Kansanmurha eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyillä, käynnissä Suomessa

Anonyymi-ap

Tehkää rikosilmoituksia kansainväliseen oikeuteen ja YK:hon. Tilanne on erittäin vakava, kun ek-medioissa vielä selitellään, kuinka ihmisiä käytännössä murhataan hoidon puutteeseen, ja pakotetaan ennenaikaisesti kalliisiin, veroparatiisi-sotelaitoksiin, puuttuvan taloudellisen oikeusturvan takia.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010018756.html

Enemmistöllä yksinasuvista, köyhyyteen pahoinpidellyistä ja ryöstetyistä, eläkeläisköyhyyteen pakotetuista, ei ole mitään sukua tai perhettä, vaan suvut ja perheet, ovat sen köyhyyteen pahoinpitelemisen takana, ryöstäneet jopa ns. lakiosan vanhempien perinnöistä ahneuksissaan.

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

Mikään yhteisöasuminen ei tule kysymykseenkään, vakavia autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksia sairastaville, joilla ei ole immuunipuolustusta, eli toisten ihmisten virukset ja bakteerit, tarttuvat helposti.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

Pitää varmistaa aidot mahdollisuudet, asua "kotona", aidolla, ajanmukaisella, taloudellisella oikeusturvalla, joka on 2000€/kk MINIMIELÄKKEET.

Älkää katsoko kansanmurhaa läpi sormien, vaatikaa oikeuksia heille, jotka itse eivät siihen pysty.

19

387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      EK-Ylessä elämäänsä ilmeisen tyytymätön porvarisrouva, käyttää paukkunsa eläkeläisköyhyys hätätilan vähättelemiseen ja/tai vihaignoroimiseen, mitä jumppaamiselta ja näppäimistöllä mässyttämiseltä ehtii. Vastaavia pörssiperillisiä toimii vale-köyhyystutkijoina, näkee ettei tarkoitus olekaan, rehellinen uutisointi todellisuudesta, vaan poliittiset, äärioikeistolaiset intressit.

      • Anonyymi

        natsihallitus pois !

        kansa kapinaan!


    • Anonyymi

      Eläkkeitä ei leikata eikä tavanomaista korkeampiin indekseihin kajota.

      Ja miten voi olla köyhä? Juuri äsken oli köyhien puolustaja vassuhallitus neljä vuotta toimessaan niin miten muka voi sen jälkeen olla Suomessa köyhiä?

      Osoittaa aloituksesi demareille ja muille viime hallituksen köyhien puolustajapuilueille.

      Miksi ihmeessä yleensä lähdet nillittämään asiasta oikeustohalitukselle nyt, sinulla itselläsikin on ollut neljä vuotta aikaa nillittää asiaa vihervassuhallitukselle, niille köyhien ystäville.

      Oletkos vähän tyhmä vai muuten vaan käyt hitaalla?

      • Anonyymi

        Vihakirjoittaja paljastaa vain oman tyhmyytensä, aivan kuin ei tietäisi, että YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, erittäin syvässä korruptiossa ja pörssirikollisuudessa.

        Se ettei muka leikattaisi on ensinnäkin valhe, kun lääkekorvauksista on jo leikattu, eikä leikkauksen torjuminen, ole yhtään mitään, kun köyhyyseläkkeet Suomessa, ovat noin tuhat euroa jäljessä, muita pohjoismaita ja eu-oikeusvaltioita.

        Aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva on 2000€/kk MINIMIELÄKKEESSÄ. Se ja vain se, mahdollistaisi pidempään poissa, kalliista veroparatiisi-sote-laitoksista pysymisen, antaisi mahdollisuuden vähän inhimillisempään elämään ja toisi kaiken lisäksi, säästöä valtion kassaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihakirjoittaja paljastaa vain oman tyhmyytensä, aivan kuin ei tietäisi, että YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, erittäin syvässä korruptiossa ja pörssirikollisuudessa.

        Se ettei muka leikattaisi on ensinnäkin valhe, kun lääkekorvauksista on jo leikattu, eikä leikkauksen torjuminen, ole yhtään mitään, kun köyhyyseläkkeet Suomessa, ovat noin tuhat euroa jäljessä, muita pohjoismaita ja eu-oikeusvaltioita.

        Aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva on 2000€/kk MINIMIELÄKKEESSÄ. Se ja vain se, mahdollistaisi pidempään poissa, kalliista veroparatiisi-sote-laitoksista pysymisen, antaisi mahdollisuuden vähän inhimillisempään elämään ja toisi kaiken lisäksi, säästöä valtion kassaan.

        porvarien fasistinen valehtelu syyttää edellistä hallitusta koronasta ja maailman hätätiloista edellisen hallituksen aikana.

        tuostakin jo huomaa että porvarit on rikollisia ja rahastaa Suomea.


    • Anonyymi

      Tein ruokaviraston nimellä olevaan, entiseen elintarvikevirastoon ilmoituksen.

      • Anonyymi

        Minä tein Traficomille, entiselle autorekisterikeskukselle.


    • Anonyymi

      Vaahtoat tuosta 2000 eurosta vissiin kolmatta vuotta.
      Oletko laittanut kertaakaan mukaan laskelimis siitä, että lidtä rahat otetaan?
      Oletko laittanut arviolaskelmia siitä, miten paljon "varma raha" tulisi nostamaan hyödykkeitten hintoja?
      Oletko pohtinut kirjoutuksissasi, mitä vaikutusta sillä olisi verotukseen?

      Et ole laittanut, et yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Nyt linkkejä tänne mistä saa apua ihmisoikeusloukkaus valitusten tekoon...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-ÄärifasistiYlen pörssiporvaritoimittajat vale-köyhyystutkijoineen, vähättelevät taloudellisen oikeusturvan puuttumista, eli äärimmäiseen köyhyyteen pakottamista, mm. väittämällä eläkeläisköyhyys hätätila "köyhien identiteetiksi", mistä ei todellakaan ole kyse.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      Aivan kuin köyhyys katoaisi taikaiskulla, kun vain ottaisi rikkaan identiteetin ja alkaisi leikkiä varakasta - ilmeisesti pörssirikollisperillisillä se käy niin, muttei meidän omillaan koko elämänsä, toimeen tulemaan joutuneitten.

    • Anonyymi

      Kansalais oikeus pystyyn ja suoraan tuomiolle ,mitä siinä enää kansainvälisiä järjestöjä sotkee asiaan .Saadaan nämä hulluudet loppumaan

    • Anonyymi

      Tämän aloituksen tekijän tehtävä on kirjoittaa, ei lietsoa väkivaltaa, muttei myöskään hyväksyä väkivaltaa, haavoittuvimpia kansalaisia kohtaan.

      Rikoskanteiden nostaminen kansainväliseen oikeuteen ja YK:hon on ihan normaalia toimintaa valtioissa, joissa kansalaisoikeudet eivät aidosti ja ajanmukaisesti, alkaen taloudellisesta oikeusturvasta, toteudu varsinkaan vanhuksille, vammaisille ja sairaille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18093029/eutanasia-kissantappajaiset-sote--kansanmurhan-oikeuttamista-elakelaiskoyhilla#comment-124132641

    • Anonyymi

      Köyhyyteen pakotetuksi joutuminen, joka usein on seurausta, raaasta taloudellisesta, fyysisestä, seksuaalisesta ja henkisestä väkivallasta, perhe-suku-läheissuhteissa, ei tee kenellekään mitään "identiteettiä", koska se ei ole mikään valinta, köyhyyteen pahoinpidellyiksi tulleet, eivät todellakaan ole voineet / saaneet valita, se on heille tehty selväksi, jo ennen syntymää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18080243/ilmaiseksi-suomen-eteen-toita-raataneille-kuuluvat-2000ekk-minimielakkeet



      Siksi tästä mainitaan, kun EK-äärifasistiYlen pörssiporvaritoimittajat, pörssiperillis-valetutkijoineen, heittelevät tuollaisia harrypotter-tyyppisiä valheita, aivan kuin köyhyyseläkeläiset olisivat voineet valita jotain, eivät ole. Köyhyys ei ole identiteetti, vaan aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan puutetta, eli tiivistettynä rahan puutetta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5839
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      510
      3668
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      177
      3486
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2694
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2469
    6. 276
      2106
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1553
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1200
    Aihe