna kypsymään. Se ihan aidosti imee sitä suolaa itseensä ja kun sen ottaa pois niin se suola poistuu sieltä ruoasta. Ongelmana sitten se, että se peruna imee itseensä muitakin makuja kuin vain sitä suolaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei sokeri suolaa mihinkään neutraloi. Jos laittaa sokeria, niin sitten maistuu suola ja sokeri.
Lisätään sitten vettä keittoon, niin suola laimenee.
Minä olen kastikkeeseen sokeria sirotellut, kun on vähän liikaa suolaa, niin on
käynyt niin, että joutui lisäämään suolaa, kun kastike muuttui suolattomammaksi. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lisätään sitten vettä keittoon, niin suola laimenee.
Minä olen kastikkeeseen sokeria sirotellut, kun on vähän liikaa suolaa, niin on
käynyt niin, että joutui lisäämään suolaa, kun kastike muuttui suolattomammaksi.Saahan sitä noinkin tehdä, vaikka ei sellainenkaan keitto kauhean hyvää ole, jossa on lientä suhteettoman paljon. Helpompaa kun ei alunperin lisää sinne hirveästi suolaa. Jokaisen ruokailijan on helppo halutessaan lisätä suolaa omaan annokseensa.
- Anonyymi
hyvä e4i minkäänlaidts aavistusw5akaan mis5ä jo5ku5 nais35 goigaq5 4iier3llä
- Anonyymi
Muuten ok, mutta tomaattimurska, suolakurkku ja pavut puuttuvat. 🤔
🦄 - Anonyymi
Kelpaa nakkikeitto naisillekin!
- Anonyymi
Oikein hyvältä kuulostaa!
- Anonyymi
Tänne koko kattila! Nälkä!
- Anonyymi
Oletko sous chef?
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Täytyi haukkuu sut lyttyyn
En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti611663- 441003
SINÄ nainen hyvin läheltä
Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä62958Ajatus aamuun
Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen71929Et voi olla loputtomasti hiljaa
Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto60898Nainen mitä tekisit
Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa158879- 44840
Martina kauniina lehtihaastattelussa
Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.182785- 58768
Minä en luota sinuun yhtään nainen
ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki34752