Luottamus ek-medioihin, loppui jo ennen journalistiliiton pj:n mokaa

Anonyymi-ap

EK-medioissa selitellään nyt, journalistiliiton puheenjohtajan Pettersonin, tutkijoiden plagioimista, kuin se olisi joku täysin poikkeava ja yllättävä tapahtuma, nykyisten ek-medioitten historiassa. Ei ole.

Historian muunteluun ja tosiasioitten vääristelyyn valmis media-ala, on hauras, kuin munankuori. Koko journalistinen ala Suomessa on, täysin poliittisten, verokeitaista puhaltavien tuulten pyörteessä, korruption ja pörssirikollisuuden, käskyvallan alle sovellettua, milloin mitäkin, plagiointi taitaa olla pienimpiä sen virheistä.

Esim. natoon pakottaminen, kansalta kysymättä, ilman minkäänlaisia virallisia vaaleja, demokraattisia äänestyksiä, mainostettiin EK-medioissa mm. Viron tekaistulla itsenäisyyden saamisella, Suomen siivellä, vaikka kaikki historian faktat ja kansalaisten omat havainnot, todistavat Viron olleen osa silloista, sosialistista Neuvostoliittoa, vielä vuonna 1983. - Lähes kaikki ek-mediat, lähtivät tuohon kansan aivojynssäykseen mukaan, kuin historian faktat voisi vaihtaa, pörssirikollis-aatteelle mieluisiin, koska tahansa, miten tahansa. Sellaista Musk-tyyppistä toilailua on ollut ja tulee olemaan.

Aivopesu, manipulointi, harhauttaminen, demokratian vastaisten pakkotekojen markkinointi ja muu kansan sumuttaminen, ovatko ne jotenkin vähempiä rikoksia, kuin plagiointi, eivät tavallisten ek-medioitten lukijoitten mielestä, vaan samaa epäuskottavuuden ja vääristelyn ongelmaa, joka kertoo, että ek-mediat ovat valmiita keinoja kaihtamatta, ihan mihin tahansa, kun käsky verokeitaista kajahtaa.

Luottamus ek-medioihin Suomessa, ei lähtenyt yhden plagiointikohun takia, vaan jo paljon aiemmin, n. 2004, kun AutokratiaUsan hyökkäysliitto-hävittäjä-pörssirikollisuus-hankkeiden, väkisin painostamalla, ilman virallisia, demokraattisia vaaleja, Suomeen ajaminen alkoi. Sori vaan ek-mediat, ette esittämällä säädöistöihin takertujaa, pysty harhauttamis-uutisillanne tärvännyttä mainettanne enää, tuskin koskaan, palauttamaan.

Kansalaisoikeuksien päälle tallominen, on todellakin paljon vakavempi rikos, kuin joku plagiointimoka. Sitä virhettä eivät ek-mediat, voi ottaa takaisin, vaikka kanteet lainvastaisuuksista, voisikin nostaa kansainväliseen oikeuteen.

13

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tärväämäännekö se pitäisi olla, no asia tullee selväksi. Luota nyt sitten ek-medioihin, jotka esittävät pilkunviilajaa, valehtelevat täysin holtittomasti, rikkoessaan kaikkia demokratian, kansalaisoikeuksien ja oikeusvaltio-periaatteen lakeja ja sääntöjä vastaan. Ei tietenkään voi enää luottaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

      Vielä tiukemmalle ääri-ääri-oikealle neonazismin, mustaan, veroparatiisi-sota-sote-pörssirikollispäätyyn asti, mennään nyt ek-medioissa, kaivamalla naftaliinista, kaikkein äärifasisti-populistisimmat toimittelijat, liekö EK-HS:ssa uuden johdon suuntausta, kuulunee Hollannin valtapuolueisiin, jotka tunnetusti ovat niin äärioikeistoekstremistisiä kuin vain voivat.

      Pettersonin lipsahdus paljasti sen, mikä on enemmän sääntö, kuin poikkeus ek-media-aloilla, kun tarpeeksi paljon ja kauan, valehdellaan kansalaisille päin näköä, käy säädösten noudattajien esittäminen, koko ajan vaikeammaksi, varsinkin kun niiden puitteissa Virokin itsenäistyi Suomen kansan uhrauksien siivellä, vaikka oikeasti oli osa sosialistista Neuvostoliittoa, tanakasti vielä vuonna 1983.

      Viron NL-ajan kärsimyksistä saa kirjoittaa kirjoja ja niillä niitä kaupata, mutta sitten toisaalta muka samaan aikaan, ollaankin itsenäistytty, jo ennen noita kärsimys-kirjoitelmien aikoja, joten kansalaisilta vaaditaan kyllä aikamoista satuihin uskomista, että ek-medioitten juttuja, enää voisi mitenkään todesta ottaa. Journalistiala on jo pitkään ajellut kaksilla rattailla, ihan turha vedota säädöstöihin, kun faktoilla on heitetty vesilintua jo ajat sitten, ainakin 2004 alkaen. Kyllä tuo Viro-esimerkki kuvaa parhaiten, missä huijari-ek-medioissa mennään.

    • Anonyymi

      Vaikea pitää uskottavana ek-medioita, jotka eivät erota YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ, käsitteestä "yhtenäinen kansa", jota nyt tuota jälkimmäistä, kovasti AutokratiaUsan pörssirikollisten suunnalta, Suomen ennennäkemättömästi kahtia jaetulla väestölle kaupataan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Toimittajat veroparatiisiyrittäjiä, kaiken lisäksi ei voi pitää kovin älykkäinä, kun katsoo sitä aivopesua, propagandaa, harhauttamisen ja sumuttamisen määrää, mitä ek-medioissa tyrkyttävät.

    • Anonyymi

      EK-Ylen "keskustelut" ovat täyttä feikkiä, valetta ja huijausta. Keskustelujenaiheet valitaan, äärioikeistohallitukselle ja muille korruptiopäättäjille, mieluisista, harmittomista pikku-ongelmista ja jos sanoo mitään, mikä vaatiii veroparatiisiyrityksien verotusta, yhteiskunta-luonto-ilmastovastuista ym rakentavia ehdotuksia, kirjoituksia sensuroidaan, estetään näkymästä, ei julkaista.

      Mitä muuta se on, kuin aivan kuin Venäjällä, totaalisensuuria, teipin vetämistä kansalaisten suiden eteen.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18352200/vihakulttuuri-ja-aarioikealle-verokeitaisiin-politikointi-normalisoitu-ek-medioissa#comment-127393913

      EK-Ylessä Neonazistisia äärioikeistoekstremismin mainosjuttuja ja niissä valekeskusteluja, joihin saavat osallistua, vain jutun pörssiperillispoikasten kanssa samaa mieltä olevat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18313896/ek-medioissa-toimittajilla-ei-ole-valmiuksia-tunnistaa-kansanmurhaa-suomessa

      Yleensä nuo EK-Ylen runsastuneet, äärioikeistoekstremistiset, poliittiset mainokset, keskittyvät vkl:hin, mutta kun sekin nykyisin ek-medioissa, alkaa jo ke-iltana, on erittäin vakavasta uhasta kyse.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18001123/miksi-supon-pelttaria-ei-ole-erotettu-porssirikollisuuden-suojelemisen-takia-

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taas alkoi viikko, aggressiivisella sensuurilla Yleisradiossa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18493168/poliitikot-ja-toimittajat-sote-porssimonopolien-mainosmannekiineina

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7651
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4566
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3211
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1709
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1687
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      357
      1485
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      15
      1442
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1129
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1080
    Aihe