Suominaisten äärimmäisen kovat vaatimukset miehille

Anonyymi-ap

Suomen häpeäkulttuuri ja useimpien naisten kiinnostus suhteellisen pientä miesjoukkoa (jykeväleukaiset ja treenatut alfat) kohtaan laittaa monet miehet vaikeaan asemaan. Itsetunto heikkenee, kun kukaan nainen ei osoita kiinnostusta, ja sitten häpeäsyistä ei oikein enää edes yritetä. Tasa-arvoisessa yhteiskunnassa myös naiset lähestyisivät miehiä eivätkä vaatisi, että mies on kaikilla osa-alueilla yhtä hyvä tai parempi kuin he itse.

Monilla kilteillä miehillä on pariutuminen todella vaikeaa, joskus tuntuu, että naiset ovat allergisia sellaisille vähän rauhallisemmille introverteille miehille. Erityisesti ylipainoiset, työttömät, kaverittomat, kokemattomat ja intellektuelleja harrastuksia (esim. videopelit, anime, tähtitiede, retrotietokoneiden keräily) eivät kiinnosta naisia lainkaan.

Onko Islam sittenkin oikeassa naisten suhteen?

20

330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuo on mielestäni niin miesten korvien välissä, että taviksena ei muka kelpaa. Tällä palstallakin saa lukea paljon tällaisia miesten omia uskomuksia kelpaavuutensa suhteen. Täällä yleistetään sitä, että naisille ei kelpaa kuin jotkut ”jykeväleukaiset alfachadit” ja naisena voin sanoa, ettei asia todellakaan ole niin.
      Monien tuntemienienkin naisten mielestä sellainen machoilu on luotaantyöntävää jopa.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Haluan kiltin miehen, jolla hyvä luonne. Inrtovertteys ei haittaa.
        N sivusta


    • Anonyymi

      Tee itsellesi jotain! Ei kiinnosta laiha riutuneen näköinen vanha 45v mies karva siellä toinen täällä kun ei ne edes sovi sun naamaan. Toista se on noilla lähi idän miehillä. Niille ne sopii.
      Valitat vaan siellä sohvan nurkassa. Naiset lähtee tollasen mukaan vaan säälistä. Edes töissä et saa tulosta eikä ihme! Oot vetelä

      • Anonyymi

        Taitaa totuus olla, ettei nainen uskalla arvostella lähi-idän miehen partaa, kuten suomalaisen miehen, että aja tuo parta pois.


    • Anonyymi

      Vieläkin säälittävämpää on että teillä pulkan naruilla kuivilla käppänöillä ois muka oikeus vaatia naiselta jotain? Kato suomimies peiliin.

      • Anonyymi

        Jaa, suomalaiset suovalaat kyllä vaatii mieheltä, että pitää olla komea, vähintään 180cm pitkä, lihaksikas, vähintään 10 000€/kk palkka, kesämökki, urheiluauto ja naista pitää käyttää ulkomaan lomilla vähintään joka toinen kuukausi.


    • Anonyymi

      Pelkkä hyvä ulkonäkö ei riitä ja hullua on että joskus hyvää ulkonäköä ei edes vaadita mieheltä. Joskus vässykkäkin kelpaa ja tällöin nainen on kaiken järjen mukaan määräilevä. Toisen täytyy olla käyttäytymiseltään kuin mies ja toisen nainen kun mietitään parisuhteen rooleja. Eli biologinen nainen voi olla suhteen "mies" sosiaaliselta kannalta ja toisinpäin. Riittää että pariutuu yhden sellaisen kanssa kelle kelpaa. Se on kaikkea muuta kuin helppoa saada toteutumaan. Usein sitä ulkonäköä täytyy olla mutta sen lisäksi miehen on oltava tarpeeksi supliikki puheissaan. Tämä on hyvin vaikeaa monille suomalaisille ja se on ongelma minunkin kohdallani. Ei ulkonäöllä tee mitään jos on sosiaalisesti kömpelö ja jos on vaatimaton ulkonäkö niin itselleen voi saada hyvännäköisen kumppanin jos sillä kumppanilla on heikko itsetunto - "en saa parempaakaan niin tyydytään sitten tähän" tai luulee olevansa läski ja ruma vaikkei oikeasti edes ole jne.

    • Anonyymi

      katso ikkunaqstq säätilaa ikkunsta kurkkaamaa ja sitten siellä on jotain naisia joiden kanssq joain höpöt5ys5ä si53n

    • Anonyymi

      Miehen pitää juoda viinaa baareissa jos naisia haluaa tavata. Kiinnostusta ei ole jos mies ei mene baareihin tapaamaan naisia ja tutustumaan.

      T: viinamies

    • Anonyymi

      Tein oman elämäni ihmiskokeen ja lopetin kaiken aloitteellisuuden jo vuosia sitten. Kokeen tulos on se että olen ollut täysin yksin siitä lähtien. Kyllä se jotain kertoo siitä kuinka kieroutunut pariutumiskulttuuri Suomessa on.

    • Anonyymi

      Nuo tuossa kirjoittamasi "vaatimukset" ovat lähinnä vain joidenkin miesten omaa kuvitelmaa. Itse en ole koskaan tavannut yhtään naista, joka etsisi nimenomaan treenattua alfaa jykevällä leualla.

    • Anonyymi

      Pitää olla jännämies ja viinamies jotta saa naisia.
      Mikään kiltti mies ei naisille edes kelpaa.

    • Anonyymi

      Miten sinä uskoisit, että useimmat naiset eivät halua viinamiestä tai jännämiestä eikä jykeväleukaista alfaa?
      Sen todistaa oikeaksi elämä palstan ulkopuolella.
      Katsele ympärillesi niin huomaat, että tavallisennäköiset ihmiset seurustelevat keskenään yms.

    • Anonyymi

      Suomessa ei ole kovat kriteerit miesten suhteen, jopa Aasiassa ne ovat kovemmat.

      AV

      • Anonyymi

        Näinpä. Näistä jutuista huomaa, että noita kirjoittelevat eivät ole käyneet kokeilemassa onneaan muualla maailmassa. Suomessa naisten kriteerit miehille ovat todellisuudessa varsin vähäiset, jos isoon osaan muuta palloa verrataan.


    • Aijaa enpä oo ite ikinä törmännyt tuollaiseen eikä ole ikinä ollut ongelmia naisiin tutustumisessa. Kyllä se on omasta asenteesta kiinni niin elämää, itseään ja naisia kohtaan ja siitä että on ystävällinen, kohtelias, huomaavainen ja mikä tärkeintä ihan vaan oma itsensä.🙂.

    • Anonyymi

      Pelasta stetsoni-kerros eli otsonikerros

    • Miksi sä sen leuan otat aina aiheeksi. Mä oon siitä jo täällä momta kertaa sanonu, että isosta leuasta menee hampaat ylähampaiden ulkopuolelle ja tulee ns. Saksipurenta. Mieluummin mä oon vaikka ilman naista kuin että hampaat lonksuis tolleen. Elämässä on paljon muutakin kun naisia. Mutta mulla meni hampaat niin huonoks, että olin vähällä menettää ne, mutta onneks saatiin vielä kuntoon.

    • Anonyymi

      Eikös tämä ole enempi semmonen maa, jossa luonteella ei ole niin väliä, vaan esiintymisellä. Karseet tyypit käy kaupaksi, mutta vakka ja kansi -homma myös pätee.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      60
      1565
    2. 43
      944
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      911
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      899
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      849
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      54
      787
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      692
    Aihe