Nauttikaa loppuvuodesta, kaikki muuttuu 2024

Anonyymi-ap

Istuin eilen illalla kolmen ystävän kanssa ja pohdimme tulevaisuutta. Yhdellä on selvännäkijän kykyjä ja yksi on astrologiaa harrastava. Astrologiaa harrastava avasi läppärinsä ja kertoi että hän on jo ensi vuotta katsonut eikä kauniilta näytä.

Kaikenlaista tehtiin ja "näkijä" kertoi astrologin tehdessä tutkimustaan, että keväänä, viimeistään helmikuussa, maailma muuttuu ja se koskettaa myös suomea. Kuulemma vaikeat ajat ovat edessä, erityisesti helmi-maalis-huhtikuu on myllerrysten aikaa ja vuoden päästä, marraskuussa 2024, suomelle tekee kipeää.

Astrologian harrastaja sanoi että edessä on parikymmenen vuoden uusi aika, vanhaa rikotaan että uusi pääsee kukoistamaan. Pari vuotta tästä eteenpäin on kuoppaista kyytiä. kertoi myös että ensimmäinen 6 kk eli juhannukseen asti on paha, sitten tulee rauhallista elokuun puoliväliin asti, sitten tulee jotain uutta ja erillaista. Iso muutos on sitten 2024 marraskuussa USAn presidentinvaalien loppunäytöksissä, siitä alkaa maailmansota (joo, sanoi suoraan).

Eli nauttikaa ihmiset. Ihmiskunta ei katoa, mutta kai se on kaikille jo selvää että hyvinvointiyhteiskunta siten kuin me sen ymmärrämme, on tiensä päässä. Me mietimme, että ihmiskunta uusiutuu, kasvaa uusille urille. Saarnamiehet ja muut toki saavat vetää myllyynsä, mutta elämä jatkuu, myös suomessa, vaikka joulua 2024 ei vietetäkään enää.

6

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä se nyt hyväksi muuttuu kun meillä on näin jämäkkä hallitus. Se ei vaan puhu mahdollisuudesta toimia, vaan toimii.

    • Anonyymi

      Minä istuin myös yhden poppaukon kanssa ja hän kertoi että jouluna sataa vettä. Hän ei kylläkään esittänyt sadetanssia. Parit viinit siinä heitimme hetulaan ja jatkoimme iltaamme.

    • Anonyymi

      Mitähän Jenkeissä on alkanut tapahtua?
      https://twitter.com/JackStr42679640/status/1731482850241999057
      Tuon maaliskuu seudun 2024 on yleisesti arveltu olevan jonkin näköisen suuren tapahtuman ajankohta. "Remote viewing"-istunnot kertovat laajasti samaa. Isoja tapahtumia eri puolilla maailmaa. Jenkkilä ja Lähi-Itä ehkä eniten esillä näissä arveluissa.
      Muutosta pukkaa varmasti, sillä sen voi tuntea ja nähdä kaikkialla ympärillään. Älkää silti unohtako nostaa katsettanne tuonne taivaalle. Aurinko kun on suurin yksittäinen komponentti, joka vaikuttaa elämään täällä maantasolla.

    • Anonyymi

      Olen tutkinut Hesan ja Mansen ratikka-aikatauluja ja Sporologia ennustaa Eurooppaan ja maailmalle kiihtyvää nousukautta ensi vuodelle. Tuotantoelämä alkaa elpyä ja loppuvuodesta Ukrainan sotakin saattaa alkaa osoittaa loppumisen merkkejä. Varsinkin Suomen kohdistuu useita suuria vihreän siirtymän investointeja ja se lisää Suomen vaurautta. Stubista tulee seuraava presidentti ja hallitus kestää vaikeuksista huolimatta kautensa loppuun.

      Selvänänäkijäkaverini oli niin kekkulissa, ettei sen jutuista saanut mitään tolkkua. Tulkitseminen olisi vaatinut vähintäänkin sumeaa logiikkaa. Jotain se persuista selitti, mutta en saanut selvää, mitä.

      Katsotaan ensi vuonna samaan aikaan, kumpi ennustus on lähempänä totuutta.

      • Anonyymi

        Korjaan, siis tietenkin Sporalogia. Sporologia olisi kai jonkinkaista siemenistä ennustamista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3866
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3460
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      110
      3124
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2444
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1572
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      28
      1468
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1205
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      22
      1096
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1043
    Aihe