Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ei ole mitään painavaa syytä lakoille, on vain ay-johtajien kilpajuoksu korkeimmalle pallille

Anonyymi-ap

SAK:n demarivetoisten liittojen lakot ovat saaneet julkisuutta Ylen uutisoinneista. Eloranta ja Riku Aalto kisailevat kovimman kundin tittelistä. Uhoa riittää. Ammattiliittojen jäseniä käytetään pelinappuloina poliittisessa pelissä. Ei ole mitään painavaa syytä. Ei ole. On vain poikien kilpajuoksu korkeimmalle korokkeelle. Olisiko lakkoja ollenkaan, ellei Yle niistä uutisoisi ja pitäisi yllä vastakkainasettelua?

Vakava asia on se, että epädemokaattinen toiminta hallitusta vastaan aiheuttaa vahinkoa yrityksille ja koko yhteiskunnalle. Uho ja uhkailu lisää ihmisten ahdistusta ja rikollisuutta, kun ay-aktiivit uhkailevat ja maalittavat työpaikoilla työntekijöitä. jotka menevät töihin, kun toiset lakkoilevat hallitusta vastaan. Työt eivät ole lakossa.

Ammattiliitoille ei ole veto-oikeutta hallituksen päätöksiin. Jos ne ovat eri mieltä, niin se ei oikeuta poliittisiin lakkoihin. Se on yhteiskuntaterroria ja demokratian häpäisy. Kansa antoi keväällä valtakirjan Eduskunnalle ja sen hallitukselle toimia. Sitä kansan tahtoa pitää kunnioittaa. Siihen ei ole poikkeusta.

Teollisuusliiton uho, lähinnä Riku Aallon uhmakkuus tulevat johtamaan epäilemättä vastatoimiin. Yrityksen lakoissa menettämät miljoonat kuitataan todennäköisesti säästöillä työntekijöiden palkoissa. Muutosneuvottelut ovat odotettavissa yrityksissä, joissa lakkoillaan ja aiheutetaan yrityksille vahinkoa.

TESit ovat voimassa. Silloin myös työrauhavelvollisuus on voimassa. Lakkoilevat ja lakoilla uhkailevat ammattiliittojohtajat ja heidän harmaat päätöselimet näyttävät persettä sopimuksille. Sitäkö liittojen jäsenet haluavat? Narsistit hakevat huomiota väärin keinoin.

2

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan siinä painava syy kohtalaisen hoikkaa (90 kg) ollaan syrjäyttämässä yli satakiloisen toimesta. Siellä on niitä yli satakiloisia melkoinen määrä kärkkymässä mahdollisuutta selkäänpuukotukseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe