Palestiina olisi kukoistava valtio ilman siionistien ryöstöretkeä

Anonyymi-ap

Ennen siionistien saapumista Palestiinan alueella asui kaikkien kolmen abrahamilaisen uskonnon edustajia melkoisen sulassa sovussa. Pääosin muslimiviljelijöiden keskellä asui alkuseurakunnan ajoilta saakka siellä asuneita krisittyjä ja niitä todella alkuperäisiä juutalaisia, joiden kaukaiset esi-isät eivät olleet osallistuneet Rooman vastaiseen kapinaan ja saivat jäädä alueelle.

Kuten naapurissa, kristittyvaltaisessa Libanonissa, kristityt olivat myös Palestiinassa yritteliäitä ja melko vauraita. Jopa Gazan pienellä kaistaleella palestiinaiset ovat perustaneet viljelyksiä, vaikka maata on onnettoman vähän. Lyhyenä rauhan aikana Israel jopa auttoi siinä, Israelissahan on myös rauhaa kannatavia juutalaisia, osa varmaankin alueella asuneiden jälkeläisiä.

Palestiina voisi olla rikas, jos se saisi käyttää sen käyttöön kuuluvalla vesialueella, Gazan rannikon edessä olevia öljy- ja kaasuesiintymiä hyödykseen. Nyt niitä käyttää Israelilainen firma, koska Israel saartanut Gazan mereltä ja estää jopa kalastuksen alueella.

Ilman muureja ja liikkumisrajoituksia Raamatun alueet Länsirannalla olisivat mitä mainioin turistikohde. Siellä toimivat maailman vanhimmat seurakunnat, sillä siellä kristillisyys syntyi.

On hyvä ymmärtää, että kristityt ja heidän seurakuntansa Jeesuksen syntysijoilla ovat ARABIANKIELISIÄ. Jeesuksen aikaan juutalaisten alkuperäinen kieli hebrea oli lähes kadonnut alueelta ja siellä puhuttiin arameaa. Aivan naapurissa oli tietenkin jo tuolloin arabiaa puhuvia kyliä ja myös niihin syntyi heti silloin ensimmäisiä seurakuntia. Väitetään jopa, että osa heistä pakeni juutalaisten kristittyihin kohdistamaa vainoa etelään arabialueelle, jossa islam myöhemmin syntyi. Tämähän selittäisi sen, miksi myös muslimeilla on niin voimakas halu pitää Jerusalemia pääkaupunkinaan. Islamissa on muuten erittäin paljon kristityiltä omaksuttuja aineksia, joskin kristityille ominainen rauhanomaisuus jää Koraanissakin sotaisempien suurien varjoon. Roomaakin vastaan terrorismiin ja kapinaan nousseilta juutalaisheimoilta ovat muslimitkin omaksuneet hurjan sotaisen puolensa; jotkut pätkät Koraanissa vaikuttavat olevan lähes suoria lainauksia juutalaisten pyhistä teksteistä.

Kun Islam valloitti alueen, vallitsevaksi kieleksi tuli arabia ja aramea alkoi pikku hiljaa kadota. Niinpä esim Gazan alueella jo ennen Vanhassa Testamentissa kuvattua juutalaisten saapumista alueelle asuneet ikivanhat kanaanilaiset alkoivat puhua arabiaa, samoin kuin alueella asuneet juutalaiset ja kristityistä ne, jotka eivät jo alunperinkin puhuneet arabiaa.

En tiedä, miksi suomalaisessakin uskonnonopetuksessa jätetään niin paljon asioita kertomatta. Ehkä siksi, että maamme politiikka on aina ollut Israel-myönteistä ja se on näkynyt opetuksessa samalla tavalla kuin neuvostomyönteisyys näkyi: ikävistä asioista vaietaan ja paloja todellisesta historiasta jätetään kertomatta. Niinpä sitten monelle voi tulla yllätyksenä, että alueen arabeissa on jo 2000 vuoden ajan ollut merkittävä määrä kristittyjä, ja juutalaisia, jotka taas ovat välillä joutuneet jälkeenpäin alueelle tulleiden juutalaisten inhon kohteeksi.

Kun totaalisen huonoon kouluopetukseen lisätään parin minuutin uutisinsertit, joita tehdään vain, kun alueella tapahtuu jotain pahaa, on luotu massoille luotu yksinkertaistettu kuva, jonka mukaan kaikki arabit ovat muslimeja ja vieläpä verenhimoisia terroristeja, joita siionistimaahanmuuttajat joutuvat pelkäämään, vaikka ovat niin kilttejä heitä kohtaan. Eli siis Hollywoodin elokuvista tyypillinen hyvä-paha-asetelma, jollaisen myös natsit aikanaan loivat.

Todellisuudessa alueen muslimit eivät suuremmin osallistuneet edes Ottomaani-imperiumin lietsomiin vainoihin kristittyjä ja juutalaisia vastaan, koska ei heillä ollut mitään naapureitaan vastaan. Niinpä sitten alueen kristityt yhdessä muslimien kanssa alkoivat vastustaa siionistien tuloa alueella, eivätkä siitä paikallisetkaan arabiaa puhuneet juutalaiset kauaa olleet mielissään, kun uudet tulokkaat alkoivat halveksia heitä heidän kielensä takia.

166

764

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Terrorismi yhdistetään nykyään kokonaan muslimeihin, vaikka todellisuudessa he olivat ensimmäisiä siviiliuhreja siionistiterroristien räjäytellessä pommejaan. Tästäkään ei kouluhistoriamme kerro, eikä varsinkaan uskonnon opetus. Vuoden 1948 sota on hyvin kuvaava. Nuori Jasser Arafat osallistui taisteluihin muslimimilitanttien riveissä, mutta niihin oli vaikea saada väkeä. Vuosisatoja kylissään asuneita viljelijöitä oli vaikea saada innostumaan tappamisesta ja aseista, joita heidän oli vaikeampi saadakin kuin israelilaisten. Siionistit näet tulivat Euroopasta ja miespuolisesta väestä melkoinen osa oli taistellut liittoutuneiden puolella. Heillä oli paitsi sotakokemusta, myös suhteita. Ja rahoitusta varakkailta juutalaisjärjestöiltä. Arabeilla ei tuolloin vielä ollut mitään. Öljyn poraamista oltiin vasta aloittamassa, tulot olivat pitkälti maanviljelyn varassa, joka suurelta osin vain ruokki paikallisen väestön. Ottomaanit eivät onnistuneet kehittämään teollisuutta, vaikka yrittivät, eivät ainakaan Anatolian ulkopuolelle, jos sinne edes yrittivät. Brititkään eivät olleet siitä kiinnostuneita.

      Mitään rikkaita öljyvaltioita ei tuolloin ollut, joten 700 000 mailtaan ajettu arabia joutuivat kerjäämään elantonsa ja näkemään nälkää. Rauhanomaisuus katosi katkeruuden tieltä, ja varsinkin seuraava sukupolvi oli enemmän kuin halukas tarttumaan aseisiin ja ajamaan siionistit takaisin sinne, mistä olivat tulleetkin.

      • Anonyymi

        Siionistien raha ja valta on näkynyt. He ovat hallinneet mediaa ja viihdettä täysin. Yhtään elokuvaa ei palestiinalaisista ole nähty Suomessakaan, ei ainakaan ennen vuotta 2010. Siionistien "sankarillisesta" tulosta alueelle kyllä on muutama nähty ja siinä paikalliset kuvataan hulluiksi villeiksi, kuten intiaanit westerneissä. Myöskään intiaanien todellisesta historiasta ei ole elokuvia näkynyt. Lähimmäksi tulee Pieni talo preerialla-sarja, joka toki sekin kuvaa intiaaneja rasistisesti tavalla, jolla Laura Ingalsin lapsuudessa heihin yleensä suhtauduttiin. Ingalsin kirjathan kuvaavat rajaseudun elämää sellaisena kuin se oli.

        On selvää, että varakkaiden juutalaisten siionistien vaikutus on ollut taustalla siinä evankelikaallisessa liikehdinnässä, joka USA:ssa on noussut tukemaan Israelia. Miten muuten on selitettävissä se, että kristityiksi itseään nimittävät, pääosin etelävaltioiden valkoiset, syytävät satoja miljoonia dollareita Israeliin, joka pärjäisi vallan hyvin ilmankin, mutta eivät ole lainkaan kiinnostuneita Palestiinan kristityistä, jotka ovat uskontomme todelliset juuret? Evankelikaalit ja muutkin tavalliset kristityt ovat USA:ssa yhtä tietämättömiä Palestiinan kristillisyydestä kuin ovat täällä Suomessakin. He ovat yllättyneitä, kun saavat tietää, että Palestiinassa on kristittyjä ja että juuri kristityt ovat merkittäviä toimijoita alueella, eivätkä muslimit heitä vihaa.

        On tietenkin yksi seikka, joka myös selittää evankelikaalien asennetta. Paikalliset kristityt eivät evankelioi, sillä se raivostuttaisi muslimit. Koraanin mukaan islamista luopuja tulee tappaa ja käännyttäjät myös. Toteutus vaihtelee. Osassa islamistisia maita rangaistus on jotain muuta, sakko tai vankeutta, ja joissakin kai paheksuntaa. Monessa maassa, kuten Saudi-Arabiassa kuolemanrangaistus on kuitenkin laissa ja muutamia harvoja kertoja kai pantu toimeenkin. Pelko on johtanut siihen, että kristittyjen määrä on pikkuhiljaa vähentynyt, mutta siitä huolimatta 1400 vuoden jälkeenkin kristittyjä edelleen on ja juuri Palestiinassa merkittäviä määriä. Koraanin mukaan nimittäin kristityt ja juutalaiset ovat "Kirjan ihmisiä" (viittaa Raamattuun), joita tulee päinvastoin suojella ja antaa heidän harjoittaa omaa uskontoaan rauhassa, jos he suostuvat Islamin ehtoihin.

        Kun evankelikaalit nimensä mukaan nimenomaan käännyttävät, he tietenkin kokevat muslimit vihollisikseen ja kai kuvittelevat niinkin, että kun alue on kokonaan Israelin käsissä, olisi mahdollista käännyttää myös alueen muslimeja kristityiksi.

        Paitsi, että poliitikot USA:ssa ovat hyvin riippuvaisia rikkaista juutalaisista liikemiehistä, joista osa on voimakkaasti sionismin kannalla, ovat evankelikaalit olleet merkittävän suuri äänestäjäjoukko, jonka valta vielä korostuu Yhdysvaltojen kivikautisen vaalijärjestelmän takia.

        Siionistien raha ja valta näkyvät paitsi viihdeteollisuudessa, joka muistaa kyllä tehdä vähintään elokuvan vuodessa holokaustista, myös maailmanpolitiikassa. Ja siksi ilmeisesti myös virallisen Suomen opetusjärjestelmäkin kertoo vain israelilaisten puolen tarinasta.

        Kun "suomettumisesta" on pidetty sellainen mekkala kuin on pidetty, kannattaisi ehkä penkoa muutkin vastaavat ilmiöt. Ainakaan nykyisen hallituksen toimesta sekään asia ei etene.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siionistien raha ja valta on näkynyt. He ovat hallinneet mediaa ja viihdettä täysin. Yhtään elokuvaa ei palestiinalaisista ole nähty Suomessakaan, ei ainakaan ennen vuotta 2010. Siionistien "sankarillisesta" tulosta alueelle kyllä on muutama nähty ja siinä paikalliset kuvataan hulluiksi villeiksi, kuten intiaanit westerneissä. Myöskään intiaanien todellisesta historiasta ei ole elokuvia näkynyt. Lähimmäksi tulee Pieni talo preerialla-sarja, joka toki sekin kuvaa intiaaneja rasistisesti tavalla, jolla Laura Ingalsin lapsuudessa heihin yleensä suhtauduttiin. Ingalsin kirjathan kuvaavat rajaseudun elämää sellaisena kuin se oli.

        On selvää, että varakkaiden juutalaisten siionistien vaikutus on ollut taustalla siinä evankelikaallisessa liikehdinnässä, joka USA:ssa on noussut tukemaan Israelia. Miten muuten on selitettävissä se, että kristityiksi itseään nimittävät, pääosin etelävaltioiden valkoiset, syytävät satoja miljoonia dollareita Israeliin, joka pärjäisi vallan hyvin ilmankin, mutta eivät ole lainkaan kiinnostuneita Palestiinan kristityistä, jotka ovat uskontomme todelliset juuret? Evankelikaalit ja muutkin tavalliset kristityt ovat USA:ssa yhtä tietämättömiä Palestiinan kristillisyydestä kuin ovat täällä Suomessakin. He ovat yllättyneitä, kun saavat tietää, että Palestiinassa on kristittyjä ja että juuri kristityt ovat merkittäviä toimijoita alueella, eivätkä muslimit heitä vihaa.

        On tietenkin yksi seikka, joka myös selittää evankelikaalien asennetta. Paikalliset kristityt eivät evankelioi, sillä se raivostuttaisi muslimit. Koraanin mukaan islamista luopuja tulee tappaa ja käännyttäjät myös. Toteutus vaihtelee. Osassa islamistisia maita rangaistus on jotain muuta, sakko tai vankeutta, ja joissakin kai paheksuntaa. Monessa maassa, kuten Saudi-Arabiassa kuolemanrangaistus on kuitenkin laissa ja muutamia harvoja kertoja kai pantu toimeenkin. Pelko on johtanut siihen, että kristittyjen määrä on pikkuhiljaa vähentynyt, mutta siitä huolimatta 1400 vuoden jälkeenkin kristittyjä edelleen on ja juuri Palestiinassa merkittäviä määriä. Koraanin mukaan nimittäin kristityt ja juutalaiset ovat "Kirjan ihmisiä" (viittaa Raamattuun), joita tulee päinvastoin suojella ja antaa heidän harjoittaa omaa uskontoaan rauhassa, jos he suostuvat Islamin ehtoihin.

        Kun evankelikaalit nimensä mukaan nimenomaan käännyttävät, he tietenkin kokevat muslimit vihollisikseen ja kai kuvittelevat niinkin, että kun alue on kokonaan Israelin käsissä, olisi mahdollista käännyttää myös alueen muslimeja kristityiksi.

        Paitsi, että poliitikot USA:ssa ovat hyvin riippuvaisia rikkaista juutalaisista liikemiehistä, joista osa on voimakkaasti sionismin kannalla, ovat evankelikaalit olleet merkittävän suuri äänestäjäjoukko, jonka valta vielä korostuu Yhdysvaltojen kivikautisen vaalijärjestelmän takia.

        Siionistien raha ja valta näkyvät paitsi viihdeteollisuudessa, joka muistaa kyllä tehdä vähintään elokuvan vuodessa holokaustista, myös maailmanpolitiikassa. Ja siksi ilmeisesti myös virallisen Suomen opetusjärjestelmäkin kertoo vain israelilaisten puolen tarinasta.

        Kun "suomettumisesta" on pidetty sellainen mekkala kuin on pidetty, kannattaisi ehkä penkoa muutkin vastaavat ilmiöt. Ainakaan nykyisen hallituksen toimesta sekään asia ei etene.

        Mistähän aloittaja on saanut päähänsä noin totuudenvastaisen ajatuksen, että Palestiina oli ollut kukoistava maa ennen juutalaisten maahanmuuttoa?
        Todellisuus on kyllä toisenlainen. 1800-luvulla tuo alue oli kyllä suurimmaksi osaksi takapajuista suoaluetta, jonka omistivat Damaskoksessa ja Kairossa ja Beirutissa asuvat suurmaanomistajat. Palestiinalaisen olivat lähinnä maaorjia, jotka olivat köyhiä ja joutuivat maksamaan veroa suurmaanomistajille.
        Kun kirjailija Mark Twein vieraili 1800-luvun puolessa välissä alueella, hän valitti, että koko alue vaikutti olevan asumatonta seutua, jossa ei juuri näkynyt ihmisiä ja ne harvat olivat köyhiä ja resuisia, malarian runtelemia.
        Vasta, kun juutalaisten maahanmuutto alkoi 1880-luvulla, he alkoivat kehittämään maanviljelystä, raivasivat suoalueita ja kehittivät teollisuutta. Tämä vaikutti myös sen, että ulkopuolisilta alueilta muutti paljon arabeja työn perässä ja kun juutalaisten määrä alkoi lisääntyä, muslimit alkoivat pelkäämään juutalaisten ylivaltaa ja 1900-luvulla alkoivat ensimmäiset vainot juutalaisia vastaan. Mm Hebronissa tapettiin n 30 juutalaista noissa vainoissa. Siitä lähtien on juutalaisten ja arabien välillä ollut voimakas jännitys ja köydenveto oikeuksista.
        Jasser Arafatkin OLI EGYPTILÄINEN, joka keksi lietsoa juutalaisvihaa ja väkivaltaa kansojen välille ja hän keksi tuon sanan "palestiinalainen", joka määriteltiin koskeaan vain muslimeita ja arabeja. Siihen saakka myös juutalaiset käyttivät itsestään tuota samaa palestiinalainen-sanaa. Arafar aloitti tuon laajemman terrorismin juutalaisia vastaan lentokonekaappauksineen ja itsemurhaiskuineen.
        Arafatistakin tuli miljardööri, kun hän pimitti suuren osan palestiinalaisille tarkoitetuista varoista omaan taskunsa. Ja samalla periaatteella ovat toiset palestiinalaisjohtajat rikastuneet ja kansa saa käsrsiä puutetta.

        Onko aloittaja nähnyt jossakin muslimimaan, joka kukoistaa työnteon ja keksintöjen kautta? Ainoastaan öljy on antanut muslimimaille vaurautta ja aiheuttanut sen, että niissäkin maissa työntekoa vierastetaan ja työ suorittavat lähinnä vierastyövoimalaiset.

        Aloittaja toistaa on taas tyypillistä muslimipropagandaa Palestiinan tilanteesta ja Israelin kehittymisestä. Heidän mukaansahan kaikki Vanhan testamentin profeetat olivat muslimeita, Jeesus oli palestiinalainen vapaustaistelija ja juutalaisia ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Tuollainen yksisilmäinen propaganda uppoaa näköjään vielä joihinkin antisemitisteihin ja vasemmistolaisiin.

        Hah hah: " mutta eivät ole lainkaan kiinnostuneita Palestiinan kristityistä, jotka ovat uskontomme todelliset juuret?"???

        Olivatko opetuslapset arabeja.?Alkuseurakunta oli JUUTALAINEN, Jeesus oli juutalainen, Paavali oli juutalainen. Katolinen kirkko aloitti tuon juutalaisuuden kieltämisen 200-luvulla, kun seurakuntiin liittyi yhä enemmän ei-juutalaisia ja juutalaisia alettiin syyttää jumalantappajiksi. Siitä lähtien ovat suuret kirkot vainonneet ja tappaneet juutalaisia, Lutheria unohtamatta.
        Kirkkoisä Krysostomus oli erittäin julma ja raaka juutalaisten vainoamisessa ja suositteli juutalaisten tappamista.

        Jeesuksen aikana vain Samaria oli ei-juutalaista aluetta ja juutalaiset ja samarialaiset eivät olleet tekemisissä keskenään.

        Näille antisemitisteille on tyypillistä se, että he eivät leimautumisen pelosta kehtaa hyökätä suoraan Israelia vastaan, vaan hyökkäävät sellaisia kristittyjä vastaan, jotka tukevat Israelia, rukoilevat rauhaa niin juutalaisten kuin arabien keskuuteen ja toteuttavat Raamatun kehoitusta evankeliumin levittämisestä, "juutalaisille ensin", kuten Raamattu kehoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistähän aloittaja on saanut päähänsä noin totuudenvastaisen ajatuksen, että Palestiina oli ollut kukoistava maa ennen juutalaisten maahanmuuttoa?
        Todellisuus on kyllä toisenlainen. 1800-luvulla tuo alue oli kyllä suurimmaksi osaksi takapajuista suoaluetta, jonka omistivat Damaskoksessa ja Kairossa ja Beirutissa asuvat suurmaanomistajat. Palestiinalaisen olivat lähinnä maaorjia, jotka olivat köyhiä ja joutuivat maksamaan veroa suurmaanomistajille.
        Kun kirjailija Mark Twein vieraili 1800-luvun puolessa välissä alueella, hän valitti, että koko alue vaikutti olevan asumatonta seutua, jossa ei juuri näkynyt ihmisiä ja ne harvat olivat köyhiä ja resuisia, malarian runtelemia.
        Vasta, kun juutalaisten maahanmuutto alkoi 1880-luvulla, he alkoivat kehittämään maanviljelystä, raivasivat suoalueita ja kehittivät teollisuutta. Tämä vaikutti myös sen, että ulkopuolisilta alueilta muutti paljon arabeja työn perässä ja kun juutalaisten määrä alkoi lisääntyä, muslimit alkoivat pelkäämään juutalaisten ylivaltaa ja 1900-luvulla alkoivat ensimmäiset vainot juutalaisia vastaan. Mm Hebronissa tapettiin n 30 juutalaista noissa vainoissa. Siitä lähtien on juutalaisten ja arabien välillä ollut voimakas jännitys ja köydenveto oikeuksista.
        Jasser Arafatkin OLI EGYPTILÄINEN, joka keksi lietsoa juutalaisvihaa ja väkivaltaa kansojen välille ja hän keksi tuon sanan "palestiinalainen", joka määriteltiin koskeaan vain muslimeita ja arabeja. Siihen saakka myös juutalaiset käyttivät itsestään tuota samaa palestiinalainen-sanaa. Arafar aloitti tuon laajemman terrorismin juutalaisia vastaan lentokonekaappauksineen ja itsemurhaiskuineen.
        Arafatistakin tuli miljardööri, kun hän pimitti suuren osan palestiinalaisille tarkoitetuista varoista omaan taskunsa. Ja samalla periaatteella ovat toiset palestiinalaisjohtajat rikastuneet ja kansa saa käsrsiä puutetta.

        Onko aloittaja nähnyt jossakin muslimimaan, joka kukoistaa työnteon ja keksintöjen kautta? Ainoastaan öljy on antanut muslimimaille vaurautta ja aiheuttanut sen, että niissäkin maissa työntekoa vierastetaan ja työ suorittavat lähinnä vierastyövoimalaiset.

        Aloittaja toistaa on taas tyypillistä muslimipropagandaa Palestiinan tilanteesta ja Israelin kehittymisestä. Heidän mukaansahan kaikki Vanhan testamentin profeetat olivat muslimeita, Jeesus oli palestiinalainen vapaustaistelija ja juutalaisia ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Tuollainen yksisilmäinen propaganda uppoaa näköjään vielä joihinkin antisemitisteihin ja vasemmistolaisiin.

        Hah hah: " mutta eivät ole lainkaan kiinnostuneita Palestiinan kristityistä, jotka ovat uskontomme todelliset juuret?"???

        Olivatko opetuslapset arabeja.?Alkuseurakunta oli JUUTALAINEN, Jeesus oli juutalainen, Paavali oli juutalainen. Katolinen kirkko aloitti tuon juutalaisuuden kieltämisen 200-luvulla, kun seurakuntiin liittyi yhä enemmän ei-juutalaisia ja juutalaisia alettiin syyttää jumalantappajiksi. Siitä lähtien ovat suuret kirkot vainonneet ja tappaneet juutalaisia, Lutheria unohtamatta.
        Kirkkoisä Krysostomus oli erittäin julma ja raaka juutalaisten vainoamisessa ja suositteli juutalaisten tappamista.

        Jeesuksen aikana vain Samaria oli ei-juutalaista aluetta ja juutalaiset ja samarialaiset eivät olleet tekemisissä keskenään.

        Näille antisemitisteille on tyypillistä se, että he eivät leimautumisen pelosta kehtaa hyökätä suoraan Israelia vastaan, vaan hyökkäävät sellaisia kristittyjä vastaan, jotka tukevat Israelia, rukoilevat rauhaa niin juutalaisten kuin arabien keskuuteen ja toteuttavat Raamatun kehoitusta evankeliumin levittämisestä, "juutalaisille ensin", kuten Raamattu kehoittaa.

        Kirjoitat roskaa kuten tavallista.

        Alueella oli ja on edelleen vauraitakin kristittyjä maanviljelöitä. Miten ihmeessä täysin tyhjältä suolta voisi tulla 700 000 pakolaista?

        Mark Twainin käydessä juutalaiset vielä joutuivat ostamaan oman alueensa ja he ostivat suoalueelta alueita, joita raivasivat pelloksi. 1948 tilanne muuttui, kun siionistiterroristien hyökkäykset kyliin ajoivat ihmiset pakolaisiksi ja kylien pellot jäivät israelilaisten käsiin.

        ISRAEL ESTI PAKOLAISIA PALAAMASTA ja ESTÄÄ EDELLEEN.

        Kreivi Bernadotte murhatiin juuri siksi, että hän vaati YK:n perusoikeuksin julistuksiin kuuluvaa pakolaisile oikeutta palata kotialueilleen sodan päätyttyä. Siinäkin Israel edelleen rikkoo kansainvälisiä sopimuksia. Mille tahansa muulle valtiolle pelkästään siitä määrättäisiin talouspakotteita.

        ISRAELILAISTEN VERINEN MURHANHIMO PELOTTAA POLIITIKKOJA, ja koska kukaan ei halua Bernadotten kohtaloa, läntiset poliitikot eivät ole lähteneet ajamaan asiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistähän aloittaja on saanut päähänsä noin totuudenvastaisen ajatuksen, että Palestiina oli ollut kukoistava maa ennen juutalaisten maahanmuuttoa?
        Todellisuus on kyllä toisenlainen. 1800-luvulla tuo alue oli kyllä suurimmaksi osaksi takapajuista suoaluetta, jonka omistivat Damaskoksessa ja Kairossa ja Beirutissa asuvat suurmaanomistajat. Palestiinalaisen olivat lähinnä maaorjia, jotka olivat köyhiä ja joutuivat maksamaan veroa suurmaanomistajille.
        Kun kirjailija Mark Twein vieraili 1800-luvun puolessa välissä alueella, hän valitti, että koko alue vaikutti olevan asumatonta seutua, jossa ei juuri näkynyt ihmisiä ja ne harvat olivat köyhiä ja resuisia, malarian runtelemia.
        Vasta, kun juutalaisten maahanmuutto alkoi 1880-luvulla, he alkoivat kehittämään maanviljelystä, raivasivat suoalueita ja kehittivät teollisuutta. Tämä vaikutti myös sen, että ulkopuolisilta alueilta muutti paljon arabeja työn perässä ja kun juutalaisten määrä alkoi lisääntyä, muslimit alkoivat pelkäämään juutalaisten ylivaltaa ja 1900-luvulla alkoivat ensimmäiset vainot juutalaisia vastaan. Mm Hebronissa tapettiin n 30 juutalaista noissa vainoissa. Siitä lähtien on juutalaisten ja arabien välillä ollut voimakas jännitys ja köydenveto oikeuksista.
        Jasser Arafatkin OLI EGYPTILÄINEN, joka keksi lietsoa juutalaisvihaa ja väkivaltaa kansojen välille ja hän keksi tuon sanan "palestiinalainen", joka määriteltiin koskeaan vain muslimeita ja arabeja. Siihen saakka myös juutalaiset käyttivät itsestään tuota samaa palestiinalainen-sanaa. Arafar aloitti tuon laajemman terrorismin juutalaisia vastaan lentokonekaappauksineen ja itsemurhaiskuineen.
        Arafatistakin tuli miljardööri, kun hän pimitti suuren osan palestiinalaisille tarkoitetuista varoista omaan taskunsa. Ja samalla periaatteella ovat toiset palestiinalaisjohtajat rikastuneet ja kansa saa käsrsiä puutetta.

        Onko aloittaja nähnyt jossakin muslimimaan, joka kukoistaa työnteon ja keksintöjen kautta? Ainoastaan öljy on antanut muslimimaille vaurautta ja aiheuttanut sen, että niissäkin maissa työntekoa vierastetaan ja työ suorittavat lähinnä vierastyövoimalaiset.

        Aloittaja toistaa on taas tyypillistä muslimipropagandaa Palestiinan tilanteesta ja Israelin kehittymisestä. Heidän mukaansahan kaikki Vanhan testamentin profeetat olivat muslimeita, Jeesus oli palestiinalainen vapaustaistelija ja juutalaisia ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Tuollainen yksisilmäinen propaganda uppoaa näköjään vielä joihinkin antisemitisteihin ja vasemmistolaisiin.

        Hah hah: " mutta eivät ole lainkaan kiinnostuneita Palestiinan kristityistä, jotka ovat uskontomme todelliset juuret?"???

        Olivatko opetuslapset arabeja.?Alkuseurakunta oli JUUTALAINEN, Jeesus oli juutalainen, Paavali oli juutalainen. Katolinen kirkko aloitti tuon juutalaisuuden kieltämisen 200-luvulla, kun seurakuntiin liittyi yhä enemmän ei-juutalaisia ja juutalaisia alettiin syyttää jumalantappajiksi. Siitä lähtien ovat suuret kirkot vainonneet ja tappaneet juutalaisia, Lutheria unohtamatta.
        Kirkkoisä Krysostomus oli erittäin julma ja raaka juutalaisten vainoamisessa ja suositteli juutalaisten tappamista.

        Jeesuksen aikana vain Samaria oli ei-juutalaista aluetta ja juutalaiset ja samarialaiset eivät olleet tekemisissä keskenään.

        Näille antisemitisteille on tyypillistä se, että he eivät leimautumisen pelosta kehtaa hyökätä suoraan Israelia vastaan, vaan hyökkäävät sellaisia kristittyjä vastaan, jotka tukevat Israelia, rukoilevat rauhaa niin juutalaisten kuin arabien keskuuteen ja toteuttavat Raamatun kehoitusta evankeliumin levittämisestä, "juutalaisille ensin", kuten Raamattu kehoittaa.

        Oletko tosiaan noin tyhmä ja tietämätön?

        Alueelle jääneet juutalaisetkin muuttivat kielensä arabiaksi, kuten suuri osa muistakin alueella asuneista. Aivan samoin kuin kieli oli ennen Jeesuksen aikaa muuttunut hebreasta arameaksi.

        Et ilmeisesti tajua sitäkään, että juutalaiset ja arabit ovat biologiselta perimältään erittäin lähellä toisiaan. Nykyinen ero on syntynyt pääosin siitä, että juutalaiset ovat asuneet muualla 2000 vuotta ja sekoittuneet jonkin verran pääosin eurooppalaisiin. Jeeseuksen aikana ero on ollut olematon, erottava tekijä on ollut vain kieli, kulttuuri ja uskonto.

        Itse asiassa ensimmäiset kristityt koostuivat montaakin eri kieltä puhuneista, mm. kreikankielisistä. He kaikki akoivat ajan myötä puhua arabiaa alueen jouduttua muslimien vallan alle.

        Ei ole naurettavampaa kuin syyttää antisemitismistä, jos arvostelee kristittyjä, jotka eivät edes ole mitään kristittyjä siksi, että eivät oikeastaan missään seuraa Jeesuksen opetuksia. Missään kohtaan Uutta Testamenttia Jeesus ei sanallakaan mainitse, että juutalaiset olisivat mitenkään erityisasemassa, saati että heitä rahoittamalla ja heidän syntejään puolustelemalla pääsisi Taivaaseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistähän aloittaja on saanut päähänsä noin totuudenvastaisen ajatuksen, että Palestiina oli ollut kukoistava maa ennen juutalaisten maahanmuuttoa?
        Todellisuus on kyllä toisenlainen. 1800-luvulla tuo alue oli kyllä suurimmaksi osaksi takapajuista suoaluetta, jonka omistivat Damaskoksessa ja Kairossa ja Beirutissa asuvat suurmaanomistajat. Palestiinalaisen olivat lähinnä maaorjia, jotka olivat köyhiä ja joutuivat maksamaan veroa suurmaanomistajille.
        Kun kirjailija Mark Twein vieraili 1800-luvun puolessa välissä alueella, hän valitti, että koko alue vaikutti olevan asumatonta seutua, jossa ei juuri näkynyt ihmisiä ja ne harvat olivat köyhiä ja resuisia, malarian runtelemia.
        Vasta, kun juutalaisten maahanmuutto alkoi 1880-luvulla, he alkoivat kehittämään maanviljelystä, raivasivat suoalueita ja kehittivät teollisuutta. Tämä vaikutti myös sen, että ulkopuolisilta alueilta muutti paljon arabeja työn perässä ja kun juutalaisten määrä alkoi lisääntyä, muslimit alkoivat pelkäämään juutalaisten ylivaltaa ja 1900-luvulla alkoivat ensimmäiset vainot juutalaisia vastaan. Mm Hebronissa tapettiin n 30 juutalaista noissa vainoissa. Siitä lähtien on juutalaisten ja arabien välillä ollut voimakas jännitys ja köydenveto oikeuksista.
        Jasser Arafatkin OLI EGYPTILÄINEN, joka keksi lietsoa juutalaisvihaa ja väkivaltaa kansojen välille ja hän keksi tuon sanan "palestiinalainen", joka määriteltiin koskeaan vain muslimeita ja arabeja. Siihen saakka myös juutalaiset käyttivät itsestään tuota samaa palestiinalainen-sanaa. Arafar aloitti tuon laajemman terrorismin juutalaisia vastaan lentokonekaappauksineen ja itsemurhaiskuineen.
        Arafatistakin tuli miljardööri, kun hän pimitti suuren osan palestiinalaisille tarkoitetuista varoista omaan taskunsa. Ja samalla periaatteella ovat toiset palestiinalaisjohtajat rikastuneet ja kansa saa käsrsiä puutetta.

        Onko aloittaja nähnyt jossakin muslimimaan, joka kukoistaa työnteon ja keksintöjen kautta? Ainoastaan öljy on antanut muslimimaille vaurautta ja aiheuttanut sen, että niissäkin maissa työntekoa vierastetaan ja työ suorittavat lähinnä vierastyövoimalaiset.

        Aloittaja toistaa on taas tyypillistä muslimipropagandaa Palestiinan tilanteesta ja Israelin kehittymisestä. Heidän mukaansahan kaikki Vanhan testamentin profeetat olivat muslimeita, Jeesus oli palestiinalainen vapaustaistelija ja juutalaisia ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Tuollainen yksisilmäinen propaganda uppoaa näköjään vielä joihinkin antisemitisteihin ja vasemmistolaisiin.

        Hah hah: " mutta eivät ole lainkaan kiinnostuneita Palestiinan kristityistä, jotka ovat uskontomme todelliset juuret?"???

        Olivatko opetuslapset arabeja.?Alkuseurakunta oli JUUTALAINEN, Jeesus oli juutalainen, Paavali oli juutalainen. Katolinen kirkko aloitti tuon juutalaisuuden kieltämisen 200-luvulla, kun seurakuntiin liittyi yhä enemmän ei-juutalaisia ja juutalaisia alettiin syyttää jumalantappajiksi. Siitä lähtien ovat suuret kirkot vainonneet ja tappaneet juutalaisia, Lutheria unohtamatta.
        Kirkkoisä Krysostomus oli erittäin julma ja raaka juutalaisten vainoamisessa ja suositteli juutalaisten tappamista.

        Jeesuksen aikana vain Samaria oli ei-juutalaista aluetta ja juutalaiset ja samarialaiset eivät olleet tekemisissä keskenään.

        Näille antisemitisteille on tyypillistä se, että he eivät leimautumisen pelosta kehtaa hyökätä suoraan Israelia vastaan, vaan hyökkäävät sellaisia kristittyjä vastaan, jotka tukevat Israelia, rukoilevat rauhaa niin juutalaisten kuin arabien keskuuteen ja toteuttavat Raamatun kehoitusta evankeliumin levittämisestä, "juutalaisille ensin", kuten Raamattu kehoittaa.

        Kyllä, mutta katolinen kirkko perustettiin vasta 300-luvulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, mutta katolinen kirkko perustettiin vasta 300-luvulla.

        Katollinen kirkko ei ole edes ensimmäinen laajempi kirkkokunta, joka perustettiin. Vanhimmat kirkkokunnat sijaitsevat Syyriassa ja nykyisen Turkin alueella.

        Israel syntien puolustelijat eivät yleensäkään tiedä mistä mitään, he ovat lukeneet historiankin seurakuntansa jakamasta esitteestä, jos siitäkään.


      • Anonyymi

        Terrorismi yhdistetään nykyään kokonaan muslimeihin,

        Kyllä,keskiajan ihmiset tekevät näin jotka uskoo jota voisi verrara kommunismiin ja se ei ole uskonto .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siionistien raha ja valta on näkynyt. He ovat hallinneet mediaa ja viihdettä täysin. Yhtään elokuvaa ei palestiinalaisista ole nähty Suomessakaan, ei ainakaan ennen vuotta 2010. Siionistien "sankarillisesta" tulosta alueelle kyllä on muutama nähty ja siinä paikalliset kuvataan hulluiksi villeiksi, kuten intiaanit westerneissä. Myöskään intiaanien todellisesta historiasta ei ole elokuvia näkynyt. Lähimmäksi tulee Pieni talo preerialla-sarja, joka toki sekin kuvaa intiaaneja rasistisesti tavalla, jolla Laura Ingalsin lapsuudessa heihin yleensä suhtauduttiin. Ingalsin kirjathan kuvaavat rajaseudun elämää sellaisena kuin se oli.

        On selvää, että varakkaiden juutalaisten siionistien vaikutus on ollut taustalla siinä evankelikaallisessa liikehdinnässä, joka USA:ssa on noussut tukemaan Israelia. Miten muuten on selitettävissä se, että kristityiksi itseään nimittävät, pääosin etelävaltioiden valkoiset, syytävät satoja miljoonia dollareita Israeliin, joka pärjäisi vallan hyvin ilmankin, mutta eivät ole lainkaan kiinnostuneita Palestiinan kristityistä, jotka ovat uskontomme todelliset juuret? Evankelikaalit ja muutkin tavalliset kristityt ovat USA:ssa yhtä tietämättömiä Palestiinan kristillisyydestä kuin ovat täällä Suomessakin. He ovat yllättyneitä, kun saavat tietää, että Palestiinassa on kristittyjä ja että juuri kristityt ovat merkittäviä toimijoita alueella, eivätkä muslimit heitä vihaa.

        On tietenkin yksi seikka, joka myös selittää evankelikaalien asennetta. Paikalliset kristityt eivät evankelioi, sillä se raivostuttaisi muslimit. Koraanin mukaan islamista luopuja tulee tappaa ja käännyttäjät myös. Toteutus vaihtelee. Osassa islamistisia maita rangaistus on jotain muuta, sakko tai vankeutta, ja joissakin kai paheksuntaa. Monessa maassa, kuten Saudi-Arabiassa kuolemanrangaistus on kuitenkin laissa ja muutamia harvoja kertoja kai pantu toimeenkin. Pelko on johtanut siihen, että kristittyjen määrä on pikkuhiljaa vähentynyt, mutta siitä huolimatta 1400 vuoden jälkeenkin kristittyjä edelleen on ja juuri Palestiinassa merkittäviä määriä. Koraanin mukaan nimittäin kristityt ja juutalaiset ovat "Kirjan ihmisiä" (viittaa Raamattuun), joita tulee päinvastoin suojella ja antaa heidän harjoittaa omaa uskontoaan rauhassa, jos he suostuvat Islamin ehtoihin.

        Kun evankelikaalit nimensä mukaan nimenomaan käännyttävät, he tietenkin kokevat muslimit vihollisikseen ja kai kuvittelevat niinkin, että kun alue on kokonaan Israelin käsissä, olisi mahdollista käännyttää myös alueen muslimeja kristityiksi.

        Paitsi, että poliitikot USA:ssa ovat hyvin riippuvaisia rikkaista juutalaisista liikemiehistä, joista osa on voimakkaasti sionismin kannalla, ovat evankelikaalit olleet merkittävän suuri äänestäjäjoukko, jonka valta vielä korostuu Yhdysvaltojen kivikautisen vaalijärjestelmän takia.

        Siionistien raha ja valta näkyvät paitsi viihdeteollisuudessa, joka muistaa kyllä tehdä vähintään elokuvan vuodessa holokaustista, myös maailmanpolitiikassa. Ja siksi ilmeisesti myös virallisen Suomen opetusjärjestelmäkin kertoo vain israelilaisten puolen tarinasta.

        Kun "suomettumisesta" on pidetty sellainen mekkala kuin on pidetty, kannattaisi ehkä penkoa muutkin vastaavat ilmiöt. Ainakaan nykyisen hallituksen toimesta sekään asia ei etene.

        Yhtään elokuvaa ei palestiinalaisista ole nähty Suomessakaan?

        No,oisko menestys:) Ei paljoo kiinostaisi..olen elänyt samassa kultturissa useita vuosia,oletko sinä?
        On hyviä elokivia kuten Turkkilaisia..mutta hamas palestiina..
        Kunhan saavat terroristit mereen ja sitten !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko tosiaan noin tyhmä ja tietämätön?

        Alueelle jääneet juutalaisetkin muuttivat kielensä arabiaksi, kuten suuri osa muistakin alueella asuneista. Aivan samoin kuin kieli oli ennen Jeesuksen aikaa muuttunut hebreasta arameaksi.

        Et ilmeisesti tajua sitäkään, että juutalaiset ja arabit ovat biologiselta perimältään erittäin lähellä toisiaan. Nykyinen ero on syntynyt pääosin siitä, että juutalaiset ovat asuneet muualla 2000 vuotta ja sekoittuneet jonkin verran pääosin eurooppalaisiin. Jeeseuksen aikana ero on ollut olematon, erottava tekijä on ollut vain kieli, kulttuuri ja uskonto.

        Itse asiassa ensimmäiset kristityt koostuivat montaakin eri kieltä puhuneista, mm. kreikankielisistä. He kaikki akoivat ajan myötä puhua arabiaa alueen jouduttua muslimien vallan alle.

        Ei ole naurettavampaa kuin syyttää antisemitismistä, jos arvostelee kristittyjä, jotka eivät edes ole mitään kristittyjä siksi, että eivät oikeastaan missään seuraa Jeesuksen opetuksia. Missään kohtaan Uutta Testamenttia Jeesus ei sanallakaan mainitse, että juutalaiset olisivat mitenkään erityisasemassa, saati että heitä rahoittamalla ja heidän syntejään puolustelemalla pääsisi Taivaaseen.

        Et ilmeisesti tajua sitäkään, että juutalaiset ja arabit ovat biologiselta perimältään erittäin lähellä toisiaan

        Tiedän,toinen erosi Jumalan suunnnasta Hagar ja kapinoi Islam ..


      • Anonyymi

        Terrorismi yhdistetään nykyään kokonaan muslimeihin,...

        Totta,he aloitivat jo aikoja sitten meidän tuhoamisen tavalla tai toisella.
        Lue historiaa mitä Islam on,se on pahaa meille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siionistien raha ja valta on näkynyt. He ovat hallinneet mediaa ja viihdettä täysin. Yhtään elokuvaa ei palestiinalaisista ole nähty Suomessakaan, ei ainakaan ennen vuotta 2010. Siionistien "sankarillisesta" tulosta alueelle kyllä on muutama nähty ja siinä paikalliset kuvataan hulluiksi villeiksi, kuten intiaanit westerneissä. Myöskään intiaanien todellisesta historiasta ei ole elokuvia näkynyt. Lähimmäksi tulee Pieni talo preerialla-sarja, joka toki sekin kuvaa intiaaneja rasistisesti tavalla, jolla Laura Ingalsin lapsuudessa heihin yleensä suhtauduttiin. Ingalsin kirjathan kuvaavat rajaseudun elämää sellaisena kuin se oli.

        On selvää, että varakkaiden juutalaisten siionistien vaikutus on ollut taustalla siinä evankelikaallisessa liikehdinnässä, joka USA:ssa on noussut tukemaan Israelia. Miten muuten on selitettävissä se, että kristityiksi itseään nimittävät, pääosin etelävaltioiden valkoiset, syytävät satoja miljoonia dollareita Israeliin, joka pärjäisi vallan hyvin ilmankin, mutta eivät ole lainkaan kiinnostuneita Palestiinan kristityistä, jotka ovat uskontomme todelliset juuret? Evankelikaalit ja muutkin tavalliset kristityt ovat USA:ssa yhtä tietämättömiä Palestiinan kristillisyydestä kuin ovat täällä Suomessakin. He ovat yllättyneitä, kun saavat tietää, että Palestiinassa on kristittyjä ja että juuri kristityt ovat merkittäviä toimijoita alueella, eivätkä muslimit heitä vihaa.

        On tietenkin yksi seikka, joka myös selittää evankelikaalien asennetta. Paikalliset kristityt eivät evankelioi, sillä se raivostuttaisi muslimit. Koraanin mukaan islamista luopuja tulee tappaa ja käännyttäjät myös. Toteutus vaihtelee. Osassa islamistisia maita rangaistus on jotain muuta, sakko tai vankeutta, ja joissakin kai paheksuntaa. Monessa maassa, kuten Saudi-Arabiassa kuolemanrangaistus on kuitenkin laissa ja muutamia harvoja kertoja kai pantu toimeenkin. Pelko on johtanut siihen, että kristittyjen määrä on pikkuhiljaa vähentynyt, mutta siitä huolimatta 1400 vuoden jälkeenkin kristittyjä edelleen on ja juuri Palestiinassa merkittäviä määriä. Koraanin mukaan nimittäin kristityt ja juutalaiset ovat "Kirjan ihmisiä" (viittaa Raamattuun), joita tulee päinvastoin suojella ja antaa heidän harjoittaa omaa uskontoaan rauhassa, jos he suostuvat Islamin ehtoihin.

        Kun evankelikaalit nimensä mukaan nimenomaan käännyttävät, he tietenkin kokevat muslimit vihollisikseen ja kai kuvittelevat niinkin, että kun alue on kokonaan Israelin käsissä, olisi mahdollista käännyttää myös alueen muslimeja kristityiksi.

        Paitsi, että poliitikot USA:ssa ovat hyvin riippuvaisia rikkaista juutalaisista liikemiehistä, joista osa on voimakkaasti sionismin kannalla, ovat evankelikaalit olleet merkittävän suuri äänestäjäjoukko, jonka valta vielä korostuu Yhdysvaltojen kivikautisen vaalijärjestelmän takia.

        Siionistien raha ja valta näkyvät paitsi viihdeteollisuudessa, joka muistaa kyllä tehdä vähintään elokuvan vuodessa holokaustista, myös maailmanpolitiikassa. Ja siksi ilmeisesti myös virallisen Suomen opetusjärjestelmäkin kertoo vain israelilaisten puolen tarinasta.

        Kun "suomettumisesta" on pidetty sellainen mekkala kuin on pidetty, kannattaisi ehkä penkoa muutkin vastaavat ilmiöt. Ainakaan nykyisen hallituksen toimesta sekään asia ei etene.

        Sinä nuolet Baalin porukkaa joka on saatanasta,he valehtelevat meille kaikki ,niin paljon kun voi Islam.
        Gazan viedoista näkyy miten paskaa osin se on,kun näkyy Temon nukkeja lapsina.
        Te,ette tiedä miten nämä Islam valehtellee omaksi hyväkseen,ihan sen takia kun länsi on Kristitty ja heille saa valehdella heidän mukaan.
        Niin,teette ymmärrä..He ovat omansa koraanin määräyksen uskovia ja siellä sanotaa kaikki.
        Me,emme ole niin kivikaudella kuin he,mutta ymmärtäkää,he elävät nyt 1300 luvulla meidän ajan jaksoa.
        En koskaan voi hyväksyä Islamia,siellä ei ole Rakkautta,ei Armoa,vaan rankaisua.
        Ja naiset kivitetään maa kuoppaan esim.Lue wikistä yms.
        Nainen on orja vaikka vinkuvat Suomessa,ettei ole mitään hätää..Silti mohammad tappaa jopa omiaan lapsiaan leikki kentällä,uutiset..
        Niin paljon raiskauksia heidän Islamin puolelta,on sairasta lahkoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitat roskaa kuten tavallista.

        Alueella oli ja on edelleen vauraitakin kristittyjä maanviljelöitä. Miten ihmeessä täysin tyhjältä suolta voisi tulla 700 000 pakolaista?

        Mark Twainin käydessä juutalaiset vielä joutuivat ostamaan oman alueensa ja he ostivat suoalueelta alueita, joita raivasivat pelloksi. 1948 tilanne muuttui, kun siionistiterroristien hyökkäykset kyliin ajoivat ihmiset pakolaisiksi ja kylien pellot jäivät israelilaisten käsiin.

        ISRAEL ESTI PAKOLAISIA PALAAMASTA ja ESTÄÄ EDELLEEN.

        Kreivi Bernadotte murhatiin juuri siksi, että hän vaati YK:n perusoikeuksin julistuksiin kuuluvaa pakolaisile oikeutta palata kotialueilleen sodan päätyttyä. Siinäkin Israel edelleen rikkoo kansainvälisiä sopimuksia. Mille tahansa muulle valtiolle pelkästään siitä määrättäisiin talouspakotteita.

        ISRAELILAISTEN VERINEN MURHANHIMO PELOTTAA POLIITIKKOJA, ja koska kukaan ei halua Bernadotten kohtaloa, läntiset poliitikot eivät ole lähteneet ajamaan asiaa.

        Olen nähnyt videon missä arabi paskat ajaa Juutalaiset pois koko Afrikan alueelat,tappaen ja väkivaltaisesti.Silloin levisi sairas Islam,tuo sanon pahan lahko.
        En koskaa hyväksy heitä uskonnollisesti vaan ihmisenä voin.
        Merkel Saksa on saastainen paska politiikko #well come refuus"
        Saatanan lehmä minkä teki ja sitten alkoi Ruotisin mamu kuljetus Suomeen 38500 ja Sipilä vaan rasvasi persettään ja tarjosi lesti kotiaan..Tästä me maksamme pitkään.
        Saatanan keskusta ja Orpo mulkku oli sisäministeri..


      • Anonyymi

        Terrorismi yhdistetään nykyään kokonaan muslimeihin.

        Niin se on ja pysyy pitkään,koska Islam haluaa tappaa vääräuskoiset !


      • Anonyymi

        Arabit ajettiin pois juutalaisten tieltä, koska

        - länsimaat halusivat juutalaiset pois Euroopasta

        - arabit olivat veljelleetnatsien kanssa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitat roskaa kuten tavallista.

        Alueella oli ja on edelleen vauraitakin kristittyjä maanviljelöitä. Miten ihmeessä täysin tyhjältä suolta voisi tulla 700 000 pakolaista?

        Mark Twainin käydessä juutalaiset vielä joutuivat ostamaan oman alueensa ja he ostivat suoalueelta alueita, joita raivasivat pelloksi. 1948 tilanne muuttui, kun siionistiterroristien hyökkäykset kyliin ajoivat ihmiset pakolaisiksi ja kylien pellot jäivät israelilaisten käsiin.

        ISRAEL ESTI PAKOLAISIA PALAAMASTA ja ESTÄÄ EDELLEEN.

        Kreivi Bernadotte murhatiin juuri siksi, että hän vaati YK:n perusoikeuksin julistuksiin kuuluvaa pakolaisile oikeutta palata kotialueilleen sodan päätyttyä. Siinäkin Israel edelleen rikkoo kansainvälisiä sopimuksia. Mille tahansa muulle valtiolle pelkästään siitä määrättäisiin talouspakotteita.

        ISRAELILAISTEN VERINEN MURHANHIMO PELOTTAA POLIITIKKOJA, ja koska kukaan ei halua Bernadotten kohtaloa, läntiset poliitikot eivät ole lähteneet ajamaan asiaa.

        Ei juutalaisten tieltä siirretyillä arabeilla ole paluuoikeutta edes kansainvälisen lain mukaan.

        Ei suomalaisillakaan ole paluuoikeutta esim. Viipuriin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko tosiaan noin tyhmä ja tietämätön?

        Alueelle jääneet juutalaisetkin muuttivat kielensä arabiaksi, kuten suuri osa muistakin alueella asuneista. Aivan samoin kuin kieli oli ennen Jeesuksen aikaa muuttunut hebreasta arameaksi.

        Et ilmeisesti tajua sitäkään, että juutalaiset ja arabit ovat biologiselta perimältään erittäin lähellä toisiaan. Nykyinen ero on syntynyt pääosin siitä, että juutalaiset ovat asuneet muualla 2000 vuotta ja sekoittuneet jonkin verran pääosin eurooppalaisiin. Jeeseuksen aikana ero on ollut olematon, erottava tekijä on ollut vain kieli, kulttuuri ja uskonto.

        Itse asiassa ensimmäiset kristityt koostuivat montaakin eri kieltä puhuneista, mm. kreikankielisistä. He kaikki akoivat ajan myötä puhua arabiaa alueen jouduttua muslimien vallan alle.

        Ei ole naurettavampaa kuin syyttää antisemitismistä, jos arvostelee kristittyjä, jotka eivät edes ole mitään kristittyjä siksi, että eivät oikeastaan missään seuraa Jeesuksen opetuksia. Missään kohtaan Uutta Testamenttia Jeesus ei sanallakaan mainitse, että juutalaiset olisivat mitenkään erityisasemassa, saati että heitä rahoittamalla ja heidän syntejään puolustelemalla pääsisi Taivaaseen.

        Juutalaiset muuttivat kielensä arabiaksiyhtä innolla kuin intiaanit USAssa muuttivat kielensä englanniksi.

        Arabit ovat alueella valloittajia ja alistajia.

        Hieman parannusta oloihin toi se, että ottomaanit antoivat arabeille selkäsaunan ja ottivat maat haltuunsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Terrorismi yhdistetään nykyään kokonaan muslimeihin,

        Kyllä,keskiajan ihmiset tekevät näin jotka uskoo jota voisi verrara kommunismiin ja se ei ole uskonto .

        Mikä olisikaan syynä…


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ ­­N­y­­­m­­f­o­m­a­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18131898V

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi

        Onko Ukrainakin "Arabi diktatuuri", kun on myös teloittanut vakoilijoita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Ukrainakin "Arabi diktatuuri", kun on myös teloittanut vakoilijoita?

        Onko Ukrainakin "Arabi diktatuuri", kun on myös teloittanut vakoilijoita?

        Äääliö,et ymmärrä:) Kommari..
        Venäjä on diktatuuri,sikaporsas..Lue miten paljon ryssiä kuolee päivässä rintamalla..
        Lähes 800-1000 ihmistä !
        Ja rotta putin rekryy lisää tykin ruokaa.


    • Anonyymi

      Palestiina ja arabimaat..hiekkaa ja paskaa..vuohipaimenia ja kamelikuskeja.. Israelin puolella vihreätä ja appelsiini, ym viljelyxiä..järjestäytynyt yhteiskunta siistejä..ei jätesäkkipäälläkäveleviä naisia ja rättipäitä.. Palestiinalaisia edes muut arabimaat halua lähelleen..Ovat kuin manner täällä ja Suomalaiset maailmalla ja Afrikassa... ja venäläiset

      • Anonyymi

        Sillee niinkux teinijuttuu...

        Oletko koskaan käynyt Dubaissa tai Riadissa? Vertaapa sitä parakeissa siirtokunnissaan asuviin israelilaisiin.

        Palestiina on köyhä vain siksi, että Israel varastaa siltä luonnonvarat. Puhumattakaan, että timantteja kiillotteleville israelilaisille syydetään rahaa ulkopuolelta, valtavat määrät lahjoituksia ja USA:n kongressi valtavia summia jatkuvasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillee niinkux teinijuttuu...

        Oletko koskaan käynyt Dubaissa tai Riadissa? Vertaapa sitä parakeissa siirtokunnissaan asuviin israelilaisiin.

        Palestiina on köyhä vain siksi, että Israel varastaa siltä luonnonvarat. Puhumattakaan, että timantteja kiillotteleville israelilaisille syydetään rahaa ulkopuolelta, valtavat määrät lahjoituksia ja USA:n kongressi valtavia summia jatkuvasti.

        Vasemmistolaisilla on vakava krooninen ongelma pysyä totuudessa.


      • Anonyymi

        Palestiina ja arabimaat..hiekkaa ja paskaa..vuohipaimenia ja kamelikuskeja.. Israelin puolella vihreätä ja appelsiini, ym viljelyxiä..järjestäytynyt yhteiskunta siistejä..ei jätesäkkipäälläkäveleviä naisia ja rättipäitä.. Palestiinalaisia edes muut arabimaat halua lähelleen..Ovat kuin manner täällä ja Suomalaiset maailmalla ja Afrikassa... ja venäläiset

        Sinä tiedät,kuten minäkin !!
        Arabit on kehitystä todella paljon jäljessä.(asuin siellä työni takia ).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillee niinkux teinijuttuu...

        Oletko koskaan käynyt Dubaissa tai Riadissa? Vertaapa sitä parakeissa siirtokunnissaan asuviin israelilaisiin.

        Palestiina on köyhä vain siksi, että Israel varastaa siltä luonnonvarat. Puhumattakaan, että timantteja kiillotteleville israelilaisille syydetään rahaa ulkopuolelta, valtavat määrät lahjoituksia ja USA:n kongressi valtavia summia jatkuvasti.

        Kirjoitat paskaa,palestiinaa ei ole koskaan ollut.He ovat samaa kansaa kuin muut Islam,sama kieli samat tavat.
        Ei ole Palestiinan valtioita !
        Heille on tarjottu kahdesti sitä ja Israel on myöntynyt mutta nää kamelin paskat ei halunnut.
        Usko,Islam valehtelee aina meille.
        Gazan uutissa on temo kaupan nukkeja joita näytetään uhreina sodassa.
        Islam valehtelee aina meille !!
        MInä tiedän,kun elin siellä-


    • Anonyymi

      Kyseiset hölmöt ei saa yksin aikaiseksi yhtään mitään.

      • Anonyymi

        Kyllä ne osaavat tehdä tenavia ja sillä tavalla valloittavat maailman islamille.


      • Anonyymi

        Joukossa ne uskaltaa rähistä ja tappaa..yxin ne on paskat housuissa.. ja niiden hygienia.. Suomessa... suihku,saippua ja puhtaus..sitä ne ei oo oppinut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joukossa ne uskaltaa rähistä ja tappaa..yxin ne on paskat housuissa.. ja niiden hygienia.. Suomessa... suihku,saippua ja puhtaus..sitä ne ei oo oppinut

        Voi olla hankala peseytyä, jos Israel estää saamasta vettä.

        Sinä et ole koskaan Palestiinassa käynytkään etkä tiedä ihmisistä ja elämästä siellä mitään. Miksi tulit esittelemään tyhmyyttäsi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla hankala peseytyä, jos Israel estää saamasta vettä.

        Sinä et ole koskaan Palestiinassa käynytkään etkä tiedä ihmisistä ja elämästä siellä mitään. Miksi tulit esittelemään tyhmyyttäsi?

        Ihanko totta, ettäkö estää saamasta vettä. kerro toki lisää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joukossa ne uskaltaa rähistä ja tappaa..yxin ne on paskat housuissa.. ja niiden hygienia.. Suomessa... suihku,saippua ja puhtaus..sitä ne ei oo oppinut

        Pesee ne kädet ja jalat kun menee lyämään otsaa lattiaan Ailalle:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla hankala peseytyä, jos Israel estää saamasta vettä.

        Sinä et ole koskaan Palestiinassa käynytkään etkä tiedä ihmisistä ja elämästä siellä mitään. Miksi tulit esittelemään tyhmyyttäsi?

        Voi olla hankala peseytyä, jos Israel estää saamasta vettä.

        Hamasilla on vettä ja polttoainetta maan alla mutta eivät anna tavalliselle kansalle.
        Omat koirat puree,et tiedä mitä on Islam.Omat saa kuolla,kun vain ideoligia toimii.
        Islam ei välitä omistaan,sen näkee etteivät ota omiaan pakolaisia omaan ihanaan Islam maahan,ei kukaan.
        Jos tiedät Islamista ja Mohammed madosta ,niin ajattelu saattaa muuttua.


    • Anonyymi

      "Anonyymi-ap
      2023-11-26 23:10:44
      Palestiina olisi kukoistava valtio ilman siionistien ryöstöretkeä"

      ++++++
      Aloitus ja kaksi kirjoitusta sen jälkeen täyttä asiaa.
      Sitte se kivitys alko ja täysillä.
      https://aijaa.com/VEAp56
      israel ja Apartheid on samasta lahosta puusta veistetty.

      • Anonyymi

        "Aloitus ja kaksi kirjoitusta sen jälkeen täyttä asiaa.", mutta täysin totuuden vastaista, suoranaista valhetta.

        Ei pelkkä antisemitismi anna aihetta muuttaa historian kulkua. Israelissa saavat arabitkin kansalaisoikeudet ja arabeja on myös knessetissä.
        Palestiinalaisten puolella taas juutalaisille ei anneta mitään oikeuksia, kuten Mahmud Abbas sanoi:
        "Tulevassa Palestiinan valtiossa ei ole tilaa yhdellekään juutalaisille."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Aloitus ja kaksi kirjoitusta sen jälkeen täyttä asiaa.", mutta täysin totuuden vastaista, suoranaista valhetta.

        Ei pelkkä antisemitismi anna aihetta muuttaa historian kulkua. Israelissa saavat arabitkin kansalaisoikeudet ja arabeja on myös knessetissä.
        Palestiinalaisten puolella taas juutalaisille ei anneta mitään oikeuksia, kuten Mahmud Abbas sanoi:
        "Tulevassa Palestiinan valtiossa ei ole tilaa yhdellekään juutalaisille."

        Israelin harjoittama antisemitismi on muuttanut Palestiinan historiaa, eikä hyvään päin.

        "Tulevassa Palestiinan valtiossa ei ole tilaa yhdellekään juutalaisille."

        No miksei se ihana ja niin "liberaali" Israel anna maansa menettäneiden arabien palata takaisin mailleen?

        Miksi Palestiinan valtiossa pitäisi olla juutalaisia kun heille on läntisten aseiden avulla vallattu ihan oma plänttinsä, joka vain himoitsee lisää ja lisää muiden maita?


      • Anonyymi

        Se henkiopas korpraali jarno näkynen on jotenkin jumittunut tarinaan jota se kanavoi sulle, ehkä se on 500kg. TNT kanssa toheloinnin syy Khiamissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Aloitus ja kaksi kirjoitusta sen jälkeen täyttä asiaa.", mutta täysin totuuden vastaista, suoranaista valhetta.

        Ei pelkkä antisemitismi anna aihetta muuttaa historian kulkua. Israelissa saavat arabitkin kansalaisoikeudet ja arabeja on myös knessetissä.
        Palestiinalaisten puolella taas juutalaisille ei anneta mitään oikeuksia, kuten Mahmud Abbas sanoi:
        "Tulevassa Palestiinan valtiossa ei ole tilaa yhdellekään juutalaisille."

        Ei missään Islamin valtiossa olisi meille turvapaikkaa.He ovat ,kun tietäsitte..!


    • Edelleen antisemitismikortti runsaassa käytössä. Jos hiukankin kritisoi Israelin valtion raakalaismaista ja sydämetöntä käyttäytymistä, on antisemitisti. 🌹👀

      • Anonyymi

        Antisemitismikortti ja rasismikortti on painettu samassa kirjapainossa... en nyt viitsi mainita, mikä etnisuskonnollinen ryhmä on kyseessä.


      • Anonyymi

        Ja vielä ahkerammassa käytössä on kristilliset siionistit kortti, josta on tullut kirosana noille terroristien ihailijoille.
        Tuo kortti on painettu ateistien kirjapainossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja vielä ahkerammassa käytössä on kristilliset siionistit kortti, josta on tullut kirosana noille terroristien ihailijoille.
        Tuo kortti on painettu ateistien kirjapainossa.

        Oh hoh:" Itse asiassa ensimmäiset kristityt koostuivat montaakin eri kieltä puhuneista, mm. kreikankielisistä. He kaikki akoivat ajan myötä puhua arabiaa "

        Tuon palestiinalaisfanaatikon kirjoitukset alkavat muistuttaa jo Putinin käyttämää propagandaa, kun mustaa sanotaan valkoiseksi ja päinvastoin.'
        Mistähän hän tuon arabian kielen tuohon repäisi?
        Ensimmäiset kristityt olivat JUUTALAISIA, jotka puhuivat arameaa ja papisto puhui hebreaa. Plinius Nuorempi kirjoitti n v 100 jKr, että ensimmäiset kirjeet seurakunnille kirjoitettiin arameksi, eikä arabian kielellä.
        Pilatuskin kirjoitti tekstin Jeesuksen ristin yläpuolelle hebreaksi:: Joh 19
        "9 Ja Pilatus kirjoitti myös päällekirjoituksen ja kiinnitti sen ristiin; ja se oli näin kirjoitettu: "Jeesus Nasaretilainen, juutalaisten kunimgas.
        19:20 Tämän päällekirjoituksen lukivat monet juutalaiset, "

        Arabian kielestä ei ole mitään mainintaa.

        Ensimmäisen helluntain kuulijatkin olivat VAIN JUUTALAISIA:
        Ap 2
        "Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja vielä ahkerammassa käytössä on kristilliset siionistit kortti, josta on tullut kirosana noille terroristien ihailijoille.
        Tuo kortti on painettu ateistien kirjapainossa.

        Mikseivät palestiinalaiset saisi käyttää terrorismia taistellessaan oman valtionsa puolesta, kun niin tekivät israelilaisetkin.

        Nykyään Israelin ei tarvitse käyttää terrorismiryhmiä, kun se voi terrorisoidan USA:n rahoittamalla armeijallaan.

        Puolustustehtäviinhän armeijaa ei käytetä, vaan Hamas sai tulla yli rajan, joka oli lähes tyhjennetty sotilaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikseivät palestiinalaiset saisi käyttää terrorismia taistellessaan oman valtionsa puolesta, kun niin tekivät israelilaisetkin.

        Nykyään Israelin ei tarvitse käyttää terrorismiryhmiä, kun se voi terrorisoidan USA:n rahoittamalla armeijallaan.

        Puolustustehtäviinhän armeijaa ei käytetä, vaan Hamas sai tulla yli rajan, joka oli lähes tyhjennetty sotilaista.

        "Mikseivät palestiinalaiset saisi käyttää terrorismia taistellessaan oman valtionsa puolesta, "?

        Tottakai saavat, mutta joutuvat myös kantamaan sen seuraukset, kun Israel vastaa heidän terroritekoihinsa. Siitäkös te itkette.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oh hoh:" Itse asiassa ensimmäiset kristityt koostuivat montaakin eri kieltä puhuneista, mm. kreikankielisistä. He kaikki akoivat ajan myötä puhua arabiaa "

        Tuon palestiinalaisfanaatikon kirjoitukset alkavat muistuttaa jo Putinin käyttämää propagandaa, kun mustaa sanotaan valkoiseksi ja päinvastoin.'
        Mistähän hän tuon arabian kielen tuohon repäisi?
        Ensimmäiset kristityt olivat JUUTALAISIA, jotka puhuivat arameaa ja papisto puhui hebreaa. Plinius Nuorempi kirjoitti n v 100 jKr, että ensimmäiset kirjeet seurakunnille kirjoitettiin arameksi, eikä arabian kielellä.
        Pilatuskin kirjoitti tekstin Jeesuksen ristin yläpuolelle hebreaksi:: Joh 19
        "9 Ja Pilatus kirjoitti myös päällekirjoituksen ja kiinnitti sen ristiin; ja se oli näin kirjoitettu: "Jeesus Nasaretilainen, juutalaisten kunimgas.
        19:20 Tämän päällekirjoituksen lukivat monet juutalaiset, "

        Arabian kielestä ei ole mitään mainintaa.

        Ensimmäisen helluntain kuulijatkin olivat VAIN JUUTALAISIA:
        Ap 2
        "Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on."

        Menet seurakunnan aivan alkuaikaan, jolloin kristityt eivät vielä puhuneet arabiaa, mutta sangen pian ryhtyivät puhumaan. Sitä perua ovat lukuisat arabiankieliset seurakunnat nykyäänkin. 🌹👀


      • Anonyymi
        ouro kirjoitti:

        Menet seurakunnan aivan alkuaikaan, jolloin kristityt eivät vielä puhuneet arabiaa, mutta sangen pian ryhtyivät puhumaan. Sitä perua ovat lukuisat arabiankieliset seurakunnat nykyäänkin. 🌹👀

        Nyt keskusteltiin alkuseurakunnasta, eikä myöhemmin syntyneestä kirkosta.
        Mitä syytä kristityillä olisi ollut muuttaa kielen arabiaksi, kun kaikki kirjoitukset olivat arameaksi tai kreikaksi?
        Vanhatestamenttikin oli hebreaksi eikä arabiaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oh hoh:" Itse asiassa ensimmäiset kristityt koostuivat montaakin eri kieltä puhuneista, mm. kreikankielisistä. He kaikki akoivat ajan myötä puhua arabiaa "

        Tuon palestiinalaisfanaatikon kirjoitukset alkavat muistuttaa jo Putinin käyttämää propagandaa, kun mustaa sanotaan valkoiseksi ja päinvastoin.'
        Mistähän hän tuon arabian kielen tuohon repäisi?
        Ensimmäiset kristityt olivat JUUTALAISIA, jotka puhuivat arameaa ja papisto puhui hebreaa. Plinius Nuorempi kirjoitti n v 100 jKr, että ensimmäiset kirjeet seurakunnille kirjoitettiin arameksi, eikä arabian kielellä.
        Pilatuskin kirjoitti tekstin Jeesuksen ristin yläpuolelle hebreaksi:: Joh 19
        "9 Ja Pilatus kirjoitti myös päällekirjoituksen ja kiinnitti sen ristiin; ja se oli näin kirjoitettu: "Jeesus Nasaretilainen, juutalaisten kunimgas.
        19:20 Tämän päällekirjoituksen lukivat monet juutalaiset, "

        Arabian kielestä ei ole mitään mainintaa.

        Ensimmäisen helluntain kuulijatkin olivat VAIN JUUTALAISIA:
        Ap 2
        "Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on."

        Etkö osaa lukea, vai trollaatko esittämällä tyhmää?

        Toistetaan nyt sitten: ensimmäiset seurakunnat muuttivat kielensä arabiaksi muslimivalloituksen jälkeen. Aivan kuten alueen väestön enemmistö oli vaihtanut kielensä hebreasta arameaksi ennen Jeesuksen aikaa.

        Eipä näy tuotakaan sivua suomenkielellä löytyvän

        https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_Christians

        joten suomennetaan nyt sieltä sitten

        "The jurisdictions of three of the five patriarchates of the Pentarchy primarily became Arabic-speaking after the early Muslim conquests – the Church of Alexandria, the Church of Antioch and the Church of Jerusalem – and over time many of their adherents adopted the Arabic language and culture."
        =
        "Kolmessa viidestä kirkkokunnasta hallintokieli muuttui arabiaksi muslimien valloitettua alueen ja aikaa myöten myös seurakuntalaiset omaksuivat arabian kielen ja kulttuurin. Nämä kolme kirkkokuntaa olivat Aleksandian, Antiokia ja Jerusalemin kirkkokunnat."

        Jotka kolme ovat myös kaikkein varhaisimmat kirkkokunnat, joihin alkuseurakunnat kuuluivat. Palestiinan nykyisin arabiaapuhuvat seurakunnat ovat suoraa jatkumoa alkuseurakunnille ja edelleen elossa oleva osa koko kristikunnan hengellisistä juurista.

        Myös alueella asuneet juutalaiset muuttivat kielensä arabiaksi ja he ovat suoraa jatkumoa Jeesuksen aikana alueella asuneista juutalaisista, myös uskontonsa puolesta, toisin kuin alueelle nyt muuttaneet siionistijuutalaiset, jotka ovat sekoittuneet muihin kulttuureihin diasporassa.

        Seuraavaksi vanhinta kristillisyyttä maailmassa ovat:

        "Separately, a number of early Arab kingdoms and tribes adopted Christianity, including the Nabataeans, Lakhmids, Salihids, Tanukhids, ʿIbādī of al-Hira, and the Ghassanids"
        =
        "Edellisten lisäksi muutamat arabikuningaskunnat ja -heimot omaksuivat kristiuskon, kuten nabatealaiset, lakmidit, salihidit, tanukhidit, l-hiran ibadit ja gassaniidit"

        Palestiinan alueella puhuttiin Jeesuksen aikana myös ainakin kreikkaa ja roomalaiset sotilaat puhuivat latinaa. Ehkä muinaisia kanaanilaisia kieliäkin vielä joku puhui tuolloin. ihmiset eivät kadonneet muslimien vallattua alueen, mutta koska hallinto muuttui täysin arabiankieliseksi, vähitellen koko alueen väestö alkoi puhua arabiaa.

        Kuten Apostolien teoista ja erityisesti Paavalin kirjeistä voit lukea, kristinusko alkoi nopeasti levitä nimenomaan muiden kuin juutalaisten parissa. Juutalaiset nimenomaan eivät muuttuneet kristityiksi, kuten eivät ole tehneet myöhemminkään diasporassa, vaikka ovat asuneet 2000 vuotta kristittyjen keskellä eri puolilla maaimaa.

        Päin vastoin, juutalaiset yrittivät hävittää kristinuskon, koska pitivät sitä vaaralllisena harhaoppina, jopa väkivalloin ja roomalaisten avulla. On mahdollista, että esim Rooman palo olisi ollut juutalaisten lavastama nimenomaan tarkoituksena saada aikaan Neron aikaiset juutalaisvainot.

        Edelleen eräät juutalaiset ovat sitä mieltä, että kristityt tulisi tappaa, koska se on juutalaisen lain mukaan rangaistus kuvainpalvonnasta. Juutalaisten mielestä Kristuksen kuvat ovat palvonnan kohteita. Myös Islam kieltää jyrkästi kuvainpalvonnan. Islam on monessa muussakin suhteessa aika lähellä juutalaisuutta.

        Et vaikuta kristitylle lainkaan. Yrität lietsoa etnistä vihaa, ja teet sen valehtelmalla. Vaikutat maksetulle trollille. Palestiinan-Israelin konfliktissa vain toisella osapuolella on varaa maksaa trolleista, nimittäin Israelilla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nyt keskusteltiin alkuseurakunnasta, eikä myöhemmin syntyneestä kirkosta.
        Mitä syytä kristityillä olisi ollut muuttaa kielen arabiaksi, kun kaikki kirjoitukset olivat arameaksi tai kreikaksi?
        Vanhatestamenttikin oli hebreaksi eikä arabiaksi.

        Ei tietenkään alkuseurakunnassa koska ympäristön kieli oli kreikka, sitä ennen aramea, mutta vähitellen ympäristön kieleksi tuli arabia, jolloin paikalliset kristitytkin ynnä juutalaiset alkoivat muiden mukana puhua arabiaa. Tekstejä ruvettiin kääntämään arabiaksi.

        Eiväthän alkuseurakunnan ajan juutalaisetkaan enää ymmärtäneet hepreaa. He lukivat - sikäli kuin lukivat - VT:n kreikankielistä käännöstä kuten alkuseurakuntakin. 🌹👀


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö osaa lukea, vai trollaatko esittämällä tyhmää?

        Toistetaan nyt sitten: ensimmäiset seurakunnat muuttivat kielensä arabiaksi muslimivalloituksen jälkeen. Aivan kuten alueen väestön enemmistö oli vaihtanut kielensä hebreasta arameaksi ennen Jeesuksen aikaa.

        Eipä näy tuotakaan sivua suomenkielellä löytyvän

        https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_Christians

        joten suomennetaan nyt sieltä sitten

        "The jurisdictions of three of the five patriarchates of the Pentarchy primarily became Arabic-speaking after the early Muslim conquests – the Church of Alexandria, the Church of Antioch and the Church of Jerusalem – and over time many of their adherents adopted the Arabic language and culture."
        =
        "Kolmessa viidestä kirkkokunnasta hallintokieli muuttui arabiaksi muslimien valloitettua alueen ja aikaa myöten myös seurakuntalaiset omaksuivat arabian kielen ja kulttuurin. Nämä kolme kirkkokuntaa olivat Aleksandian, Antiokia ja Jerusalemin kirkkokunnat."

        Jotka kolme ovat myös kaikkein varhaisimmat kirkkokunnat, joihin alkuseurakunnat kuuluivat. Palestiinan nykyisin arabiaapuhuvat seurakunnat ovat suoraa jatkumoa alkuseurakunnille ja edelleen elossa oleva osa koko kristikunnan hengellisistä juurista.

        Myös alueella asuneet juutalaiset muuttivat kielensä arabiaksi ja he ovat suoraa jatkumoa Jeesuksen aikana alueella asuneista juutalaisista, myös uskontonsa puolesta, toisin kuin alueelle nyt muuttaneet siionistijuutalaiset, jotka ovat sekoittuneet muihin kulttuureihin diasporassa.

        Seuraavaksi vanhinta kristillisyyttä maailmassa ovat:

        "Separately, a number of early Arab kingdoms and tribes adopted Christianity, including the Nabataeans, Lakhmids, Salihids, Tanukhids, ʿIbādī of al-Hira, and the Ghassanids"
        =
        "Edellisten lisäksi muutamat arabikuningaskunnat ja -heimot omaksuivat kristiuskon, kuten nabatealaiset, lakmidit, salihidit, tanukhidit, l-hiran ibadit ja gassaniidit"

        Palestiinan alueella puhuttiin Jeesuksen aikana myös ainakin kreikkaa ja roomalaiset sotilaat puhuivat latinaa. Ehkä muinaisia kanaanilaisia kieliäkin vielä joku puhui tuolloin. ihmiset eivät kadonneet muslimien vallattua alueen, mutta koska hallinto muuttui täysin arabiankieliseksi, vähitellen koko alueen väestö alkoi puhua arabiaa.

        Kuten Apostolien teoista ja erityisesti Paavalin kirjeistä voit lukea, kristinusko alkoi nopeasti levitä nimenomaan muiden kuin juutalaisten parissa. Juutalaiset nimenomaan eivät muuttuneet kristityiksi, kuten eivät ole tehneet myöhemminkään diasporassa, vaikka ovat asuneet 2000 vuotta kristittyjen keskellä eri puolilla maaimaa.

        Päin vastoin, juutalaiset yrittivät hävittää kristinuskon, koska pitivät sitä vaaralllisena harhaoppina, jopa väkivalloin ja roomalaisten avulla. On mahdollista, että esim Rooman palo olisi ollut juutalaisten lavastama nimenomaan tarkoituksena saada aikaan Neron aikaiset juutalaisvainot.

        Edelleen eräät juutalaiset ovat sitä mieltä, että kristityt tulisi tappaa, koska se on juutalaisen lain mukaan rangaistus kuvainpalvonnasta. Juutalaisten mielestä Kristuksen kuvat ovat palvonnan kohteita. Myös Islam kieltää jyrkästi kuvainpalvonnan. Islam on monessa muussakin suhteessa aika lähellä juutalaisuutta.

        Et vaikuta kristitylle lainkaan. Yrität lietsoa etnistä vihaa, ja teet sen valehtelmalla. Vaikutat maksetulle trollille. Palestiinan-Israelin konfliktissa vain toisella osapuolella on varaa maksaa trolleista, nimittäin Israelilla.

        Hah, hah hah: "
        Toistetaan nyt sitten: ensimmäiset seurakunnat muuttivat kielensä arabiaksi muslimivalloituksen jälkeen",

        Oletkohan aivan täysillä matkassa. Vain aivopesty trolli voi kirjoittaa noin typeriä.
        Nuo muslimivalloitukset tapahtuivat VASTA 600-luvulla, jolloin hebreankieliset seurakunnat olivat jo vainojen kautta lakanneet toimimasta, ja suuri ja mahtava katolinen kirkko jyräsi ja yritti kitkeä pois kaiken juutalaisuuteen viittaavan.
        Tuo pitää paikkansa:
        "Juutalaiset nimenomaan eivät muuttuneet kristityiksi," koska juutalaisia alettiin vainota ja erottaa seurakunnista. Heidät eristettiin papistosta vähän samaan tapaan kuin nykyisin eristetään ne papit, jotka eivät hyväksy naispappeja.
        Lueppas vaikka kirkkoisä Krysostomoksen tulikivenkatkuiset kirjoitukset juutalaisista. Siinä Lutherkin jää toiseksi ja useimmat kirkkoisät olivat Krysostomoksen kanssa samaa mieltä.
        Siinä oli kristillinen rakkaus kaukana.
        Näkyy tuo juutalaisviha vieläkin elävän ja voivan hyvin luterilaisten keskuudessa ja valitettavasti monet papit ja piispat olivat innokkaita kansallissosialismin kannattajia. Ihmetyttää vain, että noin selvä juutalaisviha elää vielä tämän päivän luterilaisessa kirkossa.Mutta tuo johtuu vain siitä, että kirkko on luopunut Jumalan sanan ohjeista ja liberaaliteologit ovat kaapanneet vallan lut kirkossa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Etkö osaa lukea, vai trollaatko esittämällä tyhmää?

        Toistetaan nyt sitten: ensimmäiset seurakunnat muuttivat kielensä arabiaksi muslimivalloituksen jälkeen. Aivan kuten alueen väestön enemmistö oli vaihtanut kielensä hebreasta arameaksi ennen Jeesuksen aikaa.

        Eipä näy tuotakaan sivua suomenkielellä löytyvän

        https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_Christians

        joten suomennetaan nyt sieltä sitten

        "The jurisdictions of three of the five patriarchates of the Pentarchy primarily became Arabic-speaking after the early Muslim conquests – the Church of Alexandria, the Church of Antioch and the Church of Jerusalem – and over time many of their adherents adopted the Arabic language and culture."
        =
        "Kolmessa viidestä kirkkokunnasta hallintokieli muuttui arabiaksi muslimien valloitettua alueen ja aikaa myöten myös seurakuntalaiset omaksuivat arabian kielen ja kulttuurin. Nämä kolme kirkkokuntaa olivat Aleksandian, Antiokia ja Jerusalemin kirkkokunnat."

        Jotka kolme ovat myös kaikkein varhaisimmat kirkkokunnat, joihin alkuseurakunnat kuuluivat. Palestiinan nykyisin arabiaapuhuvat seurakunnat ovat suoraa jatkumoa alkuseurakunnille ja edelleen elossa oleva osa koko kristikunnan hengellisistä juurista.

        Myös alueella asuneet juutalaiset muuttivat kielensä arabiaksi ja he ovat suoraa jatkumoa Jeesuksen aikana alueella asuneista juutalaisista, myös uskontonsa puolesta, toisin kuin alueelle nyt muuttaneet siionistijuutalaiset, jotka ovat sekoittuneet muihin kulttuureihin diasporassa.

        Seuraavaksi vanhinta kristillisyyttä maailmassa ovat:

        "Separately, a number of early Arab kingdoms and tribes adopted Christianity, including the Nabataeans, Lakhmids, Salihids, Tanukhids, ʿIbādī of al-Hira, and the Ghassanids"
        =
        "Edellisten lisäksi muutamat arabikuningaskunnat ja -heimot omaksuivat kristiuskon, kuten nabatealaiset, lakmidit, salihidit, tanukhidit, l-hiran ibadit ja gassaniidit"

        Palestiinan alueella puhuttiin Jeesuksen aikana myös ainakin kreikkaa ja roomalaiset sotilaat puhuivat latinaa. Ehkä muinaisia kanaanilaisia kieliäkin vielä joku puhui tuolloin. ihmiset eivät kadonneet muslimien vallattua alueen, mutta koska hallinto muuttui täysin arabiankieliseksi, vähitellen koko alueen väestö alkoi puhua arabiaa.

        Kuten Apostolien teoista ja erityisesti Paavalin kirjeistä voit lukea, kristinusko alkoi nopeasti levitä nimenomaan muiden kuin juutalaisten parissa. Juutalaiset nimenomaan eivät muuttuneet kristityiksi, kuten eivät ole tehneet myöhemminkään diasporassa, vaikka ovat asuneet 2000 vuotta kristittyjen keskellä eri puolilla maaimaa.

        Päin vastoin, juutalaiset yrittivät hävittää kristinuskon, koska pitivät sitä vaaralllisena harhaoppina, jopa väkivalloin ja roomalaisten avulla. On mahdollista, että esim Rooman palo olisi ollut juutalaisten lavastama nimenomaan tarkoituksena saada aikaan Neron aikaiset juutalaisvainot.

        Edelleen eräät juutalaiset ovat sitä mieltä, että kristityt tulisi tappaa, koska se on juutalaisen lain mukaan rangaistus kuvainpalvonnasta. Juutalaisten mielestä Kristuksen kuvat ovat palvonnan kohteita. Myös Islam kieltää jyrkästi kuvainpalvonnan. Islam on monessa muussakin suhteessa aika lähellä juutalaisuutta.

        Et vaikuta kristitylle lainkaan. Yrität lietsoa etnistä vihaa, ja teet sen valehtelmalla. Vaikutat maksetulle trollille. Palestiinan-Israelin konfliktissa vain toisella osapuolella on varaa maksaa trolleista, nimittäin Israelilla.

        <<Etkö osaa lukea, vai trollaatko esittämällä tyhmää?<<

        Olisi ollut uskottavampaa, jos olisi jättänyt muutamat vastapuoleen kohdistuvat herjat pois, kysymyksen tyhmäksi tekeytymisestä ja trollaamisesta, sekä vihjeen siitä, että olisi saanut palkkiota sodan maksukykyiseltä osapuolelta. Muutoin täyttä asiaa. 🌹👀


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hah, hah hah: "
        Toistetaan nyt sitten: ensimmäiset seurakunnat muuttivat kielensä arabiaksi muslimivalloituksen jälkeen",

        Oletkohan aivan täysillä matkassa. Vain aivopesty trolli voi kirjoittaa noin typeriä.
        Nuo muslimivalloitukset tapahtuivat VASTA 600-luvulla, jolloin hebreankieliset seurakunnat olivat jo vainojen kautta lakanneet toimimasta, ja suuri ja mahtava katolinen kirkko jyräsi ja yritti kitkeä pois kaiken juutalaisuuteen viittaavan.
        Tuo pitää paikkansa:
        "Juutalaiset nimenomaan eivät muuttuneet kristityiksi," koska juutalaisia alettiin vainota ja erottaa seurakunnista. Heidät eristettiin papistosta vähän samaan tapaan kuin nykyisin eristetään ne papit, jotka eivät hyväksy naispappeja.
        Lueppas vaikka kirkkoisä Krysostomoksen tulikivenkatkuiset kirjoitukset juutalaisista. Siinä Lutherkin jää toiseksi ja useimmat kirkkoisät olivat Krysostomoksen kanssa samaa mieltä.
        Siinä oli kristillinen rakkaus kaukana.
        Näkyy tuo juutalaisviha vieläkin elävän ja voivan hyvin luterilaisten keskuudessa ja valitettavasti monet papit ja piispat olivat innokkaita kansallissosialismin kannattajia. Ihmetyttää vain, että noin selvä juutalaisviha elää vielä tämän päivän luterilaisessa kirkossa.Mutta tuo johtuu vain siitä, että kirkko on luopunut Jumalan sanan ohjeista ja liberaaliteologit ovat kaapanneet vallan lut kirkossa.

        <<Hah, hah hah: ...<<

        Vielä enemmän vastapuolen herjaamista, mutta sitäkin vähemmän tietoa. 🌹👀


      • Anonyymi
        ouro kirjoitti:

        <<Hah, hah hah: ...<<

        Vielä enemmän vastapuolen herjaamista, mutta sitäkin vähemmän tietoa. 🌹👀

        Liberaaliteologien mielestä Raamatun siteeraaminen ei ole oikeaa tietoa. Tai sitten vika on luetun ymmärtämisessä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Liberaaliteologien mielestä Raamatun siteeraaminen ei ole oikeaa tietoa. Tai sitten vika on luetun ymmärtämisessä.

        Teologisessa tiedekunnassa ei montakaan muuta valmistu kuin liberaaleja. Nekin, jotka vielä pappisvirkansa alussa yrittävät kovaa pokkaa, luisuvat aikaa myöten liberaaleiksi. Siperia nääs opettaa. Jäljelle jäävät vain änkyrät.

        Väyrysen papukaijalla oli korrektiuden kannalta aivan hylättävä tapa sanoa: "P***a Brežnev, p***a Brežnev!"

        Brežnev saapui yllätysvierailulle. Hätäpäissään Väyrynen piilotti kurittoman linnun pakastearkkuun. Kun vierailun jälkeen otti papukaijan pois, tämä: "Nasta Brežnev, nasta Brežnev!

        Väyrynen ihmettelemään, että onpa juttu muuttunut. Papukaija: "Kyllä Siperia opettaa, kyllä Siperia opettaa!"
        🌹👀


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oh hoh:" Itse asiassa ensimmäiset kristityt koostuivat montaakin eri kieltä puhuneista, mm. kreikankielisistä. He kaikki akoivat ajan myötä puhua arabiaa "

        Tuon palestiinalaisfanaatikon kirjoitukset alkavat muistuttaa jo Putinin käyttämää propagandaa, kun mustaa sanotaan valkoiseksi ja päinvastoin.'
        Mistähän hän tuon arabian kielen tuohon repäisi?
        Ensimmäiset kristityt olivat JUUTALAISIA, jotka puhuivat arameaa ja papisto puhui hebreaa. Plinius Nuorempi kirjoitti n v 100 jKr, että ensimmäiset kirjeet seurakunnille kirjoitettiin arameksi, eikä arabian kielellä.
        Pilatuskin kirjoitti tekstin Jeesuksen ristin yläpuolelle hebreaksi:: Joh 19
        "9 Ja Pilatus kirjoitti myös päällekirjoituksen ja kiinnitti sen ristiin; ja se oli näin kirjoitettu: "Jeesus Nasaretilainen, juutalaisten kunimgas.
        19:20 Tämän päällekirjoituksen lukivat monet juutalaiset, "

        Arabian kielestä ei ole mitään mainintaa.

        Ensimmäisen helluntain kuulijatkin olivat VAIN JUUTALAISIA:
        Ap 2
        "Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on."

        "Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum"
        Se tarkoittaa juudealaisia = Juudean asukkaita. Siellä oli fariseuksia, kirjanoppineita, saddukealaisia ja muita asukkaita.
        Ei juutalaisia, millä ymmärretään uskontoa kannattavia.

        Kardinaalivirhe, mikä on syntynyt joskus 1700-1800-luvuilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah, hah hah: "
        Toistetaan nyt sitten: ensimmäiset seurakunnat muuttivat kielensä arabiaksi muslimivalloituksen jälkeen",

        Oletkohan aivan täysillä matkassa. Vain aivopesty trolli voi kirjoittaa noin typeriä.
        Nuo muslimivalloitukset tapahtuivat VASTA 600-luvulla, jolloin hebreankieliset seurakunnat olivat jo vainojen kautta lakanneet toimimasta, ja suuri ja mahtava katolinen kirkko jyräsi ja yritti kitkeä pois kaiken juutalaisuuteen viittaavan.
        Tuo pitää paikkansa:
        "Juutalaiset nimenomaan eivät muuttuneet kristityiksi," koska juutalaisia alettiin vainota ja erottaa seurakunnista. Heidät eristettiin papistosta vähän samaan tapaan kuin nykyisin eristetään ne papit, jotka eivät hyväksy naispappeja.
        Lueppas vaikka kirkkoisä Krysostomoksen tulikivenkatkuiset kirjoitukset juutalaisista. Siinä Lutherkin jää toiseksi ja useimmat kirkkoisät olivat Krysostomoksen kanssa samaa mieltä.
        Siinä oli kristillinen rakkaus kaukana.
        Näkyy tuo juutalaisviha vieläkin elävän ja voivan hyvin luterilaisten keskuudessa ja valitettavasti monet papit ja piispat olivat innokkaita kansallissosialismin kannattajia. Ihmetyttää vain, että noin selvä juutalaisviha elää vielä tämän päivän luterilaisessa kirkossa.Mutta tuo johtuu vain siitä, että kirkko on luopunut Jumalan sanan ohjeista ja liberaaliteologit ovat kaapanneet vallan lut kirkossa.

        "Nuo muslimivalloitukset tapahtuivat VASTA 600-luvulla, jolloin hebreankieliset seurakunnat olivat jo vainojen kautta lakanneet toimimasta"

        Mitkä hebreankieliset seurakunnat, Jeesus ja apostolit puhuivat arameaa. Heitä vainosivat nimenomaan juutalaiset, kuten Paavali kertoo. Ja todennäköisesti juuri erityisesti ne harvat juutalaiset, jotka vielä osasivat hebreaa. Paavali myös kertoo, etteivät he saaneet hävitettyä kristittyjä edes Jerusalemista, saati sitten muualta Palestiinan alueelta.

        Miksi seurakunnat olisivat lakanneet toimimasta? Roomalaiset kukistivat juutalaiset kahteenkin kertaan, joten juutalaiset tuskin pystyivät hävittämään seurakuntia Paavalin ajan jälkeenkään. Muut lähteet kertovat, että kun muslimit valtasivat alueen, alueella olleet kristityt ja juutalaiset tervehtivät heitä aluksi vapauttajina. Kristityt seurakunnat toimivat Rooman kaupungissakin pahimpienkien vainojen aikana. Miksi ne olisivat kadonneet Palestiinasta, jossa piilopaikkoja oli tarjolla paljon enemmän. Mikään sotavoima ei kyennyt hallitsemaan maaseutua kaupunkien ulkopuolella.

        Mitä sinulla on arabian kieltä ja arabeja vastaan? He ovat, kuten sanottua, geneettisesti erittäin lähellä juutalaisia ja puhuvat samaan kieliryhmään kuuluvaa kieltä. Sen jotenkin ymmärrän, jos vihaat Islamia, mutta minkä ihmeen takia arabeja?

        Nimenomaan juuri arabit auttoivat brittejä voittamaan ottomaanit. Arabit olivat hyvin pettyneitä, kun eivät saaneetkaan siitä palkkioksi heille luvattua itsenäisyyttä, vaan sen sijaan britit heiltä mitään kysymättä alkoivat päästää Palestiinan alueelle suuria määriä siionistijuutalaisia.


      • Anonyymi
        ouro kirjoitti:

        <<Etkö osaa lukea, vai trollaatko esittämällä tyhmää?<<

        Olisi ollut uskottavampaa, jos olisi jättänyt muutamat vastapuoleen kohdistuvat herjat pois, kysymyksen tyhmäksi tekeytymisestä ja trollaamisesta, sekä vihjeen siitä, että olisi saanut palkkiota sodan maksukykyiseltä osapuolelta. Muutoin täyttä asiaa. 🌹👀

        Kysymykset ovat täysin aiheellisia ja epäuskottava on vain se, joka ei niihin rehellisesti vastaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kysymykset ovat täysin aiheellisia ja epäuskottava on vain se, joka ei niihin rehellisesti vastaa.

        Tämä ei ole minun kirjoittamaani, vaan siteeraan kirjoittajaa, jolle vastaan. Sen takia siinä on lainausmerkit oikein isosti.

        Olen päinvastoin sitä mieltä, että kysymykset olivat asiallisia, mutta toisen herjaaminen trolliksi tai tyhmää esittäväksi, on hylättävä tapa. 🌹👀


      • Anonyymi

        Se ns. kritiikki on vain räikeää valehtelua päivästä toiseen ja kun siitä antisemitismistä joku uskaltaa huomauttaa vasemmistolaiselle se uhriutuu välittömästi ja säälii itseään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Nuo muslimivalloitukset tapahtuivat VASTA 600-luvulla, jolloin hebreankieliset seurakunnat olivat jo vainojen kautta lakanneet toimimasta"

        Mitkä hebreankieliset seurakunnat, Jeesus ja apostolit puhuivat arameaa. Heitä vainosivat nimenomaan juutalaiset, kuten Paavali kertoo. Ja todennäköisesti juuri erityisesti ne harvat juutalaiset, jotka vielä osasivat hebreaa. Paavali myös kertoo, etteivät he saaneet hävitettyä kristittyjä edes Jerusalemista, saati sitten muualta Palestiinan alueelta.

        Miksi seurakunnat olisivat lakanneet toimimasta? Roomalaiset kukistivat juutalaiset kahteenkin kertaan, joten juutalaiset tuskin pystyivät hävittämään seurakuntia Paavalin ajan jälkeenkään. Muut lähteet kertovat, että kun muslimit valtasivat alueen, alueella olleet kristityt ja juutalaiset tervehtivät heitä aluksi vapauttajina. Kristityt seurakunnat toimivat Rooman kaupungissakin pahimpienkien vainojen aikana. Miksi ne olisivat kadonneet Palestiinasta, jossa piilopaikkoja oli tarjolla paljon enemmän. Mikään sotavoima ei kyennyt hallitsemaan maaseutua kaupunkien ulkopuolella.

        Mitä sinulla on arabian kieltä ja arabeja vastaan? He ovat, kuten sanottua, geneettisesti erittäin lähellä juutalaisia ja puhuvat samaan kieliryhmään kuuluvaa kieltä. Sen jotenkin ymmärrän, jos vihaat Islamia, mutta minkä ihmeen takia arabeja?

        Nimenomaan juuri arabit auttoivat brittejä voittamaan ottomaanit. Arabit olivat hyvin pettyneitä, kun eivät saaneetkaan siitä palkkioksi heille luvattua itsenäisyyttä, vaan sen sijaan britit heiltä mitään kysymättä alkoivat päästää Palestiinan alueelle suuria määriä siionistijuutalaisia.

        Taidat elää vieläkin 600-lukua, kun sekoitat alkuseurakunnan juutalaiset ja Muhammedin valloitukset. Naurettavia ovat selityksesi:
        "Muut lähteet kertovat, että kun muslimit valtasivat alueen, alueella olleet kristityt ja juutalaiset tervehtivät heitä aluksi vapauttajina. "

        Juutalaiset eivät voineet kovin paljon tervehtiä näitä muslimivalloittajia, kun Muhammed itse tappoi 900 Quraishiln juutalaista, jotka eivät suostuneet kääntymään islamiin. Sama kohtalo odotti muita juutalaisia.

        Kristityt saivat pitää uskonsa, mutta joutuivat maksamaan muslimeille ns almuveroa.

        Mistähän sinun väärät tietosi ovat peräisin?
        Totta on vain se, että ortodoksijuutalaisetkin vainosivat alkuaikojen kristittyjä, mutta kristillisyysähän levisi etupäässä Eurooppaan, jossa ei ollut paljoa juutalaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö osaa lukea, vai trollaatko esittämällä tyhmää?

        Toistetaan nyt sitten: ensimmäiset seurakunnat muuttivat kielensä arabiaksi muslimivalloituksen jälkeen. Aivan kuten alueen väestön enemmistö oli vaihtanut kielensä hebreasta arameaksi ennen Jeesuksen aikaa.

        Eipä näy tuotakaan sivua suomenkielellä löytyvän

        https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_Christians

        joten suomennetaan nyt sieltä sitten

        "The jurisdictions of three of the five patriarchates of the Pentarchy primarily became Arabic-speaking after the early Muslim conquests – the Church of Alexandria, the Church of Antioch and the Church of Jerusalem – and over time many of their adherents adopted the Arabic language and culture."
        =
        "Kolmessa viidestä kirkkokunnasta hallintokieli muuttui arabiaksi muslimien valloitettua alueen ja aikaa myöten myös seurakuntalaiset omaksuivat arabian kielen ja kulttuurin. Nämä kolme kirkkokuntaa olivat Aleksandian, Antiokia ja Jerusalemin kirkkokunnat."

        Jotka kolme ovat myös kaikkein varhaisimmat kirkkokunnat, joihin alkuseurakunnat kuuluivat. Palestiinan nykyisin arabiaapuhuvat seurakunnat ovat suoraa jatkumoa alkuseurakunnille ja edelleen elossa oleva osa koko kristikunnan hengellisistä juurista.

        Myös alueella asuneet juutalaiset muuttivat kielensä arabiaksi ja he ovat suoraa jatkumoa Jeesuksen aikana alueella asuneista juutalaisista, myös uskontonsa puolesta, toisin kuin alueelle nyt muuttaneet siionistijuutalaiset, jotka ovat sekoittuneet muihin kulttuureihin diasporassa.

        Seuraavaksi vanhinta kristillisyyttä maailmassa ovat:

        "Separately, a number of early Arab kingdoms and tribes adopted Christianity, including the Nabataeans, Lakhmids, Salihids, Tanukhids, ʿIbādī of al-Hira, and the Ghassanids"
        =
        "Edellisten lisäksi muutamat arabikuningaskunnat ja -heimot omaksuivat kristiuskon, kuten nabatealaiset, lakmidit, salihidit, tanukhidit, l-hiran ibadit ja gassaniidit"

        Palestiinan alueella puhuttiin Jeesuksen aikana myös ainakin kreikkaa ja roomalaiset sotilaat puhuivat latinaa. Ehkä muinaisia kanaanilaisia kieliäkin vielä joku puhui tuolloin. ihmiset eivät kadonneet muslimien vallattua alueen, mutta koska hallinto muuttui täysin arabiankieliseksi, vähitellen koko alueen väestö alkoi puhua arabiaa.

        Kuten Apostolien teoista ja erityisesti Paavalin kirjeistä voit lukea, kristinusko alkoi nopeasti levitä nimenomaan muiden kuin juutalaisten parissa. Juutalaiset nimenomaan eivät muuttuneet kristityiksi, kuten eivät ole tehneet myöhemminkään diasporassa, vaikka ovat asuneet 2000 vuotta kristittyjen keskellä eri puolilla maaimaa.

        Päin vastoin, juutalaiset yrittivät hävittää kristinuskon, koska pitivät sitä vaaralllisena harhaoppina, jopa väkivalloin ja roomalaisten avulla. On mahdollista, että esim Rooman palo olisi ollut juutalaisten lavastama nimenomaan tarkoituksena saada aikaan Neron aikaiset juutalaisvainot.

        Edelleen eräät juutalaiset ovat sitä mieltä, että kristityt tulisi tappaa, koska se on juutalaisen lain mukaan rangaistus kuvainpalvonnasta. Juutalaisten mielestä Kristuksen kuvat ovat palvonnan kohteita. Myös Islam kieltää jyrkästi kuvainpalvonnan. Islam on monessa muussakin suhteessa aika lähellä juutalaisuutta.

        Et vaikuta kristitylle lainkaan. Yrität lietsoa etnistä vihaa, ja teet sen valehtelmalla. Vaikutat maksetulle trollille. Palestiinan-Israelin konfliktissa vain toisella osapuolella on varaa maksaa trolleista, nimittäin Israelilla.

        Sulla on selvästi hiipivää paranoijaa, ehkä sun pitäisi kääntyä psykiatrin puoleen unohtamatta palestiina maniaasi. Vaikutat olevan antisemitistisen aivopesun uhri.

        BTW, palestiinalaiskansa on vain 55 vuotias ja se laiton palestiinavaltio on 35 vuotta vanha, sen julisti PLOn rikollisjengin suuri johtaja Yassir Arafat itsenäiseksi, ei kai siinä sinänsä mitään, mutta kun alueella on jo itsenäinen suvereeni valtio, Israel, mutta kun se on ensin raivattava pois ennen kuin se palestiinalaisvaltio on oikeasti olemassa.

        Toistaiseksi vasemmiston väitteiden mukaan Israel siis miehittää sitä vielä fiktiivistä palestiinaa. Palestiinalaisten johtaja Mahmud Abbas vannoi ettei tulevassa palestiinalaisvaltiossa ei ole tilaa yhdellekkään juutalaiselle, tämä tarkoittaa palestiinalaisten lupausta Auschwitzia juutalaisille eikä siitä ole epäilystäkään, sen verran meriittiä heillä on.

        Israel on toistuvati tarjonnut sovintoa ja kompromisseja sekä rauhaa palestiinalaisille ja vastaus on aina sama:
        1. No recognition of Israel,
        2. No negotiations with Israel
        3. No peace with Israel.
        Tähän palestiinalais narratiiviin kv. vasemmisto on 100% sitoutunut ja se näkyy ja kuuluu heidän disinformaatiossaan, propagandassaan sekä Israelin lokaamiskampanjoissaan joka on sinällään rikollista aktivismia.

        Islam on äärimmäisen expansiivinen ja kolonialistinen uskonnollispoliittinen systeemi, Israelin valtio on jo 100 vuotta ollut islamisaation kohteena. Lähi idän ongelmana on Israelin pitkä ja sitkeä vastarinta kalifaattia kohtaan, juutalaiset tietää enemmän kuin hyvin mikä heidän kohtalonsa on jos he antautuvat. Palestiinalaisten "vastarinta siionistimiehitystä" vastaan terrorina jatkuu eikä rauhan rantaa näy. Israelin reaktiot jatkuvaan terroriin on toki silloin tällöin menny vähän överiksi ja se on aina ollu herkku ja nautinto vasemmistolle vaikka mistään väitetystä "palestiinalaisten kansanmurhasta" ei ole näyttöä kuten ei väitetystä apartheidistakaan yms. mutta sitä valhetta vasemmisto markkinoi täytenä totena ja joku sen sitten jostakin syystä ostaa.


    • Eroaa kortista siinä mielessä, että todella tarkoitetaan lahkoa kristilliset sionistit. Sillä ei siis yritetä väittää, että jotkut olisivat kristillisiä sionisteja, vaan ainoastaan viitataan heihin, jotka ovat. 🌹👀

    • Anonyymi

      Hyvä että Alko poistaa orjuuttajien viinit valikoimastaan.

      • Anonyymi

        Onko viinit orjuuttaneet sinua? Se kertoo alkoholismista.


    • Anonyymi

      Laiskoja palet on. Mitä tuota selittelemään. Tunteeko aloittaja ainuttakaan palestiinalaista tuotemerkkiä / yritystä ?

      • Anonyymi

        En tunne ainoatakaan Israelilaista tuotemerkkiä tai yritystä aseteollisuuden ulkopuolella.

        Saksalaisetkin sanoivat juutalaisten kurjuuden ghetoissa johtuneen heidän laiskuudestaan ja tyhmyydestään. Palestiinalaisten köyhyys johtuu aivan samoista syistä kuin juutalaisten köyhyys johtui ghetoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tunne ainoatakaan Israelilaista tuotemerkkiä tai yritystä aseteollisuuden ulkopuolella.

        Saksalaisetkin sanoivat juutalaisten kurjuuden ghetoissa johtuneen heidän laiskuudestaan ja tyhmyydestään. Palestiinalaisten köyhyys johtuu aivan samoista syistä kuin juutalaisten köyhyys johtui ghetoissa.

        Vasemmiston räikeät valheet jatkuu.


    • Anonyymi

      Tämä kohta on korjattava:

      "Koraanin mukaan islamista luopuja tulee tappaa ja käännyttäjät myös"

      Koraani on kielellisten seikkojenkin takia monitulkintainen kirja. Arabiankielen ekspertti ei kuitenkaan löytänyt Koraanista, eikä haditeista, käskyä tappaa uskosta luopuja. Koraanin niissä kohdissa, joissa asiaan viitataan, sanasta sanaan sanotaan, että rangaistuksen tulee olla erittäin ankara, ja toisessa, että luopuja joutuu kuolemansa jälkeen helvettiin. Haditeissa Profeetta ei yleensä ole tehnyt luopujille mitään ja mainitsee jossain, että heidät on saatava takaisin uskovien joukkoon, joka tarkoittaa, että luopujaa ei tule ainakaan tappaa.

      Löytyy myös kohta, jossa teloitetaan sellaisia uskosta luopuneita, jotka olivat siirtyneet vihollisen puolelle ja tappaneet muslimeja. Petturit on ollut tapana teloittaa muuallakin.

      Ilmeisesti niissä islamilaisissa maissa, joissa Islamista luopumisesta rangaistaan kuolemalla (tai ainakin se on laissa, vaikka sitten sovellettaisiinkin hyvin harvoin), tulkitaan niin, että vain kuolemanrangaistus on riittävän ankara. Se vaikuttaisi kuitenkin olevan ristiriidassa muiden kohtien ja haditin kanssa.

      Pyhillä kirjoituksilla vähän kaikissa uskonnoissa voi perustella mitä ihmeellisimpiä asioita. Pidän edelleen Islamia sotaa varten luotuna uskontona, mutta kyllä se voi olla myös rauhanuskonto silloin, kun kannattajat ovat rauhallisia, eli yleensä riittävästi maallistuneita.

      Kunhan vielä Yhdysvaltojen Raamattuvyöhyke rauhoittuisi ja sopivasti maallistuisi, olisi maailmanrauha lähempänä. Tai ainakin rauha Lähi-idässä.

      • Anonyymi

        Islamin mukaan maailmanrauha saavutetaan, kun kaikki ihmiset ovat kääntyneet islamin kannattajaksi. Tuota tilannetta jouduttaa vääräuskoisten surmaaminen.
        Muhammed itse osoitti tässä esimerkkiä, kun tappoi henkilökohtaisesti "siunatuilla käsillään, kuten hadithissa kerrotaan., n 900 juutalaista, jotka eivät suostuneet kääntymään islamiin.


      • Anonyymi

        Onneksi suomen laitalahkolaiset on onnettomia vetelyksiä eivätkä saa valitusta suurempaa aikaiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Islamin mukaan maailmanrauha saavutetaan, kun kaikki ihmiset ovat kääntyneet islamin kannattajaksi. Tuota tilannetta jouduttaa vääräuskoisten surmaaminen.
        Muhammed itse osoitti tässä esimerkkiä, kun tappoi henkilökohtaisesti "siunatuilla käsillään, kuten hadithissa kerrotaan., n 900 juutalaista, jotka eivät suostuneet kääntymään islamiin.

        Ihan samalla tavoin ajattelee juutalaiset vääräuskoiset pitää tappaa ja vastaavasti suomen aitouskovat kuvittelevat käännyttävänsä nuo juutalaiset ja jos se ei onnistu olisi edessä sitten helvetti...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan samalla tavoin ajattelee juutalaiset vääräuskoiset pitää tappaa ja vastaavasti suomen aitouskovat kuvittelevat käännyttävänsä nuo juutalaiset ja jos se ei onnistu olisi edessä sitten helvetti...

        Noinko ne "juutalaiset vääräuskoiset" ajattelevat? Tarkoitatko itsemurhaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi suomen laitalahkolaiset on onnettomia vetelyksiä eivätkä saa valitusta suurempaa aikaiseksi.

        Rahoittavat kuitenkin osaltaan Israelin tekemää kansanmurhaa. Aika kuvottavaa joukkoa sellaiset.


    • Anonyymi

      aatu näköjään elää ja voi hyvin foorumin muutamissa.

      • Anonyymi

        Älä muuta sanoa. Ihannoivat Israelia joka johtaa maailman suurinta keskitysleiriä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä muuta sanoa. Ihannoivat Israelia joka johtaa maailman suurinta keskitysleiriä.

        Israelissa on 90% kasaareita ja 10% alkuperäisiä juudealaisten jälkeläisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israelissa on 90% kasaareita ja 10% alkuperäisiä juudealaisten jälkeläisiä.

        Väitetään, että geneettisestä ei voida osoittaa sukulaisuutta kasaareihin, joiden genetiikasta tosin ei paljon tiedetäkään.

        Jostain syystä Israel valehtelee, kansanmurhaa ja pyrkii rikollisin keinoin laajentamaan aluettaan juuri samoin kuin Venäjäkin. Paljon muutakin yhteistä noiden kahden valtion välillä löytyy. Ei voi välttyä ajatukselta, että jokin historiallinen yhteys on olemassa.


    • Anonyymi

      Olipa siinä pitkää ja paksua jöötiä kerrakseen, uskokko nää itekkää ees tuohon?

      • Anonyymi

        "Palestiina olisi kukoistava valtio ilman siionistien ryöstöretkeä"???

        Gaza on hyvä esimerkki siitä, mikä ero on Israelin ja palestiinalaisten hallinnolla.
        Ennen vuotta 2005 Gaza oli Israelin hallinnon alainen ja se oli MENESTYVÄ keidas erämaan keskellä. Siellä oli isoja kasvitarhoja, kukkatarhoja ja hedelmäviljelyksiä, joiden tuotteita vietiin Eurooppaan. Ihmiset saivat työtä ja itsenäistä toimeentuloa.

        Kun Israel vetäytyi sieltä v 2005 ja hallinta siirtyi palestiinalaisille rauhaa vastaan, niin ensitöikseen palestiinalaiset tuhosivat nuo kasvitarhat, muuttivat ne terroristien koulutusleireiksi ja tilanne pahentui v 2007, kun Hamas nappasi vallan, tappoi PLO:n kannattajia ja alkoi ampumaan raketteja Israelin puolelle. Alkava demokratiakehitys tukahdutettiin ja alkoi Hamasin diktatuuri.
        Israel joutui rajoittamaan tavaranvientiä alueella, koska Hamas salakuljetti maahan aseita, raketteja ja ammuksia ja alkoi kaivaa tunneleita raja-aidan ali, kun Israel esti aseiden viennin sinne. Syy Gazan ahdinkoon on vain palestiinalaisten itsensä aiheuttama, koska eivät halunneet elää rauhassa ja ne valtavat miljoonat avustusrahat, jota sinne syydettiin, käytettiin vain aseisiin ja tunnelien kaivamiseen.
        Ja terroristijohtajien pankkitileille.
        Ja kansa kärsi puutetta, Sokeat idealistit länsimaissa syyttävät vain Israelia Gazan surkeasta tilanteesta, koska ovat periaatteessa juutalaisvihamielisiä, eivätkä suostu uskomaan, että
        todellinen syy onkin Hamasin sotaisuus ja tarkoitus tuhota Israelin valtio.
        Ja tähän on nyt tultu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Palestiina olisi kukoistava valtio ilman siionistien ryöstöretkeä"???

        Gaza on hyvä esimerkki siitä, mikä ero on Israelin ja palestiinalaisten hallinnolla.
        Ennen vuotta 2005 Gaza oli Israelin hallinnon alainen ja se oli MENESTYVÄ keidas erämaan keskellä. Siellä oli isoja kasvitarhoja, kukkatarhoja ja hedelmäviljelyksiä, joiden tuotteita vietiin Eurooppaan. Ihmiset saivat työtä ja itsenäistä toimeentuloa.

        Kun Israel vetäytyi sieltä v 2005 ja hallinta siirtyi palestiinalaisille rauhaa vastaan, niin ensitöikseen palestiinalaiset tuhosivat nuo kasvitarhat, muuttivat ne terroristien koulutusleireiksi ja tilanne pahentui v 2007, kun Hamas nappasi vallan, tappoi PLO:n kannattajia ja alkoi ampumaan raketteja Israelin puolelle. Alkava demokratiakehitys tukahdutettiin ja alkoi Hamasin diktatuuri.
        Israel joutui rajoittamaan tavaranvientiä alueella, koska Hamas salakuljetti maahan aseita, raketteja ja ammuksia ja alkoi kaivaa tunneleita raja-aidan ali, kun Israel esti aseiden viennin sinne. Syy Gazan ahdinkoon on vain palestiinalaisten itsensä aiheuttama, koska eivät halunneet elää rauhassa ja ne valtavat miljoonat avustusrahat, jota sinne syydettiin, käytettiin vain aseisiin ja tunnelien kaivamiseen.
        Ja terroristijohtajien pankkitileille.
        Ja kansa kärsi puutetta, Sokeat idealistit länsimaissa syyttävät vain Israelia Gazan surkeasta tilanteesta, koska ovat periaatteessa juutalaisvihamielisiä, eivätkä suostu uskomaan, että
        todellinen syy onkin Hamasin sotaisuus ja tarkoitus tuhota Israelin valtio.
        Ja tähän on nyt tultu.

        Palestiina nimistä valtiota ei ole koskaan ollut edes olemassa, vaikka eräät kukkahattutädit niin haaveilevatkin.
        Palestiinan kansakin on vain arabeja, jotka sattuvat asumaan Israelissa. Tosin melko riitainen ja sotaisa kansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palestiina nimistä valtiota ei ole koskaan ollut edes olemassa, vaikka eräät kukkahattutädit niin haaveilevatkin.
        Palestiinan kansakin on vain arabeja, jotka sattuvat asumaan Israelissa. Tosin melko riitainen ja sotaisa kansa.

        Palestiinalaiset ovat huomattavasti vähemmän riitaisa ja sotaisa kansa kuin israelilaiset. Mitään Israelia ei ole ollut tuhansiin vuosiin, eikä ollut kovin kauan sitä ennenkään. Kun roomalaiset valtasivat alueen, sen nimi oli Juudea. Roomalaiset palauttivat alueelle sen alkuperäisen nimen Palestiina. Senhän myös Vanha Testamentti tuntee ajalta ennen kuin juutalaiset tunkeutuivat ensimmäisen kerran alueelle.

        Palestiinan arabeilla on täysi oikeus perustaa asumalleen alueelle oma valtionsa. Sillä tulee olla täysi oikeus alueeseen kuuluviin luonnonvaroihin, joita Israel nyt riistää.


    • ”Palestiina voisi olla rikas, jos se saisi käyttää sen käyttöön kuuluvalla vesialueella, Gazan rannikon edessä olevia öljy- ja kaasuesiintymiä hyödykseen.”

      Aivan ja Palestiinassa toimii yli 100 yritystä, joista on 94 oli israelilaisia, 11 oli eurooppalaisia, 6 oli yhdysvaltalaisia ja yksi oli thaimaalainen yritys.

      Kieltämättä hyvä historiallinen tiivistys muuten.

      • Anonyymi

        Palestiinalaiset eivät viitsi etsiä öljy- tai kaasuesiintymisiä, vaan odottavat, että Israel tai länsimaat etsivät niitä ja sitten voivat kiristää noita yhtiöitä.

        Olisivat Hamasin joukot poranneet vaikka öljynetintäreikiä noiden tunneleiden sijaan. 500 km tunneleita. Sillä rahalla tekisi monta öljynetsintäreikää.
        Ei Libanonkaan ole vaivautunut etsimään noita rikkauksia, kun siellä olevilla puolueilla on niin kova kiire tuhota toisiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palestiinalaiset eivät viitsi etsiä öljy- tai kaasuesiintymisiä, vaan odottavat, että Israel tai länsimaat etsivät niitä ja sitten voivat kiristää noita yhtiöitä.

        Olisivat Hamasin joukot poranneet vaikka öljynetintäreikiä noiden tunneleiden sijaan. 500 km tunneleita. Sillä rahalla tekisi monta öljynetsintäreikää.
        Ei Libanonkaan ole vaivautunut etsimään noita rikkauksia, kun siellä olevilla puolueilla on niin kova kiire tuhota toisiaan.

        Israel ei ole etsinyt yhtään mitään, vaan käyttänyt ulkomaisten yritysten palveluksia. Israel poraa nyt alueelta, joka ei sille kansainvälisen oikeuden mukaan kuulu.

        Vedenalaisten esiintymien poraaminen on tullut kannattavaksi vasta nyt, kun öljyn ja kaasun hinta on noussut riittävän korkealle. Naapurissa arabimaissa kun on suuret määrät paljon halvempaa öljyä saatavilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palestiinalaiset eivät viitsi etsiä öljy- tai kaasuesiintymisiä, vaan odottavat, että Israel tai länsimaat etsivät niitä ja sitten voivat kiristää noita yhtiöitä.

        Olisivat Hamasin joukot poranneet vaikka öljynetintäreikiä noiden tunneleiden sijaan. 500 km tunneleita. Sillä rahalla tekisi monta öljynetsintäreikää.
        Ei Libanonkaan ole vaivautunut etsimään noita rikkauksia, kun siellä olevilla puolueilla on niin kova kiire tuhota toisiaan.

        Tunnelit ovat rakentaneet vapaaehtoiset kovalla työllä. Niihin käytetyllä rahalla tuskin olisi saanut edes kartoitusta kaasu- ja öljyesiintymästä.


      • Anonyymi

        Kovin vihamielisiä palestiinalaiset eivät sitten ole, jos heidän alueellaan kerran toimii israelilaisia yrityksiä.

        Mitenhän nuo yritykset muuten on oikein laskettua? Ihanko oikeasti edes ruokakaupat eivät ole palestiinalaisten itsensä omistamia? Sen toki uskon, että palestiinalainen yhteiskunta on sillä tavalla perinteinen, että monet asiat tehdään perhepiirissä tai talkoilla ilman rahan liikuttelua tai sitä varten perustettua yritystä.


    • Anonyymi

      > Palestiina olisi kukoistava valtio ilman siionistien ryöstöretkeä

      Miten, ei kai Juutalaisten tappaminen niin hyvä bisnes voi olla?

      • Anonyymi

        Ei, palestiinalaisten tappaminen sen sijaan on. Israel on saanut siihen suuret summat rahaa historiansa aikana, kuten juuri taas muutamia viikkoja sitten USA:n kongressin myöntämänä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, palestiinalaisten tappaminen sen sijaan on. Israel on saanut siihen suuret summat rahaa historiansa aikana, kuten juuri taas muutamia viikkoja sitten USA:n kongressin myöntämänä.

        Onkohan noiden trollien ajatuksenjuoksu jotenkin vinksahtanut, kun kuvittelevat, että Israelin tarkoituksena on surmata palestiinalaiset. Tuo tappamispolitiikka kuuluu vain noille fanaattisille muslimeille, Hamasille ja Iranille, jotka ova saaneet sen Hitleriltä.

        Tuo pitää paikkansa useimpien palestiinalaisten kohdalla, mutta kun vallan ovat ottaneet kovanlinjat terroristit, niin tavallisen palestiinalaisen ääni ei kuulu:
        "Kovin vihamielisiä palestiinalaiset eivät sitten ole, jos heidän alueellaan kerran toimii israelilaisia yrityksiä.


    • Anonyymi

      Ismaelin jälkeliset eivät ole kyenneet rakentamaan kukoistavaa valtiota missään, vaikka ovat rikastuneet öljyllään. Rikkaudet ovat harvojen käsissä. Tavallinen kansa kärsii eliitin kynsissä ja naiset ovat karjaa heille. Juutalaiset rakensivat nopeasti kukoistavan ja rehevän maan itsellee, vaikka Islam yritti monet kerrat tuhota juutalaiset. Nyt juutalaisilla on oma valtio, jota mikään mahti ei pysty heiltä viemään. He ovat lahjakas kansa, verrattuna Ismaelin villi aaseihin, jotka sotivat kaikkia vastaan. Lähi idän ainoa demokrattinen, järjestelmä, jota vätykset yrittävät tuhota Länsimaitten lehmämäisten ja lahjottujen johtajien avulla. Opettelisivat neuvottelemaan sivistyneesti. niin ehkä palestiinallekin löytyisi joku maatilkku.

      • Anonyymi

        "Opettelisivat neuvottelemaan sivistyneesti. niin ehkä palestiinallekin löytyisi joku maatilkku."

        Niin että saisivat pienen tilkun maata, joka kuuluu heille kokonaan?

        Israeliin muuttaneet juutalaiset eivät vaikuta erityisen älykkäille, mutta melkoinen osa kylläkin täysin roistoille. Israelin keskimääräinen ÄO on tutkimusten pienempi kuin täällä Suomessa.

        "Tavallinen kansa kärsii eliitin kynsissä"

        Niinkö? Montako turvapaikanhakijaa on tullut Saudi-arabiasta, Arabi-Emiraateista, Jordaniasta, Omanista, Qatarista tai Egyptistä?

        En kutsuisi demokratiaksi Israelia, jossa pääministeri vaihdetaan ampumalla edellinen. Mites muuten Israelissa pääministerit istuvat tuolillaan kuin Kekkonen? Suomessa on tapana vaihtaa vaalikausittain?

        Libanon on enemmän demokratia kuin Israel eikä Egyptinkään demokratiassa nykyään ole paljon valittamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Opettelisivat neuvottelemaan sivistyneesti. niin ehkä palestiinallekin löytyisi joku maatilkku."

        Niin että saisivat pienen tilkun maata, joka kuuluu heille kokonaan?

        Israeliin muuttaneet juutalaiset eivät vaikuta erityisen älykkäille, mutta melkoinen osa kylläkin täysin roistoille. Israelin keskimääräinen ÄO on tutkimusten pienempi kuin täällä Suomessa.

        "Tavallinen kansa kärsii eliitin kynsissä"

        Niinkö? Montako turvapaikanhakijaa on tullut Saudi-arabiasta, Arabi-Emiraateista, Jordaniasta, Omanista, Qatarista tai Egyptistä?

        En kutsuisi demokratiaksi Israelia, jossa pääministeri vaihdetaan ampumalla edellinen. Mites muuten Israelissa pääministerit istuvat tuolillaan kuin Kekkonen? Suomessa on tapana vaihtaa vaalikausittain?

        Libanon on enemmän demokratia kuin Israel eikä Egyptinkään demokratiassa nykyään ole paljon valittamista.

        Heh heh: " Israelin keskimääräinen ÄO on tutkimusten pienempi kuin täällä Suomessa"???

        Miksihän israelilaiset ovat saaneet maailmassa kaikkein eniten Nobel-palkintoja? Lähes kaikki mikrosirukeksinnöt ovat Israelista?

        Tuo kirjoittaja taitaa kuulua niihin suomalaisiin joiden ÄO on alle 100.


    • Anonyymi

      Muistettakoon että Israel on aina halunnut rauhaa. vanhassa testamentissa on määritelty israelin rajat.
      Iisakin pojat. Eesau ja Jaakop..niin, se sota jatkuu, ja edellämainitulle ei riitä muu kuin työntää jäljellä mainittu mereen.
      Ja jos olet niin ymmärtämätön, tässä sotii kaksi veljestä, toisesta tuli arabit (eesau) muslimivaltiot. Jaakobista 12-israelin heimoa, yksi heistä on Juuda (juutalaiset).
      Oletko koskaan miettinyt missä Juudan 11-muuta veljestä tällä hetkellä asustelevat. Kysyn vaan, et taida tietää.
      Sorry. Sun selittelys ei mee läpi

    • Vastaan samalla kertaa näihin kommentteihin:

      ”Anonyymi” 2023-11-28 09:06:09 ”Palestiinalaiset eivät viitsi etsiä öljy- tai kaasuesiintymisiä…”

      Aivan ensimmäiseksi. Israel valvoo aivan kaikkea sekä LÄnisrannalla että Gazassa. Se valvoo mitä niihin saa tuoda ja mitä niistä voi viedä. Se valvoo niin rakennusoikeuksia, mitä oppilaitoksissa saa opetta sekä antaa toimilupia yrityksille. Israel valvoo myös kaikenlaista rahaliikennettä.

      Eli öljyn etsimiseen, poraamiseen sekä jalostukseen että vientiin tarvitaan kaksi asiaa: Israelin lupa ja huomattava määrä ulkomaista pääomaa. Olisi ostettava melkoinen määrä laitteita kuljetusvälineistöä jne. ja tehtävä rakennelmat, tehtaat.

      Israel ei todellakaan anna lupia tällaiseen eivätkä suuret sijoitusyhtiöt sijoita rahojaan epävakaaseen liiketoimeen.

      ”Anonyymi” 2023-11-29 03:07:49
      ”Israel ei ole etsinyt yhtään mitään, vaan käyttänyt ulkomaisten yritysten palveluksia. Israel poraa nyt alueelta, joka ei sille kansainvälisen oikeuden mukaan kuulu.”

      Aivan, Israelilla on mahdollisuus saada ulkomaisten sijoittajien varat sekä heillä on hyvät verkostot. Samoin jalostus sekä kuljetus ym. ovat kunnossa.

      Sivumennen sanoen, löydin TV7 erään kohdan, missä sanottiin ”Kristittyjen öljy-yhtiö jatkaa poraussopimusta Israelin kanssa”. Kyse lienee näistä monikansallisista öljyjäteistä :D

      ”Anonyymi” 2023-11-29 03:19:02 ”Ihanko oikeasti edes ruokakaupat eivät ole palestiinalaisten itsensä omistamia?”

      Kyllä Palestiinassa toimii monia heidän omia yrityksiään. On tuotantoa, pankkeja, It alan yrityksiä jne. Nämä ovat pääosin Länsirannalla, Gazassa on pienimuotoisia yrityksiä. Näihin on Isreal antanut toimiluvat.

      Esimerkkinä vaikka teleyhtiöt. Palestiinalaisilla on vanha ja huonosti toimiva 2G verkko. Sillä on hankalaa pitää yhteyksiä ja toimia yrityksenä muualle maailmaan. Länsirannalla toimii myös israelilaisia teleyhtiöitä, jotka puolestaan myyvät israelilaisille 3G:llä varustettuja liittymiä. Palestiinalaiset toivovat saavansa myös vastaavan verkon.

      Viljelijät kasvattavat oliivipuita, hedelmiä ja vihanneksia ja mm taateleita. Mutta näitä he voivat myydä vain omissa kaupoissaan, ehkä vähän voivat viedäkin, mutta israelilainen hedelmäyhtiö Mehadrin toimii myyjänä ulkomaille. Palestiinalaiset eivät ole siis saaneet toimilupaa vastaavaan yrityksiin.

      Näitä yrityksiä listaavat monet tahot aina YK:sta alkaen, sillä eiväthän ne ole salaista tietoa.

      • Anonyymi

        Mitään Palestiinan valtiota ei ole ollut!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitään Palestiinan valtiota ei ole ollut!

        Jospa keskisttyisin enemmän asiaan kuin pilkun viilaamiseen.


      • Anonyymi
        Mummomuori2 kirjoitti:

        Jospa keskisttyisin enemmän asiaan kuin pilkun viilaamiseen.

        Ja mitähän, jos mummomuori itse keskittyisi Raamatun totuuteen.


      • Anonyymi
        Mummomuori2 kirjoitti:

        Jospa keskisttyisin enemmän asiaan kuin pilkun viilaamiseen.

        Mummonmuori on ylpeillyt sillä, että hän ei puhu politiikkaa, mutta eihän hän muusta puhukkaan:
        "Israelin lupa ja huomattava määrä ulkomaista pääomaa"!!!

        Mutta ehkä näin on parempi, sillä ei hän ymmärrä Raamatun sanomasta mitään, koska liberaaliteologit ovat kertoneet hänelle, että Raamattu on puppua. Mutta äänessä hänen pitää jatkuvasti olla, vaikka ei tiedä asioiden oikeasta laidasta mitään.


      • Anonyymi
        Mummomuori2 kirjoitti:

        Jospa keskisttyisin enemmän asiaan kuin pilkun viilaamiseen.

        Se palestiinalaisvaltio on eniten pilkutettu asia, niin että se nyt on keskeinen asia, vaikka se on vielä fiktiivinen, mutta vasemmiston väitteiden mukaan Israel miehittää "palestiinaa".


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se palestiinalaisvaltio on eniten pilkutettu asia, niin että se nyt on keskeinen asia, vaikka se on vielä fiktiivinen, mutta vasemmiston väitteiden mukaan Israel miehittää "palestiinaa".

        Toisin sanoen et tiedä mitään todellisesta tilanteesta.


      • Anonyymi
        Mummomuori2 kirjoitti:

        Toisin sanoen et tiedä mitään todellisesta tilanteesta.

        Onkohan mummonmuori aivan sekaisin: "Aivan ensimmäiseksi. Israel valvoo aivan kaikkea sekä LÄnisrannalla että Gazassa"???

        Mummonmuori on siis sitä mieltä, että Israelin valvonta ulottui myös Hamasiin ja Israel antoi sen iskeä????

        Mummonmuori ei ainakaan ole valvonut!


    • Anonyymi

      Mitenkähän, kun Vanha testamentti on kirjoitettu 700 vuotta Jeesuksen syntymän jälkeen, niin kostahan on kirjoitettu Uusi testamentti? Onko kuitenkin ennen 1000-lukua?

      • Anonyymi

        Ja edelle - kyllä sionistien pelottava murhanhimo pelottaa poliitikkoja ja he - maailman johtajat ovat olleet massiivisen kiristyksen kohteena ilmeisesti toisesta maailmansodasta alkaen. Kiristysaineito toimitettiin niin CIA:lle kuin Mossadillekin. Tämä on meidät sensuuriin laittaneen Epstein-Någord casea. Kaiken takana on ollut toiseen maailmansotaan liittyvä rabbi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja edelle - kyllä sionistien pelottava murhanhimo pelottaa poliitikkoja ja he - maailman johtajat ovat olleet massiivisen kiristyksen kohteena ilmeisesti toisesta maailmansodasta alkaen. Kiristysaineito toimitettiin niin CIA:lle kuin Mossadillekin. Tämä on meidät sensuuriin laittaneen Epstein-Någord casea. Kaiken takana on ollut toiseen maailmansotaan liittyvä rabbi.

        Ja näin meille on luotu koko maailmamme, alunperin vallankäyttönä kristinuskolla, jolla opilla juutalainen luo lihanhimon, jonka vuoksi Jeesus on teurastettu, että pelastut toteuttamaan himojasi.

        Niitä tarvittiin kiristämiseen.

        Juutalaiset ovat itse kirjoittaneet myös purettavan pommin Raamattuun - kuten koko Raamatun - kun kristinuskon hyöty on käytetty hyväksi, se voidaan räjäyttää hyväuskoisten silmille, ja näin on tuhottu moraalia ja etiikka opettanutJeesuskin lopullisesti kaiken muun ohella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja näin meille on luotu koko maailmamme, alunperin vallankäyttönä kristinuskolla, jolla opilla juutalainen luo lihanhimon, jonka vuoksi Jeesus on teurastettu, että pelastut toteuttamaan himojasi.

        Niitä tarvittiin kiristämiseen.

        Juutalaiset ovat itse kirjoittaneet myös purettavan pommin Raamattuun - kuten koko Raamatun - kun kristinuskon hyöty on käytetty hyväksi, se voidaan räjäyttää hyväuskoisten silmille, ja näin on tuhottu moraalia ja etiikka opettanutJeesuskin lopullisesti kaiken muun ohella.

        Ja jos tuota pommia ei pureta ennen juutalaisia, teillä ei ole uskontoa ja kirkkoa enää sen jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jos tuota pommia ei pureta ennen juutalaisia, teillä ei ole uskontoa ja kirkkoa enää sen jälkeen.

        Eikä tuon pommin purkaminen edes vaadi sen kummempaa kuin tehdä totaalisen selväksi, ettei Jeesus ole opettanut mitään lihahimo-oppia, mutta kuinka moni pappistasolta on sitten himoineen astunut samaan kiristysmiinaan, kun jo liki puolimiljoonaa hyväksikäyttötapausta on yksin Espanjassa saatu nyt kirjattua ylös?! Mikä on Suomen totaaliluku? Miten Suomen putsaus etenee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä tuon pommin purkaminen edes vaadi sen kummempaa kuin tehdä totaalisen selväksi, ettei Jeesus ole opettanut mitään lihahimo-oppia, mutta kuinka moni pappistasolta on sitten himoineen astunut samaan kiristysmiinaan, kun jo liki puolimiljoonaa hyväksikäyttötapausta on yksin Espanjassa saatu nyt kirjattua ylös?! Mikä on Suomen totaaliluku? Miten Suomen putsaus etenee?

        Ja luterilainen kirkko on nyt sitten ajatellut manata hyväksikäytetyistä ja luomistaan himokultin uhreista ja uhrien käyttäjistä itse luomansa demonit pihalle?!

        Näinkö totuus hoidellaan? Eikä pääse ulkopuoliset laskemaan lukuja - kuten uutinen kertoo, mitään ei saa tallentaa ylös tai videoida heidän manauksistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja luterilainen kirkko on nyt sitten ajatellut manata hyväksikäytetyistä ja luomistaan himokultin uhreista ja uhrien käyttäjistä itse luomansa demonit pihalle?!

        Näinkö totuus hoidellaan? Eikä pääse ulkopuoliset laskemaan lukuja - kuten uutinen kertoo, mitään ei saa tallentaa ylös tai videoida heidän manauksistaan.

        Eikö mistään löydy tahoa, joka nyt pistäisi pisteen tälle valtiovaroin uskonnon nimissä tehdylle ihmisten tuhoamiselle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö mistään löydy tahoa, joka nyt pistäisi pisteen tälle valtiovaroin uskonnon nimissä tehdylle ihmisten tuhoamiselle?

        "Eikö mistään löydy tahoa, joka nyt pistäisi pisteen tälle valtiovaroin uskonnon nimissä tehdylle ihmisten tuhoamiselle?"

        Valitettavasti maan päältä ei sellaista tahoa löydy, mutta Raamattu ennustaa, että tulee vielä aika, jolloin Jeesus Kristus PALAA maan päälle, tuhoaa sotajoukot ja perustaa tuhatvuotisen rauhan valtakunnan.
        Valitettavasti liberaaliteologit eivät usko tuohon vaan yrittävät uskotella ihmisille, että ihmiskunta kehittyy rahallisemmaksi ja lopettaa sodat. Niin ei vaan tule käymään.


    • Anonyymi

      Täytt' soopaa kaikki. Mitä varten arabimaat tappelee keskenään?
      Ei islam tuo rauhaa vaan miekan. Tavoitteena koko maailamn herruus.

      • Anonyymi

        Myöhästyivät jo lähdössä, kun eivät nähneet juutalaisen uskonnon totuutta, että heidän Jumalansa olikin todellisuudessa Saatana, ja ryhtyivät uskomalla vielä teurastamaan tälle eläimiäkin.


    • Anonyymi

      Parannuksentekojen myötä Jumala antaa jälleen maan kukoistaa. Nykyään tahtoo vain aika loppua kesken.

      • Anonyymi

        Mistä opista sinä löydät 'parannuksen teon' liittyen uskontoon? Ja kenen parannuksen teosta edes nyt puhut?


    • Anonyymi

      Edellä puhumastani juutalaisen luomasta himokultista tässä faktat Raamatusta kristinuskon luoneen Paavalin tärkeimmästä opetuskirjeestä kirje Roomalaisille:

      7:5 Sillä kun olimme LIHAN VALLASSA, niin synnin HIMO .... Mutta syntiä en olisi tullut tuntemaan muuten kuin lain kautta; sillä en minä olisi tiennyt HIMOSTA, ellei laki olisi sanonut: "ÄLÄ HIMOITSE", kun synti otti käskysanasta aiheen, HERÄTTI SE MINUSSA KAIKENLAISIA HIMOJA .. kun käskysana tuli, niin synti virkosi,

      Vaan synti, että se synniksi nähtäisiin, on hyvän kautta tuottanut minulle kuoleman, että synti tulisi ylenmäärin synnilliseksi käskysanan kautta ... mutta minä olen LIHALLINEN, MYYTY SYNNIN ALAISUUTEEN.

      Sillä minä en tunne omakseni sitä, mitä teen; sillä minä en toteuta sitä, mitä tahdon, vaan mitä MINÄ VIHAAN, SITÄ MITÄ TEEN ... sillä sitä hyvää, mitä minä tahdon, minä en tee, VAAN SITÄ PAHAA, MITÄ EN TAHDO, MINÄ TEEN.

      Minä viheliäinen ihminen, kuka PELASTAA minut tästä kuoleman ruumiista?
      Kiitos Jumalalle Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta! Niin minä siis tämmöisenäni PALVELEN mielellä Jumalan lakia, mutta LIHALLA SYNNIN LAKIA."

      TÄYTYY OLLA PÄÄSSÄ VIKAA, JOS VÄITTÄÄ, ETTÄ TÄLLÄ ON JOTAKIN TEKEMISTÄ JEESUKSEN OPETUKSEN KANSSA!!!

      • Anonyymi

        Ja tällaisen opin luoneet juutalaiset nyt sitten valtaavat maata palestiinalaisilta, alkuperäisiltä alueen asukkailta ja ovat hankkineet holokaustilla itselleen mandaatin muuttaa sinne voidakseen nyt tehdä mitä siellä tekevätkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tällaisen opin luoneet juutalaiset nyt sitten valtaavat maata palestiinalaisilta, alkuperäisiltä alueen asukkailta ja ovat hankkineet holokaustilla itselleen mandaatin muuttaa sinne voidakseen nyt tehdä mitä siellä tekevätkin.

        Ja koko maailman on niin läpeensä jo juutalaisten kiristämä rahanvallalla, että ei ole tosikaan. Mutta kaikki vaan edelleenkin kilpailevat siitä, että saavat vielä merkin otsaansa ja käteensäkin, pedon merkit. Kasteen ja vihkisormuksen juutalaisella uskonnolla himokulttina, kun ei Jeesuksen opetukset kelpaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tällaisen opin luoneet juutalaiset nyt sitten valtaavat maata palestiinalaisilta, alkuperäisiltä alueen asukkailta ja ovat hankkineet holokaustilla itselleen mandaatin muuttaa sinne voidakseen nyt tehdä mitä siellä tekevätkin.

        "Ja tällaisen opin luoneet juutalaiset nyt sitten valtaavat maata palestiinalaisilta,"

        Palestiinalaiset kun lähtivät käpälämäkeen Israelin itsenäisyyssodassa ja juutalaiset laittoivat heidän maansa kuntoon ja kasvamaan satoa. Nyt palet itkevät naapurimaissa ja kadehtivat juutalaisten ahkeruutta.
        Mutta edes toiset arabimaat eivät pane tikkua ristiin palestiinalaisten elinolosuhteiden parantamiseksi. On siinä meillä uskonveljiä.


    • Anonyymi

      Valetta. Palestiinalla ei ole koskaan ollut omaa valtiota. Juutalainen pystyy paljoon, mutta arabi ei

      • Anonyymi

        Koska Suomi on ollut oma valtio? Mistä lähtien?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koska Suomi on ollut oma valtio? Mistä lähtien?

        Venäjä pystyy paljoon, Suomi ei - sen kun vetää vain vanhat kartat esille.


    • Anonyymi

      Alue oli köyhää ja pitkälti asumatonta ennen kuin Israelin valtio perustettiin. Israel sai alueen kukoistamaan ja alue alkoi kiinnostamaan myös arabeja. Tämä on totuus.

      • Anonyymi

        Totuus on se, että juutalaiset hankkivat alueen itselleen julkealla royhkeydellä, totaalisella valheella ja miljoonien viattomien hengellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totuus on se, että juutalaiset hankkivat alueen itselleen julkealla royhkeydellä, totaalisella valheella ja miljoonien viattomien hengellä.

        Ylipäätään heillä ei ole mitään rajaa mihin he pystyvä - tuota kykyä Luther jo koro


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ylipäätään heillä ei ole mitään rajaa mihin he pystyvä - tuota kykyä Luther jo koro

        Vei viestin käsistä kesken kirjoittamisen ... sti.
        Siinä Lutherin henki kummitteli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vei viestin käsistä kesken kirjoittamisen ... sti.
        Siinä Lutherin henki kummitteli.

        Lutherilla nimittäin on erittäin painava sana tähän asiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totuus on se, että juutalaiset hankkivat alueen itselleen julkealla royhkeydellä, totaalisella valheella ja miljoonien viattomien hengellä.

        Kannattaisi ehkä ottaa paremmin selvää historiasta, eikä uskoa kaikkea arabipropakandaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaisi ehkä ottaa paremmin selvää historiasta, eikä uskoa kaikkea arabipropakandaa.

        Se oli iltalehti kyllä - liittyi Anne Frankin tarinaan, että Juutalaisneuvosto itse laati listan keskitysleirille lähtijöistä. Sinne päätyi myös natsien ensimmäisen naisen Magda Goebbelsin juutalaisisä - Magda oli jo ennen sotaa puuhaamassa juutalaisille omaa valtiota. Löytyy hänen wikisivultaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se oli iltalehti kyllä - liittyi Anne Frankin tarinaan, että Juutalaisneuvosto itse laati listan keskitysleirille lähtijöistä. Sinne päätyi myös natsien ensimmäisen naisen Magda Goebbelsin juutalaisisä - Magda oli jo ennen sotaa puuhaamassa juutalaisille omaa valtiota. Löytyy hänen wikisivultaan.

        Ja I.G. Farbenin sivulta löytyy, että miten CIA ja Mossad suojelivat Etelä-Amerikkaan paenneita natseja - mm.Hitleriä perheineen. kun sodan salausaika päättyi, kirjoitettiin historia uusiksi. Tekijöilleen mikään salaisuus, mutta suureen yleisöön oli propaganda uponnut.


    • Kirjoitus on niin typerä että en viitsi vastata : joko kirjoittaja ei tiedä mistään mitään tai kertoo sen mitä ei tiedä mutta mitä haluaa uskoa koska haluaa niin uskoa.

      • Anonyymi

        Sinä kun et erota edes Jeesuksen opettamaa taivasten valtakunnan isä Jumalaa juutalaisten Jeesuksen saatanaksi sanomasta tulivuoren urikulttijumalastanne, etkä hölkäsen pöläystä ymmärtänyt, että mikä ihmeen uusi liitto, niin paljon jakoa olla tästäkään asiasta mitään mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä kun et erota edes Jeesuksen opettamaa taivasten valtakunnan isä Jumalaa juutalaisten Jeesuksen saatanaksi sanomasta tulivuoren urikulttijumalastanne, etkä hölkäsen pöläystä ymmärtänyt, että mikä ihmeen uusi liitto, niin paljon jakoa olla tästäkään asiasta mitään mieltä.

        Ei tarvitse kuin vilkaista karttaa, niin näkee mihin islamisaatio on johtanut. Israelin ympärillä ei ole yhtään kehittynyttä muslimivaltiota, vaan kaikissa riehuu joko sota tai ovat muuten takapajuisia, Syyria, Jordania, Libanon, Jemen, Egypti jne.
        Vain öljyllä rikastuneet arabimaat ovat hiukan omaksuneet länsimaista teknologiaa ja kehitystä. Niissäkin rikastuvat vain oikeaan sukuun syntyneet.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse kuin vilkaista karttaa, niin näkee mihin islamisaatio on johtanut. Israelin ympärillä ei ole yhtään kehittynyttä muslimivaltiota, vaan kaikissa riehuu joko sota tai ovat muuten takapajuisia, Syyria, Jordania, Libanon, Jemen, Egypti jne.
        Vain öljyllä rikastuneet arabimaat ovat hiukan omaksuneet länsimaista teknologiaa ja kehitystä. Niissäkin rikastuvat vain oikeaan sukuun syntyneet.

        No Europastakin ei joka maa kehittynyttä Romania .Bulgaria .Slovakia.Slovinia .San marino .
        Älä huoli nykyisiä moni maa käytä Kiina ja ja Japani teknologia
        Länsi maa myös käytä kiina ja japani teknologia


      • Anonyymi
        Kardox89 kirjoitti:

        No Europastakin ei joka maa kehittynyttä Romania .Bulgaria .Slovakia.Slovinia .San marino .
        Älä huoli nykyisiä moni maa käytä Kiina ja ja Japani teknologia
        Länsi maa myös käytä kiina ja japani teknologia

        Sinua olla hjuvin paljo oikeess.


    • Anonyymi

      Palestiinaan ei ole ollut koskaan eikä ole.Se on kansa joka elää alueella.
      Se on todistettavissa täysin,se on vain alue missä eli Juutalaiset myös.
      Älkää koskaan uskoko mitä Islamin kansalainen sanoo lännelle,sillä me olemme vääräuskoisia.Koraanin mukaan saa valehdella meille jaolen lukenut sen.
      Olen nähnyt,kun Islamin hautajais kulkuen on ja ilmahälytys on,niin vaijanakin nousee lakanoist karkuun.Te,ette tiedä miten he valehtelevat lännelle.
      He,entiset valko kypärät Syyriassa,moni video ooli näyteltyä ja kuten he tekevät vieläkin ja Ylevarsinkin näyttää sitä.Kaikki on lapsi uhreja ja katsokaa miltä he näyttävät tai muut uhrit.Se on valetta täysin medialle mutta on siellä uhreja kuitenkin medissa aina on kaikki lapset kuolleet..
      Islam on aina valhe meistä vastaan ja tiedän sen asuneeni siellä.
      Sen tiedän,että Islam on raaka ja alistava sekä en nähnyt yhtään Rakautta !

    • Anonyymi

      Taas tulee uusia ruumiita. Sapattiin vissiin valmistuvat.

    • Anonyymi

      Muslimit ei asu koskaan keskenään hyvin..vai voitko väittää että ottavat lähi Islam valtiot palestiinalaisia turvaan.Islam valtiot on sairaista paskaa,kun eivät auta omiaa ja tänne pitää laiukata päätä lyömään maahan pirulle.
      Vievät meidän veroja ja valloitavat omineen alueta ,jotka heille ei edes kuulu kuten Kontula.Olen todella erimieltä Palestiisnasta,kun näin miten he temosta ostettuja nukke lapsia näyttävät,että he ovat kuolleet.
      Islam valehtelee meille kokoajan,älkää uskoko heitä !

    • Anonyymi

      Annos pikkunatsin antisemitismiä.

      Lukemattakin paskaa.

      Kaikki tietävät miten " kukoistavia" lähi- idän rättipäävaltiot ovat.

      Hyvä, että suoli24 on olemassa niin nämä luuserit pääsevat punikki/ natsiretoriikkaansa jauhamaan. Oikeassa maailmassa oikeat ihmiset halveksivat heitä koko pateettisen elämänsä ajan.

      • Anonyymi

        Naitsit olivat sionistijuutalaisia. Myös sionistikristittyjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naitsit olivat sionistijuutalaisia. Myös sionistikristittyjä.

        Siis natsit olivat juutalaisia. He itse keksivät antisemitismi-sanan propaganda tarkoitukseen, että ihmiset
        luulisivat juutalaisuuden olevan seemiläinen rotu.

        Samaa tarkoitusta palveli holoksustissa rotuoppi-sana. Ja holokausti taas tarkoittaa kokonaan poltettua uhrilahjaa juutalaisten jumalalle. Tulee VT:stä.

        Todellisuudessa antisemitismi tarkoittaa arabian kielen vastustamista, koska semitismi on kielitiedettä ja puhutuin seemiläinen kieli on arabia. Juutalaiset eivät puhu seemiläistä kieltä.

        On vahinko, että teiltä menee kokonaan ohi tuo juutalaisten yliälykkyys yhdistettynä poskettimaan röyhkeyteen - ei sitä voi kuin ihailla!

        Sama näkyy kristinuskon tekemisessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis natsit olivat juutalaisia. He itse keksivät antisemitismi-sanan propaganda tarkoitukseen, että ihmiset
        luulisivat juutalaisuuden olevan seemiläinen rotu.

        Samaa tarkoitusta palveli holoksustissa rotuoppi-sana. Ja holokausti taas tarkoittaa kokonaan poltettua uhrilahjaa juutalaisten jumalalle. Tulee VT:stä.

        Todellisuudessa antisemitismi tarkoittaa arabian kielen vastustamista, koska semitismi on kielitiedettä ja puhutuin seemiläinen kieli on arabia. Juutalaiset eivät puhu seemiläistä kieltä.

        On vahinko, että teiltä menee kokonaan ohi tuo juutalaisten yliälykkyys yhdistettynä poskettimaan röyhkeyteen - ei sitä voi kuin ihailla!

        Sama näkyy kristinuskon tekemisessä.

        Näkyyhän se jo Nobelin palkinnoissa ja natseille tehdyissä älykkyystesteissä. Maailmassa ei ole mitään niin älykästä, kuin juutalaiset ovat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naitsit olivat sionistijuutalaisia. Myös sionistikristittyjä.

        Hah hah "Naitsit olivat sionistijuutalaisia. Myös sionistikristittyjä."??

        Tarkoitatko, että juutalaiset yrittivät itsemurhaa holokaustissa?
        Yrititkö mahduttaa kaikki vihaamasi ihmiset samaan kastiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah hah "Naitsit olivat sionistijuutalaisia. Myös sionistikristittyjä."??

        Tarkoitatko, että juutalaiset yrittivät itsemurhaa holokaustissa?
        Yrititkö mahduttaa kaikki vihaamasi ihmiset samaan kastiin.

        En tietenkään, juttuhan oli organisoitu oman valtion saamiseksi nimellä 'juutalaisten lopullinen ratkaisu'. Siinä huijattikn kaikkia.

        Juutalaisneuvosto laati listan keskitysleireille lähtijöistä, luki Iltalehdessä kun uutisoitiin Anne Frankin tapauksesta.

        Sinne lähti myös juutalaisen natsi-Saksan ensimmäisen naisen, natsien propagandaministeri Goebbelsin Magda vaimon isä, joka Magda oli jo ennen sotaakin ollut perustamassa juutalaisille omaa valtiota.

        CIA ja Israelin tiedustelupalvelu sitten suojelivst Hitlerin Etelä-Amerikkaan paennutta seuruetta - tämä koneella pakeneminen myös uutisoitiin, kun sodan salausaika päättyi.

        Maailma nyt on ja oli vain niin hyväuskoisen naiivi. Ainakin aivopesty suuri yleisö. Mutta kyllä monet tietysti tiesivät jo sodan aikana mikä oli homman nimi.

        Natsi-Saksa varasti sodan aikana valtavat rahasummat Euroopassa, jotka varat sitten vuonna 1952 Kondrad Adenauer lähetti Israeliin juuri perustetulle valtiolle ja Saksa sai vielä maailmanpankilta valtiovelkansakin anteeksi.

        Tosi upeasti toteutetti operaatio.

        Juutalaismonopolifirma I.G. Farben toimitti vielä Zyklon-B myrkkykaasun, ja käytti orjatyövoiman miljoonilla Saksan markoilla hyödykseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tietenkään, juttuhan oli organisoitu oman valtion saamiseksi nimellä 'juutalaisten lopullinen ratkaisu'. Siinä huijattikn kaikkia.

        Juutalaisneuvosto laati listan keskitysleireille lähtijöistä, luki Iltalehdessä kun uutisoitiin Anne Frankin tapauksesta.

        Sinne lähti myös juutalaisen natsi-Saksan ensimmäisen naisen, natsien propagandaministeri Goebbelsin Magda vaimon isä, joka Magda oli jo ennen sotaakin ollut perustamassa juutalaisille omaa valtiota.

        CIA ja Israelin tiedustelupalvelu sitten suojelivst Hitlerin Etelä-Amerikkaan paennutta seuruetta - tämä koneella pakeneminen myös uutisoitiin, kun sodan salausaika päättyi.

        Maailma nyt on ja oli vain niin hyväuskoisen naiivi. Ainakin aivopesty suuri yleisö. Mutta kyllä monet tietysti tiesivät jo sodan aikana mikä oli homman nimi.

        Natsi-Saksa varasti sodan aikana valtavat rahasummat Euroopassa, jotka varat sitten vuonna 1952 Kondrad Adenauer lähetti Israeliin juuri perustetulle valtiolle ja Saksa sai vielä maailmanpankilta valtiovelkansakin anteeksi.

        Tosi upeasti toteutetti operaatio.

        Juutalaismonopolifirma I.G. Farben toimitti vielä Zyklon-B myrkkykaasun, ja käytti orjatyövoiman miljoonilla Saksan markoilla hyödykseen.

        Kaikki on ihan julkista tietoa esimerkiksi wikipediassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki on ihan julkista tietoa esimerkiksi wikipediassa.

        Ei tämä ole juutalaisille mikään ongelma - älykkäät himmelit on heidän heiniään,

        Magdakin lopputohinassa myrkytti kuusi omaa lastaan, joi kupin kahvia ja pelasi korteilla pasianssisa. kunnes oli aika paeta Hitlerin bunkkerin alla olevaa tunnelia läheiselle lentokentälle.

        Tarina kertoo, että on ollut joku joka on kertonut totuuden, että mitä tuolloin on todellisuudessa tapahtunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki on ihan julkista tietoa esimerkiksi wikipediassa.

        Ono tuokin siitä Putinin trollitoimistosta:
        "En tietenkään, juttuhan oli organisoitu oman valtion saamiseksi nimellä 'juutalaisten lopullinen ratkaisu'. Siinä huijattikn kaikkia."????

        Taidat sinä olla ainoa, jota on huijattu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tämä ole juutalaisille mikään ongelma - älykkäät himmelit on heidän heiniään,

        Magdakin lopputohinassa myrkytti kuusi omaa lastaan, joi kupin kahvia ja pelasi korteilla pasianssisa. kunnes oli aika paeta Hitlerin bunkkerin alla olevaa tunnelia läheiselle lentokentälle.

        Tarina kertoo, että on ollut joku joka on kertonut totuuden, että mitä tuolloin on todellisuudessa tapahtunut.

        Totaalisen kylmäpäistä jengiä. Ei tuollaista heikoilla hermoilla olisi toteutettukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah hah "Naitsit olivat sionistijuutalaisia. Myös sionistikristittyjä."??

        Tarkoitatko, että juutalaiset yrittivät itsemurhaa holokaustissa?
        Yrititkö mahduttaa kaikki vihaamasi ihmiset samaan kastiin.

        Kannattaisikohan hylätä tuo hyväuskoinen naureskelu, ja ottaa vaikka Raamattu käteen ja ihan kädestä pitäen tutustua, että minkähänlaisen Pyhän himmelin juutalaiset viritti kristinuskona muille ihmisille, jolla on katkottu päitä, kidutettu inkvisiitiolla, ja poltettu ihmisiä heidän tulenjumalalleen noitina toviolla, ja saatu nyt jo koko maailma ydinsodan partaalle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaisikohan hylätä tuo hyväuskoinen naureskelu, ja ottaa vaikka Raamattu käteen ja ihan kädestä pitäen tutustua, että minkähänlaisen Pyhän himmelin juutalaiset viritti kristinuskona muille ihmisille, jolla on katkottu päitä, kidutettu inkvisiitiolla, ja poltettu ihmisiä heidän tulenjumalalleen noitina toviolla, ja saatu nyt jo koko maailma ydinsodan partaalle?

        Ja - pastorien manaukseen viitaten - saatu hyväuskoisten uskovaisten kimppuun uudestisyntymällä demoneita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja - pastorien manaukseen viitaten - saatu hyväuskoisten uskovaisten kimppuun uudestisyntymällä demoneita.

        On ne melkoisia veijareita!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On ne melkoisia veijareita!

        No onhan ne - historia osoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ono tuokin siitä Putinin trollitoimistosta:
        "En tietenkään, juttuhan oli organisoitu oman valtion saamiseksi nimellä 'juutalaisten lopullinen ratkaisu'. Siinä huijattikn kaikkia."????

        Taidat sinä olla ainoa, jota on huijattu.

        No en ole, mutta sinulta puuttuu tietoa niistä asiapapereista, jotka on julkaistu, kun toisen maailmansodan salausaika päättyi. Oli muuten kaikkiaan 30 miljoonaa asiakirjaa!

        Näistä uutisoitiin runsaasti suomeksikin, vaan ei kiinnostanut silloin ketään, kun koko historia menikin uusiksi.

        Kun tunnetasolla saadaan jokin asia kauluksen yli, sitä ei enää järki pysty voittamaan, ja siihenhän on perustunut koko toisen masilmansodan juutalaispropaganda.

        Yht äkkiä se juutalaisten rahavalta olisikin kadonnut jonnekin, vaikka Lutherin teoksen suomennonksen esipuheessa mainitaan syyksi miksi teosta ei ole aikaisemmin suomennettu, koska juutalaiset olivat noiden satojen vuosien aikana nousseet merkittäviin johtoasemiin KAIKILLA INHIMMILLISEN ELÄMÄN OSA-ALUEILLA.

        Ja yhtenä päivänä se kaikki olisikin kadonnut, ja alkoi holokausti?! Ja sana tarkoittaa kaiken lisäksi vielä kokonaan poltettua uhrilahjaa juutalaisten Jumalalle, jonka Jeesus Raamatussa sanookin olevan Saatana ja kaiken valheen isän?!


    • Anonyymi

      Olipa hyvä kirjoitus ilman mitään haukkumista ja paatosta, näitä on mukavaa lukea. Olen ajatellut näitä yliopistojen professoreita, joita kiikutetaan televisioon kommentoimaan, kuinka ihmeellisiä kannanottoja, kun sieltä purkautuu oma vakaumus. Tuollaista kun opetetaan, niin ei ihme, että kansasta muokataan katkeria ja epäsovinnaisia yksilöitä. Puhutun ymmärtäminen ontuu eikä osata kuin huutaa. Olen jo kouluajoista lähtien ihmetellyt miksi Israel on nostettu jalustalle ja heillä on vapaus tehdä mitä huvittaa. Juutalaiset ovat ihmisiä siinä missä muutkin, eivät parempia tai huonompia, mutta kansasta muovautuu omien johtajiensa kuva ja sieltä juontuu pahuuden siemen.

      • Anonyymi

        En tiedä mitä kirjoitusta tarkoitat, mutta kun eräät trollit panevat kaiken mahdollisen ja mahdottoman epäkohdan maailmassa juutalaisten syyksi. Toinen maailmansotakin kun oli kuulemma juutalaisten syytä.
        Ainakin pahanteossa juutalaiset on nostettu jalustalle.
        Nämä arvostelijat eivät tajua sitä, minkälaisessa puristuksessa Israel joutuu elämään arabimaiden ympäröimänä.
        He toimivat puskureina meidän puolestamme ja estävät näin islamin invaasion Eurooppaan. Ranskan murha osoitti taas sen, mikä on islamistifundamentalistien tarkoitus.

        Juutalaiset ovat todella samanlaisia ihmisiä kuin muutkin, joskin hiukan älykkäämpiä, joten heidän käyttämänsä keinotkin ovat myös hiukan älkykkäämpiä kuin esim Venäjän, joka tapattaa sotilaitaan välittämättä näiden lukumäärästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä mitä kirjoitusta tarkoitat, mutta kun eräät trollit panevat kaiken mahdollisen ja mahdottoman epäkohdan maailmassa juutalaisten syyksi. Toinen maailmansotakin kun oli kuulemma juutalaisten syytä.
        Ainakin pahanteossa juutalaiset on nostettu jalustalle.
        Nämä arvostelijat eivät tajua sitä, minkälaisessa puristuksessa Israel joutuu elämään arabimaiden ympäröimänä.
        He toimivat puskureina meidän puolestamme ja estävät näin islamin invaasion Eurooppaan. Ranskan murha osoitti taas sen, mikä on islamistifundamentalistien tarkoitus.

        Juutalaiset ovat todella samanlaisia ihmisiä kuin muutkin, joskin hiukan älykkäämpiä, joten heidän käyttämänsä keinotkin ovat myös hiukan älkykkäämpiä kuin esim Venäjän, joka tapattaa sotilaitaan välittämättä näiden lukumäärästä.

        Vai ei kansa ymmärrä, että missä puristuksessa Israel joutuu elämään?!

        Olisikohan kannattanut jättää se holokausti tekemättä, ja jokaisen juutalaisen (uskonto ei rotu) pysyä omassaa maassaan, eikä ryhtyä valtaamaan pakolaisina muiden maita itselleen?!

        Saisi Suomikin melkoisen puristuksen aikaiseksi, jos tänne tulleet pakolaiset päättäisivät ilmoittaa meille, että Suomi onkin heidän. Ja suomalaidet saisi perustaa itselleen siirtokunnan Lappiin.

        Ja Suomen perustuslakiin lisättäisiin, että Suomi on vain islamilainen valtio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai ei kansa ymmärrä, että missä puristuksessa Israel joutuu elämään?!

        Olisikohan kannattanut jättää se holokausti tekemättä, ja jokaisen juutalaisen (uskonto ei rotu) pysyä omassaa maassaan, eikä ryhtyä valtaamaan pakolaisina muiden maita itselleen?!

        Saisi Suomikin melkoisen puristuksen aikaiseksi, jos tänne tulleet pakolaiset päättäisivät ilmoittaa meille, että Suomi onkin heidän. Ja suomalaidet saisi perustaa itselleen siirtokunnan Lappiin.

        Ja Suomen perustuslakiin lisättäisiin, että Suomi on vain islamilainen valtio.

        Juutalaisia vainottiin jo ennen holokaustiakin, eikä heitä oikein suvaittu missään. Venäjällä alkoivat juutalaisvainot jo 1880-luvulla, joten he ovat olleet puristuksessa joka paikassa.
        Siksi heidän rukouksensa on ollut 120-luvulta lähtien Hadrianuksen vainojen jälkeen
        : "Ensi vuonna Jerusalemissa."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juutalaisia vainottiin jo ennen holokaustiakin, eikä heitä oikein suvaittu missään. Venäjällä alkoivat juutalaisvainot jo 1880-luvulla, joten he ovat olleet puristuksessa joka paikassa.
        Siksi heidän rukouksensa on ollut 120-luvulta lähtien Hadrianuksen vainojen jälkeen
        : "Ensi vuonna Jerusalemissa."

        "Palestiina olisi kukoistava valtio ilman siionistien ryöstöretkeä"????

        Näkeehän sen sokeakin, miten kukoistava valtio on esim Jemen, jossa ei ole ainoatakaan juutalaista sotkemassa asioita.


    • Anonyymi

      "Palestiina olisi kukoistava valtio ilman siionistien ryöstöretkeä" - Kun jo otsikko on harhaanjohtava (tarkoituksella) niin ei liene "maksa vaivaa" lukea koko kirjoitustakaan joten kommentoidaan nyt vain tuota otsikkoa!

      Palestiina nimistä itsenäistä valtiotahan ei ole koskaan ollut eikä ole nytkään joten sehän vie jo pohjan pois koko kirjoitukselta!

      Se että jos arabimaat olisivat aikoinaan hyväksyneet YK:n edeltäjän (Kansainliiton) ehdotuksen ns. kahden valtion mallista jossa maa-alue olisi jaettu Juutalaisille ja Palestiinalaisille niin tilannehan voisi tosiaan olla niin että Palestiina olisi nykyään kukoistava valtio!

    • Anonyymi

      Juutalaisille on virallisesti annettu maa-alue. He ostivat Englannilta maa-alueensa. Ei arabeilla ole ollut oikeutta Israeliin. Ei heillä ole ollutkaan omaa maata

      • Anonyymi

        Israel ei ostanut aluetta Englannilta. Briteillä oli YK:n antama mandaatti, jonka tuloksena piti mandaattialueelle perustaa juutalaisten kansankoti. Britit eivät omistaneet aluetta.

        Israel osti alueet lähinnä alueen ulkopuolella asuneilta arabeilta, suurmaanomistajilta.

        Islamin mukaan muslimit eivät saa myydä valloittamiaan maita "vääräuskoisille" eikä varsinkaan juutalaisille. Tästäkin syystä muslimit ovat katkeria siitä, että juutalaiset ovat saaneet maan haltuunsa sopimuksilla.


    • Anonyymi

      Yhdistyneet Kansakunnat päätti 1947 että alue oli jaettava Israeliksi ja Palestiinan arabien maaksi

      • Anonyymi

        1948 arabit päättivät olla hyväksymättä kyseistä päätöslauselma 181:ä ja mitätöivät sen hyökkäämällä Israelia vastaan välittömästi Israelin julistauduttua itsenäiseksi.


    • Anonyymi

      Palestiina olisi kukoistava valtio ilman siionistien ryöstöretkeä.

      En oikein usko,kun olen elnyt naapiri maissa.
      He ovat baalin palvojia.
      Palestiinaa ei ole olemassa,he ovat arabeja,sama kieli kuin muilla.
      He ovat kuin muut Islam,ahneista ,pahoja ja vääristävät tietoja.
      Se o Islam.

    • Anonyymi

      Vierashan on vieras. Vierailun pitäisi vieraissa kestää korkeintaan noin kolme yötä ja päivää.

    • Anonyymi

      Aloittaja jätti sitten kertomatta, että muhamettilaiset pitivät muunuskoiset (kristityt ja juutalaiset) alisteisessa asemassa.

      Kristittyjen ja juutalaisten asema oli samanlainen kuin muhamettilaisilla nykyajan Israelissa.

      • Anonyymi

        Aloittajalta on tainnut Raamatun lukeminen jäädä vähälle:
        "On hyvä ymmärtää, että kristityt ja heidän seurakuntansa Jeesuksen syntysijoilla ovat ARABIANKIELISIÄ. "

        Erikoisia arabiankielisä, kun puhuivat ARAMEAA ja hebreaa.
        Paavali puhui hepreaa: Ap 22
        " ”Miehet, veljet ja isät, kuulkaa puolustukseni, jonka nyt esitän teille.” Kun he kuulivat hänen puhuvan heille heprean kielellä, he olivat vielä hiljempaa, ja hän sanoi: ”Minä olen juutalainen ja olen syntynyt Kilikian Tarsoksessa."
        Ap 2
        "Jerusalemissa oli tuolloin jumalaapelkääviä juutalaisia kaikista kansoista, joita taivaan alla on."
        Pilatuskaan ei tiennyt, että alkuseurakunta olisi puhunut arabian kieltä:
        " Ja Pilatus kirjoitti myös päällekirjoituksen ja kiinnitti sen ristiin; ja se oli näin kirjoitettu: "Jeesus Nasaretilainen, juutalaisten kuningas".
        Tämän päällekirjoituksen lukivat monet juutalaiset, sillä paikka, jossa Jeesus ristiinnaulittiin, oli lähellä kaupunkia; ja se oli kirjoitettu hebreaksi, latinaksi ja kreikaksi." Joh 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittajalta on tainnut Raamatun lukeminen jäädä vähälle:
        "On hyvä ymmärtää, että kristityt ja heidän seurakuntansa Jeesuksen syntysijoilla ovat ARABIANKIELISIÄ. "

        Erikoisia arabiankielisä, kun puhuivat ARAMEAA ja hebreaa.
        Paavali puhui hepreaa: Ap 22
        " ”Miehet, veljet ja isät, kuulkaa puolustukseni, jonka nyt esitän teille.” Kun he kuulivat hänen puhuvan heille heprean kielellä, he olivat vielä hiljempaa, ja hän sanoi: ”Minä olen juutalainen ja olen syntynyt Kilikian Tarsoksessa."
        Ap 2
        "Jerusalemissa oli tuolloin jumalaapelkääviä juutalaisia kaikista kansoista, joita taivaan alla on."
        Pilatuskaan ei tiennyt, että alkuseurakunta olisi puhunut arabian kieltä:
        " Ja Pilatus kirjoitti myös päällekirjoituksen ja kiinnitti sen ristiin; ja se oli näin kirjoitettu: "Jeesus Nasaretilainen, juutalaisten kuningas".
        Tämän päällekirjoituksen lukivat monet juutalaiset, sillä paikka, jossa Jeesus ristiinnaulittiin, oli lähellä kaupunkia; ja se oli kirjoitettu hebreaksi, latinaksi ja kreikaksi." Joh 19

        Eikä noiden liberaaliteologien tarvitse edes pitäytyä islamin perusteissa eikä historiallisissa tosiasioissa. He ovat tutkineet Raamattua niin tarkasti, että ovat havainneet, että se ei pidä lainkaan paikkaansa:
        "jossa islam myöhemmin syntyi. Tämähän selittäisi sen, miksi myös muslimeilla on niin voimakas halu pitää Jerusalemia pääkaupunkinaan."

        Kyllä muslimeiden voimakas halu omistaa myös Jerusalem perustuu siihen harhakuvitelmaan, että Muhammed kävi siellä ja nousi taivaaseen moskeijasta, jota ei vielä ollut olemassakaan Muhammedin aikana.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      92
      3970
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2132
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1658
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1524
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      316
      1489
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1391
    7. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      125
      1274
    8. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1273
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1249
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1097
    Aihe