Perussuomalsia kannattava työväestö ei hyväksy SAK:n liittojen lakkoja

Anonyymi-ap

SAK hyökkää työväkeä vastaan, hyökätessään perussuomalaisia vastaan. Pitäkää tunkkinne ay-demarit, jotka ovat lakkojen ja ulosmarssien takana.

Lakoista ei ole kuin haittaa työnantajille ja koko kansalle. Mitä hyötyä JHL:n lakoista oli? Entä PAMin lakoista? Entä Teollisuusliiton lakoista? Mitä hyötyä? Lähinnä kitinää ja kiukuttelua, samanlaista, mitä Kremlistä kuuluu.

SAK kylvää jäsenien mielipiteiden vastaisella toimillaan hajoamisen siemenen. Ei ole vain JHL;n eroaminen. On vajonneen jäsenkunnan eroaminen.

En voi kuulua Teollisuusliittoon, joka hyökkää minua vastaan.

YTK kutsuu. Sieltä saa ansiosidonnaisen. Ja menen töihin, vaikka liitto olisi julistanut lakon. Työt eivät ole lakossa, vain jotkut määkijät ja nyökyttelijät.

On painava syy mennä töihin.

21

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ihan kuttua juttelet.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        😋 ­N­­­y­­­m­­f­­­o­­m­­­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#181363910

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ihan aivan yks ja sama hyväksyykö vai ei, niin yleislakon alettua...ei ole kertakaikkiaan menemistä työn ääreen...huolimatta siitä että työt eivät ole lakossa. Vaan kun työläiset ovat ja taistelevat, niin lakkovahtien avuksi värvätyt kusiruuttapartiot uittavat rikkurit siankusella ja lietteellä ja armoa ei anneta eikä pyydetä siinä vaiheessa eikä sen jälkeenkään !!!

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Eipä näytä oikein pistelakotkaan tepsivän, toki jossain heikkolahjaisten aloilla voi osaa porukasta houkuttaa ylimääräinen juopottelupäivä mutta harmitus tulee sitten palkkapäivänä.

      No luottamusmiehet toki ovat keskenään rinkirunkkauksessa kuten täälläkin usein todettua. Jotkut käyvät sitten myös tööttäämässä ruuttapartion kokeneita, entisiä luottamusmiehiä. ”Et viitsisi hinkata myös Aura-joen puolta” on yleinen kommentti..

    • Anonyymi

      Kohta suomi on lakossa ja herrat vankilassa

      Eläköön kapina
      Kaikki herrojen rahat jaetaan kansalle

    • Anonyymi

      Kansalle soppaa

    • Anonyymi

      SAANKO KYSYY ET MONTA PERSUA ISTUU AMMATTILIITOISSA TÄLLÄ HETKELLÄ.. EIKÖ TÄÄ OO IHAN SDPEEN HEINIÄ TÄÄ 14.12 TULEVA JUTTU

    • Anonyymi

      Kansa ei hyväksy SAK:n lakkoja. Sen näkee viimeisistä kannatusluvuista; perussuomalaiset ja kokoomus ovat nousussa, lakkoja järjestävä sdp on laskussa,

      • Anonyymi

        Kokoomuksen maksaetut gallupit kysytään varakkaiden alueiden asukkailta ei kerro mitään.

        Hallitus hajoaa kuin lakkojen pituudet lisääntyvät.

        Tai viimeistään presidentti Haavisto hajoittaa lahtarihallituksen.


      • Anonyymi

        Ole ystävällinen ja päivitä kielenkäyttösi. Mikä helvetin homekorva vielä puhuu "kansasta"? Vaikutat vajakilta.


    • Anonyymi

      Huvittavinta on papru miehet menee lakkoon. Aikamoista tyhmyyttä. Sillä alalla menee super huonosti ja lakoon. Montako paperi tehdasta lakkautetaan sak tyhmyyden tähden ensivuonna?

      • Anonyymi

        SAK:n takia ei yhtään paperitehdasta lakkauteta. Paperin kysynnän laskun takia saatetaan kyllä lakkauttaa. Digilehteen ei tarvita yhtään paperia. Nykyisin moni ostaa lehden lukuoikeuden netistä eikä tilaa sitä sanomalehteä paperiversiona. Suunta on sinnepäin ja se tulee edelleen vain lisääntymään.


      • Anonyymi

        Mitä SAK liittyy mitenkään ja ollenkaan paperitehtaiden alasajoon?
        Kai olet sen verran valveutunut kun tänne kirjoittelet että paperitehtaan työvoimakustannukset ovat pienin menoerä kallis sellu energia niin suuria joilla jotain tekemistä paperinhintaan....
        Tyhmyyttä ja välinpitämättömyyttä olisi vaan olla kun työehtoja "uudistetaan" huonompaa vai onko perssuomalaisella työntekijällä parempi sielu kestämään heikennyksiä tai heillekö ne sopii kun ne tarjoilee se kiusallisen paljon työntekijää vihaava Purra.


    • Anonyymi

      ei kukaan normaalijärkinen hyväksy noiden loisivien hihhuleiden toimintaa..

    • Anonyymi

      Tilanne on absurdi, sillä yhtä lailla ammattiliittojen jäsenet äänestivät edustajansa eduskuntaan. Tilastollisesti enemmistön tahto toteutui. Nyt poliittista lakkoa pystyttävät ammattiliitot käytännössä väittävät, että heidän jäsenensä olivat äänestäneet väärin. Melkoista varpaille tallomista henkilötasolla. Enemmistön tahdon mitätöinti on myös sellaista eripuran nostattamista, mikä saa rajan toisella puolella tietyn tahon myös myhäilemään. Riitaan tarvitaan kaksi osapuolta, joten toivottavasti kukin katsoo tarkemmin lähteäkö mukaan pelinappulaksi.

      • Anonyymi

        Lakkoilijat menevät halpaan koska he uskovat mielikuvia vasemmiston väitteistä että nyt aletaan heikentämään työntekijöiden oikeuksia. He uskovat että historiallisesti työväen asialla oleva vasemmisto ihan oikeasti pitää työväen puolia. He lakkoilevat koska vasemmisto on saanut heidät pelkäämään itse luomiaan kauhukuvia.

        Kannattaisi kuitenkin katsoa nykyisiä realiteetteja. Millaista on suomalainen työelämä tätä nykyä? Kuinka kivaa siellä työelämässä on? Miten hyvin siellä voidaan? Kuinka hyvin palkka motivoi työntekoon? Miten hyvin tämä vuoratyöläisten ja ikiharjoittelijoiden ja ylikuormitettujen ongelmatyöyhteisöjen päivättäinen työelämä sujuu? Kuinka hyvin tämä nykyisin voimassa oleva työkulttuuri lainsäädäntöineen ja muine toimintamalleineen toimii?

        Kuinka moni duunari ymmärtää syvällisesti edes oman alansa työehtosopimuksen?

        Suomen työelämä kaikkinensa on täyttä PASKAA. Miksi sitä ei saisi muuttaa paremmin toimivammaksi ja joustavammaksi?


    • Anonyymi

      SDP-johtoiset ammattiliitot hyökkäävät persuja vastaan. Törkeää. Persut on hyvä hallituksessa. Demariministereiltä ei ole koskaan nähty vastaavaa suoraselkäisyyttä. Esim. Sisäministeri Rantanen on 10+. No, demareissa oli poikkeus, onnetonta Kiurua lomittanut Aki Linden oli 9+. Demarit eivät ole isänmaan asialla ja ovat toimillaan hyvinvointivaltion säilyttämistä vastaan. Ei velkaa ottamalla voi elää! Velan taso on samalla tasolla kuin 1990-luvun alussa, jolloin piti tehdä sisäinen devalvaatio, mutta ammattiliitot, metalli kärjessä torppasivat sen ja ajoivat Suomen syvääääääään päähän. Häpeä SDP. Häpeä SAK. STTK ja Akava ovat eri maata. Hurraa.

    • Anonyymi

      Jo kielenkäyttö miten työelämästä puhutaan paljastaa miten takapajuinen maa Suomi on ja millaisessa keskiaikaisessa asenneilmastossa täällä vielä eletään. Koko työkulttuuri pitää muuttaa ja hinata uudelle aikakaudelle. Ällöttää lukea näitä uhriutuneiden työntekijöiden ulinoita "kyykyttävistä herroista". Ja toisaalta yökättävää kuunnella pyhien maailmaa hyvyydellään pystyssä pitävien suomalaisten narsistiyrittäjien työntekijöitä loukkaavaa parkua "osaavan työvoiman puutteesta" kun itse kämmäilevät omat asiansa ja kaikki on paskojen työntekijöiden syytä. 😭

      En ihmettele toisaalta työntekijäpuolen pelkoa siitä mitä mulkuiksi tunnetut työnantajat Suomessa tekevät sitten kun työsuhteita aletaan ennemmän ja enemmän "vapaasti sopimaan", irtisanomisista tulee työnantajalle helpompia jne. Samaan aikaan en tajua mikä helvetti siinä sitten on vialla että siellä työyhteisössä päästäsiiin hankalista työntekijöistä helpommin eroon.

      Eniten minua ihmetyttää kuitenkin se miksi vuorkatyö on niin suosittua työnantajien keskuudessa. Väitetysti vuokratyöläinen on työnantajalle kalliimpi kuin itse työllistetty. Miksi suomalaiset työnantajat eivät itse halua palkata väkeä jos se olisi vielä halvempaakin? Työntekijälle vuokrasuhde on aivan paskaa.

    • Anonyymi

      Kuinka hyvin tavisduunari yleensä tuntee oman alansa työehtosopimuksen jota nyt väitetysti halutaan alkaa heikentämään? Kuinka moni duunari on edes joskus perehtynyt syvällisesti siihen työehtosopimukseen ja sen pilkkusääntöihin johon oma työsopimus perustuu, tietääkseen omat oikeutensa?

      Eihän työehtosopimuksesta yleensä löydy edes ymmärrettäviä palkkataulukoita tätä nykyä! Kun menet työnhakijan työhaastatteluun sinulle ei tietenkään ilmoiteta mikä tuleva palkkasi tul e olemaan. Joko saat vastaukseksi että "tessin mukainen" tai sitten saat jonkun kirjain numeroyhdistelmän liittyen johonkin palkkaluokaan.

      Työehtosopimukset ovat sellaista sillisalaattia ettei kukaan normaali ihminen niitä ymmärrä. On aivan turha kuvitella että nykyiset työehtosopimukset olisivat tähän mennessä taanneet työntekijöiden oikeuksia. Eri alojen tessit ovat niin monimutkaista ja -tulkintaista tekstiä että työntekijää on ollut hyvin helppo kusettaa mennen tullen tähänkin asti.

      Työsopimuksen liittyvä lainsäädäntö täytyy uudistaa kokonaan. Se pitää yksinkertaistaa niin että sen enempää yrittäjän kuin työntkeijänkään ei tarvitse kouluttautua lakimieheksi ymmärtääkseen omat oikeutensa ja velvollisuutensa.

    • Anonyymi

      Minimipalkkalaki pitäisi saada Suomeenkin, suurimmassa osassa Länsi-Euroopassa on voimassa. Ihmetyttää demareiden vastustaminen, jopa kommunistien Andersson oli valmis edistämään tätä.

    • Anonyymi

      En usko sinua.

      Ei persut ole koskaan olleet mitä oikeata suomalaista työväestöä, eikä näin sitten ole koskaan edes kannattaneet sitä oikeata suomalaista järjestäytynyttä työväestöä.

      Esimerkiksi Suomen nykyinen valtiovarainministeri Riikka Purra ei ole elämänsä aikana tyhnyt päivääkään minkäänlaista rehellistä työtä jolla elättäisi itsensä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe